dbest senin kuzu napıyo haplayıp zıplıyo mu daha çok tatlı oluyolar yaaaaa
kıslar kuzum geldi yavrum benim annesiz olduğunu bilmiş çok az ağlamış bu defa
ooo çok seviyor ya hem de nasıl hopluyor
bi de arkasında cırt cırt bantları var ya.. onları yapıştırıp tekrar aaçıyorum, cırt cırt ettikçe gaza geliyo daha da zıplıyo çok komikk oluyoooo :roflol: bi de tam karşısında ayna var ona doğru dönüyor aynada kendine bakıyor, konuşuyor, çok eğleniyor.. çok şeker yaa :asigim:
ooo çok seviyor ya hem de nasıl hopluyor
bi de arkasında cırt cırt bantları var ya.. onları yapıştırıp tekrar aaçıyorum, cırt cırt ettikçe gaza geliyo daha da zıplıyo çok komikk oluyoooo :roflol: bi de tam karşısında ayna var ona doğru dönüyor aynada kendine bakıyor, konuşuyor, çok eğleniyor.. çok şeker yaa :asigim:
aynı canım ya o cırt cırtları açıp çıkarırken nesı zıplıyo bende aynayı getirdim karşısına koydum aynadan bana bakıp zıplıyo sonra bana dönüp kafasını saklıyo çok tatlı oluyo ama beni görmezse oynamıyo illa beni görecek bide senin zilli de heralde aynı zıplıyodur o haline gülmekten ölüyorum bi o ayağını üstüne zıplıyo bi diğerinin
o göbek olayının normal doğum-sezeryan olması ile hiç mi hiç alakası yokkkk
sadece doğumdan hemen sonra sezeryanlıların göbeği birazz fazla kalır ama o da 40ı çıkmadan toparlar yani doğum şeklinin uzun dönemde göbek kalıp kalmaması ile alakası yokkkk
ben de normal doğum diye gittim sezeryan oldum ama eskisinden çok az büyük göbeğim.. eylül 6 aylık olsun diyet yapıcam 2-3 kg fazlam var verince gidecek o göbek :lepi:
hatta sırf bu yüzden yani göbeğim kalmasın diye inatla normal doğum yapmak isteyenler oluyo ki doğum sonrası yaşadıkları hayal kırıklığı çok kötü olsa gerek kaydirigubbakcemile3
meran gelmiş hoşgelmişşşşşşşşş :teytey: :teytey:
leyla nireye gitti yawww :uhm:
Canim haklisin ama ben hep sezeryan yapanlardan duydugum icin soyledim bende acikcasi hayal kirikligina ugradim ne yalan soyleyim ben gobegim kalmaz saniyodum kaldii hemide sarkik ve catlak
gitmesydiin olm çıtır söyledi leyla gitme bende koycam fot.dedi ama gittinn :dilcikar:Gunaydin len hepinizi geberdecem ben ciktim resiimler koyulmuss dofecem lenklava: hepinizi aksam cikmak zorundaydim sarjim bitti yorgun oldugum icin pc yide acmaya usendim en iyisi yatiyim bu karilarda killatmaz gider dedim emmee kudurmuslar kuduruklar zekzu fotolarr mayolu bikinili pozlarr neyim havada ucusmuss küstüm iste
hadii leyyn :mymeka: gitmeseydiniz o anda hamile göbek neyim derken gerçekleşti olayy önce ben koydum fot.sonra koyduk işte hepimiz lülülülülülü sizde koyun ben görmezsen alınmıcam walla naniknanikewet leyla yaaa bende accayip gıccık oldum şimdi..klava:
ne fenasınız len..ben şimdi meraktan çatlıom...:mymeka: bizede gösterin banane banane:çok üzgünüm:
bu araada günaydın:dilcikar:
geçmişş olsun yaa :çok üzgünüm: iyileşemedin sende haa..vitamin neyin alsana kuzum senn a.sgünaydın herkese hastalığımın zievesindeyim çok kötüyüm senağlama
yok olm yaa ne kasıtlısıı allasen fisfisfis sana özel showda yaparız istersen.. :jeyyar:günaydın.yada tünaydın.cok pis küsüm:dilcikar: bu foto koymanın kasıtlı olduunu düşünmeye basladım:dilcikar: ikidir benim cıkmamı mı beklionuz len:mymeka: gecen de aynısı olmustu:mymeka: daha konusmuom:dilcikar: akşama telafi ederseniz belkim konusurum o da belkiiiimCADIARZU
:
ayy tırstıım yaa ısırıoo haa kafamçokkarıştıaman kızlar canım çok yanıyo.benim çikolata 2 dişle bu kadar ısırırsa 4 tane olunca koparacak elime vericek demekki:)
nasıl canım yanıyo anlatamam,sizce göğüs uçlarıma ne kullanmalıyım?lansinoh sürüyorum ama ne biliyim kopacak sanki.
inş.ateşlenmezz :Saruboceq:kıslar tontiş kızımı babası aşıya götürdü aklım onda kaldı ama çok hastayım ben gitmedim
süprizz haa :jeyyar: ama üzülmesin başka bi siteden alsıın yeterkii istesin düşünsüün kaydirigubbakcemile5bide şindi kocalarınıza kızacaksınız bazılarınız ama sölemeden geçemicem dün akşam kocacıma telefon geldi kocacım da pek bi üzüldü noldu dedim internetten bana tektaş almış sürpriz nedensiz yani ama stokta kalmadığından iptal etmişler
zambağın kocası alcaktı helikopter...ama çok akıllı bi kocası var hatunun karda kışta arabayı napsın kız..en iyisi helikopterr :lepi: akıllı adamın halii başkaa canım kaydirigubbakcemile3benim kocişim bi tanedir ben kızmammm :asigim:
aman üzülmesin başka siteden alırrrr :roflol: yeter ki almak istesin ayol başka yer mi yokkk lülülülülülü
konuyla alakası yok ama aklıma geldi burdan birisine kocası helikopter alacaktı o kimdi yaw :uhm: aldı mı acaba kaydirigubbakcemile3
geldiim geldiiiiiiiiim hihoyyyt hoşbulduum delikafaduldenmeran gelmiş hoşgelmişşşşşşşşş :teytey: :teytey:
leyla nireye gitti yawww :uhm:
normal doğumla bir tutmayalımm lütfen sezeryanııı kötükedihüso normalden sonra kilo vermek şekil almak daha kolay..sezeryandan sonra daha zorr :çok üzgünüm:Canim haklisin ama ben hep sezeryan yapanlardan duydugum icin soyledim bende acikcasi hayal kirikligina ugradim ne yalan soyleyim ben gobegim kalmaz saniyodum kaldii hemide sarkik ve catlak
Canim haklisin ama ben hep sezeryan yapanlardan duydugum icin soyledim bende acikcasi hayal kirikligina ugradim ne yalan soyleyim ben gobegim kalmaz saniyodum kaldii hemide sarkik ve catlak
Gelduum gelduum hacere suu sutlu pekmezli mamayoi yedirdim fazla sevmedi ama yedii biraaz benim kizmin bu huyunu cok seviyom simdii mamayi yemiyo ama yemeklerin suyundan veriyorum corba veriyorum nasil yiyoo simdi ben bi pekmezi kendim sutule karistirsam nasil yer cocuk dogal seyler seviyo kendi yaptigim mullabeiyi seviyoo ama bu satilanlari yemiyoo aferim dogal kendi yaptigimi yesin zatenn numune gonderdikelri iyi olduu almama karari aldimm ehehehe
hadii ben kaçarr kimseden ses çıkmıoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?