cemre kuzusu uyudu.ateşimiz şimdilik 37 de takılı kaldı:sm_confused:
buarada 1 saat önce kargo geldi.hipp ten numune.ama ne numune:1shok: 1 koli:1shok: hepside orcinal boy.benim için cay bilenem koymuslar.devam maması elma suyu elma püresi bi de bi kutu daha mama.resimlerini cekcek kocacım eklicem size bakın sizde gönderinsositososito
merancım irembebe sitesinden kraftınkini aldım 35 yetaleye
tamerimize de maşalalh
merancım bugün kontrolünüz vaarmış heee
tamer 5 aylık olmuşşşşş :teytey: :teytey: :teytey:
hayırlı olsunnnn
demek tamere totoş dedi doktor kaydirigubbakcemile3 eee iki ekim bebeği kadar ediyor senin tamerrrr maşallahhh
hoppalayı ben pratikev den 49 ytl ye aldım ve baya kazıklanmışım
ama kızım hoppalasını çok seviyoo :asigim: şuan da hopluyo yarım saat oldu inmek istemiyo zilliiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile2 :asigim:
meran benim kızım 4. ayını dolduracak 2 gün sonra..hoppala ne zamandan itibaren kullanılabiliyomuş canım dr unuz bu konuda bişey dedimi:uhm:bende almak istiyorum ama cesaret edemedim
meran benim kızım 4. ayını dolduracak 2 gün sonra..hoppala ne zamandan itibaren kullanılabiliyomuş canım dr unuz bu konuda bişey dedimi:uhm:bende almak istiyorum ama cesaret edemedim
teşekkürler canım bende sizin bebişlerin saçlarına bayılıyom maşşallah onlarabizim saçımız çok azz
hımmmmCADIARZU tesekkür ederim canım..onlar ne zamandan beri kullanıolar aceppp:uhm:ben sormadım ama 4.ayından itibaren kullanılabilio demişti dbest...zambak ve dbest kullanıorlar
işte bende oyüzden sordum yaww kafam karısıyo bi doktor kullan diğeri kullanma diyo ikilemde kalıyomkafamçokkarıştıben anlamıorum bu doktorları:sm_confused: bizim doktor nene almayın dedi benm hevesimde kursağımda kaldı onun yerine oyun halısı aldum:mymeka: halbuki ben hoppala alceedimfisfisfis
benim profilde var bi fotom her ne kadar armut gibi cıksamda koydum bidenekaydirigubbakcemile3meran resim koy len:mymeka: tuuce sende:mymeka:
işte benim hamiş halimm :CüvCüv:
daha cıbılları var :jeyyar: hamileliğimin son 4-5 ayıı hepp şortlu atletli geçtii antaya felakkettii...sende izmirdeydin biliorsun işte nasıl sıcak bide hamile oluncaa peeh ...anaaaaa:1shok: cıbıl hamiiişş:1shok: başka delikafadulden başkadelikafadulden
maşallah meran hanım bayağıda zeksü ve dobişmişsin
ben hiç böyle olamadım yaaaaaa karnım belli olsun diye şişirmeye çalışıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?