VALLA CANIM BEN ÇOK ACIYINCA UTANA SIKILA GİTTİM AYIPTIR SÖLEMESİ DOMALIYON ÖLE BAKIYON BENDE HAMİLELİK DÖNEMİMDE KABIZLIK VARDI HALENDE DEVAM EDİYOR O YÜZDEN OLUYOMUŞ İLAÇ VERDİ KREM FALAN KULLANDIM Bİ ARA GEÇTİ SONRA GERİ BAŞLADI.İNŞALLAH SENİNKİDE BENİMKİDE GEÇER.İBİARUYA GELİNCE İSMİMİN İNGİLİZCE HARFLERİYLE YAZILIMI yerimseniben İSMİM EBRU CANIM:1hug:
gecen sene bugun bu saatte test yapmıstım ve cift cizgiyi görmüştümsenağlama eşime gösterdim.tabi ikimizde sevinemediksenağlama ya yine aynı seyler yasanırsa diesenağlama ertesi güne yarına hemen ranndevu aldık.vajinal usg yle mini mini keseciimi gördüksenağlama kuzuuum cemremm vazgecmedi annesindensenağlama allahım sabrımın karsılığını verdi.rabbim kimseyi evlat sevgisine hasret bırakmasın:Saruboceq: isteyen herkese bu duyguyu yasatsın:Saruboceq: ben cok zor buldum.kimse yasadıklarımı yasamasın:1no2:
oofff amma duygusallandım beee:mymeka: ama napiim o gün geldi aklıma
ibolya len bacım nezaman çalıştın sen küçükerde yani sene kaçtı bende çalıştım orada:1shok:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şşş yafrim ben saa bşiy diyimmi, bak 19 yaşlarındayım, burda küçüker tekstil diye bi yer var, orda konfeksiyon büro bölümünde çalışıyodum, mesaiye kaldık, bi de orda bi arkadaşım vardı, erkek arkadaş ama sosyal anlamda yani, hiçbi zaman bişey olmadı, bizi çok yakıştırdılar hatta o arkadaşıma bana çıkma teklif etmesi için baskı filen yapmışlar ama ne o ne ben istemedik, biz kardeş olarak tanıdık birbirimizi başka gzle bakamayız dedik, neyse uzatmim efem, mesai kalınca servis denizli garajından geçiyodu sadece, oradan dolmuşa binecem öyle eve gidecem, arkadaş da denizlinin merkez kylerinden birinde oturuyodu, o da garajda incekti, neyse efem dedi ki ben seni yanlız brakmam önce seni bi bindiriyim arabaya sonra ben binerim dedi, tamam filen dedik, benim yol güzergahında da bunun ablası var, bu vazgeçti ablama gidim orda kalim dedi, ben de şeytana uydum ule dedim şurdan bi başlasam yürümeye yarım saatte evdeyim araba bekleyene kadar eve varırım dedim, e hayde dedik yürüyelim, o ben seni evin kapısına kadar bırakır ordan geri döner ablama giderim dedi, neyse efem düştük yola, anam sen bi kaybol :roflol: arkadaş da benim evi bilmiyo zati, la diyom nerdeyiz biz ahan diyo şurdayız, ee diyom işte bizim ev şurdan gidiliyodu galiba yok burdan gircektik galiba derkene yarım saatlik yolu 1,5s aatte bulduk:roflol::roflol::roflol: hayır yani kaybolunacak bi yol da değildi, gece karanlıkta yanlış sokaklara saptıydık herhal, çocuk da sıkıldı garibim, herhal hay benim salak kafama ne işim var da seni ben bırakım dedim diyodu herhal, velhasıl kelam anacım her zaman gittiğim yolda bileme kaybolmuşkarıyım ben, hatta ve hatta konuyla alakası olmasa da şunu belirtmek istiyorum, yarım metre suda boğulan ilk insan da benim herhalde :roflol::roflol:
