2008 Ekim Anneleri

iyi geceler tatlı rüyalar size ve bebişlerinize annişler ben sohbetlere fazla katılamadım sizler devam edin hepinize tekrar ii geceler.benim uykum geldimirmirmirmir

uyumadan son bişey sorayım arkadaşlar bizim aşımız bu ayın 22 sinde geçen ay karma aşıları olduk bu ayki aşı ne aşısı unuttum ben ne aşısı olduğunu bide ateş falan her bebektemi oluyor karma aşıda benim kızımda maşallah hiç ateşlenme falan olmamıştı bilgilendirirseniz seviniria.s.

iklimde aşıı oldu demii...ateşi nasıl kuzucuğun
iyi canım bakalım basını bekldım bu saate.ama ne huzursuzluğu ne ates bişi yok.yatiim barı saatı kurar kalkarım artık yarım saate bır falan .cıkcanı sanmıyırum ama tedbır iişte.

4.ay asılarını mı dıosun?
karma bıdee pnömokok oluyo.

6.ay
hepatıt,pnomokok bıde verem var sanırım.

ibiaru ucmus bılem.bende gıdıorum meroscum.ev almış basını gitmiş yarın sabah temzıliğe gırışicem,doping yapiim accık
iyi geceler
..

ibiaru ucmus bılem.bende gıdıorum meroscum.ev almış basını gitmiş yarın sabah temzıliğe gırışicem,doping yapiim accık
iyi geceler
..

2 saatte bir bakarsan iyi olur canım ateşinee..inş.çıkmaz ama kusmada olabilio o yüzden dikkat etmek lazım...3 gün evde olmayınca işler tabii birikioo..kolay gelsinn sanaa Şeniz

bugün yine ben kapatıyorum tükkanıı tamer sağolsun hala uyumadı ag-guuuu bug-guuuu buuuuuuvvv aaa-aa eeuuuuueee agııaaaaaa şarkılarını söylüoo repertuar çok geniş canııım kaydirigubbakcemile3 bakalım ne zaman uyucak mirmirmirmir bugün ben tetanoz aşısı olmuştum kolum öylee acıoo kii acaip huzursuz edio benii...yavruların 2 aşısı var gerçekten zorr yaa...inş.ateşlenmeden atlatırlar bu geceyii.... :Saruboceq:
anahtar her zamankii yerindee :jeyyar:

günaydın herkese.bugün yine ateşi 38,8 oğluşumun.bursaya kendi doktoruna götürcem artık bugün.dün biraz iyi olunca geçti sandım burdakilere güvenmiyorum.diş deyip savdılar beni.yinede inşallah diştendir ılık banyo yaptırdık şimdi 38 e düştü biraz,bugün 6 gün oluyo yaa..yemiyo içmiyo uyuyo inliyo arada gülmek istiyo ona bile dermanı yok çok moralim bozuk.senağlamasenağlama bugün dörtte randevu.biliyorum daha nice hastalıklarla boğuşanlar var.allah bebeklerine de anne babalarınada yardım etsin.:Saruboceq: mutluluk hayatın tadı herşey insanın evladının gülüşünde saklıymış

canım çok geçmiş olsun umarım önemli bir şey yoktur.. aşı filan mı olmuştu.. şu son sözüne bayıldım.. hayatın tadı evladının gülüşünde saklıymış..

arkadaslar bizde 4 aylık olduk dun doktorda karma asımızı da olduk.ben henuz ek gıdaya gecmedim
doktorda gecme henuz diger ay bakalım kilo alımına gore soyleriz dedi
anne sutu alıyor kızım
ne yapayım şimdi ben kararsız kaldım

uykusuz gecenin sabahında günaydın milletmirmirmirmir atesimizi düşüremedik.12 bucukta bi daha calpol verdim.36,8 gecti gece.ama üstü incecik.şimdi gene cıkmış.37,8:çok üzgünüm:

ya senn kac gün oldu bacım.ben senn yerinde olaydım şindiye coktan ucmuştum ates ne illetmiş yaaa:çok üzgünüm: nolur iileşsinler allahım tez zamanda:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yerimsenibengünaydın kızlarrr

celencim cemre nasıl oldu, nasıl geçti dün geceniz inşallah sorun yoktur geçmişi okuyamadım henüz..

