:1no2: öküzn gönlü olmadı
kesinlikle:lepi::Saruboceq: alahım hepsini esirgesin:Saruboceq:
Oyle valla cok sinir bozucuu yaa su kocasii hafta sonu evde olup ailece piknige veya bi carsi gezmesine cikip sonra disarda bi yemek yiyip yazlari taile gidip bi kac hafta tatil yapanlara bi imrenirim kiii hic oyle biseyimiz olmadii en tek gezmemiz annelmlere gideriz hic bos vaktii yok bayram yaklasirken gece 1 2 de gelir eve ee bir ayin yorgunlugunu bayramin 1. Gunu yatarak gecirir 2. Gunu annemlere gidriz tamam sonra yine iss off off
kocamı kıpprısa değil ingiltere ye gönderme kararı almışlarr delikafadulden meran dellensin gidemesin diee delikafadulden yani kıbrısa gitcek adamın alternatifi var ama ingiltere ye sadece eşimi gönderebilirler vize ve dil sorunu olmadığı içinn...o yüzden sen şimdilik kal ingiltereye gönderebiliriz seni dediler beklioruzçantası hazır zaten beklio neresi derlerse gitcek :çok üzgünüm: bu belirsizlik benii öldürcekk en sevmediğim tahammül edemediğim şeylderdenn birisidirr kötükedihüso
haa çıtırım birde şöyle birşey var...tamerin altını değiştirirken mama yedirirken banyo yaptırırken yanii gözleri açık olduğu sürece sürekli onunla konuşuyorum...kucagıma alırken işte şimdi odaya gidiyoruz güzel oğlum uyuycaz anne kıyafetlerini değiştircek diyorum..kıyafetlerini değiştirirken sürekli konuşuyorum...işte atletini değiştiryorum oğlumuun tulumunu giydiriyorum oğlumun süreklii konuşuyorum...
Bu plates bende ise yaradi yaklasik 1 aydir yapiyom gerci pek duzenli degil ama yinede gobegimde fark yapti onceden 5 aylik hamileykenki halimdi simdi 3 aylik hamileyken ki halim ehhehehehe ama ben 6 aylik hamile olana kadar kimse anlamadi hamile oldugunu
:a015:haden ben kaçanzi:a015: cokta öpenziŞeniz cok kıllatanı vuranzikötükedihüso
Bu plates bende ise yaradi yaklasik 1 aydir yapiyom gerci pek duzenli degil ama yinede gobegimde fark yapti onceden 5 aylik hamileykenki halimdi simdi 3 aylik hamileyken ki halim ehhehehehe ama ben 6 aylik hamile olana kadar kimse anlamadi hamile oldugunu
gelişmiş cvp a tıkla eklenti ekle var orda ordan ekleyebilirsin
kızlar şimdi herobabay 'e mail attım glutenle ilgili.1 dakka bile geçmedi aradılar yookk yookk bunlar ban torpil yapıo heralde...delikafadulden
gluten tahıllarda bulunan proteinmiş...bazılarının alerjisi oluyomuş onun için paketin üstüne yazıolarmış....peki dedim ben ne bilcem alerjisi varmı..yedirdikten sonramı anlıcam....testi varsa onu yaptırın dio....nese bakcaz duruma...ben kaçıom .....sora gelirimkaydirigubbakcemile3
şimdi boşverin diyecem ama olmuyo.insanın sinirini bozuyolar demi.öğlen sinirle çıktım burdan çünkü kayınvalidem halıyı siliyodu.bizim odada da eylül uyuyo.anne bizim odayı eylül uyanınca ben silerim dedim.yok illa kendi dediğini yapacak ya gitti silmeye başladı uyandı çocuk.ay nasıl kızdım anlatamam.ben silerim demedimmi neden inat ediyosun yazık çocuğa uykusunu alamadı diyorum.babası gelecek o tutar sen bak işine diyokötükedihüso içinde zerre kötülük yok,çok iyi bir kadın ama inatt.çok seviyorum kendi annemden ayırmıyorum ama dediğim dedik çaldığım düdük diyo.bi de biz kayınvalidemle aynı burcuzkaydirigubbakcemile3düşünün artık.boşverin kızlar amannn.sizin kaynanalar uzak.bizimkinden bucak bucak kaçırıyom portakal suyu sıkıyo bebeğe vermesin diye.ben hala portakal falan yemiyorum.siz yiyo musunuz?pişik yapmasın diye portakal,mandalina yemiyorum