hee ben şişede durduu gibi durmayan biriyim muhahaa:jeyyar: anam cok çirkefimdir ama konu evlat hasretine gelince akan sular dururyasakkelimeaminnnnnn :Saruboceq: az çok bende çektim bilirim yafrim, zor oliii, bedensel acısından geçtim psikolocik acısı bitiriyo insanı, biz kavuştuk allah isteyenlere de kavuştursun inşallah :Saruboceq: bu arada sen ne duygusal karıymışın büle be, hep çirkef duruyon karşıdan bakınca kaydirigubbakcemile3
::roflol::roflol: hayır yani kaybolunacak bi yol da değildi, gece karanlıkta yanlış sokaklara :
CELENNNNNNNN gitmedin mi carrefoura o kadar yol tarif ettim kuzum aaaaaaaaa olmadı ama büyük bir alışveriş merkezi cnm benim baya iyi bence görmeye gezmeye değer yani bi de sen geçen sene bugün mü öğrendin hamiş olduğunu hadi ya ay çok haklısın bidanem ya ALLAH isteyen herkese anneliği nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın yavrularımızı da bize bağışlasın:Saruboceq:
VALLA CANIM BEN ÇOK ACIYINCA UTANA SIKILA GİTTİM AYIPTIR SÖLEMESİ DOMALIYON ÖLE BAKIYON BENDE HAMİLELİK DÖNEMİMDE KABIZLIK VARDI HALENDE DEVAM EDİYOR O YÜZDEN OLUYOMUŞ İLAÇ VERDİ KREM FALAN KULLANDIM Bİ ARA GEÇTİ SONRA GERİ BAŞLADI.İNŞALLAH SENİNKİDE BENİMKİDE GEÇER.İBİARUYA GELİNCE İSMİMİN İNGİLİZCE HARFLERİYLE YAZILIMI yerimseniben İSMİM EBRU CANIM:1hug:
üff oku oku bitmiyii
iki gündür ne çok kıllatmışınız pes ettim valla daha okumıcam
naptınız bakeem hatunlar ben iki erkekimi de uyuttum şöle biraaz takılım yatıcam
çok yorgunum ama ösledim sizii
:roflol: :roflol: :roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şşş yafrim ben saa bşiy diyimmi, bak 19 yaşlarındayım, burda küçüker tekstil diye bi yer var, orda konfeksiyon büro bölümünde çalışıyodum, mesaiye kaldık, bi de orda bi arkadaşım vardı, erkek arkadaş ama sosyal anlamda yani, hiçbi zaman bişey olmadı, bizi çok yakıştırdılar hatta o arkadaşıma bana çıkma teklif etmesi için baskı filen yapmışlar ama ne o ne ben istemedik, biz kardeş olarak tanıdık birbirimizi başka gzle bakamayız dedik, neyse uzatmim efem, mesai kalınca servis denizli garajından geçiyodu sadece, oradan dolmuşa binecem öyle eve gidecem, arkadaş da denizlinin merkez kylerinden birinde oturuyodu, o da garajda incekti, neyse efem dedi ki ben seni yanlız brakmam önce seni bi bindiriyim arabaya sonra ben binerim dedi, tamam filen dedik, benim yol güzergahında da bunun ablası var, bu vazgeçti ablama gidim orda kalim dedi, ben de şeytana uydum ule dedim şurdan bi başlasam yürümeye yarım saatte evdeyim araba bekleyene kadar eve varırım dedim, e hayde dedik yürüyelim, o ben seni evin kapısına kadar bırakır ordan geri döner ablama giderim dedi, neyse efem düştük yola, anam sen bi kaybol :roflol: arkadaş da benim evi bilmiyo zati, la diyom nerdeyiz biz ahan diyo şurdayız, ee diyom işte bizim ev şurdan gidiliyodu galiba yok burdan gircektik galiba derkene yarım saatlik