2008 Ekim Anneleri

evet taze peynir yada pastörize edilmeyen sütlerden de geçebilen brucella var..bildiğin markaların peynirini sütünü alcaksın canım

bende kaçar mirmirmirmir tükkanı kapatsın en son giden anahtarı her zamanki yerine koyun temem mii naniknanik farklı bi yere koyceseniz ipucu yazın kimsenin anlamayacağıı şekildee kaydirigubbakcemile3 kimsecikler anlamasıınn kaydirigubbakcemile3

bişi dizem sıze..
hangı bankaın kartını kullanıyorsnuz???
bız world kullanıyoruz.esımınkı 10 yıldan fazladır kullanımda.benımde ek kartım var.daha hıc borcunda gecıkme olmamaış,gunu gunune yatmıstır cok sukur..neyse
bu ay kart ucretı cekılmiş.tamda ayırdığımız para ucu ucuna yetecektıki bu kart ucretı olayı cıktı.
esımle konstuk napalım dıye.aradık bankayı,boyle boyle kartı ıptal ettırıcektık baska bı karta gecelım dıye(maksımum almıyormuş)ek kart zaten kart ucretınden muafmış ama diğerı iiçinde arayıp kapattırıcaz deyıp ıtıraz ettığımız ıcın ıtırazınızı kabul edıyoruz paranız gerı ıade edılcek dedıler.haberınz olsun.bunlar işlerini iyi bılıyorlar valla..ses cıkarandan alma,ses cıkarmayandan al kzu kzu..yok ole yağma..duyduk duymadık anlatın herkese,ıtıraz edın anacım.

ıboss denedın mı lahmacunu?ben yapayım dıyorum yarın ama cesarte edmıyorum valla.işte ozaman hamıleydım ya acyıp kotu kokmustu burnuma cok tıskınmıstım.lahmacun&pide yazısnı okuynca bıle mdem bulanıyordu.halbukı ck severım.

hade ben kapattımm barı tukkanı kımsecıkler kalmamış.
anahtar aynı yerinde..lülülülülülü

a.s. günaydınnnnnnn, geçmişe bakınıyım dedim, şükür bir sorun yok herkesler iyi maşallah ...............haftanın son iş günü, iş çok , yağmur var ve beni bu yağmurlu havalar mahveder ( uyumak ister canım hep ama nirdeeeeee ) , sabah da 6 da kaldırdı kızım zaten ........siz tembeller uyuyonus tabii :dilcikar:

bi leyla hamarat bi de ben :lepi:

günaydın herkese dün gece hiç uyumadık sürekli ağladı yavrum..
bir derdi var ama.......:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

:uhm: hay Allah ......neden acaba ? başına hafif hafif masaj yapsan , kulaklarına filan baksan annesi................benim kızım da huysuzdu 3-4 gündür hafif gripal enfeksiyonu var dedi dr , havlu ısıt koy göğsüne sırtına dedi

napıonuz len ekim karıları..ben cok hatayım.kız ileşti ben gittim.dnkü migren hala devam.gece uyutmadı beni.midemi bulandırdı.sürekli kustum öğürdüm.şimdi boğazım ağrıo.basım catlıo.e ozaman ben gidiim..

geçmiş olsun canım..bende gece uyumadım hiç...ama hasta olan oğlum...keşke onun yerine ben hasta olsamda...o hiiiçç ağlamasa...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım geçmiş olsun acaba diş falanmı çıkarıyor kuzun?ateşi varsa paranox fitil at istersen 1 tane hem uyutur hemde çocukcağız normale döner belki.

canım geçmiş olsun acaba diş falanmı çıkarıyor kuzun?ateşi varsa paranox fitil at istersen 1 tane hem uyutur hemde çocukcağız normale döner belki.

saol canım görünürde bişi uok ama bilmiom..dr fitili çok ihtiyaç olursa at dedi..dün gece hiç uyumadık bu gecede öyle olursa vercem fitil..inşallah iyileşir...
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım Girayda da görünürde bişey yoktu dişi çıkarken iki gece çok huzursuzdu ve ağladı ben hiç anlamadım ateşte yoktu en sonunda dayanamayıp 1 tane fitil attım bizede ihtiyaç olursa kullanın demişti doktorumuz sen istersen damaklarını kontrol et kuzucuğunun annesi.acil şifalar diliyoruz kocaman öpüyoruz ikinizide:1hug:a.s.

teşekkür ederim canım saol..bende öpüyorum....yerimseniben

gunaydın cakılcm.sen nerde oturuyordun yaf?

ah canım ya bencede diş cıkaryor oğlusun.ates falan yok demi?:teselli:

herkese hayırlı cumalar bebişlerinizle sağlıklı ve mutlu olun

saol canım soğuktan oluyo galiba bir hafta önce benim kulağımdada olmuştu benden mi geçti ne anlamadım bende aynı şekilde kulak çöpü ile temizliyorum

amaann yafrim bizim de öle olduydu, geçmiş olsun, drunuz kim bu arada

saol canım biz ilçede oturuyoruz dr miz burada ESRA ÖZKIRLI çok çok iyi bir doktor kızımı denizli merkezde oturuken şener bekçiye vede ibrahim görüşmeze götürüyordum onlardanda çok memlun kalmıştım sizin doktorunuz kim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…