2008 Ekim Anneleri

hee uf olduk teyzesi :çok üzgünüm: şu geceyi bi geçirseydik rahatlaycam valla, benmi çok evhamlıyım bilmiyorum ki, yavru m benim de ortanca kardeşim havale geçirdiydi küçükkene, akşam oturup tv seyrediyoduk ben de küçücüğüm tabi bilmiyom nasıl bişeydir, annemle babam bi anda nasıl kalktılar, cümbür cemaat toplandık hastaney gittik, o geceyi hastanede geçirdiğimizi hatırlıyorum, kardeşimin yanına falan yatırmışlardı beni hatta, koltuk altlarına sanırsam sirkeli bez koydular ne koyduklarını tam bilmiyorum, çırıl çıplak yatırmışlardı, zor oluo evet, işte bende senin hesap ondan tırsyom galiba

sürekli kontrol et atesini canım..Allahın izniyle bişeycikler olmaz insallah..:Saruboceq:

ya anacım durduk yere de ilaç yüklemek istemiyom bebenin vücuduna ya o yüzden ateşi yokken de ilaç vermek istemiom kararsızım yaa napim ki

ıboscum ben asıdan gelınce mınoset verdm hemen.zaten ağrı kesıcı etkısı de var ya.hem atesının cıkmasına önlem hem de yavrunun agrısı olur dıye verdm.sonra aksam uyumadan once yıne verdım.ertesı sabah yıne verdım boylelıkle atlattık asıyı.agır ılaclar antıbıyotıkler vermıyoruz sonucta nolucakki..1 er cay kasığı bu verdıklerm.
bende ateslı b ır cocukmusum,havale gecırmiştim bırkere kucuktum ama hatırlıyorum bende.hem yanıyordum hem titriyordum.babam beni sırtında tasımıştı canımmm:asigim:
benı havuza sokmuşlardı hastanede doktorlar.gözüm kaymış işte o havalede benim.sonra düzelir demişler yavas yavas.düzeldi şükür.ama esım arada kayma oluyor dıyor.ıklımın de boyle sureklı ateslenen bır cock olmasından korkuyorum ıns olmaz..şimdye dek bı atesı bı hastalığı olmadı şkür..

Celencim cok gecmis olsun kiyamam ben o yavruya Allahin izniyle hemen iylesecek insallah
kızım bismillah nasıl akut bronşit ettin çocuğu Allah Muhafaza emiyor mu ki ilaçlarını hemen kullan düşmedi mi ateşi hala

Canim hasta etmekle ne alaka simdi sen pek girmediginden bilmiyosun celen kac gundur cirpiniyoo atesi var diye burda onun cemreyi hasta edecek hic bi bakamamazlik ve sorumsuzlukl goremiyorum ki eger bunun altinda bi ihlalkarlik varsaki oda biz ozel has. Mi buyuduk diyen babasidir

zor durumda kalırsan parasetamol kullanabiliyorsun, hamileyken bile. parol, vermidon, tamol, minoset bunlardan bazıları. şimdi biraz hafifledi , kuzu da uyandı. sinüzit var bende, böyle ağrı yapıyor sık sık.

özlem geçmiş olsun, çok narin bu kuzucuklar ya Allah şifa versin çabucak iyileşsin kerem.

stres yapma anacım geçen 2 aylık aşılarda nasıl olmuşstu yusu

kızım cok hasta ağlıo süreklisenağlama

ahh canımm geçmiş olsun.acaba ankarada mı üşüttü?çok üzüldüm ya.işte ben bundan tırstığım için dışarı çok çıkmıyorum.haftada 1 defa dışarı çıkma kararımı da böylecxe bozuyoreum.yazın çıksın.dizimi kırıp oturacam evde paşa paşaÇok üzgünüm çoook

geldim ben.sansıma tükriim yeni mezuna denk geldik.bol bol emzirmenin faydalarını anlattı.cemreye teshisdi akut bronşit??antibiyotik fitil ates dşürücü surup verdi.ööle??
celencim bizde 2 aylıkenbronşit olma tehlikesi atlattık boğulacak derecede öksürüyordu doktor küçük diye antibiyotik veremedi gözlemleyin artarsa antibiyotik vereceğiz dedi baktık öksürük artıyor göğsüne viks sürdük ve eczacı bize göğsüne yün koymamımızı söyledi gerçekten kesti öksürüğü bir dene istersen daha kötüye gitmesin kuzucuk birde bronşit göğsü ıslak kaldığında yada göğüs kısmını üşüttüğünde oluyormuş şimdi hani salyaları falan akıyorya acaba göğsümü üşüdüki bzimlki biraz nemli kalsa yada üstünü değiştirmeyi ihmal ettiğimde hemen öksürmeye başlıyor

iboşum seninkine neoldu aşımı oldunuz geçmişi okuyamadım bebişler hep hasta ne zaman iyileşecek bu havalar ya kışında bu sene uzun süreceği tuttu özlemcim keremede geçmiş olsun of ben de korkudan dışarı çıkaramıyorum inşallah biran önce bahar gelir yaa

