iboşş anlat bkayım neden azz gelıyorsun=??
aslında benım hosuma gıdıyor esınle daha cok vakıt gecırdığını duunuyorum.sevınıyrum senın adına.
:roflol::roflol::roflol::roflol: napıyom ben çıtırım bak :roflol::roflol::roflol:
günaydın herkese dün gece hiç uyumadık sürekli ağladı yavrum..
bir derdi var ama.......:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
napıonuz len ekim karıları..ben cok hatayım.kız ileşti ben gittim.dnkü migren hala devam.gece uyutmadı beni.midemi bulandırdı.sürekli kustum öğürdüm.şimdi boğazım ağrıo.basım catlıo.e ozaman ben gidiim..
canım geçmiş olsun acaba diş falanmı çıkarıyor kuzun?ateşi varsa paranox fitil at istersen 1 tane hem uyutur hemde çocukcağız normale döner belki.
saol canım görünürde bişi uok ama bilmiom..dr fitili çok ihtiyaç olursa at dedi..dün gece hiç uyumadık bu gecede öyle olursa vercem fitil..inşallah iyileşir...
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım Girayda da görünürde bişey yoktu dişi çıkarken iki gece çok huzursuzdu ve ağladı ben hiç anlamadım ateşte yoktu en sonunda dayanamayıp 1 tane fitil attım bizede ihtiyaç olursa kullanın demişti doktorumuz sen istersen damaklarını kontrol et kuzucuğunun annesi.acil şifalar diliyoruz kocaman öpüyoruz ikinizide:1hug:a.s.
a.s. günaydınnnnnnn, geçmişe bakınıyım dedim, şükür bir sorun yok herkesler iyi maşallah...............haftanın son iş günü, iş çok , yağmur var ve beni bu yağmurlu havalar mahveder ( uyumak ister canım hep ama nirdeeeeee ) , sabah da 6 da kaldırdı kızım zaten ........siz tembeller uyuyonus tabii :dilcikar:
bi leyla hamarat bi de ben :lepi:
geçmiş olsun yeşimcim.demek iltihaplanmış.neden oluyomuş ki bu iltihap.acaba kulağına su kaçınca mı oluyo.bu arada banyodan sonra eylülün kulağını kulak çöpüyle temizliyorum ben.siz nasıl temizliyosunuz:uhm:
amaann yafrim bizim de öle olduydu, geçmiş olsun, drunuz kim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?