2008 Ekim Anneleri

haa çıtırım birde şöyle birşey var...tamerin altını değiştirirken mama yedirirken banyo yaptırırken yanii gözleri açık olduğu sürece sürekli onunla konuşuyorum...kucagıma alırken işte şimdi odaya gidiyoruz güzel oğlum uyuycaz anne kıyafetlerini değiştircek diyorum..kıyafetlerini değiştirirken sürekli konuşuyorum...işte atletini değiştiryorum oğlumuun tulumunu giydiriyorum oğlumun süreklii konuşuyorum...

haden ben kaçanzi:a015: cokta öpenziŞeniz cok kıllatanı vuranzikötükedihüso

:1no2: öküzn gönlü olmadı

kesinlikle:lepi::Saruboceq: alahım hepsini esirgesin:Saruboceq:

hay ökküzüünee:1closedeyes:
kendı anasına gııt tabe.
napiim burdakılerle kaynasıp anamı istıom demedın mi?

ya ne ktu aksam eve gelıyordur 7-8 yemek ye accık kızla oyna,saat 10-11 yatıodur erken kalkıcak..
ee size ne kaldı??
1 gun barı ya evde olsaydı.kaynanan baksın dukkana ya 1 gun.hıc olmadı pazar gunu yarı gun yapsın bari ya.soyle guzel bır sabah kahvaltısı snra cıkın gezın.sonra ne halt edeceksın etsın,gıtsın acsın dukkanı.:1closedeyes:
bızim asagada bakkal hep 11 de kapatır. 7gun acık.e sabahta erkenden acılır dukka.esımle hep konusuruz.adam 11 de gıdıo eve,yemek neyın yııp yatıdur.aılesıne ayırdığı bır zaman dılımı hıc yok..elbette calısmak zorunda ama bişiler yapılabılır ya:çok üzgünüm:

aaa şşşaaaşurrduummm:1shok:
kıprıs değülde ingiltere ha..nedemek heran ya..cok kotu hakketen.neyse yav ıng olusa gıtme ıhtımalın yok mu kı??:uhm:

Bu plates bende ise yaradi yaklasik 1 aydir yapiyom gerci pek duzenli degil ama yinede gobegimde fark yapti onceden 5 aylik hamileykenki halimdi simdi 3 aylik hamileyken ki halim ehhehehehe ama ben 6 aylik hamile olana kadar kimse anlamadi hamile oldugunu

konusma ısını bende sureklı yapıyorum.hıc sessız kalmıyor gıbı bişi...
sarkılar falan soyluyorum komık tekerlemelr soyluyorum.gulumsuyor,dıkkatle dınlıyor beni.utanıyor gıbı kafasını cevırıyor.
amaa eskısı gıbı cıvıl cıvıl değell

yarıoo yarıooo yaramaz mı hıccc.acayıp yakıo bıkere yağları..
yapalım kız leyloşş dumzduz olcak göbişler inş..hihoyyyt

haden ben kaçanzi:a015: cokta öpenziŞeniz cok kıllatanı vuranzikötükedihüso
:a015:

kıprıs değülde ingiltere ha..nedemek heran ya..cok kotu hakketen.neyse yav ıng olusa gıtme ıhtımalın yok mu kı??:uhm:
[/QUOTE]
ingiltere vizesi almak zor yaa :çok üzgünüm: aslında gitmek isterdim ama bilmiorum eğer uğraşıp olacak birşeyse uğraşırız...izmire gitmem gerekio vize almak için galiba..daha öncede bruksele gideken ben gitmemiştim vize almaya şirket benim için almıştıı ama kolaydı belçika için vize almak...ingiltere zor yanii

oh ohh iyi walla :dance: ee tabi boy olunca kimse anlamaz..kız hamile fotoğrafın varsa koysana delikafadulden

iyi geceler arkadaşlar benim kızım mızmızlandığı için sohbetlere çok istememe rağmen katılamıyorum arada gelip bir bakıyorum oooo sohbet almış başını gitmiş hızınıza yetişemiyorum valla neyse hepinize iyyi geceler tatlı rüyalar görüşmek üzere mirmirmirmir

merhaba kızlar nabersinizz
geçmişi okuyamıyorum çok işim var yaw bana özetleyiverin hele
yaramaz bi durum yoktur umarımmm

merancım sen napıyon kocan gitti mi

gluten su colyak hastalığı var ya onda kullanılmyıyor.
colyak hastalığı da gelişimi sureklı gerıleyen,duran cocuklara yapılan bırsuru tet ıle anlasılıyor.eğer varsa glutenlı hıbır gıda yememesı grekıyor..cok onemlı cunku.bu bır bagırsak hastalığı ve eğer kurallara uyulmazsa olume kadar goturuor..aman evlerden uzak..:Saruboceq:
işte bu hastalığı olan ınsanlara kolaylık olsun dıye yazıyorlar bu gluteni gıdaların ustune.

