- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
dbestcim ilk acarken utanıosun.hemde baya.ben bi süre elimi cekemiorum.ama işin sonuna dooru bi bakıorum yayılmısım artık.zaten acısından utanmayı falan unutuosun:1no2: ha ama 30 gün kadar rahatsın pammuk gibi:dance::icecream:
ii be almıom:dilcikar: len bişe alasım tuttu kursaamda bıraktınız karılar:mymeka: hemi ne kıyafet alcem cadıya benden cok kıyafeti var.kendi dolabına sığmadıda bizim dolaba ve gömme dolaba koyduk daha:dilcikar:
bizim asımızda yarındı.eşim 18inde biliomus bende bugun 19u sanıodum.oraya gidince farkettik.bugun ilk 2 aylıkların verem asısı varmıs.bizide aradan cıkardıkaydirigubbakcemile3
canım cok zor yanlızlık bilirim:a015: ama bööle ayrılıklar olsun napalım:çok üzgünüm: keske sen iileşene kadar daha kalsalardu:teselli:
o kusmasınıda sordum doktora cok sık ve cok emio ondan kusuo dedi
dün bizim doktor ninede aynen büle dedi.4 saaten önce emzirme yok artıkınyasakkelime e dedim ağlıo cocuk ac:sm_confused: oyalıcaksın gezdirceksin dedi.benmkininde canına minnet kucakta gezme
dün aksam arkadaslara oturmaya gittik.cemre her zamanki gibi gidilen yerde durmadı.ağlamaya basladı.onlarında oğulları var.4 yasında.onun ana dizi varmıs.onu cıkardılar.anam bi güzel bi güzel valla bayıldım.cemrede bayıldı.mest oldu cadı içindemirmirmirmir bu dondolinoların şarjsız olanı.hem yana hem asağı yukarı sallanıokaydirigubbakcemile2 ama nette bulamıorum.bi gittigidiyorda var.oda bi tuhaf:uhm:
evet canım bi dene
ama bebeğin karnını iyice doyurduğuna emin ol.. bunun için sabah başla.. sabah uyanınca (en az 4 saatlik açlık olmalı) güzelce emzir, bebeğin 5 dakka emip bıraksa bile sen memeden ayırma, ver ağzına iyice karnını doyursun.. ben 40 dakka falan emzirdim arada 3 kere gazını çıkar daha rahat emiyor.. sonra 4 saat acıkmıyo ki benim kız tam meme biti sürekli emmek istiyo saat başı hem de ağzından sütler taşıyo kep kusuyodu.. iyileşir iyileşmez yine 4 saatlik beslemeye başlıcam.. hem uyku için de acaip öneriler var o kitabı okuyun leyyynnnn
arkadaşlar ben dah ek gıdaya başlamadım ek gıdaya yeni başlayanlar ne ile nasıl ve ne kadar miktarlarda başladınız bilgim var ama yinede sizlerden tavsiyeler almak istiyorum şimdiden saolunn kaydirigubbakcemile5
yafrim çiş deyicne ben diş anladım anam diyom bu sıpa ayda kaç kere diş çıkarıyo diye şaşırdım kaydirigubbakcemile3 yafrim ben evy baby kullanıyom, bu sıpa ne kadar işiyo onu bilmiyom ama sabaha kadar bizi götürüyo, siz 8 kilo olmuşunuz ya belkim bez küçük geliyo olabilir, 4 numarayı dene baam bi, sen onların 4-9 yazdığına bakma sizin bezi büyütme zamanınız gelmi ş bana kalırsakızlar size bişey sorucam
Girayın bu aralar çok çişi çıkmaya başladı hemde epey çıkıyor?sizde böyle sorunlar yaşıyormusunuz?havalar serin zaten çocuğu üşütücem diye korkuyorum gerçi elektirikli sobayı yakıyorum ama gece mece demeden üst değiştiriyoruz.ben doğduğundan beri yatmadan değiştiriyorum birde sabah kalktığında.demişlerdi o zaman sakın gece uyandığı vakit değiştirme alışmasın diye bizde o tempoyla gittik hep.şu anda Prima 3 kullanıyoruz 4-9 kilo arası zaten.8 kilo oldu oğluşum sorun ondan olamaz sizce nedendir?cvplarınızı bekliyorummmmmmmmm
Simdi kizlar ben mamadaa vermek istersem hangi mamadan veriyim kasik mamasimi biberon mamasi mi ne veriyim
biz de 4 gündür ateşle boğuşuyoruz.gece gündüz birbirine girdi.38,5 oluyo ilaçla düşüyo tekrar çıkıyo.gecenin 4ünde o sisli buzlu yollarda ilçeye götürdük.dişten dedi.39 olursa getir.şimdilik bişey yapmana gerek yok dedi de nası durcan çocuk yanıyo.kahkahalar atan olup soldu melül melül bakıosenağlama ama gecenin dördü o halde hemşirelerle konuşmaya çalışıo çapkın mı olcak ne:roflol: iştahta gitti emmekten vazgeçtim mamada yemio 3870 doğduk 5800 olmuşuz daha yeni 4 ay olcak hiç besleyememişimsenağlama kafayı yicem yaaa..ee aşıda ateş yapıomuş daha anca düşürdüm napcam bilmem.bebişimde düzen kalmaz artık.
