2008 Ekim Anneleri

telaşlanma , bi komşuna rica ediver tatlım ..... ılık suyla havlu ıslat , onunla ellerini ayaklarını filan sil bebişin

cakılıııım elleri çivi gibi buzzzz hiç bu kadar soğumamıştı.evde soğuk acmadım sobayı.üstünde de body var bide alt.1 saat önce calpol verdim.olmazsa babayı caırıcam.neydi fitilin adı??

ben buraya geleli 4 oldu henuz o samimiyette tanışıklığım yok.karsı komsum var bi o da calışıo pooooffff:çok üzgünüm:

o zaman canım akşam babasının gelmesini bekliycen mecbur sen onu incecik giydir calpolu 4 saatte bir verebilirsin ve ıslak havluyla eklem yerlerlerine tampon yap sirkede ateşi düşürüyor haberin olsun eklemlerine mendille sirke sür sonrada biraz beklet ılık bir banyo yaptır annesi işallah geçecek sıkma canını

ben buraya geleli 4 oldu henuz o samimiyette tanışıklığım yok.karsı komsum var bi o da calışıo pooooffff:çok üzgünüm:

samimiyete gerek yok ki, yani şimdi o tanımadığın komşularından birinin sana iş düşse seve seve yaparsın di mi , eminim yardımcı olabilecek biri vardır celenim , çocuklu bir aile seç ve çal kapılarını belki evlerinde vardır ............

ya da araban kapındaysa al bebişini de gidiver bi hastaneye :uhm:

cakılıııım elleri çivi gibi buzzzz hiç bu kadar soğumamıştı.evde soğuk acmadım sobayı.üstünde de body var bide alt.1 saat önce calpol verdim.olmazsa babayı caırıcam.neydi fitilin adı??

PARANOX canım ,ama tam vermedi doktor bize yarım vereceksin dedi unutma sakın

bizim makattan 39 koltuk altı 37,8senağlama

celencim en son ne zaman ateş düşürücü verdin
4 saati geçtiyse tekrar ver
makattan 39 derece yüksek sayılıyor canım ya fitil şart değil sen calpol veriyosan yine ondan ver bir ölçek
çok geçmiş olsun
benim kızın da az önce ölçtüm makattan 37,9 du
1 saat sonra tekrar ölççem inşallah yükselmezzz :Saruboceq:

sizinde ateşiniz aşıdanmı canım geçmiş olsun

öölen yoğurt mayaladım.küçük milupa kavanozuna.bi çay kasığıda yoğurt koydum.sardım sarmaladım kaloriferin üstüne koydum.olmamıııııss:çok üzgünüm: ayran gibi laelaelaelaelae

canım günlük süt al.şimdi marka vermeyim.günlük al.biraz ısttıktan sonra parmağını azcık yakar şekilde olacak.bi de neden kaloriferin üzerine koyuyosun?onu anlamadım.sar.bi de akşam mayala sabah aç.ben öle yaptım.çok güzel tuttu.bi de güzel yedik eylülümle.:içelim:

1 saat oldu vereli.şimdi uyuyo pembiş yanaklarıyla gözlerini acamıo kuzucan.du bakem bi ölçemde yazem kaç olmus?

celen biz de aşı yaptırdık.17 sinde.hemşire bu aşıdan ateş olmaz dedi.ben de ateş düşürücü almamıştım.ama gece ateşlendi ki ateşi 37.8 oldu.hop hop etti valla yüreğim.bi de telaştan çocuğu soymak aklıma gelmedi.örtmüşüm ki üstünü görmeyin.sonra babası dedi ki aç üstünü.biraz da soyduk çocuğu.sabaha kadar ateşi vardı.düşün bi de evde ateş düşürücü yoktu.sirke ateşi düşürüyomuş.annem dedi.istersen dene.yoksa al götür.çocuğu riske atma.Allah korusun havale falan geçirmesin.

nette okudum sıcak biyere koyun kıs mevsiminde die.ananemde ööle yapardı kışın.battaniyelere sarar sobanın arkasına koyardı.deneye deneye tutturcez.ama şimdilik yourt düşüncek modda deilim eylülüm ben kendim yoğurt olmusum:çok üzgünüm:

hepinize çok geçmişler olsun arkadaşlar bizim aşımızda pazartesi günü bakalım benim kuzucum nsıl olacak inş en kısa zamanda geçer bebişlerin ateşleri bende burdan okuduğum şeyleri uygularım artık çok ateşlenirse

sizinde ateşiniz aşıdanmı canım geçmiş olsun

teşekkür ederim canım evet dün aşı olduk biz de.. ama ateşi çıkmadı kuzumun en fazla makattan 37,9 oldu şimdilik ben yine de takip ediyorum..

koltukaltı 36,9

tamam işte normal şuanda.. koltukaltında 37,4 e kadar normal.. sen yine de sık sık ateş ölçümü yap..

aşı vurulup eve geldiğinde ates olmasını beklemeden surup ver bence.ben yapmadım sewn yap bacımsenağlama

bu elimdekiyle kulaktan ölçemem.sivri ucu.

sakin ol hayatım korkma o kadar , aşı kolay bi şey değil ki vücuda o kadar mikrop veriliyor , bizim önümüzdeki ay 3 aşı bi araya gelecek bakalım napacaz.....

şu an söylediğin ateş yüksek değil , sen söylenilenleri yabana atma, çok ılık sirkeli su yap ince bi bezi ıslat alnına filan koy , akşama kadar bekle, akşam kociş fitil alsın gelsin , gece fitil yap sabaha bişeyciği kalmaz ...... su içirmek de iyi olur sanıyorum, harareti, vardır yavrucağın şimdi

yaa hamileyken nasıldık kızlar hatırlıyor musunuz ? şimdi hayal gibi geliyor, büyüdük biz yahu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…