ye kuzum ye cocuga verme sadece.sen abartadan yedığın surece bişi olmaz portakaldan mandalınadan.kıs gunlerınde vıtamıne ıhtıyacımız var.yemeden olmaz. vay dangalak ya...bulurdum o kadını ben hesabıı sorardım herladekötükedihüso

ay uzuldum ya..
gercekten boyle ınsanların o guzelım cocuklara sahıp oldugunu bılmek cok uzuyor benı..:1no2:
cocuga bu travmayı yastmaya ne hakkı var ki,??Çok üzgünüm çoook

merhaba kızlar nabersinizz
geçmişi okuyamıyorum çok işim var yaw bana özetleyiverin hele
yaramaz bi durum yoktur umarımmm

merancım sen napıyon kocan gitti mi

mrb canım hoşgeldin...cemre gülmüşş celen onun mutluluğunu yaşıoo bizde mutlu olduk tabii :teytey: aklıma başka bişe gelmio...kocam gitmedi çıtıra yazdığım cevabı sana da koplayıp aynı cevabı veriorum: kaydirigubbakcemile3
kocamı kıpprısa değil ingiltere ye gönderme kararı almışlarr delikafadulden meran dellensin gidemesin diee delikafadulden yani kıbrısa gitcek adamın alternatifi var ama ingiltere ye sadece eşimi gönderebilirler vize ve dil sorunu olmadığı içinn...o yüzden sen şimdilik kal ingiltereye gönderebiliriz seni dediler beklioruz kötükedihüso çantası hazır zaten beklio neresi derlerse gitcek :çok üzgünüm: bu belirsizlik benii öldürcekk en sevmediğim tahammül edemediğim şeylderdenn birisidirr kötükedihüso

gercekten boyle ınsanların o guzelım cocuklara sahıp oldugunu bılmek cok uzuyor benı..:1no2:
cocuga bu travmayı yastmaya ne hakkı var ki,??Çok üzgünüm çoook

evet yaa çok can sıkıcııı :çok üzgünüm: öğretmenide aramış akşam konuştukta böyle böyle bi olay var die annemle babam ayrılacak demiş öğretmenede kadıncağız üzülmüş tabii...bende kızdım aslında araması gereken kişi eşinizdii..onu aramalıydı her sorunda annelerle konuşuyo aslında olayı çıkaran baba!!!keşke söyleseydiniz onu arasaydı die klava: ne hakkı var çocuğun minicik yüreğine ateş düşürmeye senağlama pis heriff gıcık olduum gıcıık kötükedihüso

:a015:

ingiltere vizesi almak zor yaa :çok üzgünüm: aslında gitmek isterdim ama bilmiorum eğer uğraşıp olacak birşeyse uğraşırız...izmire gitmem gerekio vize almak için galiba..daha öncede bruksele gideken ben gitmemiştim vize almaya şirket benim için almıştıı ama kolaydı belçika için vize almak...ingiltere zor yanii

oh ohh iyi walla :dance: ee tabi boy olunca kimse anlamaz..kız hamile fotoğrafın varsa koysana delikafadulden[/QUOTE]

Hee valla kimsee cakmadi 7 aylik olduktan sonraa kamyon gibi oldumm aboo iste ozaman cok kilo aldim hem ben hem bebiss ben sistik hamilelik fotomu koyuyim amma sabah ok ama cok cirkindimm yavv davul gibi olduydum

merancım ya 1 ay mı duracak ingilterede.. keşke siz de gidebilseydiniz ne güzel olurdu haaa şakkıdı

Ben cikiyomm karularr hepiciginizi optumm nurcecim canim sabah resim isini ben detayli anlatiyim koy ok meranin anlattigini ben bilmiyom bem baska ogrendim onu soyluyum meren o anlattigin kolaymi len oyle yapiyim yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…