2008 Ekim Anneleri

ne kitabı len bu:uhm:

çok saol canım denicem valla çok ii olacak benim için :1hug:

ne kitabı len bu:uhm:

bebek bakımı sorunlarına mucize çözümler - tracy hogg

d&r ın sitesinde tracy hogg yaz çıkıyoo ben ordan aldım :lepi: bi sürü kitap okudum bebek bakımınla ilgili ama ben en çok bu kitabı sevdimmm herkese de tavsiye ederim hem şanslısınız çünkü bu kitap türkçeye daha yeni çevrildi
ben amerikadan getirtmiştim bu yazarın ilk kitabını.. bu kitab zaten ilkini de kapsıyo hem türkçe :lepi:

5li karma pnomokok

biz cuma günü olacağız o aşıyı, bakalım nasıl geçecek, sen sonra durum analizini anlat bizde faydalanalım.bi de ben pazartesi işe başlıyorum.hem istiyorum , hem istemiyorum, bu nasıl bir duygu böyle , halbuki eylülde ne d eçok istekliydim.hep bu sıpaların yüzünden:ecrin_bebek: bugün öğle uykusunu net alamdı. bir huysuz ki sormayın. şimdi yine uyudu. biraz uyusada keçilerini dağıtsa bari.:Saru:Saruboceq:
BU ARADA ARAMIZDA İŞE BAŞLAYAN VAR MI?İLK GÜNÜ NASIL GEÇMİŞTİ???????

hmm bi bakiimCADIARZU

arkadaşlar ben dah ek gıdaya başlamadım ek gıdaya yeni başlayanlar ne ile nasıl ve ne kadar miktarlarda başladınız bilgim var ama yinede sizlerden tavsiyeler almak istiyorum şimdiden saolunn kaydirigubbakcemile5

kızlar size bişey sorucam
Girayın bu aralar çok çişi çıkmaya başladı hemde epey çıkıyor?sizde böyle sorunlar yaşıyormusunuz?havalar serin zaten çocuğu üşütücem diye korkuyorum gerçi elektirikli sobayı yakıyorum ama gece mece demeden üst değiştiriyoruz.ben doğduğundan beri yatmadan değiştiriyorum birde sabah kalktığında.demişlerdi o zaman sakın gece uyandığı vakit değiştirme alışmasın diye bizde o tempoyla gittik hep.şu anda Prima 3 kullanıyoruz 4-9 kilo arası zaten.8 kilo oldu oğluşum sorun ondan olamaz sizce nedendir?cvplarınızı bekliyorummmmmmmmm

canım 8 kilo olmuşsa bezin nosu küçük geliyodur 4 numaraya geç bizdede aynı sorun oluyor gece boyu kalınca sızma yapıyo yanlardan bende bu elimdeki 3 numaralar bitince 4 numaraya başlıcam bence numarası küçük geliyo kuzulara

arkadaşlar ben dah ek gıdaya başlamadım ek gıdaya yeni başlayanlar ne ile nasıl ve ne kadar miktarlarda başladınız bilgim var ama yinede sizlerden tavsiyeler almak istiyorum şimdiden saolunn kaydirigubbakcemile5

ben de ben deee istiyoommm sana yapılan tavsiyeleri çalabileremm ibarucumm

cemrenin ateşi 38,1senağlama soyduk cAlpol verdiksenağlama hastaneyemi götürsek?

ewt canım bez numaranı deiştir.benimkide 8 kilo ben 4 numara prima kullanıom....
daha hiç çıkmadı çişi....bence bezden...

benim kızımda 8 kğ olmuştur 3 numaralı bezi kullanıyorum şimdilik ii geliyor senin bebiş kaç kilo canım 4 nolu bez kaç kiloyu kapsıyor

cemrenin ateşi 38,1senağlama soyduk cAlpol verdiksenağlama hastaneyemi götürsek?

canım aşısı vardı değil mii...38.5 in üzerine çıkarsa götürmekte fayda var.tamerde ateşlenmişti calpolle atladık..2 gün sürmüştü aşı sonrası ateşi ve huzursuzluğu..hatta ağlamıo ama yanaklarından yaşlar süzülüo demiştim ateşten...inş.çok yükselmez :Saruboceq: banyoda yaptırabilirsin iyi gelir....

ay canım yaa...biraz bekle düşmezse götürürsün.....benim hödük çocuk çok ağlıo die annemi çağır yardım etsin dedi we çıktı...buna hödük demek az kalıo başka bişi bulsam bari.sinirimden ağladım..bebişimin ateşi düştü ama sürekli ağlıo...
ben bu çocuğu onun annesi baksın die doğurmadım...delirtecekler beni yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaklava:klava:klava:

geçmişi şöle hızlıca bi okudum geldim.ibolcüm bi ara huzursuzlandı ben de ateşi var sandım ama yoktu zaten aşıya gitmeden yarım saat önce ateş düşürücü vedim.ama 4 saattir hala uyumadı.daha önce 10 dk kada bir uyuyodu.sanırım aşıdan herhal neyse gece uyur diye ümitvarııımmmm.yine bu smileler çıkmiiii yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…