fiyatı ne kadardı canım.int.tenmi aldıngünaydın bcular
oy celenim senin de ne bitmez çilen varmış kuzum geçmiş olsun önce cemre sonra sen nazar değdi ana kız size
ben pierre cardin V 2010 oto koltuğyla beraber puset almıştım ama pusetinin tek satıldığını da gördüm
özellikleri aynı ama beni asıl cezbeden şuana kadar gördüğüm en hafif puset olmasıydı bastonlar hariç bir de 4 e katlanıyo sırt askısı var askısını çanta taşır gibin takıyom sırtıma çocuğu da kucağıma valla ben rahat ediyom
bi de ona bakın derim
ya ıste yazınca elele es 910 dıye cıkıyor ılk bsta.
samsunda mağaza.fıyatı hala 155 lıra.orada pembe rengı gozukmuyor ama ben arayp sormustum varmı dıye boyle patlıcan moru-cıngene pmbesı rası bır renk.cok gzel.var demişlerdi.bende o rengı ıstedığımı belırttım nu gonderdıler. tel ile sıparıs verdım en.oylede oluyor.
fiyatı ne kadardı canım.int.tenmi aldın
fiyatı hala aynı.eşime bir göstereyim bakim
yafrım biz bu pierre cardin V 2010 u sanırsam 270 e aldık 2 ay önce 10 taksitle eşim gelsin soriiim kayseriden hemide[/QUcanım şimdi nette baktım indirimli fiyatı 699 tl yazıodu..belki modeli felan farklıdır..ben net'in yalancısıyımyerimseniben
yafrım biz bu pierre cardin V 2010 u sanırsam 270 e aldık 2 ay önce 10 taksitle eşim gelsin soriiim kayseriden hemide
QUOTE]
hayır pişirmiyorum...sadece yumurtayı haşlıyorsun o kadar...
geçmiş olsuun yaa a.s. vitamin falan alıyormusun çıtırım ...genelde vitamin eksikliğinden oluyor uçuk çok canı sıkıcıı :çok üzgünüm:dudağım ole bi şişmiş ki..
slikon gıbısenağlama
naparsınız ekim anaları ben pek gelemiyom artık
neden gelemiorsun zambakcım....şevvalden dolayı mı başka bi sorun mu var yoksa fisfisfis
a.s. günaydınnnnnnn, geçmişe bakınıyım dedim, şükür bir sorun yok herkesler iyi maşallah...............haftanın son iş günü, iş çok , yağmur var ve beni bu yağmurlu havalar mahveder ( uyumak ister canım hep ama nirdeeeeee ) , sabah da 6 da kaldırdı kızım zaten ........siz tembeller uyuyonus tabii :dilcikar:
bi leyla hamarat bi de ben :lepi:
günaydın herkese dün gece hiç uyumadık sürekli ağladı yavrum..
bir derdi var ama.......:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
napıonuz len ekim karıları..ben cok hatayım.kız ileşti ben gittim.dnkü migren hala devam.gece uyutmadı beni.midemi bulandırdı.sürekli kustum öğürdüm.şimdi boğazım ağrıo.basım catlıo.e ozaman ben gidiim..
herkese hayırlı cumalar bebişlerinizle sağlıklı ve mutlu olun
saol canım soğuktan oluyo galiba bir hafta önce benim kulağımdada olmuştu benden mi geçti ne anlamadım bende aynı şekilde kulak çöpü ile temizliyorum
saol canım biz ilçede oturuyoruz dr miz burada ESRA ÖZKIRLI çok çok iyi bir doktor kızımı denizli merkezde oturuken şener bekçiye vede ibrahim görüşmeze götürüyordum onlardanda çok memlun kalmıştım sizin doktorunuz kim
dudağım ole bi şişmiş ki..
slikon gıbısenağlama
bu arada bebek arabalarına bakıyorumda sizler naptınız aldınızmı.ne kadara aldınız
bak benimkinde de bu özellikler var ama biz 165e aldıydık sen ucuza almışın valla keşke bileydim netten sipariş ederdim benneyaptımki bu arada benimkisi de Elele Es 910 modeline çok benziyo belkim o olabilü, kağıdına bakmam lazımyok cnım ucuk degılde ıc tarafta yara cıkmıs.ağzımı acamıyorum ya.
bende ıklım oğduktan 1 ay sonra falan aldım.
elele es 910 cok arastırdım en sonunda hem ıstediğim tum ozellıklerın bulunduğu hem de fıyatı cok uygun olan bunu buldum.kullanıyorum gercekten cok memnunum.pembe renkte kadar cici ki..baya merdıven cıkıyorum tasıyarak..atıyorum ıklımı içine hadı yallah kım tutar biziii
kesınlıkle tavsıye ederım bu modelı.eğer benım gıbı hem sepet,cıft yonlü kullanma,tam yatma,tentesının tam kapanması,hafıf olması,hemde fıyatının uygun olması özelliklerını arıyorsan tam sana gore.ben 155 almıstım sanırım..internetten aldım ama sımdı lınk vermeıom malsef.kaydirigubbakcemile3
taa samsundan gelmişti hatta buraya.satıs yapılan mağaza ordaymış.yerimseniben
bak bakalım bı beğenıcek mısın
QUOTE]
geçmiş olsuun yaa a.s. vitamin falan alıyormusun çıtırım ...genelde vitamin eksikliğinden oluyor uçuk çok canı sıkıcıı :çok üzgünüm:
neden gelemiorsun zambakcım....şevvalden dolayı mı başka bi sorun mu var yoksa fisfisfis
meranım o d vitamini 25 derecenin altında oda sıcaklığında saklancak yazıyo, dereceye baktım 24 derece filendi, sorun olarmı ki :uhm:
,
d vitamini değince.bizim devit bitti.aşıya götürdüğümüzde bıngıldak kapanmak üzere devite devam dediler.ben hala 3 damla veriyorum.bana arttır falan diyen olmadı.
tsk ederım..kullanmaya devam edıyorum ben vıtamın de bu ucuk degıl şekerım ya ıc tarafta yara gıbı beyaz..gargara yaptım gecer heralde.[QUOTE=kimselerbilmez;5395721]
QUOTE]
geçmiş olsuun yaa a.s. vitamin falan alıyormusun çıtırım ...genelde vitamin eksikliğinden oluyor uçuk çok canı sıkıcıı :çok üzgünüm:
lleeeeeeeylaa burayaaaa yumruk havayaaaaaaaaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?