kızlar şu yoğurt işinden ben de dertliyim kendi mamasından yapıyorum da sütten denemedim hiç var mı deneyen
len nere cıkartcam:mymeka: kar yağii lapa lapa.araba neyinde yok.çıkardın mı len ceren cemreyi dışarı
cadılıına sıkıntısı onun.yoksam bi moku yok cok şükür:Saruboceq: oyun halısı geldi bugun.cocuk dediğin oynar agular bizimki iki baktı zırıldamaya basladı:1shok: ordanda sıkıldı cadıfisfisfisbir sıkıntısı mı var yavrunun yoksa niye ağlama krizinde. ne yedi bugün belki onunla ilgilidir, gaz falan olmuştur. senin yediklerin de önemli.
ben cemre dooduğundan beri ilk defa yanlız bi aksam ve gece geciriyoum/geciricem.eşim ilk defa istanbulda nöbet tutuo.baya zorlandım heelaelaelaelaelae kocemin kıymetini şindük anladum:çok üzgünüm: ooooyyyy karısı gurban onu vereneeeee:asigim:bende aynen canım benim kızımda aynı yatmayı hiç sevmiyorum sürekli kucakta gezmek istiyor sürekli ilgi istiyor bende yalnızım çok zor oluyor bazen canım
iyiaksamlar herkese.bende yogurt yapmak istiyorum ama mamadan yaptim hic tutmadi nasil yapacagim bu yogurt isini bilmemki bilen varsa bir anlati verse su garibe hayrina :Saruboceq:
Slm kizlar bugun pek takilamadim sinir bozucu bi gunduu ayy bu kiz beni deli edcek yavv sabah kalktim eve temizlilk yapiyim dedim aayy her isim bi yerde kaldii agla agla susmuyoo sinir etti uyumuyoo daa agrisi sizisi yok hanfendinin tek derdi kucakta gezmekk kucagimda okadar akilliki ben hep seni kucagimdaa tutamam ki isim var gucum var yok delii oldum artik cocugu hirpalayacam yanii nerdeyse o kadar ruhum daraldi koydum besigine aglasin biraz dedim isimi yaptim ama bu defada insanin ici dayanmiyoo aldim bunu kucagima karsi komsumun ziline bastim hacer bi 5 dk sizde durabilirmi dedim tabii getir bakariz dedi aldilar eve geldimm eve iyice agladimm biraz sakinlesince gidip alirim dedim yoksa cocuga o sinirle zarar vermekten korktum ilk defa boyle olduu birine hic emanet etmemistim yavrumu guvenilir birileri komsum da allah razi olsun gezdirmisler oylatmislar yarim kalan isimi yapip yemegide ocaga koyuncaa kafam dagildi az gittim kizimi almak icin illa gir iceri cok uzgun duruyon bi kahve yapalim icc dediiler neyse biraz konusmakda iyi geldii off cok zorlaniyorum hepsini bi arada yurutemiyorum yaa
iyiaksamlar herkese a.s.bende yogurt yapmak istiyorum ama mamadan yaptim hic tutmadiCADIARZU nasil yapacagim bu yogurt isinisenağlama bilmemki bilen varsa bir anlati verse su garibe:uhm:hayrina :Saruboceq:
aslında önceki sayfalarda da anlatmıştım ama dimekki dersimize çalışmıyoz bacımmbacım yoğurdu nasıl yapıyosun bi anlatıver normal yoğurttanmı mayalıyosun ben bu konuda bilgisizim
yafrusu bazen bana da olii yalnız değilsin takma herşeye yetişemiyo insan ..bazen olduğu gibi bırakmak gerekii..ben de iş yaparken nasıl telaşlıyım bir görsen ..panik atak mı oldum ne ..hepimiz yaşıyoruz yani....senağlamaSlm kizlar bugun pek takilamadim sinir bozucu bi gunduu ayy bu kiz beni deli edcek yavv sabah kalktim eve temizlilk yapiyim dedim aayy her isim bi yerde kaldii agla agla susmuyoo sinir etti uyumuyoo daa agrisi sizisi yok hanfendinin tek derdi kucakta gezmekk kucagimda okadar akilliki ben hep seni kucagimdaa tutamam ki isim var gucum var yok delii oldum artik cocugu hirpalayacam yanii nerdeyse o kadar ruhum daraldi koydum besigine aglasin biraz dedim isimi yaptim ama bu defada insanin ici dayanmiyoo aldim bunu kucagima karsi komsumun ziline bastim hacer bi 5 dk sizde durabilirmi dedim tabii getir bakariz dedi aldilar eve geldimm eve iyice agladimm biraz sakinlesince gidip alirim dedim yoksa cocuga o sinirle zarar vermekten korktum ilk defa boyle olduu birine hic emanet etmemistim yavrumu guvenilir birileri komsum da allah razi olsun gezdirmisler oylatmislar yarim kalan isimi yapip yemegide ocaga koyuncaa kafam dagildi az gittim kizimi almak icin illa gir iceri cok uzgun duruyon bi kahve yapalim icc dediiler neyse biraz konusmakda iyi geldii off cok zorlaniyorum hepsini bi arada yurutemiyorum yaa
napıonuz kızlar ya?
bır uysukluk var bugunlerde ustumde benım.bişi yapasım yok...mirmirmirmir
bişi sorucam sıze.ıklım 1. ayından sonra agulamaya basladı ,cıvıl cıvıl sureklı sesler cıkarıodu..mrıldanıodu kendı kendıne.bu aralar oakadr azaldı kı cocugun sesını bıle duymuyorum tum gün.:1no2: arada yapıyor sesli gülüyor ama cok azaldı eskısıne gore.bu babasının da benımde dıkkatımı zı cekıyor..neden acaba ya??benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?