2008 Ekim Anneleri

noldun be:sm_confused: ben mi bişi dedim:uhm: dediysemde uykusuzum bacım kusura bakma emüü:teselli:

canım benim seninle bir ilgisi yok sen bebişine bak ya sen ona ılık bir duş aldırsana ıslak bez koy kıvrımlarına ben öyle yaptım aşıda ateşlendi tabi eğer düşmüyorsa hızla düşür sende ama üşütmeden bronşiti varya of ne biliyim sen bilirsin ben o gün dedim ateşlenmesindense üşütmesine razıyım 38 i geçmişti Allah yardımcın olsun belli etmiyorlar ki hasta olduklarını ben çırılçıplak soydum bakıyo ne yapıyorum diye bana sende düşmüyorsa ilaçlara rağmen doktorunuzu ara bir çözüm bul kızım kolay gelmedi elimize onlar...

Canim yanlis anlama ben burda kimseyle kirgin olmak tartidmak istemem yazdiklarim o sekilde algilanmasin ben sadece celen kendini suclu hissetmesin diye soyledim cunku bi kere cemra kanepeden dusmustu ve celen ben iyi bi anne degilim diye kendini cok suclamisti simdi sen cocugu nasil hasta ettin diyince yine kendini suclamamasi acisindan hani o yuzden olacagi varmis olmus ins hemen iylesir adas oldugumuza sevindim ama bu sekilde tanismak istemizdim

yavrum bugün aşımız vardı ya sağlık ocağındaki ebe verdi demir damlasını bilmiim valla, biz devit kulanmyoz monovit verdi bize onu kullanıyoz, bende vereceğini tahmin etmiyodum, bak sen bu cemroşu ihmal etme he bi daha götür, zannımca iyileşiyo ama yine de tedbir olsun

bizde monovit kullanıoz.keske soraydım:mymeka: zaten ayak ısıtmacada oynayamadık dün puhahaaaa:roflol:

Bende ama ne yapalım Kader böyleymiş inşallah sonrası güzel devam eder bende ilk günümün böyle olmasını istemezdim. Ben Celenimi iyi tanırım hem insan yavrusunu sevmez mi canından parça öl deseler hepimiz onlar için ölürüz ama ne yapacaksın bazen istemesek oluyor hastalıkları bazen sebep Allah'tan, bazen bizden Allah tez zamanda tüm of olmuş bebeklere şifa versin zor tabi üzüntüsü de ayrı....

37,6 olmus yaaaaaa

Ya lütfen doktoru yoksa ya düzgün bir hastaneye ki bence özel hastaneye git acele hemde hiç bir imkanın yoksa ılık duş aldır onuda yapamıyorsan hemen ıslak mendil koy koltuk altları,bacak araları, başına falan çabuk bırak bilgisayarı kızın başından kalkma ne olur

celeeen daha düşmedi ateşiniz yaaaa
kuzumunda 12de ateşi çıktı biraz 1 saat boyunca çıplak gezdirdim geri düştü şükür cemrenin ki niye düşmüyo ki hakkaten yaaaaa diş falan olmasın

bızdıkım suan ne doktora götürcek ne dus aldırıcak durumdayım.burda yanlızım.tekim.sorup danısabileceğim tek burdakiler var.emin ol keyfimden durmuyorum.sürekli basındada deilim pc nin.yazıp kalkıorum.
sirkeli su yaptım şimdi kafasına koydum.calpol verdim.allaha emanet:Saruboceq:

Tatlım bak bir taksi tutup bebeğinle beraber en yakın özel hastaneye götüremezmisin hadi bırak soydun mu bebeği sirke pek iyi değilmiş heralde bezleri ıslat koy 4 saatte bir bir ölçek ateş düşürücü verebilirsin minoset varsa ondan ver

yavrum sirkeli su iyi diilmiş sadece su yap koy sirkeli su zararlı diye duydudum ben

teşekkür ederim canım. ben dün yapmıştım biraz fazla bekledi kızınbanyosuyla uğraşırken saati kaçmış dolaba koydum ama sulu bişii olmuş, güvenemedim. birazdan bir daha yapim senin tarifinle, kızım sever inşallah meran teyzesinin tarifini. kaydirigubbakcemile3
oğluşun da 5. ayı kutlu olsun, inşallah güzel haberlerle dönersin herbişicik yolundadır.

merhaba kızlar.
geçmişi okuyamadım ama sanırım cemre bebek ateşlenmiş.dün akşam da kafası sıcak diyodu celen.dünden berimi böyle?canım çok geçmiş olsun ama bence dr.a git.37.6 yüksek çünkü.canımın içi ya,kıyamam inşallah en kısa zamanda düşer ateşi:Saruboceq::Saruboceq:

bu arada gerçekten çok kötüyüm..öğlenden beri ağlıyorum..biliyosunuz amsterdam da thy uçağı düştü..tüm havacılık camiasının başı sağolsun.haberi alır almaz tüm hostes arkadaşlarımı aradım.Allah'tan hiçbiri uçuşta değilmiş.ama yinede ölenler için üzgünüm.mürettebattan da 3 kişi varmış..ekmek parası uğruna canından olmak..bi çok kez havada tehlike atlatan biri olarak ne hissettiklerini düşündükçe ağlıyorum.paramparça bi uçak görmek de içimi eritiyo..evde durmak istemedim.bikaç komşuya gittim..kimse yoktu evde.en sonunda buraya girip kafamı dağıtmak istedim.sizinde başınızı şişirdim..ama çok üzgünüm yaaa

amanın noldu ben yine gerilerde kaldım, kızım huysuzlandı uyumamak için şimdik uyudu. celencim cemrenin ateşi düşmedi mi daha şimdi okurum ben geçmişi bakarım nolmuş diye.
canım fitil varsa evde fitil koy, yoksa yakınunuzda bir eczane varsa netten telini bul arayıp iste durumunu anlat insanlık namına getirirler. Hadi Allah yardımıcn olsun, telaşlanmamaya çalış

amanın noldu ben yine gerilerde kaldım, kızım huysuzlandı uyumamak için şimdik uyudu. celencim cemrenin ateşi düşmedi mi daha şimdi okurum ben geçmişi bakarım nolmuş diye.
canım fitil varsa evde fitil koy, yoksa yakınunuzda bir eczane varsa netten telini bul arayıp iste durumunu anlat insanlık namına getirirler. Hadi Allah yardımıcn olsun, telaşlanmamaya çalış

Kutlarım canım
Size bişey sorcam benim tariften anladığım mamayı yaptım sonra o mamayı bi tatlı kaşığı yoğurdun üzerine döküyorum sonra da süte katıp mayalıyorum doğru mu ya akşam denicem de?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…