2008 Ekim Anneleri

meran bu karışımı pişiriyorsun demi:uhm:
geçmiş olsun canım.migrene erken bir yaşta yakalandıysan belli bir yaşta geçiyormuş.ama 40 tan sonra yakalandıysan ömür boyu gidiyormuş.senin geçer inş en kısa zamanda:Saruboceq:

Hayirli cumalar ne yaptiniz bakiim efekaan hala iyilesemedi mi ahh canimm ins tez zamanda duzelir celencim sanada gecmis olsunn

geçmiş olsun canım.hayırdır uçukmu çıktı

yok cnım ucuk degılde ıc tarafta yara cıkmıs.ağzımı acamıyorum ya.
bu arada bebek arabalarına bakıyorumda sizler naptınız aldınızmı.ne kadara aldınız

bende ıklım oğduktan 1 ay sonra falan aldım.
elele es 910 cok arastırdım en sonunda hem ıstediğim tum ozellıklerın bulunduğu hem de fıyatı cok uygun olan bunu buldum.kullanıyorum gercekten cok memnunum.pembe renkte kadar cici ki..baya merdıven cıkıyorum tasıyarak..atıyorum ıklımı içine hadı yallah kım tutar biziii
kesınlıkle tavsıye ederım bu modelı.eğer benım gıbı hem sepet,cıft yonlü kullanma,tam yatma,tentesının tam kapanması,hafıf olması,hemde fıyatının uygun olması özelliklerını arıyorsan tam sana gore.ben 155 almıstım sanırım..internetten aldım ama sımdı lınk vermeıom malsef.kaydirigubbakcemile3
taa samsundan gelmişti hatta buraya.satıs yapılan mağaza ordaymış.
yerimseniben
bak bakalım bı beğenıcek mısın

bu arada bebek arabalarına bakıyorumda sizler naptınız aldınızmı.ne kadara aldınız

Bizde almadik daha asimiz var ya ona gittigimizde bakacaz ben yurutecte alacam yaa cok seviyo ayakta durmayii ustelik kucaginda gezdirmemi istiyo gun 15 dk 15dk ara ara koyarim islerimi yapmam gereken zamanlarda yoksa zor oluyo her szaman gezdirememki yatirinca agliya kafasini kaldiriyo kalkmaya calisiyo nerdeyse oturacak zilli sevmiyo yatmayi

canım kraftın babymax die bi arabası var çift yönlü burda adapazarında 150 tl'e düşmüş bende almayı düşünüom..
teyzem yurtdışından getirecekti getiremezse alcam..netten bi bak canım...
bence çok uygun...

tam benim aradığım özellikler canım.özele at linkini yahuu.fiyatta çok iyi.bende bikaç tane buldum aradığım özelliklerde.fiyatlarda iyi ama internetten alınca görmüyorsunya dokunmuyorsunya istediğim gibi değilse diye korkuyorum

Muhahaha bende arabaya bakmak icin elele es 190 diye arattirdim senin doguma hazirlik sayfasinaa baslik acmissin bu araba nasil almayi dusunuyorum felen diye o ciktii

canım erken daha yürüteç için 6 aydan önce.

Ben int arastirmadim hicc yaa burda bebek magasina bakariz diyee aslinda baksam olur citirin anlattigi ozelleklerde ariyorum zaten hosuma gitti bak o bi bakiyim benn hafif olmsii cok onelemli benim icin her cikisimda yanliz olacagim icin hem bebek hem araba aprt. Disina kadar ikisinide tasiyabilmem lazim

canım erken daha yürüteç için 6 aydan önce.

Simdi erken biliyorum en az 5aylik oluncaya kadar koymam zaten ayaklari ustune bastirilmamasi gerekiyomuss araba alirken onuda alirim yani diye dedim canim ama hoppalayada hevesleniyorum oda erkenmi acaaba zambakla dbest koyuya ama bilmayomki yaa aslinda yurtecte oda cocuga bagli mesela bizimki cok seviyo basmayi kucagimda karnima bastiriyorum saatlerce durur nerdeyse ustelik tek ayaginin ustunede duruyo gecen karsi kanapede babasi oturuyodu hadi babaya gidelim diye elinden tuttup yurutmeyi sdenedim nasil adimlar atiyo heycanlaniyo babasina yuruyerek gittik hatta bindirsem dudur asliindaa ama annem boyu uzamaz bastirma beli agrir diyo

özldende atmak yasak:bbo:

günaydın bcular
oy celenim senin de ne bitmez çilen varmış kuzum geçmiş olsun önce cemre sonra sen nazar değdi ana kız size
ben pierre cardin V 2010 oto koltuğyla beraber puset almıştım ama pusetinin tek satıldığını da gördüm
özellikleri aynı ama beni asıl cezbeden şuana kadar gördüğüm en hafif puset olmasıydı bastonlar hariç bir de 4 e katlanıyo sırt askısı var askısını çanta taşır gibin takıyom sırtıma çocuğu da kucağıma valla ben rahat ediyom
bi de ona bakın derim

geçmiş olsun canım ya mikropmu kaptı acaba uçuk felan mı
ateşi vardı düştü şimdi alerji gibi bişi oldu vücudu benek benek..
doktor geçer dedi bişi vermedi:sm_confused:
valla bılmıyorum neyın nesi..
ya sen cocuk doktorna goturdun mu ccugu?

Muhahaha bende arabaya bakmak icin elele es 190 diye arattirdim senin doguma hazirlik sayfasinaa baslik acmissin bu araba nasil almayi dusunuyorum felen diye o ciktii

dedım ya canm ben cok arastırma yaptım araba almak ıcın en mantıklı scımi yaptığıma emınım.
baslık acmıstım nasıl dıye evet 190 değil yalnız 910yerimseniben

işte bende hep yallnız cıkıyorum oyuzden haıflığı cok onemlı.sengözlerimebaksanab

ya ıste yazınca elele es 910 dıye cıkıyor ılk bsta.
samsunda mağaza.fıyatı hala 155 lıra.orada pembe rengı gozukmuyor ama ben arayp sormustum varmı dıye boyle patlıcan moru-cıngene pmbesı rası bır renk.cok gzel.var demişlerdi.bende o rengı ıstedığımı belırttım nu gonderdıler. tel ile sıparıs verdım en.oylede oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…