2008 Ekim Anneleri

gecmis olsun kücük erkek yusuf eymene umarim biranönce toparlara.s.

süt olmaması lazım. süt yerine mama kullanılıyor. bende milupanın kitapçığı vardı onda aynen şöyle yazıyor:
"100 ml hazırlanmış aptamil 2 içine (ki bu da 90 ml su+3 ölçü mama ile hazırlanıyor) ılık iken (43-44 derece)1 çay kaşığı yoğurt ilave ederek 3-4 saat süre ile sıcak bir ortamda mayalanmaya bırakılır."
ben bir daha deneyeyim bakalım, mamayı yarım ölçek fazla yoğurduda 1 tatlı kaşığı yapayım diyorum.

Fatoşçum gerçekten üzücü bir olay ama canım herşey takdiri ilahi arkadaşların değilmiş bak ona sevin kafana takma bebeğini sev unutmaya çalış ya

Olabilir canım bizimde sıkıntılarımız 1 aydır vardı son günlerde iyice ağlamaklı olduydu meğerse diştenmiş...herşeyi ağzına sokuyodu salyalarıda cabası...ama çoçuklar sadece dişleri için değil yeni nesneleri tanımak içinde herşeyi ağızlarına götürür...işte onu ayırt edeyim derken dişimiz patladı...
bir de epeydir damakları kaşınıyodu sanırım ki mememi damaklarının arasında sıkıştırıyodu.

.
Celencim senin kız galiba diş çıkarcak...oğlumda 1 kaç gündür hafif hafif ateşliydi özellikle şakakları kafası vücudunda pek yoktu...cumartesi nerdeyse acillik oluyoduk neyse ki ateşi düştü gitmedik...sanırım diş yaptı....

ilk disiniz hayirli olsun darisi basimiza yagmurda devamli elini agzina sokuyor bende kontrol edip duruyorum ama yok birsey daha:1no2:

Anladım ölçüleri iki katına çıkarsak aynı gün mü tüketilecek ki ertesi güne bayatlar mı

he ya yavrum öyle olmuş buraya da bi topic açmışlar bende ordan öğrendiydim, sen hostesmisin yafrum, aman zor bee ekmek parası dediğin giibi, kimimiz inşaatlarda bilmem kaçıncı kattan düşme tehlikesi altında çalışıyo kimimiz uçakta yerden metrelerce yükseklikte her an ölümle burun buruna çalışıyo napcan hayat, allah ölenlere rahmet etsin, sende kendini fazla sıkma bak sütünü etkiler anacım

gecmis olsun kücük erkek yusuf eymene umarim biranönce toparlara.s.

inşallah anacım sağolasın, pek bi huysuzluğumuz yok şimdilik, sabahtan beri de ara ara uyanıp uyuyo, hayret aşıdan sonra huysuzlanması lazım diye bekliyodum emziriyom biraz oynaştırıyom sonra uyuyo, sorunsuz atlatcaz inşallah :Saruboceq:

Tşkler kızlar gider gitmez denicem bakalım içine de muz katçam Aklım Celende kaldı evded int yok dualarım Cemreyle...
Herkese iyi akşamlar

aa canımm hadii hayırlı olsun ılk incinizzz:1hug:
bu arada ızmırden oldugunu yenı farkettım.neresındesın ızmirin??

canım verdğin işieyın ıcıne ekleyıpte versen??
bıde agzına dırek damlatmak zor oluyor ben kasıga damlatıp oyle verıyorm.
allahatna ıklm hanım huysuzluk cıkarmıyor su damlalar konusunda.
aman tadna baktım çok iğrenc o demır damlası ya. 1 damlası bıle benı mahvettı ınan..çok keskın bır tadı var.kusmaları normal yani..mıs gıbın tatlı tatlı sutlerın ustune o gıder mi hiç?:roflol:

amsterdamda düşen ucağımızdakılere allahtan rahmet dılıyorum..
kotu bır ölüm evet ama kaçıs yok ölümden..havada ya da karada herkes ekmek peşinde..ve her işte risk var..allah betrınden korusun ne dıyeym..senağlama

merhaba kızlar nasılsınızz
herkes iyi miii
geçmiş çok birikmiş okuyamıyorum zamanım yok :1closedeyes:
bana bi özetleyiverin hele yaw sengözlerimebaksanab

buarada ibolyacım senin oğlan çok büyümüşşşş saçlar süperrrr zaen bayılıyodum yusufa maşallah çok çok şeker olmuş büyüdükçe daha da şekli çıkıyo ortaya böcükkkkkk

