2008 Ekim Anneleri

canım bende de olduyduu ilk başlarda sadece acıyoduu bi kere kan gelince korktum bi tanee krem aldım benim amcam dr o söledi bunu kullan diye
makattan sürdüm şimdik geçti gibi inş gene olmas

evet canım yaa gerçekten zor zamanlar yaşamışsıın ama çok şükür cemreye kavuşmuşsuun :Saruboceq:
geçen yıl bu zamanlar kese görmeyi bekliordukk senağlama tamerden önce hamile kalmıştım ama keseyi görmeden düşmüştüüü ee üzülmüüştüm haliylee senağlama ikinciye kendimi hazır hissederken kaybetmek üzmüşü benii senağlama daha sonra bi daha hamile kalmıcam dedim hazır değilim demekkii 2 ay sonra yine hamile kalmışım ama hiç beklemiodum sadece bi kere korunmasız olmuştuu hemen hamile kalmışıımm :CüvCüv: pendikte gezirouruz off canım nasıl simit istioo hemde acııı eşim dedi sen kesin hamilesinn...çünkü nisanda hem acı yiyorum hem tatlıı eşim o zamanda bilmişti hamile olduğumuu kaydirigubbakcemile3 neyse test aldııkk ama ben sanmıyorum 1 kerecikten bişe olmaz dioruum :1closedeyes: testi yaptıım çift çizgi o kadar netti kii benden bi çığlık koptuu :1shok: eşim geldii ne yaptıın sen diorum adama :mymeka: adamceyiz göbek attı sevinçten sositososito kızım kardeş geliiooo falan dedii nisanla nasıl seviniorlarr bende bi hüzünlendim bakamıcam falan diorum senağlama eşimde merak etme birlikte bakarıızz düşünme onları sağlıklı olsun dedii vee tamerr olduuu...iyikide olmuşş iki kuzumda :Saruboceq: ikincidee olsaa herşeyi ,hiç yaşamamış gibi yaşadım...sankii daha önce hiiç hamile olmamışım gibiydim heyecanım hiiç bitmedii...heyecan bitmior kızlaar bir kere daha mutlaka yaşayın :lepi:

hee ben şişede durduu gibi durmayan biriyim muhahaa:jeyyar: anam cok çirkefimdir ama konu evlat hasretine gelince akan sular dururyasakkelime

ya olcayım senden tam bilgi alamadım ya sırf market sandım.ondan riske atmadım.bildiğim yere gittik.olmazsa haftayada oraya giderükkaydirigubbakcemile5

ben kaçanzi kızlaar:a015: cemre gece cok sık uyandıı için uykumu alem.sabahta erken kelkcez telef olmiimmirmirmirmir bugun cok uyudu.büyük ihtimal gecede cok uyanıcak:çok üzgünüm:

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
beyazzzambak, celen35+, edhak+, ibolya+, meran07+, OK6872+, İBİARU, yeşimmerve+

ne geziyonuz len burda yok mu sizin bebeleriniz kocalarınız gidin ilgilenin accık :mymeka:

celen kıı ben istanbula giderken otoban kenarında kipayı görmüştüm anadolu yakasında pendik yakınlarında herhald baya büyük ve kalabalıktı ben giremedim kocişimin zamanı yoktuu
ama yakınsa git gez kız benim yerime de

hay aklını öpem nerden akıl ettin leyn indgilizce harflerle yazmayı kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol:
aaaah ah su cemre uyuzu arabada oturmayı bi öğrense ben fetlerim buralarıda delikafaduldencemre oturmii:uhm:

len arabayı sevmeyen bebiş varmı yaww kaydirigubbakcemile3 ama merak etme gezmenin tadını almasına en enn geç 5-6 ay var ondan sonra uslu usluu oturur arkadaa hiiç merak etmee :lepi:

hmmmCADIARZU ilgünç müş bak ibolyanınkide ibranicede menekşe demek puhahaaaa:roflol::roflol:
canım bende de olduyduu ilk başlarda sadece acıyoduu bi kere kan gelince korktum bi tanee krem aldım benim amcam dr o söledi bunu kullan diye

ilacın ismini aliimiçine mi sıkıon leeen:1shok:delikafadulden

celene katılıyorum cemreyle gülçe aynı model :1no2: olduğundan gece çok uyanıp sabah hiç uyumaycak en iyisi biz gidelim uyuyalım hadi celen uyumaya gidek yafrim bunların bebeler sabah uyuyo herhal biz erkenciyiz bizde sabah gelip kıllatırız senle hıh :dilcikar:

hee viaport:dance: cook gözel bi yer:içelim: koccemeeeenn biyer.ama kipa dısında mağaza gezceksen dısarda dolascen.şimdilik yatar
bende işlerimi bitirdim...we çok yoruldum..yatıyım bari ii geceler size....mirmirmirmir

bende yatıodum dimifisfisfis:a015:

:roflol: :roflol: :roflol:

len arabayı sevmeyen bebiş varmı yaww kaydirigubbakcemile3 ama merak etme gezmenin tadını almasına en enn geç 5-6 ay var ondan sonra uslu usluu oturur arkadaa hiiç merak etmee :lepi:

arabayı sevmeyen bebek mi işte o işte o benim kızım arabada afakanlar basıyo menopozlu karı dar alanda sıkılıyo :mymeka:

kremin ismi ne canım sölermisin bide nekadar kullandın

hee yatak bacım:dilcikar: sen önden git yataa ısıt üşürüm ben:dilcikar:

yafrimmmmm çok güzel oliyo dimi len, valla şu sezeryandan tırsmış olmasam tayyip amcamın sözünü dinlicem de çok korktum yav :roflol:

:len arabayı sevmeyen bebiş varmı yaww kaydirigubbakcemile3 ama merak etme gezmenin tadını almasına en enn geç 5-6 ay var ondan sonra uslu usluu oturur arkadaa hiiç merak etmee :lepi:

şimdik ağlamasın die evde emziriyorum.sonra keyfi yerine gelio oto koltuuna koyuyoruz.arabaya bindiğimizde bi etrafına bakıo yanında ben yoksam hemen ağlıo yanında ben varsam olayı anlamaya calısıo kucaktamıyıııım deilmiyim:uhm: sonra bakıo ki deil yine baslıo ağlamayaÇok üzgünüm çoook kucaa alıncada susmuo..üstündeki monttan kafasındaki bereden sıkılıo.cıkarıorum biraz susuo gene baslıoÇok üzgünüm çoook bu seferde sakızı ağzında yok:ecrin_bebek: ve annesi sakızını cıkarıp ağzına verio:ecrin_bebek: o zaman susuo iştedelikafadulden-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
hmmmCADIARZU ilgünç müş bak ibolyanınkide ibranicede menekşe demek puhahaaaa:roflol::roflol:

ilacın ismini aliimiçine mi sıkıon leeen:1shok:delikafadulden

macarca o macarca :mymeka: hay aklıma mıçim nerden bulduysam bu nicki, yakamı bırakmii ayol -tatlicadiarzu-

arabayı sevmeyen bebek mi işte o işte o benim kızım arabada afakanlar basıyo menopozlu karı dar alanda sıkılıyo :mymeka:

:roflol::roflol: benimki genellikle aarabaya binince uyiii

hee yatak bacım:dilcikar: sen önden git yataa ısıt üşürüm ben:dilcikar:

netceniz len yatakta :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…