evet arkadaşlar.ben de ara ara çıkayım artık diyorum.bizim aşımız vardı bugün.2 ayda sadece 800 gr almış eylül.ama doktor kilosu ve boyu ideal dedi.ek gıda için bazen çorbalardan tattır ama salça ve tuz olmadan dedi.kendimin mayaladığı yoğurttan 1 su bardağı verebilirmişim.meyve sularına devam.ama ben hergün vermiyorum zaten.şimdi eylül 6600 kilosu ve boyu 67 cm.iyi mi sizce.geçen bi arkadaş imini hatırlayamadım.8500 kilo demişti sanırım.galiba biz zayıfız.gerçi celenle başabaş gidiyoduk.celen sen ne zaman gidiyosun.ya da biliyosan bi yaz canım ya kızının kilosunu ve boyunu
evet arkadaşlar.ben de ara ara çıkayım artık diyorum.bizim aşımız vardı bugün.2 ayda sadece 800 gr almış eylül.ama doktor kilosu ve boyu ideal dedi.ek gıda için bazen çorbalardan tattır ama salça ve tuz olmadan dedi.kendimin mayaladığı yoğurttan 1 su bardağı verebilirmişim.meyve sularına devam.ama ben hergün vermiyorum zaten.şimdi eylül 6600 kilosu ve boyu 67 cm.iyi mi sizce.geçen bi arkadaş imini hatırlayamadım.8500 kilo demişti sanırım.galiba biz zayıfız.gerçi celenle başabaş gidiyoduk.celen sen ne zaman gidiyosun.ya da biliyosan bi yaz canım ya kızının kilosunu ve boyunu
ya kocaman oldu bu sıpalar niye çıkarmıyonuz ki bırakın biraz dışarı alışsın
Eylulun boyu masallah uzun olcak celen dun saglik ocagina gitti yarinda asisi var cemrenin boyu 59 cm kilosuda 6450 idi galiba tam emin degilim ama sanki boyle kalmis aklimda
yok len benımkı 7 kg. boyu da 63 cm di.
celenınkı daha tombiş gozukuyor.daha fazladır cemre..
teşekkür ederim kızlarrrr
ben çıkıyorum azcık yatayım dinleneyim
görüşürüzzz
leylacım buarada süpersin leynnnnn Şeniz Şeniz
Zambak kizinin adinin anlami nee bide senin adin ne tabi soylemek istersen tatlim
çıtır sen demiişken aklıma geldi saçlarım zaten dökülüyo bi 10 gündür falan da sanki çok saçım varmış gibi kuzum bi asılıyo saçıma koparmadan bırakmıyo ve bu sürekli böyle kucağıma alır almaz ilk işi saçımı yolmak sizinkilerde yapıyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?