Fatoşçum gerçekten üzücü bir olay ama canım herşey takdiri ilahi arkadaşların değilmiş bak ona sevin kafana takma bebeğini sev unutmaya çalış ya

sağol canım arkadaşım:çok üzgünüm:sizlerle kafamı dağıtıım bile sanki.iyiki varsınız.şimdi daha iyiyim.baştan komşu yerine buraya gelseydim keşke..senide özlemişim bu aradaŞeniz
çok sağol tatlım benim...evet uçuyodum da.hamişken bıraktım.geri dönmek istiyodum.kociş istemiyodu.bu kazadan sonra artık tamamen karşı..hemen aradı beni.çok seviyosun ama yapılacak bi iş değil artık senin için dedi.bende oğluşumu düşündüm..bende olabilirdim orda diye..vazgeçcem galiba.göklere sonsuza dek elvedaaa deme vakti geldisenağlama

bu arada baharcım dişiniz hayırlı olsun.bizimkide aynen öyle herşeyi ağzına atıyo ama sanırım şimdilik meraktan yapıyo.çok hararetli bi şekilde diş etlerini sürtüyo ama yok daha çıkmasın..tırsıyom benn:1shok:

:1shok: :1shok: :1shok: cemreye nolduuuuuu biri anlatsın hemen
kötü bişey yok de miiii

yavrum yaaa acaaba kendi sütümüzü sağsak içine koysak versek yada mamaya karıştırıp versek olrmu ki, yoğsan onlardan da tiksinirmi ki :uhm:

hee yavrum iyiyiz çok şükür, zambak hala hasta, cemroşumun ateşi varmış. keroş da ventolin kullanıyomuş bronşiolit başlangıcıymış :çok üzgünüm: biz de bugün aşı olduk gececiyim yine :çok üzgünüm: hea bu oğlan çok yakışıklı olcak diiiiim saa, kızını vercenmi benim oğlana kaydirigubbakcemile3

canım çok çok geçmiş olsun inşallah düşer bebişinin ateşi sıkma canını diş falan çıkarıyor olabilir onun sıkıntısıdır belki

tabi ya yavrum önce bebeni düşüncen, göklere yerden de bakabilirsin ama allah korusun sana bişi olursa bebene kim bakcak :çok üzgünüm: bak benim işim de çok stresli, her gün bi sürü neyüdüğü belirsiz insanla muhatap oluyom, bi sürü suçlu görüyom akşama kadar, ne iş yaptığımı şindik sölemiyim de çok stresli yani, o yüzden depresyona bile girdiydim vakti zamanında, şindik işe geri başlayınca psikolojimi yüksek tutmam lazım, o stresin içinde böcüğümü etkilememem lazım, bende onu düşünüyom nasıl etcem diye :çok üzgünüm:

,

:1shok: :1shok: :1shok: cemreye nolduuuuuu biri anlatsın hemen
kötü bişey yok de miiii

yok yafrim önceki muhabbet, hala düşmedi kuzunun ateşi, doktora götürmüşler bugün, akut bişiy başlangıcı diye teşhis koydu dr diyo, diğer arkadaşlar da ilacı yazabilmesi için öle teşhis koyması lazım sen doktorun dediine bak diyo, bilmiim valla, belkim de diş çıkarıyo olabilü :uhm:

akut ne başlangıcı leynn merak ettim ne demiş dr :uhm:

ibolyacım ben senin yusufa bayılıyorum valla maşallah çok sevimli çok güzel
biliyosun en baştan beri hep söylüyorum yusufu çok beğendiğimi amaaaaaaaaaaaaaaa ben kızımı kimseye vermemmmm :dilcikar: verememmmmm :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…