telaşlanma , bi komşuna rica ediver tatlım ..... ılık suyla havlu ıslat , onunla ellerini ayaklarını filan sil bebişin
ben buraya geleli 4 oldu henuz o samimiyette tanışıklığım yok.karsı komsum var bi o da calışıo pooooffff:çok üzgünüm:
ben buraya geleli 4 oldu henuz o samimiyette tanışıklığım yok.karsı komsum var bi o da calışıo pooooffff:çok üzgünüm:
cakılıııım elleri çivi gibi buzzzz hiç bu kadar soğumamıştı.evde soğuk acmadım sobayı.üstünde de body var bide alt.1 saat önce calpol verdim.olmazsa babayı caırıcam.neydi fitilin adı??
bizim makattan 39 koltuk altı 37,8senağlama
celencim en son ne zaman ateş düşürücü verdin
4 saati geçtiyse tekrar ver
makattan 39 derece yüksek sayılıyor canım ya fitil şart değil sen calpol veriyosan yine ondan ver bir ölçek
çok geçmiş olsun
benim kızın da az önce ölçtüm makattan 37,9 du
1 saat sonra tekrar ölççem inşallah yükselmezzz :Saruboceq:
öölen yoğurt mayaladım.küçük milupa kavanozuna.bi çay kasığıda yoğurt koydum.sardım sarmaladım kaloriferin üstüne koydum.olmamıııııss:çok üzgünüm: ayran gibi laelaelaelaelae
celencim en son ne zaman ateş düşürücü verdin
4 saati geçtiyse tekrar ver
makattan 39 derece yüksek sayılıyor canım ya fitil şart değil sen calpol veriyosan yine ondan ver bir ölçek
çok geçmiş olsun
benim kızın da az önce ölçtüm makattan 37,9 du
1 saat sonra tekrar ölççem inşallah yükselmezzz :Saruboceq:
canım günlük süt al.şimdi marka vermeyim.günlük al.biraz ısttıktan sonra parmağını azcık yakar şekilde olacak.bi de neden kaloriferin üzerine koyuyosun?onu anlamadım.sar.bi de akşam mayala sabah aç.ben öle yaptım.çok güzel tuttu.bi de güzel yedik eylülümle.:içelim:
bizim koltuk altı 36.5 di.ama kulaktan ölç bakalım.bizim kulak37.8 di.
sizinde ateşiniz aşıdanmı canım geçmiş olsun
koltukaltı 36,9
hepinize çok geçmişler olsun arkadaşlar bizim aşımızda pazartesi günü bakalım benim kuzucum nsıl olacak inş en kısa zamanda geçer bebişlerin ateşleri bende burdan okuduğum şeyleri uygularım artık çok ateşlenirse
bu elimdekiyle kulaktan ölçemem.sivri ucu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?