ÇOK GEÇMİŞ OLSUN YAVRUSU RABBİM ŞİFASINI VERSİN:Saruboceq::a015:selam herkese nasılsınız bakalım 1hafta görüşemedik özledim sizleri
annemlere gitmiştim biliyosunuz keremim hastalandı dün döndük evimize...mevlüte gitmiştik yavrum nasıl neşeliydi salı günü öksürdü hemen ist.da dr a götürdüm üst solunum yolu enfeksiyonu başlangıcı dedi şurup damla falan verdi ama geçmedi cuma sabah tekrar götürdüm ilerlemiş dedi 3tane iğne verdi yine şurup falan...bugün bitti iğneler yarn sabah kendi dr muza götürcez bakalım inş iyileşiodur....bir daha tövbe yaza kadar uzun yola çıkmam çok üzüldüm ağladım hergün benim yüzümden oldu die annemlerde üzüldü biz sebep olduk diye...yavrum şimdi uyyo öksürük tutunca balgam çıkarıo rahatlıo biraz...ek gıdaya da ara verdik yemio zaten sadece emio dr zorlama sulu şeyler ver boğazı tahriş olmasın dedi akşam bazen sulu muhallebi yiyo ...offff ne zormuş anne olmak içim kıyılıo o öksürdükçe
Ohh afiyet olsunn ayy boyle kahve canim isterr tek basina tadi cikmaz diye yapip da icmem bende gelem de beraber icek senin de 2 cocugun var demii kac yasindaa kizinn masallah tatli gorunuyo allah sana bagislasin yavrularini
slm cnm hoşgeldin...muhabbet ediooz iştee...sen naptın :jeyyar:
selam bacularr
haftasonu giremedim valla çok kıllatmışsınız
koşturuyorum iş bitmek bilmiyoo
yarın annemlere gidecem 10 gün kadar yokum o yüzden tüm haftasonunu işlenerek kocişe yicekler hazırlayarak geçirdim daha da bitmedi
üfff oğlanı banyo yaptırmam lazım kendim banyo yapcamm daha gece uzun bende
beni merak etmeyin dedim anancım iki dk yazıyıım dedim huuu ibolya gacısı sana diyoomm beni merak etme e mi 10 gün bilemedin 15 gün sonra evimdeyim şölee bi hava değişimi de ben yapıım dii mi
annemlerden fırsat bulursam girerm int var ama giremezsemde kendinize ve böceklerinize iyi bakınn
öptüm hepiciğiniziii
celennnn kızzz döndünüz mü istanbulaaa delikafadulden
cemre napıyooo
emzik alıyo mu leynnn :jeyyar::roflol:
ibosumunda dedüğü gibi bel atı ilkinden cok.b ide ikinzi yarı daha eğlenceliydi.valla eylülüm bebişi bırak dicemde senin kaynana arızayasakkelimekıskandım len kıskandım işte.ben ankarada yaşıyom babaanne yanımızda cesaret edip dışarı çıkamıyoz.bi de hatun filme gitmişnasıldı bari ivedik komik mi
kimse yok bugün nerdesiniz hanımlarrr
celennnn kızzz döndünüz mü istanbulaaa delikafadulden
cemre napıyooo
emzik alıyo mu leynnn :jeyyar::roflol:
geldik biz:a015: kalabalıktan yanlızlığa:çok üzgünüm: alısmısız gürültüye insana.eve girince bi tuhaf oldum.bide üstüne elektirikler kesiktigidişimiz zor oldu kar bastırdı ankara girişinde ama dönüş rahattı.tabi bizim küçük menepozlu sıkıntıya gelemediği için yolculuğun son 2 saatini ağlama krizine girerek tamamladıÇok üzgünüm çoook sıkılıo cocuk yaa:sm_confused: uyuyim demio.emzirmekten bi hal oluom.bazen emmekte istemio ozamanda hiç susmuokafamçokkarıştı daha ben numune istiom.asıl numune bendekaydirigubbakcemile3
buarada kocam öküzüylen kavga ettik gelir gelmez.mart bası izmire gidicem bilet al dedim.yok ben takmısım yok ne izmirmiş.yok burdakilerle kaynascakmısım.lan angut tamam kaynascazda hemen ha deyince tanımadığın veya bi kere gördüğün insana zırt pırt gidilmez kibunalımdayım gene:çok üzgünüm: ben en iisi ruh halimi "kimsesiz"den cıkarıp depresyon yapiim:a015:
buarada eylülcüm tüm alısveriş merkezlerinin bebek bakım odaları vardır.hangine gitttiniz siz?optimumda cok güzelmiş.haa buarada hani o gun dediydiniz ya kar var die.sincanda yoktu.sadece bulutluydu.bizde haberlerde gördk ankaraya kar yağdı die.şaşurduklülülülülülü
ya cok ii geldi haa gitmek.gec saate kadar bataaak pis yediliii 51 oynadık.kusasıya kadarsositososito
eylül analarındanda mı hamiş cıktı:1shok: sıra bizde dionuz yane
ibosumunda dedüğü gibi bel atı ilkinden cok.b ide ikinzi yarı daha eğlenceliydi.valla eylülüm bebişi bırak dicemde senin kaynana arızayasakkelime
evimizdeyiz:a015:
kocası hödüğüm, gariibim, kimsesizim, kıyamam gel bura :teselli: yafrim seni çok özledim ben yaaaa, heç yanlız olarmısın, menepozlu kızın var en başta ayol kaydirigubbakcemile3 sonra biz varız, snra hödük kocan var ama onu sayma
hee saymiim dimiii:teselli::çok üzgünüm: ama gözüme gözüme sokuo sanki kendini:mymeka:
bende sizi cok ösledim.ama ordan giremedim yaw.hep haliloydum.giriş yapıorum tamam diorum olmii:sm_confused: amaaaann miktiret geldim girdim işte:lepi:
he valla boşver, anam vallaha çok özledim len seni, böööle çirkef bi karı aradım ekim analarında emme hiçkimse sen kadar çirkef olamiiii lülülülülülü:roflol:
onun emziğineee ben........almii anam almiilaelaelaelaelae nerdeyse ben baslıcam emzik emmeye ama o inadından kurudu:ecrin_bebek:
celen msn aç bi saa bi şarkı gndertecem çok duygusal, dinledikçe derinlerie gömüliiimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?