gunaydınn
platesımı yaptımm ,geldımmhihoyyyt
lülülülülülü akandan seslendımm leylaaaa foto koycamm gıtme dedım lakın duymadınnlülülülülülü
gecmiş olsun.doktora gıtseydın bari yamirmirmirmir
aksam 10 dan sonra:dilcikar:
Bende hacere gelen numunelerrin icinde organik kahvalti saati diye bi urun var sutlu pekmezli onu yedirecem birazdan
aman kızlar canım çok yanıyo.benim çikolata 2 dişle bu kadar ısırırsa 4 tane olunca koparacak elime vericek demekki:)
nasıl canım yanıyo anlatamam,sizce göğüs uçlarıma ne kullanmalıyım?lansinoh sürüyorum ama ne biliyim kopacak sanki.
Hosgeldin elifcim bende tam aklimdan seni geciriyodun nasil mi soyle kahvalti yapiyodum burayla yazisirken farkinda olmadan şokellayi bayagi bi goturmussum sonra bi baktimm anaa dbeste guluyodum dedim ehehe naptin sen diyete devammi dyet derken su tatlidan uzak durma yani
aman kızlar canım çok yanıyo.benim çikolata 2 dişle bu kadar ısırırsa 4 tane olunca koparacak elime vericek demekki:)
nasıl canım yanıyo anlatamam,sizce göğüs uçlarıma ne kullanmalıyım?lansinoh sürüyorum ama ne biliyim kopacak sanki.
oyyyy hacerimiz de kahvaltı yapacakleylacım hero babyden gelen numuneler sanırım değil mi.. bize organik pirinçli gelmişti.. ama daha vermedim.. ben de eylüle doktorun söylediği kahvaltıyı hazırlıyorum ama yarısını yiyor.. ben de süt miktarını aynı tuttum ama içindekileri 2 kat arttırdım böylece tam ölçü yemiş oluyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım ya çok kötü acır geçmiş olsun.. ben eylülün dişleri çıkınca ve ısırınca ona bundan hoşlanmadığımı ve canımın yandığını anlatmayı düşünüyorum.. yani ısırdığında "annenin canı acıyo eylülcüm ısırmaman lazım, yoksa meme ememezsin vs vs" tarzı konuşarak ve ısırdığı an memeden ayırıp daha sonra tekrar vererek ona anlatabilirim diye düşünüyorum ama önce sen bi denesene işe yarıyor mu sırnaşık şey
hehehe hem plates yaparım hem şokellayı götürürüm diyosun yani kaydirigubbakcemile3
yok canım yaa ne diyeti.. ben ozaman yazmıştım da sen kaçırdın sanırım.. benim o diyet işi 2 gün sürdü, bırakmak zorunda kkaldım çünkü sütüm çok azaldı.. delikafadulden aynen eskisi gibi yemeye devammmmm :lepi: yeter ki yavruma süt olsunnnn..
hem emzirmek kadar kalori yakan bişey yokkkkk :teytey:
1 saat spor yapsan anca 200 kalori yakılıyo yanlış hatırlamıyorsam, ama hiç bişey yapmasan bile emzirmekle günde 500 kalori yakıyosun :lepi:
oyyyy hacerimiz de kahvaltı yapacakleylacım hero babyden gelen numuneler sanırım değil mi.. bize organik pirinçli gelmişti.. ama daha vermedim.. ben de eylüle doktorun söylediği kahvaltıyı hazırlıyorum ama yarısını yiyor.. ben de süt miktarını aynı tuttum ama içindekileri 2 kat arttırdım böylece tam ölçü yemiş oluyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım ya çok kötü acır geçmiş olsun.. ben eylülün dişleri çıkınca ve ısırınca ona bundan hoşlanmadığımı ve canımın yandığını anlatmayı düşünüyorum.. yani ısırdığında "annenin canı acıyo eylülcüm ısırmaman lazım, yoksa meme ememezsin vs vs" tarzı konuşarak ve ısırdığı an memeden ayırıp daha sonra tekrar vererek ona anlatabilirim diye düşünüyorum ama önce sen bi denesene işe yarıyor mu sırnaşık şey
Afiyet olsun eylulee bal seker olsunn evet hero babyden gelen numune bize
1 elma ayva puresi (buyuk boy kavozda)
2 organik kahvalti sutlu pekmezli
3 bebe biskuvisi bi poset
4 meyveli 8tahilli
5 Pirincli
6 Irmikli balli
7 Sebze corbasi
8 Bide kitapcik geldiiI simdi o kahvaltiyi deneyecem bakalim sevecekmi ben daha tattiriyorum canim yaa sizin gibi karisik kahvaltiya gecmedik persembe dr gitcez asi var boyuna kilosuna bakip ona goree artik ek gidaya gecez dsutum azaldi yada hemen bitiriyoo doymamaya basladi artik bazen mama yapiyorum biberonla veriyorum sevmiyoo kati seyler yemek istiyo bende icine bebe biskuvisi ezip kasikla yediriyorum yiyoo bunu doymadigi ve ac olup agladigi zaman yapiyorum tercihim emmesinden yana tabi hepimizin oyle rabbim hepimize bol sutler versin
He valla plates yapiyom sonrada oturum iyece herseyi yiyom bi anlami kalmiyo ama ama en azinda yakiyom geri aliyomm sabit oluyoo hic yakmasam hep alsamm daha kotuu bende boyle yolunu buldum yemesekte sut olmuyoo ben zaten kilomdan sikayetci degilim boyum uzun oldugundan kiloo farkedilmiyoo sadece gobek gitsin diye cabaliyom valla boyle daha iyi oldum cok cilizdim simdi tam fizigim oturdu gogusler popo buyuyuncee hayatimdaa ilk defa 60 kilonun ustune ciktimm 85 kiloyla dogum yaptim simdi 72 kiloyum gayette memnnunm ama gobek benii mahvediyo bide normal dogum yaptiim sezeyan olsamm halin ne olurdu acep cildirajjiim
Eyvah yandik desenee 2de ustten ciktigini dusun sıkıstiracak abooo tirstim
kıslar tontiş kızımı babası aşıya götürdü aklım onda kaldı ama çok hastayım ben gitmedim
bide şindi kocalarınıza kızacaksınız bazılarınız ama sölemeden geçemicem dün akşam kocacıma telefon geldi kocacım da pek bi üzüldü noldu dedim internetten bana tektaş almış sürpriz nedensiz yani ama stokta kalmadığından iptal etmişler
benim kocişim bi tanedir ben kızmammm :asigim:
aman üzülmesin başka siteden alırrrr :roflol: yeter ki almak istesin ayol başka yer mi yokkk lülülülülülü
konuyla alakası yok ama aklıma geldi burdan birisine kocası helikopter alacaktı o kimdi yaw :uhm: aldı mı acaba kaydirigubbakcemile3
hı hı hı o bendim canım herkesin kocası araba alıyo bana da kocam helikopter alcek
bi de zaten gel başka siteden alallım yada başka birini beğen alalım dedi ama ben istemedim başka zaman sürpriz yap daha makbule geçer dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?