merhaba kızlarr

tamer 5 ayını bitirdi herkese hayırlı uğurlu olsun :teytey: tamerede allah hayırlı ömürler versin yanı sıra tüm bebişlere :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

darısı tüm ekim bebeklerine :ecrin_bebek:
sğl zambakcım güzel dileklerin için çok teşekkür ederizz Şeniz oğlum 5 aylık oldu teyzelerii hihoyyyt
geldim ben.sansıma tükriim yeni mezuna denk geldik.bol bol emzirmenin faydalarını anlattı.cemreye teshisdi akut bronşit??antibiyotik fitil ates dşürücü surup verdi.ööle??
hadi yaa akut bronşit mi olmuşş :çok üzgünüm: çok geçmiş olsun...ilaç falan verdiler mi...buhar makineniz varmıydı..muhtelemen buhar makinesi önereceklerdir...eğer buhar makinesi alırsan ventolin vermeye uygun olanlardan alırsan daha iyi olur..lazım olabilir aklında olsuun
canımm fotoğrafların çok küçük çıkmışş ama yinede güzel görüoo yerimseniben özellikle göbişin kocaman çıkmışş :CüvCüv:
evet canım doğru dolven düşmeyen ateşler için verilio..ateşin çok düşmesi durumuda iyi değildir..nasıl ateş çıkınca havale oluyorsa,soğuk havalede var dikkat etmek lazım
canım ben 4 ölçü mamaya yapıyorum..serçe parmağını yakar yakmaz sıkcalıkta olcak..daha sonra bi tatlı kaşığı yoğurtu yaptığım mamayla sulandırorum...daha sonra mayalayacağım yoğurtun içine koyuyorum sulandırılmış mamayla yoğurt karışmını...yani 1 tatlı kaşığı yoğurtu direkt mamanın içine koymuyorum!! özelliği bu...daha sonra sarıyorum havluya sıcak bi yerde bekletiyorum 3,5-4 saat daha fazla beklerse ekşi oluyor..2 saat kadarda buzdolabında bekletiyorum...çok güzel çook tatlı bi yoğurt oluyo...kıvamı çok yoğun olmadığı içine kaşık mamalarından koyuyorum...oğlumda bayıla bayıla yiyo...bazen muz rendeliyorum öylede sevior..hergün yapıyorum tavsiye ederim :lepi: rüyayada afiyet olsuun cokacimcoook
çok geçmiş olsun özlemcimm
ayy canım yaa geçmişş olsuun :teselli: Allahım tüm bebekleri yüksek ateşten hastalıklardan korusun :Saruboceq: kıyamıyorum yaa bebekleree bütün masumluklarıyla hasta olmak hiiiç yakışmıoo :çok üzgünüm:

saol merancım...tosunumuza da maşallhh 5 aylık olmuş..hayrlısıyla 6. ayınıza gırın bakalımm.
doktorunuzzz neler dıycek acaba.. olabıldiğince sağmaya çalış merancım senın doktoru.hepimiz beklıyoruz bakk.kaydirigubbakcemile3
tamer de kac kg oldu acep?merak edıyorumkaydirigubbakcemile3

mrb arkadaşlar napıyosunuz kızım yeni uyudu bir türlü doya doya giremiyorum valla nete.sizler hezamanki gibi sohbette maşallahınız varr kaydirigubbakcemile2

sğl teyzesi nasılda büyüyorlar yaw senağlama doktorumdan güzel haberler getiririm inş... :Saruboceq:
ben kaçarr öptüm sizi Şeniz

geçmişi tam okuyamadım ama hasta bebişler ve annelerimiz var galiba hepinize çookkkk geçmiş olsun arkadaşlar bol bol şifalar versin Allah ım.benim kuzumda dün aşı oldu çok şükür şimdilik ateşi falan yok inşallah sorunsuz atlatırız.

hee onun için dolveni vermek istemiyom yavri, şindik ateşlenirse ben yarım fitil veriim dimi, keroşum nasıl bu arada keyfi yerine geldi mi

ver canım yarım değil ben tam veriodum ama sen yarım ver ağır gelmesin hemen. kerem de uyyo şimdi hastanede uykusuz kaldı acısını çıkartıo heralde acıktı da artık uyanmıo kuzu...

ya merancım ventolin vermeye uygun olan buhar makinası hangisi? bizim ev çok kuru benm bile dudağım çatlıo peteğe su kabı koyuyuom ama makina almak lazım artık heralde

sğl teyzesi nasılda büyüyorlar yaw senağlama doktorumdan güzel haberler getiririm inş... :Saruboceq:
ben kaçarr öptüm sizi Şeniz

hadi hayırlı olsun yeni ayınız....bizde 29sunda 6.ayımızı doldurcaz
güsel haberlerini beklioz tosuncuğumuzunkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…