vay dangalak ya...bulurdum o kadını ben hesabıı sorardım herladekötükedihüsodemir damlasına basladık test yaptırdım NEGATİF yaşasın hamile bilem değilmişim kaydirigubbakcemile2karnımdaki şişkinlik hasta oladığım içinmiş ebe rahatsız oluyosan drye git dedi
sağlık ocağında ben test yaptırıken eşim çocukla koridorda oturuyodu iş yerinden bi karu görmüş bu oğlanın senden olduğuna eminmisin demişkötükedihüso salak karııı:mymeka: eşiminde moreli bozulmuş keşkem ben yanınızda iken gelseydide söyleseydi orada parçalıverirdim dedimkötükedihüsoklava: bana benzi işte oğlum gözlerinide dedesinden almış
canım sıkıldıı yaww :çok üzgünüm: kızımın arkadaşı bugun annemle babam ayrılcak demişş nisana..nisanında yüzünden düşen bin parçaa çok hassastır kızım bu konulardaa....bende arayayım die düşünüodum kadını şimdi meraklı olmamayayım die aramadım az önce kadıncağız aradı merak etmiş bizi 1-2 haftadır konşmamıştık...
aramışken söyledim yanlış anlamayın ama nisan böyle dioo çocuk böyle anlatmış biraz daha dikkatli olursanız daha iyi olur dedim...kavga etmiş kocasıyla 3 tane çocukları var birisi 4,5 yaşında birisi 1 yaşınnda birisi yeni doğdu...adamla tartışmışlar adamda git çocuğa annenle ayrılcaz kızım bundan sonra beni daha az görceksin deyip gitmiş evden kötükedihüso yavruda hem kavgaya şahit olmuş hem babasıı dangalağın söyledikleri yüzünden sürekli ağlama halindeeymiş senağlama ne düşüncesiz adamlar(!) var yaa ayrılcaz die çocuğa pat die söylenir miiklava: eşime de anlattım çok üzüldü ..şimdi gidip çocuğu alayım diorum azcık gezmeye götüreyim çocuklarıı iyi gelir... :çok üzgünüm: hemen gidip gelmem lazım
öptüm hepücüğünüzü
merhaba kızlar nabersinizz
geçmişi okuyamıyorum çok işim var yaw bana özetleyiverin hele
yaramaz bi durum yoktur umarımmm
merancım sen napıyon kocan gitti mi
gercekten boyle ınsanların o guzelım cocuklara sahıp oldugunu bılmek cok uzuyor benı..:1no2:
cocuga bu travmayı yastmaya ne hakkı var ki,??Çok üzgünüm çoook
ingiltere vizesi almak zor yaa :çok üzgünüm: aslında gitmek isterdim ama bilmiorum eğer uğraşıp olacak birşeyse uğraşırız...izmire gitmem gerekio vize almak için galiba..daha öncede bruksele gideken ben gitmemiştim vize almaya şirket benim için almıştıı ama kolaydı belçika için vize almak...ingiltere zor yanii:a015:
aaa şşşaaaşurrduummm:1shok:
kıprıs değülde ingiltere ha..nedemek heran ya..cok kotu hakketen.neyse yav ıng olusa gıtme ıhtımalın yok mu kı??:uhm:
ben koyayım mı hamilee fot.umubiz bizeyiz nasıl olsa arada bi girip çıkanlar olmasaa klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?