yolu 1,5s aatte bulduk:roflol::roflol::roflol: hayır yani kaybolunacak bi yol da değildi, gece karanlıkta yanlış sokaklara saptıydık herhal, çocuk da sıkıldı garibim, herhal hay benim salak kafama ne işim var da seni ben bırakım dedim diyodu herhal, velhasıl kelam anacım her zaman gittiğim yolda bileme kaybolmuşkarıyım ben, hatta ve hatta konuyla alakası olmasa da şunu belirtmek istiyorum, yarım metre suda boğulan ilk insan da benim herhalde :roflol::roflol:
aaaah ah su cemre uyuzu arabada oturmayı bi öğrense ben fetlerim buralarıda delikafaduldencemre oturmii:uhm:
hmmmCADIARZU ilgünç müşVALLA CANIM BEN ÇOK ACIYINCA UTANA SIKILA GİTTİM AYIPTIR SÖLEMESİ DOMALIYON ÖLE BAKIYON BENDE HAMİLELİK DÖNEMİMDE KABIZLIK VARDI HALENDE DEVAM EDİYOR O YÜZDEN OLUYOMUŞ İLAÇ VERDİ KREM FALAN KULLANDIM Bİ ARA GEÇTİ SONRA GERİ BAŞLADI.İNŞALLAH SENİNKİDE BENİMKİDE GEÇER.İBİARUYA GELİNCE İSMİMİN İNGİLİZCE HARFLERİYLE YAZILIMI yerimseniben İSMİM EBRU CANIM:1hug:
canım bende de olduyduu ilk başlarda sadece acıyoduu bi kere kan gelince korktum bi tanee krem aldım benim amcam dr o söledi bunu kullan diye
makattan sürdüm şimdik geçti gibi inş gene olmas
hee viaport:dance: cook gözel bi yer:içelim: koccemeeeenn biyer.ama kipa dısında mağaza gezceksen dısarda dolascen.şimdilik yatarcelen kıı ben istanbula giderken otoban kenarında kipayı görmüştüm anadolu yakasında pendik yakınlarında herhald baya büyük ve kalabalıktı ben giremedim kocişimin zamanı yoktuu
ama yakınsa git gez kız benim yerime de
bende işlerimi bitirdim...we çok yoruldum..yatıyım bari ii geceler size....mirmirmirmir
:roflol: :roflol: :roflol:
len arabayı sevmeyen bebiş varmı yaww kaydirigubbakcemile3 ama merak etme gezmenin tadını almasına en enn geç 5-6 ay var ondan sonra uslu usluu oturur arkadaa hiiç merak etmee :lepi:
canım bende de olduyduu ilk başlarda sadece acıyoduu bi kere kan gelince korktum bi tanee krem aldım benim amcam dr o söledi bunu kullan diye
makattan sürdüm şimdik geçti gibi inş gene olmas
celene katılıyorum cemreyle gülçe aynı model :1no2: olduğundan gece çok uyanıp sabah hiç uyumaycak en iyisi biz gidelim uyuyalım hadi celen uyumaya gidek yafrim bunların bebeler sabah uyuyo herhal biz erkenciyiz bizde sabah gelip kıllatırız senle hıh :dilcikar:
evet canım yaa gerçekten zor zamanlar yaşamışsıın ama çok şükür cemreye kavuşmuşsuun :Saruboceq:
geçen yıl bu zamanlar kese görmeyi bekliordukk senağlama tamerden önce hamile kalmıştım ama keseyi görmeden düşmüştüüü ee üzülmüüştüm haliylee senağlama ikinciye kendimi hazır hissederken kaybetmek üzmüşü benii senağlama daha sonra bi daha hamile kalmıcam dedim hazır değilim demekkii 2 ay sonra yine hamile kalmışım ama hiç beklemiodum sadece bi kere korunmasız olmuştuu hemen hamile kalmışıımm :CüvCüv: pendikte gezirouruz off canım nasıl simit istioo hemde acııı eşim dedi sen kesin hamilesinn...