şimdik ağlamasın die evde emziriyorum.sonra keyfi yerine gelio oto koltuuna koyuyoruz.arabaya bindiğimizde bi etrafına bakıo yanında ben yoksam hemen ağlıo yanında ben varsam olayı anlamaya calısıo kucaktamıyıııım deilmiyim:uhm: sonra bakıo ki deil yine baslıo ağlamayaÇok üzgünüm çoook kucaa alıncada susmuo..üstündeki monttan kafasındaki bereden sıkılıo.cıkarıorum biraz susuo gene baslıoÇok üzgünüm çoook bu seferde sakızı ağzında yok:ecrin_bebek: ve annesi sakızını cıkarıp ağzına verio:ecrin_bebek: o zaman susuo iştedelikafadulden-tatlicadiarzu-
ben bugün oldum olaceym kadar telef, anasını satim akşam üzeri azcık uzanim dedim yarım saat geçmedi tam da dalıyomuşmuşum benim sıpa uyandı ağlii, acıkmış meğerseme, yav tam da dalarkene böle olunca kafaya balyoz inmiş gibi olii yaa, ondan sonra yatmadım uykum kaçtı ahan da şindik burlarda sürtüyom, sabahın bi köründe agu yapcek yine baa sıpa :roflol: ya bu arada bişiy sorcem size kızlar, benim sıpa geceleri emeceği zaman bi panik bi panik sankim memeyi kaçırıyoz, sonra ağzına veriyom iki cuk cuk yapıyo sonra memeyi ağzıyla asılıp geri atıyo kendini ağlamaya başlıyo, sonra yine ağzına viryom yine aynısını yapıyo, gerçekten emmmeye başlayana kadar bi 5 dakka cebelleşiyoz, niye böyle yapiii :uhm:
Heyy millet ben geldim hepiniz burdasiniz maslahh bi gecmise bikip gelem
hay aklını öpem nerden akıl ettin leyn indgilizce harflerle yazmayı kaydirigubbakcemile3
benmki onu gndüzleri yapıo.panik yapıo o panikle alamıo bi ööle ağlıo.sonra alıo.biraz emdikten sonra memeyi b çekio ağzından bırtlıo yine baslıo aağlamaya.sonrada almıokafamçokkarıştı
uyucezmacarca o macarca :mymeka: hay aklıma mıçim nerden bulduysam bu nicki, yakamı bırakmii ayol -tatlicadiarzu-
:roflol::roflol: benimki genellikle aarabaya binince uyiii
netceniz len yatakta :roflol::roflol:
bana kök söktürdükten sonra ne anladım ben o kariyerdenşakkıdıolm bak senin kız bu kaar çirkeflik yapii ya, ahan da şuraya bi çizik atıyom kesin kariyar sahibi bi karı olcek bu, yaaramaz çocuk zeki olar sölüyüm yani
ibiaru celen banlanma korkusuna size özelden attım ilacım ismini
ibiaru celen banlanma korkusuna size özelden attım ilacım ismini
a.s.yerimsenibenibiaru celen banlanma korkusuna size özelden attım ilacım ismini
niye böyle yapıyolar acaba, ya benim sıpa varya bi panikliyo böle elleri ayakları nasıl titriyo, sankim meme kaçıyo kaçırmamak için çabalıyo öyle bişi yani, memeyi ağzına verirken bile zorlanıyom ağzını sağa sola çeviriyo memeyi kapca m diye, zar zor ağzına tıkıştırıyom iki cuk cuk yapıpsonra bi çekiyo memeyi, bi gün koparcak mememi kaydirigubbakcemile3 sonra da bi çığlık, gazı mı var desem diiil bu saatten sonra gazmı olur zaten, ilk 5 dakka böle yapıyo sonra cuk cuk emmeye başlıyo, sonra da karnı doyunca bayılıveriyo :roflol:
uyucezkıskandınmılülülülülülü gel sende birbirimize korkunc hikayeler anlatırız ısıkları kapatıpdelikafadulden ruh caarırızdelikafadulden
bana kök söktürdükten sonra ne anladım ben o kariyerdenşakkıdı
olm normelde özelden site ismi vermek yasak diilmiş, o site muhalefet site olduğu için öyle oldu yane
edhak, beyazzzambak+, celen35+, eFFeKaaN, ibolya+, leyla21+, meran07, OK6872, İBİARU, yeşimmerve
bu ne kalabalık yaw bırakıp da gitmek hiç istemiyim ama felaket yoruldum
kocişim de yatağı ısıtmıştır şimdik:asigim:
eray bey 2,5 ta uyanıyı emmeye uyanana kadar 3 saat kesintisiz uyuyam
a.s.yerimseniben
cemrede ööle eli ayağa karısıo birbirine.hatta memeden önce elleri gelio ağzına.dşün artık eller nerdekaydirigubbakcemile3
hıııııııı anladım
amma şimdik biz angisi muhalefet hangi siteye gıcıkları var nerden bilecezz:uhm:
neyse bende kaçarr size iyi kıllatmalar çok yazmayın iki yuyun dinlenin veletlerle boğuşcağımız yeni hafta başlıyı
eee nolcek len böle, la gündüz sorun olmaz da gecenin bi yarısı zaten şaftım kayıyo uyuklaya uyuklaya emziriyom sıpayı, bi de böle ettimi işkence gibi olii yaaa :bbo:
saatli mi emişiyonuz ule siz şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?