2008 Ekim Anneleri

dbest senin kuzu napıyo haplayıp zıplıyo mu daha çok tatlı oluyolar yaaaaa

ooo çok seviyor ya hem de nasıl hopluyor
bi de arkasında cırt cırt bantları var ya.. onları yapıştırıp tekrar aaçıyorum, cırt cırt ettikçe gaza geliyo daha da zıplıyo çok komikk oluyoooo :roflol: bi de tam karşısında ayna var ona doğru dönüyor aynada kendine bakıyor, konuşuyor, çok eğleniyor.. çok şeker yaa :asigim:

aynı canım ya o cırt cırtları açıp çıkarırken nesı zıplıyo bende aynayı getirdim karşısına koydum aynadan bana bakıp zıplıyo sonra bana dönüp kafasını saklıyo çok tatlı oluyo ama beni görmezse oynamıyo illa beni görecek bide senin zilli de heralde aynı zıplıyodur o haline gülmekten ölüyorum bi o ayağını üstüne zıplıyo bi diğerinin

aynı canım ya o cırt cırtları açıp çıkarırken nesı zıplıyo bende aynayı getirdim karşısına koydum aynadan bana bakıp zıplıyo sonra bana dönüp kafasını saklıyo çok tatlı oluyo :asigim:ama beni görmezse oynamıyo illa beni görecek bide senin zilli de heralde aynı zıplıyodur o haline gülmekten ölüyorum bi o ayağını üstüne zıplıyo bi diğerinin :1hug:

a.s evet canım aynen öyle, bacakları henüz güçlü olmadığı için normalde olması gerektiği gibi iki ayağını aynı anda vurup zıplayamıyor henüz, ama senin kız gibi bir bi ayağını bir diğer ayağını vurup zıplıyo çok komik oluyo de miii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bacakları güçlensin sanırım 6 aylık olunca falan iki ayağını birden vurup uçacaklar kaydirigubbakcemile3

meran gelmiş hoşgelmişşşşşşşşş :teytey: :teytey:

leyla nireye gitti yawww :uhm:

Canim haklisin ama ben hep sezeryan yapanlardan duydugum icin soyledim bende acikcasi hayal kirikligina ugradim ne yalan soyleyim ben gobegim kalmaz saniyodum kaldii hemide sarkik ve catlak

Gelduum gelduum hacere suu sutlu pekmezli mamayoi yedirdim fazla sevmedi ama yedii biraaz benim kizmin bu huyunu cok seviyom simdii mamayi yemiyo ama yemeklerin suyundan veriyorum corba veriyorum nasil yiyoo simdi ben bi pekmezi kendim sutule karistirsam nasil yer cocuk dogal seyler seviyo kendi yaptigim mullabeiyi seviyoo ama bu satilanlari yemiyoo aferim dogal kendi yaptigimi yesin zatenn numune gonderdikelri iyi olduu almama karari aldimm ehehehe

Canim haklisin ama ben hep sezeryan yapanlardan duydugum icin soyledim bende acikcasi hayal kirikligina ugradim ne yalan soyleyim ben gobegim kalmaz saniyodum kaldii hemide sarkik ve catlak

bende sezeryan oldum ama hiç ama hiç göbeğim yok doğum öncesi nasılsam şimdi de öyleyim yapıyla alakalı bence yerimseniben

gitmesydiin olm çıtır söyledi leyla gitme bende koycam fot.dedi ama gittinn :dilcikar:
ewet leyla yaaa bende accayip gıccık oldum şimdi..klava:
ne fenasınız len..ben şimdi meraktan çatlıom...:mymeka: bizede gösterin banane banane:çok üzgünüm:
bu araada günaydın:dilcikar:
hadii leyyn :mymeka: gitmeseydiniz o anda hamile göbek neyim derken gerçekleşti olayy önce ben koydum fot.sonra koyduk işte hepimiz lülülülülülü sizde koyun ben görmezsen alınmıcam walla naniknanik
günaydın herkese hastalığımın zievesindeyim çok kötüyüm senağlama
geçmişş olsun yaa :çok üzgünüm: iyileşemedin sende haa..vitamin neyin alsana kuzum senn a.s
yok olm yaa ne kasıtlısıı allasen fisfisfis sana özel showda yaparız istersen.. :jeyyar:
ayy tırstıım yaa ısırıoo haa kafamçokkarıştı
kıslar tontiş kızımı babası aşıya götürdü aklım onda kaldı ama çok hastayım ben gitmedim
inş.ateşlenmezz :Saruboceq:
süprizz haa :jeyyar: ama üzülmesin başka bi siteden alsıın yeterkii istesin düşünsüün kaydirigubbakcemile5
zambağın kocası alcaktı helikopter...ama çok akıllı bi kocası var hatunun karda kışta arabayı napsın kız..en iyisi helikopterr :lepi: akıllı adamın halii başkaa canım kaydirigubbakcemile3

geldiim geldiiiiiiiiim hihoyyyt hoşbulduum delikafadulden
normal doğumla bir tutmayalımm lütfen sezeryanııı kötükedihüso normalden sonra kilo vermek şekil almak daha kolay..sezeryandan sonra daha zorr :çok üzgünüm:
ikisinide denemiş biri olarak söylüyorum bunu CADIARZU

o zıpzıpları nerden kaça aldınız?bana da söyleyin.çok mu eğleniyo.ben de alim eylül hanıma.olmaz mı?

canım daha 4 ay oldu doğum yapalı.. 9 ayda alınan kilo 9 aydan önce verilmez zaten canını sıkma düzelicek göbeklerrr ama çatlaklar kalıcak malesef bende de çok varrrr

puhahahah süpersin leynnn gel öpijemmmmŞeniz

merancım normal doğum-sezeryanın hakkaten uzun dönemde bi farkı yok
doğum sonrası ilk gikaç hafta normal doğuranlar daha çabuk toparlamış olab,ilir
ama göbek kalacaksa onda da kalır yani onla ilgisi yok
sende hashimoto yok mu leynnn ondan bu sefer kilo veremiyon canım benimmm

benim de pc arıza çıkarıyo çökecek sanırsam kızlar görüşürüzzzz :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…