ay canım yaa...biraz bekle düşmezse götürürsün.....benim hödük çocuk çok ağlıo die annemi çağır yardım etsin dedi we çıktı...buna hödük demek az kalıo başka bişi bulsam bari.sinirimden ağladım..bebişimin ateşi düştü ama sürekli ağlıo...
ben bu çocuğu onun annesi baksın die doğurmadım...delirtecekler beni yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaklava: klava: klava:
cemrenin ateşi 38,1senağlama soyduk cAlpol verdiksenağlama hastaneyemi götürsek?
ay canım yaa...biraz bekle düşmezse götürürsün.....benim hödük çocuk çok ağlıo die annemi çağır yardım etsin dedi we çıktı...buna hödük demek az kalıo başka bişi bulsam bari.sinirimden ağladım..bebişimin ateşi düştü ama sürekli ağlıo...
ben bu çocuğu onun annesi baksın die doğurmadım...delirtecekler beni yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaklava: klava: klava:
37,3 oldu.uyutayım mı
cok saolun yaaa:1hug: ne zormuş canından can kopması:çok üzgünüm:
ben 6 saatte bir diye biliyo mmeraaan dşerse yine cıkarmı?calpol veriimmi yine?ne kadar aralıklarla verilio?
kızlar Rüya öksürüyor gibi ama numaradan mı yoksa gerçekten mi bilemedim. sanki boğazına birşey kaçmış gibi yapıyor. bazen de arkasından gülüyor. herşeyi ağzına götürüyor toz falan mı kaçtı , yoksa benden grip mi bulaştı. bizim bir de allerji meselemiz var yoğurda başladık dr öksürük yapabilir demişti. kafayı yicem yarın aşı da olunca hepsi birbirine karışacak inşallah sorunsuz atlatırız çok evham yapıyorum ben
biz de 4 gündür ateşle boğuşuyoruz.gece gündüz birbirine girdi.38,5 oluyo ilaçla düşüyo tekrar çıkıyo.gecenin 4ünde o sisli buzlu yollarda ilçeye götürdük.dişten dedi.39 olursa getir.şimdilik bişey yapmana gerek yok dedi de nası durcan çocuk yanıyo.kahkahalar atan olup soldu melül melül bakıosenağlama ama gecenin dördü o halde hemşirelerle konuşmaya çalışıo çapkın mı olcak ne:roflol: iştahta gitti emmekten vazgeçtim mamada yemio 3870 doğduk 5800 olmuşuz daha yeni 4 ay olcak hiç besleyememişimsenağlama kafayı yicem yaaa..ee aşıda ateş yapıomuş daha anca düşürdüm napcam bilmem.bebişimde düzen kalmaz artık.
herkes dizimi izliyor kimsecikler yokkkbende yaprak dökümünü izliyorum ara ara bakıyorum ama mkimse yokkk nerdesinizzz
ben burdayım anam da acayip başım ağri yaaakafamçokkarıştı
yafrim her zaman diyom ya ibrahim kutluay gibi bi herif olmasını da beklemiyom zaten de yav dr az uzamış dedi 1 cm uzamış sadece, her ay 4 cm uzuyodu, 46 cm doğduk biz 59 olmuşuz, tahlil neyin ettirdiydi dün onun sonuçlarını göstermeye girdiğimde dayanamadım yaa biz bücür mü olcaz doktor hanım ya uzatmanın bi yolu yokmu netcez dedim, sen bana bırak büyütcez inşallah filen dedi, ama tırstım yaaa, hani kilosu filen sorun etmiyom ben, hareketli çok şükür ondan yana bi kaygım yok da boy kısa deyince morelim bozuldu yaaa, erkekte de kısa boy hiç iyi olmuyo yaaaa, şindik biz mamaya başladık ya bu kilo aldırıyo da boy da uzatıyo mu acaba
celencim geçmiş olsun cemreye.. benim yavrum da bugün aşı oldu ve ateşi şuanda 37.3 inşallah yükselmez yaa senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?