merancım çok güselmişsin haaaaa bayıldım saa
seksi hatunun halide baska oluyooohihoyyyt benimde hiç bu kadar göbişim olmadı çok isterdim ama küççücüktüüü:çok üzgünüm:
walla göbişim baya büyüktü kii arabadan inmekte zorlanıodum beni görenlerde gözlerini alamıorlardıı kaydirigubbakcemile3 sonra arabayı değiştirdikk kamyonet aldıık kaydirigubbakcemile3 benii ancaa kurtarırr gamyoncuiremsu
daha cıbılları var :jeyyar: hamileliğimin son 4-5 ayıı hepp şortlu atletli geçtii antaya felakkettii...sende izmirdeydin biliorsun işte nasıl sıcak bide hamile oluncaa peeh ...
hadi yaa bende içime çekiordum göbişii ama küçülmüorduu kaydirigubbakcemile3
walla göbişim baya büyüktü kii arabadan inmekte zorlanıodum beni görenlerde gözlerini alamıorlardıı kaydirigubbakcemile3 sonra arabayı değiştirdikk kamyonet aldıık kaydirigubbakcemile3 benii ancaa kurtarırr gamyoncuiremsu
nisana yer varr canım ben koltuktan kallamıodum kiii kaydirigubbakcemile3yuuuuuuuuuuuuhhhhhhhh laelaelaelaelae
nisan nereye oturuyodu kaydirigubbakcemile3
ay ayy sormaa sabahtan akşama kadar klimalar açık ve bana yetmiordu 24 derece :çok üzgünüm: nisana çok zor olmuştu ya hep odada tıkılıp kalmak fenaydı ya :çok üzgünüm:he bilmemi:çok üzgünüm: off o koca göbeklen yattım yerleri beyenmezdim sıcakta:bbo:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kamyonet haa ...çok güldüm vallahihoyyyt
zambakkkkkk tekrar koyy leyyynnn ben görmediiiiiiiimmmmmmmm delikafadulden
meran peki şimdi nasıl kilo durumu.. Allah bilir zayıflamıssındır..siz koca göbişliler doğurunca incecik kalıyosunuzklava:ben o küçücük göbişe ragmen ha dogurmusum ha doğurmamısım bi gr mı eksilmez yaw kilodansenağlama
bu benim kızım eylüllll
diğeri hamiş bennnn
diğeri de bugünkü halim ve eylüllll
ben hamileyken 20 kg aldımm :1shok: 2 kg kaldı fazlaaaa delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?