arzumun yoğurt makinesini kullanan varmı?varsa nasıl yapılıo.53 liraya düşmüiş.kullanışlıysa alıcam.
merhaba kızlarrrr
celencim cemreye geçmiş olsun..
biz de bugün aşı oldukk.. yavrum 2 dakka avazı çıktığı kadar ağladı sonra tıppp kaydirigubbakcemile3 sanki aşı olan o değil, gülmeye başladı canımın içi :asigim: neyse şimdi uyuyo, inşallah ateş yapmaz..
ben düne gre daha kötüyüm yaw bi dünya ıhlamur, nane-limon içtim ama yokkk.. ibolya bacım sendeki tarifi yaz gelince bi de onu deneyelim
sormadık.yaptırmıcam vazgectim.cok kızdımbaşka eczaneye sorsaydınızya len, sipariş verseydiniz, yada saa 6. ay diyen dra buldurtsaydınız :mymeka:
saada gecmiş olsun bacım.inşallah eylüle gecmez:Saruboceq:merhaba kızlarrrr
celencim cemreye geçmiş olsun..
biz de bugün aşı oldukk.. yavrum 2 dakka avazı çıktığı kadar ağladı sonra tıppp kaydirigubbakcemile3 sanki aşı olan o değil, gülmeye başladı canımın içi :asigim: neyse şimdi uyuyo, inşallah ateş yapmaz..
ben düne gre daha kötüyüm yaw bi dünya ıhlamur, nane-limon içtim ama yokkk.. ibolya bacım sendeki tarifi yaz gelince bi de onu deneyelim
olm ota moka para harcayıp durmasana sen yav hayret bişi ha, hemi senin fırının yoğurt ayarı yok mu, benimkisinde var, yoğurt ayarı diye ama tabe çok çalıştırman gerekiyo ben de normel mayalıyom, bi de bak ben kafayı neye taktım celen, acaba anne sütünden yoğurt yapılırmı kaydirigubbakcemile3
Bende hacere corba yapiyom tattiracam biraz cocuk ac yaa sutum bi kac gundur cok az
sormadık.yaptırmıcam vazgectim.cok kızdımallahım korusun artık.dısarda bir sürü kürt cocuu var yanakları al al.onlar vuruluomu hayır.bende vurdurmucam.salcam cayıra mevlam kayıra
saada gecmiş olsun bacım.inşallah eylüle gecmez:Saruboceq:
ya bugun bozuk youğurdu alınca elime dedim bakiim.nasılsa uzuunca bi süre kullancaz.ya cok yapınca tutturuyorumda az da tutturamadımfisfisfis
fırınların your ayarımı varmıs:1shok: heç duymamıstımkaydirigubbakcemile3 anam benm fırın kendini zor idare edii bide yourt yap dersem kafayı yerdelikafadulden
anam karı dikişlerin üstnüde aldı sızlıo haaa:bbo:
Iboo mercimekmi yapacanizz ehehe he
saol celencim ya inşallah eylüle geçmez :Saruboceq:
ibolya bacım çok saolasın ya bu tarifi denicem birazdan herüfe sölim alsın malzemeleri, gece yaparım sabah içerim inşallah iyi gelir..
leylacım hayırlı olsun regl olmuşun :teytey: darısı başıma artık ne diyim bi ben kaldım leyyynnnn delikafadulden benden başka regl olmayan var mı leyyynnn.. delikafadulden
leylacım sadece tadımlık şeyler veriyosun ya hacere, sütün azalmamıştır canım ya bebişlerin çeneleri çok güçlendi artık 5 dakkada hüpletiyolar kaydirigubbakcemile3
ama katı gıdaya geçince sütümüz de ona göre azalacak tabi, mesela gündüz 3 kere gece 1 kere emzireceksen ona göre süt üretilecek.. sütünün azaldığını ancak bebek doymuyosa, gelişimi geri kalırsa anlayabilirsin.. yerimseniben
canım yaa eğer sütünün az olduğunu düşünüyosan bence biberon maması ver ya çorba ağır gelmesin.. nasıl olsa biberon alıyo senin fıstık..
leylacım aç olsa ağlar, hem 4 ay aşıları için gideceksin ya o zaman tartılacak, şurda kaç gün kalmış bence ağlamıyosa yani aç olduğunu düşünmüyosan şimdilik hiç bişey verme, emzir sadece.. ama eğer az kilo aldıysa dr sana mama önerir sanırım ya tamam anne sütü en iyisi de çocuk aç mı kalsın de mi.. hem en önemli zamanlarında doya doya anne sütü aldı bebişlerimiz çok şükür..
bi de ne dicem ya ben okuduğum kitaptaki planı eylüle uygulamaya karar verdim ve 4 saatte bi emzirdim.. ben de acaba bu ay az mı kilo aldı sütüm mü az acaba diyodum ama yokkk :1shok: 4 saatte bi emzirince memeler süt dolduuu.. eylüle gün doğduuu kaydirigubbakcemile3 ama ne emmeee, 35-40 dakka boyunca emdi, her iki memeyi de (zaten kitapta da öle diyodu) ve 4 saat tok durdu acıkmadı hiç, hem çok güzel uyudu maşallah.. zaten beslenme ile uyku düzeni paralel gidiyo ya o yüzden çok rahattı ama bugün düne göre daha kötüyüm ya uğraşamadım valla sabah mıkırdanınca emzirdim, karnı iyice doymadı yani, sonra saat başı istedi tabi.. ama iyileşince yine 4 saatte bi emzircem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?