2008 Ekim Anneleri

Bende hacere gelen numunelerrin icinde organik kahvalti saati diye bi urun var sutlu pekmezli onu yedirecem birazdan

Vallahi duymadim ben ciktim sen seslenmissin neysee aksam bakarim artikk platesi bende yaptim bugun yarin sirf karin calistiracak duyrulurr yaa citir 2 haraketi yapamiyom hemde hic bende bi sakatlik mi var nedir yav hani alt karin haraketi varya sirt ustu yatiyosun boynunu kaldirip iki ayagini birlestirip kaldirip uzatiyon yaa sonra asagi yukari asagi yukarii yapamiyom bi aydir duzensiz olsada yapiyom hala o haraketi yapamadim 1 tane bile bide oturup bacaginin birini bukup otekini uzatiyon yaa kafani uzattigin bacaginin diz kapagina degdirdigin haraket yapamiyom yaa herufe yaptirdim o hic zorlanmadan her haraketi yapti gorumcemde yapiyoo yavv bende bi bozukluk var imkansiz yapmam sen yapiyon mu

aman kızlar canım çok yanıyo.benim çikolata 2 dişle bu kadar ısırırsa 4 tane olunca koparacak elime vericek demekki:)
nasıl canım yanıyo anlatamam,sizce göğüs uçlarıma ne kullanmalıyım?lansinoh sürüyorum ama ne biliyim kopacak sanki.

Hosgeldin elifcim bende tam aklimdan seni geciriyodun nasil mi soyle kahvalti yapiyodum burayla yazisirken farkinda olmadan şokellayi bayagi bi goturmussum sonra bi baktimm anaa dbeste guluyodum dedim ehehe naptin sen diyete devammi dyet derken su tatlidan uzak durma yani

Bende hacere gelen numunelerrin icinde organik kahvalti saati diye bi urun var sutlu pekmezli onu yedirecem birazdan

oyyyy hacerimiz de kahvaltı yapacak leylacım hero babyden gelen numuneler sanırım değil mi.. bize organik pirinçli gelmişti.. ama daha vermedim.. ben de eylüle doktorun söylediği kahvaltıyı hazırlıyorum ama yarısını yiyor.. ben de süt miktarını aynı tuttum ama içindekileri 2 kat arttırdım böylece tam ölçü yemiş oluyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım ya çok kötü acır geçmiş olsun.. ben eylülün dişleri çıkınca ve ısırınca ona bundan hoşlanmadığımı ve canımın yandığını anlatmayı düşünüyorum.. yani ısırdığında "annenin canı acıyo eylülcüm ısırmaman lazım, yoksa meme ememezsin vs vs" tarzı konuşarak ve ısırdığı an memeden ayırıp daha sonra tekrar vererek ona anlatabilirim diye düşünüyorum ama önce sen bi denesene işe yarıyor mu sırnaşık şey

hehehe hem plates yaparım hem şokellayı götürürüm diyosun yani kaydirigubbakcemile3

yok canım yaa ne diyeti.. ben ozaman yazmıştım da sen kaçırdın sanırım.. benim o diyet işi 2 gün sürdü, bırakmak zorunda kkaldım çünkü sütüm çok azaldı.. delikafadulden aynen eskisi gibi yemeye devammmmm :lepi: yeter ki yavruma süt olsunnnn..

hem emzirmek kadar kalori yakan bişey yokkkkk :teytey:

1 saat spor yapsan anca 200 kalori yakılıyo yanlış hatırlamıyorsam, ama hiç bişey yapmasan bile emzirmekle günde 500 kalori yakıyosun :lepi:

