2008 Ekim Anneleri

fiyatı ne kadardı canım.int.tenmi aldın

fiyatı hala aynı.eşime bir göstereyim bakim

pierre cardin V 2010 699 tl.. bence pahallı sizi bilmem ama...gerçi ne kadar sık kullanacağına bağlı...
Elele Es 910 155 tl..bu iyiymiş..
kraft babymax..150tl..buda iyi..
ben çarşıya arabayla gidiom mesafe çok uzak bebek arabasıyla yürüyerek gidilmez...
o yüzden ben çok pahallı biş almayı düşünmüom..

yafrım biz bu pierre cardin V 2010 u sanırsam 270 e aldık 2 ay önce 10 taksitle eşim gelsin soriiim kayseriden hemide

Son düzenleme:
geçmiş olsun celencim.galiba benim de migrenim var.dün gece bi başladı sabah saat 11 de geçti.o da ağrı kesicilerle.duş falan aldım anca geçti.miğdem de bulandı ama ben baş ağrısından değil de başka şeylerden zannettim.hala regl olmadım da:roflol::roflol:

yok ule nerde uyuyacaz. sahsen benım sıpa bulgur ası gıbı fıkır fıkır kaynıyo sabahları. sıkıysa uyu anasını satım

günaydın herkese dün gece hiç uyumadık sürekli ağladı yavrum..
bir derdi var ama.......:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sız bu cocugu dra goturdunuz muydu:uhm:

allah allah niye böle olii acaba, geçmiş olsun len :teselli:

anacım ben erpada doğum yaptıydım, doum yapınca da çocuk dru geliyo ya bi hürrem bey varmış bi de eda hanım varmış, dediler hangini istiyonuz biz de eda olsun dedik, o günden sonra hep ona götürüyorum, bizimki de cana yakın iyi bi dr da ben daha özel davranacak birini istiyorum ya, mesela gecenin bi yarı aradığımda hayde gelin diyebilecek bi dr yani, bu şener beyin methini duyduydum ama bi anlatsana nasıl biri, özel muayenehanesi varmı, olmassa ona götürüym

dudağım ole bi şişmiş ki..
slikon gıbısenağlama

geçmiş olsun kuşum ,la bu ekim ayında bişii var, bebeler toptan hasta oliii, analar toptan hasta oliii, bu bi çelişki mi acaba :uhm:

bu arada bebek arabalarına bakıyorumda sizler naptınız aldınızmı.ne kadara aldınız

anaa daha yenimi bakıyon len bahar geliyo çabuk acele et sokaklarda nasıl gezeceniz yoksa, biz 165 liraya aldıydık, pierre cardinin elle firmasıymış, yan firmaymış yani, gayet de memnunum, özelliklerine bak da öyle al emi

bak benimkinde de bu özellikler var ama biz 165e aldıydık sen ucuza almışın valla keşke bileydim netten sipariş ederdim benneyaptımki bu arada benimkisi de Elele Es 910 modeline çok benziyo belkim o olabilü, kağıdına bakmam lazım

bu arada benim eşim etlikten baby go nun arabasını almış.çok güzel ve kullanışlı.hem de kaç liraya bilin.175 liraya almış.valla çok şaşırdım

d vitamini değince.bizim devit bitti.aşıya götürdüğümüzde bıngıldak kapanmak üzere devite devam dediler.ben hala 3 damla veriyorum.bana arttır falan diyen olmadı.

d vitamini değince.bizim devit bitti.aşıya götürdüğümüzde bıngıldak kapanmak üzere devite devam dediler.ben hala 3 damla veriyorum.bana arttır falan diyen olmadı.

gellldüm gelllldümmmmm lülülülülülü len bize de 3 damla dediydi hemşire ondan snra artırın filen dien olmadı, bu bıngıldağın hemen kapanmaması gerekmiyomu olm, 1 yaşına kadar diye biliyom ben, erken kapanması tehlikeli diye biliyom, size niye kapanamk üzere dediler yav :uhm:

tsk ederım..kullanmaya devam edıyorum ben vıtamın de bu ucuk degıl şekerım ya ıc tarafta yara gıbı beyaz..gargara yaptım gecer heralde.
lleeeeeeeylaa burayaaaa yumruk havayaaaaaaaaa :))

leyloş ta yok ya sesı cıkmıo.sıkıldım bugun burda ha.
koiş gelmek uzre.öptum hepinizi hadi.hoscakalın.

aslında doğru söylüyosun ibolya.bak ben bunu doktora sormadım.daha doğrusu hani ismini hatırlayamadım şimdi bi arkadaşa da bıngıldak kapanmış artık deviti bırakın demiş de o da hastaneye götürmüş ya.işte ben de sağlık ocağını pek tınlamadım.eğer bana da kapanmış bırakın deseydi ben de başka bi doktora gösterirdim.12 18 ay arası bıngıldak kapanma zamanı canımmmmmmmmmmŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…