2008 Ekim Anneleri

olm bak senin kız bu kaar çirkeflik yapii ya, ahan da şuraya bi çizik atıyom kesin kariyar sahibi bi karı olcek bu, yaaramaz çocuk zeki olar sölüyüm yani

benmki onu gndüzleri yapıo.panik yapıo o panikle alamıo bi ööle ağlıo.sonra alıo.biraz emdikten sonra memeyi b çekio ağzından bırtlıo yine baslıo aağlamaya.sonrada almıokafamçokkarıştı

benmki onu gndüzleri yapıo.panik yapıo o panikle alamıo bi ööle ağlıo.sonra alıo.biraz emdikten sonra memeyi b çekio ağzından bırtlıo yine baslıo aağlamaya.sonrada almıokafamçokkarıştı

niye böyle yapıyolar acaba, ya benim sıpa varya bi panikliyo böle elleri ayakları nasıl titriyo, sankim meme kaçıyo kaçırmamak için çabalıyo öyle bişi yani, memeyi ağzına verirken bile zorlanıyom ağzını sağa sola çeviriyo memeyi kapca m diye, zar zor ağzına tıkıştırıyom iki cuk cuk yapıpsonra bi çekiyo memeyi, bi gün koparcak mememi kaydirigubbakcemile3 sonra da bi çığlık, gazı mı var desem diiil bu saatten sonra gazmı olur zaten, ilk 5 dakka böle yapıyo sonra cuk cuk emmeye başlıyo, sonra da karnı doyunca bayılıveriyo :roflol:

macarca o macarca :mymeka: hay aklıma mıçim nerden bulduysam bu nicki, yakamı bırakmii ayol -tatlicadiarzu-

:roflol::roflol: benimki genellikle aarabaya binince uyiii

netceniz len yatakta :roflol::roflol:
uyucez kıskandınmılülülülülülü gel sende birbirimize korkunc hikayeler anlatırız ısıkları kapatıpdelikafadulden ruh caarırızdelikafadulden
olm bak senin kız bu kaar çirkeflik yapii ya, ahan da şuraya bi çizik atıyom kesin kariyar sahibi bi karı olcek bu, yaaramaz çocuk zeki olar sölüyüm yani
bana kök söktürdükten sonra ne anladım ben o kariyerdenşakkıdı

edhak, beyazzzambak+, celen35+, eFFeKaaN, ibolya+, leyla21+, meran07, OK6872, İBİARU, yeşimmerve
bu ne kalabalık yaw bırakıp da gitmek hiç istemiyim ama felaket yoruldum
kocişim de yatağı ısıtmıştır şimdik:asigim:
eray bey 2,5 ta uyanıyı emmeye uyanana kadar 3 saat kesintisiz uyuyam

ibiaru celen banlanma korkusuna size özelden attım ilacım ismini
a.s.yerimseniben

cemrede ööle eli ayağa karısıo birbirine.hatta memeden önce elleri gelio ağzına.dşün artık eller nerdekaydirigubbakcemile3

yok ben almiim alana da mani olmiim anam, hemi ben gelirsem ikinizi de dozer gibin ezer geçerim sölüyüm, :roflol: len öyle deme çocuk zeki çocuk işte ne güzel, eeee az çok da çekecen derdini, ana olmak kolaymı olm

saatli mi emişiyonuz ule siz şakkıdı

a.s.yerimseniben

cemrede ööle eli ayağa karısıo birbirine.hatta memeden önce elleri gelio ağzına.dşün artık eller nerdekaydirigubbakcemile3

eee nolcek len böle, la gündüz sorun olmaz da gecenin bi yarısı zaten şaftım kayıyo uyuklaya uyuklaya emziriyom sıpayı, bi de böle ettimi işkence gibi olii yaaa :bbo:

neyse bende kaçarr size iyi kıllatmalar çok yazmayın iki yuyun dinlenin veletlerle boğuşcağımız yeni hafta başlıyı

eee nolcek len böle, la gündüz sorun olmaz da gecenin bi yarısı zaten şaftım kayıyo uyuklaya uyuklaya emziriyom sıpayı, bi de böle ettimi işkence gibi olii yaaa :bbo:

yaa sorma benm de şaftım kayıyo naptıımı bilmiom:bbo:gecen gece kalkmısım coccuun kafasıbnın altından yastıı cekmişim gece lambasını kapatmısıım:sm_confused: allah korusun yaa:çok üzgünüm:

saatli mi emişiyonuz ule siz şakkıdı

he ya benimkisinin içine saat kaçmış kanımca
çok dakik çocuk ne emceğini kaçırır ne uyancağını ne de uyucağını
hatta bu sabah kıl oldum bu çocuk tam 8.00 da uyanıyıı yaw diyom barim haftasonu bilseydim bi gün 8,5 ta kalk öpüp başıma koyam diyee
neyse tıktım emziği ağzına aldım kocişle ikimizin arasına 1 saaat kadar bakındı bize sonra yarım saat onunda içi geçti dayanamadı bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…