iyi canım bakalım basını bekldım bu saate.ama ne huzursuzluğu ne ates bişi yok.yatiim barı saatı kurar kalkarım artık yarım saate bır falan .cıkcanı sanmıyırum ama tedbır iişte.iklimde aşıı oldu demii...ateşi nasıl kuzucuğun
uyumadan son bişey sorayım arkadaşlar bizim aşımız bu ayın 22 sinde geçen ay karma aşıları olduk bu ayki aşı ne aşısı unuttum ben ne aşısı olduğunu bide ateş falan her bebektemi oluyor karma aşıda benim kızımda maşallahhiç ateşlenme falan olmamıştı bilgilendirirseniz seviniria.s.
ibiaru ucmus bılem.bende gıdıorum meroscum.ev almış basını gitmiş yarın sabah temzıliğe gırışicem,doping yapiim accık
iyi geceler..
günaydın herkese.bugün yine ateşi 38,8 oğluşumun.bursaya kendi doktoruna götürcem artık bugün.dün biraz iyi olunca geçti sandım burdakilere güvenmiyorum.diş deyip savdılar beni.yinede inşallah diştendir ılık banyo yaptırdık şimdi 38 e düştü biraz,bugün 6 gün oluyo yaa..yemiyo içmiyo uyuyo inliyo arada gülmek istiyo ona bile dermanı yok çok moralim bozuk.senağlamasenağlama bugün dörtte randevu.biliyorum daha nice hastalıklarla boğuşanlar var.allah bebeklerine de anne babalarınada yardım etsin.:Saruboceq: mutluluk hayatın tadı herşey insanın evladının gülüşünde saklıymış
günaydın herkese.bugün yine ateşi 38,8 oğluşumun.bursaya kendi doktoruna götürcem artık bugün.dün biraz iyi olunca geçti sandım burdakilere güvenmiyorum.diş deyip savdılar beni.yinede inşallah diştendir ılık banyo yaptırdık şimdi 38 e düştü biraz,bugün 6 gün oluyo yaa..yemiyo içmiyo uyuyo inliyo arada gülmek istiyo ona bile dermanı yok çok moralim bozuk.senağlamasenağlama bugün dörtte randevu.biliyorum daha nice hastalıklarla boğuşanlar var.allah bebeklerine de anne babalarınada yardım etsin.:Saruboceq: mutluluk hayatın tadı herşey insanın evladının gülüşünde saklıymış
arkadaslar bizde 4 aylık olduk dun doktorda karma asımızı da olduk.ben henuz ek gıdaya gecmedim
doktorda gecme henuz diger ay bakalım kilo alımına gore soyleriz dedi
anne sutu alıyor kızım
ne yapayım şimdi ben kararsız kaldım
offff her yanım ağriiii burnum tıkalııı boğazım aciiiiii senağlama
yavrumu sevemiyorum yaaa çok özledimmmm senağlama senağlama senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?