dün gece yatırmadan önce eylülü emzirdim, sonra calpol verdim tekrardan ama midesi çok bulandı bi kustu kustu allahım okadar çok kustu ki midesinde ne var ne yok çıkarttı yavrum senağlama ama gece iyiydi çok şükür.. şimdi de uyuyor yavrum :asigim:

ben hastayım biliyosunuz kızlar hergün bi önceki güne göre daha kötüyüm yaw nasıl iyileşecem bilmiyorum :1no2: en çok da eylüle geçecek diye korkuyorum 3 gündür yavrumu doya doya sevemedim yaaa senağlama senağlama senağlama emziriyorum hemen yatağına yatırıyorum yavrum maymunluklar yapıyo seveyim diye ama öpemiyorum canım gidiyoo senağlama senağlama

canım bence doktorunu dinle.. hem burda herkes ek gıdaya geçmedi ki.. sadece tadımlık veriyoruz yani öğün olarak vermiyoruz.. ilk 6 ay en değerli besin anne sütü.. eğer sütün varsa ve bebeğin de alıyosa ek gıdaya geçme zaten.. ama bizim gibi meyve suyu vs tattırabilirsin

offff her yanım ağriiii burnum tıkalııı boğazım aciiiiii senağlama

yavrumu sevemiyorum yaaa çok özledimmmm senağlama senağlama senağlama

Gunaydinn gerkesee yaa cemre duzelemis hala ayy canim benim vahidecim sizede gecmis olsunn ayy o kadat zaman olmus beklemeseymssin keske ates cok tehlikeli yaa allah korusun dbestcim sanada eylulede gecmis olsun ayy gozum korktu bizdee 26 sinda asi olacaz gecen asida 37 lerdeydi allahtan daha ileri gitmemisti ins bu defada yukselmez allahim tum yyavrulari korusun

offff her yanım ağriiii burnum tıkalııı boğazım aciiiiii senağlama

yavrumu sevemiyorum yaaa çok özledimmmm senağlama senağlama senağlama

Ayy canim benim yaa bende hasta oluncaa valla dayamayip opuyodum griptim bide ayy unutuyodum bi an hasta oldugumu bana sirinlik yapinaca tutup basiyodum gogsumee ama allahtan gecmedii oyle dikkat edememistim emzirirken felan maske takmamistim ins eylulede gecmez burda okumustum anne hasta olacagi zaman daha belirtileri bile olmadan sutten bebege gecermis ve bebbis bagisiklik kazanir ve anneden bulasmazmis diye duymustum ins oyle olur gecmez hic kiyamiyorum yavrulara

Bu ek gida konusunda kafamin taktigim kadar hic biseye takmamistimm yaa uff simdii sut yasak felan ya hanii babannesi hergun gunluk sut alalim yogur yapalim diyoo ee sut yasak kizim yogurt olunca bisey olmaz yaa bu zamana kadar ben hic duymadim vee herkes de veriyoo diyoo yapacaz napalim artikk

Uff anne sutu ne guzeldii yavv zahmetsizz dusunme derdi olmadan aninda sak cikar ver hijyenik ve saglikli simdi dusun durr sunu versem alerji yapajmi sunu soyle mi versem sunla sunumu lkaristirsam bunu begenirmi 1 yasina kadar emdikleri hep doyursa keske ek gidaya hic ihtiyac olmasa 1 yasindan sonra ne versen yese demi ne guzel olurr

saol leylacım ya aynen öyle nasıl içim gidiyo ya 3 gündür yavrumu sevemiyorum doya doya senağlama senağlama bugünü de atlatsam yarından itibaren iyileşmeye başlarım inşallah :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…