Eyvah yandik desenee 2de ustten ciktigini dusun sıkıstiracak abooo tirstim

Afiyet olsun eylulee bal seker olsunn evet hero babyden gelen numune bize
1 elma ayva puresi (buyuk boy kavozda)
2 organik kahvalti sutlu pekmezli
3 bebe biskuvisi bi poset
4 meyveli 8tahilli
5 Pirincli
6 Irmikli balli
7 Sebze corbasi
8 Bide kitapcik geldiiI simdi o kahvaltiyi deneyecem bakalim sevecekmi ben daha tattiriyorum canim yaa sizin gibi karisik kahvaltiya gecmedik persembe dr gitcez asi var boyuna kilosuna bakip ona goree artik ek gidaya gecez dsutum azaldi yada hemen bitiriyoo doymamaya basladi artik bazen mama yapiyorum biberonla veriyorum sevmiyoo kati seyler yemek istiyo bende icine bebe biskuvisi ezip kasikla yediriyorum yiyoo bunu doymadigi ve ac olup agladigi zaman yapiyorum tercihim emmesinden yana tabi hepimizin oyle rabbim hepimize bol sutler versin

He valla plates yapiyom sonrada oturum iyece herseyi yiyom bi anlami kalmiyo ama ama en azinda yakiyom geri aliyomm sabit oluyoo hic yakmasam hep alsamm daha kotuu bende boyle yolunu buldum yemesekte sut olmuyoo ben zaten kilomdan sikayetci degilim boyum uzun oldugundan kiloo farkedilmiyoo sadece gobek gitsin diye cabaliyom valla boyle daha iyi oldum cok cilizdim simdi tam fizigim oturdu gogusler popo buyuyuncee hayatimdaa ilk defa 60 kilonun ustune ciktimm 85 kiloyla dogum yaptim simdi 72 kiloyum gayette memnnunm ama gobek benii mahvediyo bide normal dogum yaptiim sezeyan olsamm halin ne olurdu acep cildirajjiim

canım babasıda bende aynen yapıyoruz dediklerini ama nafile bize sırıtıyo:jeyyar:geçen gece babasının aklı alındı adamcağız bişey oldu sandı koşarak geldi
babacım ısırma ama bak ememezsin sonra anneciğinin memesini aç kalırsın babacım dedi ama boş canım yaaa:1no2:

evet canım ya doktor söyler zaten biliyosun ben de katı gıdaya 6.ayda başlama taraftarıydım ama önceden 1 ayda aldığı kiloyu 2,5 ayda alamamış yavrum senağlama doktorumuz da başla dedi napalım.. ben yine de sık sık emziriyorum doktor da öyle dedi zaten.. bakalım hacere ne dicek doktoru..

o göbek olayının normal doğum-sezeryan olması ile hiç mi hiç alakası yokkkk
sadece doğumdan hemen sonra sezeryanlıların göbeği birazz fazla kalır ama o da 40ı çıkmadan toparlar yani doğum şeklinin uzun dönemde göbek kalıp kalmaması ile alakası yokkkk
ben de normal doğum diye gittim sezeryan oldum ama eskisinden çok az büyük göbeğim.. eylül 6 aylık olsun diyet yapıcam 2-3 kg fazlam var verince gidecek o göbek :lepi:

hatta sırf bu yüzden yani göbeğim kalmasın diye inatla normal doğum yapmak isteyenler oluyo ki doğum sonrası yaşadıkları hayal kırıklığı çok kötü olsa gerek kaydirigubbakcemile3

bide şindi kocalarınıza kızacaksınız bazılarınız ama sölemeden geçemicem dün akşam kocacıma telefon geldi kocacım da pek bi üzüldü noldu dedim internetten bana tektaş almış sürpriz nedensiz yani ama stokta kalmadığından iptal etmişler

benim kocişim bi tanedir ben kızmammm :asigim:

aman üzülmesin başka siteden alırrrr :roflol: yeter ki almak istesin ayol başka yer mi yokkk lülülülülülü

konuyla alakası yok ama aklıma geldi burdan birisine kocası helikopter alacaktı o kimdi yaw :uhm: aldı mı acaba kaydirigubbakcemile3

hı hı hı o bendim canım herkesin kocası araba alıyo bana da kocam helikopter alcek

bi de zaten gel başka siteden alallım yada başka birini beğen alalım dedi ama ben istemedim başka zaman sürpriz yap daha makbule geçer dedim

gönlüne göre olsun zambakcım :dance:
kızın aşı olmuş mu aradı mı eşin.. inşallah çok ağlamamıştırrr :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…