çünkü nisanda hem acı yiyorum hem tatlıı eşim o zamanda bilmişti hamile olduğumuu kaydirigubbakcemile3 neyse test aldııkk ama ben sanmıyorum 1 kerecikten bişe olmaz dioruum :1closedeyes: testi yaptıım çift çizgi o kadar netti kii benden bi çığlık koptuu :1shok: eşim geldii ne yaptıın sen diorum adama :mymeka: adamceyiz göbek attı sevinçten sositososito kızım kardeş geliiooo falan dedii nisanla nasıl seviniorlarr bende bi hüzünlendim bakamıcam falan diorum senağlama eşimde merak etme birlikte bakarıızz düşünme onları sağlıklı olsun dedii vee tamerr olduuu...iyikide olmuşş iki kuzumda :Saruboceq: ikincidee olsaa herşeyi ,hiç yaşamamış gibi yaşadım...sankii daha önce hiiç hamile olmamışım gibiydim heyecanım hiiç bitmedii...heyecan bitmior kızlaar bir kere daha mutlaka yaşayın :lepi:
ibolya len bacım nezaman çalıştın sen küçükerde yani sene kaçtı bende çalıştım orada:1shok:
1998 temmuzda girmiş olmam lazım tam ayını hatırlamiimmm, 1999 şubat sonu çıktım, barış manço rahmetli olduydu ordan biliym sen ne zumat çalıştın yafri tanış çıkmayalım sakın kaydirigubbakcemile3
hee ben şişede durduu gibi durmayan biriyim muhahaa:jeyyar: anam cok çirkefimdir ama konu evlat hasretine gelince akan sular dururyasakkelime
ya olcayım senden tam bilgi alamadım ya sırf market sandım.ondan riske atmadım.bildiğim yere gittik.olmazsa haftayada oraya giderükkaydirigubbakcemile5
ben kaçanzi kızlaar:a015: cemre gece cok sık uyandıı için uykumu alem.sabahta erken kelkcez telef olmiimmirmirmirmir bugun cok uyudu.büyük ihtimal gecede cok uyanıcak:çok üzgünüm:
ben bugün oldum olaceym kadar telef, anasını satim akşam üzeri azcık uzanim dedim yarım saat geçmedi tam da dalıyomuşmuşum benim sıpa uyandı ağlii, acıkmış meğerseme, yav tam da dalarkene böle olunca kafaya balyoz inmiş gibi olii yaa, ondan sonra yatmadım uykum kaçtı ahan da şindik burlarda sürtüyom, sabahın bi köründe agu yapcek yine baa sıpa :roflol: ya bu arada bişiy sorcem size kızlar, benim sıpa geceleri emeceği zaman bi panik bi panik sankim memeyi kaçırıyoz, sonra ağzına veriyom iki cuk cuk yapıyo sonra memeyi ağzıyla asılıp geri atıyo kendini ağlamaya başlıyo, sonra yine ağzına viryom yine aynısını yapıyo, gerçekten emmmeye başlayana kadar bi 5 dakka cebelleşiyoz, niye böyle yapiii :uhm:
:len arabayı sevmeyen bebiş varmı yaww kaydirigubbakcemile3 ama merak etme gezmenin tadını almasına en enn geç 5-6 ay var ondan sonra uslu usluu oturur arkadaa hiiç merak etmee :lepi:
hmmmCADIARZU ilgünç müşbak ibolyanınkide ibranicede menekşe demek puhahaaaa:roflol::roflol:
ilacın ismini aliimiçine mi sıkıon leeen:1shok:delikafadulden
arabayı sevmeyen bebek mi işte o işte o benim kızım arabada afakanlar basıyo menopozlu karı dar alanda sıkılıyo :mymeka:
hee yatak bacım:dilcikar: sen önden git yataa ısıt üşürüm ben:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?