2008 Ekim Anneleri

yüzümdeki ödeme bakın leynnn burnum kocaman olmuşşşş puhahahaaaa
normalde miniciktir burnummmm :roflol:

dıkkanndımm haaakaydirigubbakcemile3
izliorum bı yandan..kaydirigubbakcemile3
ee nabersınızzz??
cemre nassı oldu,,tamerin doktoru ne dedii.bı okiim bakim

dıkkanndımm haaakaydirigubbakcemile3
izliorum bı yandan..kaydirigubbakcemile3
ee nabersınızzz??
cemre nassı oldu,,tamerin doktoru ne dedii.bı okiim bakim
uyuyo kuzum cıtırım.umarım bu geceyi rahat gecirir:Saruboceq:
yok leynnn nerde aynı bennn
huyları aynı ben ama yüzü aynı babasııııııııııııııııııııı delikafadulden kopyaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden

ağzı bölgesi senyerimseniben

neyse hatunlar bu kilo meselesi canımı pek sıktısenağlama kocişde bilgisayara gececem diyo zati ben gideyim bari(pek kafiyeli oldukaydirigubbakcemile3)hepinize ii uyku dolu bi gece olsun insallah:Saruboceq:

ya bu resimdeki halim doğumdan 4-5 saat öncesiii
suyum geldi kardeşime resim çek hemen dedim en son halim yani kaydirigubbakcemile3

çok güzelsinizz bu cadının gülüşüüü benii öldürüoo

saol teyzesiii beni de öldürüyo o gülüşüüü
nasıl kahkahalar atıyo cadıııııııı :asigim: :asigim: :asigim:
öyledir benim kızım anasına çekmiş çok güleryüzlüdürrrr

ben kaçanzi.dünden cok uykusuzum.umarım gece rahat gecer.haden ii geceler:a015:

hayalarını eziyomuş diye duydum demedinmi dra :uhm:

yav bzim de ateişimiz çıktı, saat 10 gibi 37,5u vurdu, sonra fitil verdim şindik 37.1, anam ne kadar çok göndertmişler leeen, bende bugün milupayı aradım ayın 10unda çıktı biz gönderdik numuneyi diyolar, kargoyu aradım bize gelmedi diyolar ne iş yav bu sinir oldum ha, bi de hippe atim dur hala atcem valla bi atamadım güle güle yisin cemroş

buyrun gülçe hanım

hele hele zillinin keyfine bak sen, yirim len ben onu çok şeker yav, bi de sallanıyom diye seviniyo zilli kaydirigubbakcemile3 ay hevese geliyom bendemi alsam aama cesaret edemiyom ben yaa bis orun olursa die korkuom

yaaa e peki annen saklamışmı senni hoppalanı, len hoppala sevilmezmi len, benim bi arkadaş vardı şindik kızı 7 yaşında, kızı bebekken onlara gittğimde anesi hoppalaya koyardı anam bi hopla bi hopla hiç sıkılmazdı zilli, ona bakarkene benim hoplayasım gelirdi, hani utanmasam sen in ben bincem dicem :roflol::roflol:

benimkini de mıncıkliiler anam kokma, benimki minnacık bi sıpacık ama benimkini de mıncıkliiler kaydirigubbakcemile3 dobiş olmakla bi alakası yok, bak bücürleri de mıncıkliiler :roflol:

ibolyacım sorduum testisleri ezilmez dedi doktor..zaten onlar yukarıı çıkar dedii....erkekler motora biniorlar ata biniorlar bişe olmuoo dedii..hatta eşimde onlar büyükk dedii biraz güldükk kaydirigubbakcemile3

len olm benim kızımda tostos değildi onuda mıncıklıorlardı ama tamer gibi diil :çok üzgünüm: tameri çok mıncık mıncık seviorlar yaa canı acıoo çucumunn zaten bembeyaz kızaroo hemeen :çok üzgünüm:

işte benim hamiş halimm :CüvCüv:
.....

ben görmedim o kısa taytlı halinmiydi len

seksi hatunun halide baska oluyooohihoyyyt benimde hiç bu kadar göbişim olmadı çok isterdim ama küççücüktüüü:çok üzgünüm:

benim de olmadıydı ama artıkın var :çok üzgünüm: gerçi kilolu hamile kaldıım için göbeeem çok farkedilmiyodu, bende bununla gurur duyyodum ama şindük tam tersi oldum senağlama

benim doğumdan hemen önceki resmim bu işte zorla 9 kilo almıştım

bunu da görmedim

bu benim kızım eylüllll
diğeri hamiş bennnn
diğeri de bugünkü halim ve eylüllll

ben hamileyken 20 kg aldımm :1shok: 2 kg kaldı fazlaaaa delikafadulden

çüüüüş len emzik benim bu kadar göbeeem yoktu 14 kilo aldım kaldı 16 kilo sen 20 kilo aldım diiin kalmış 2 kilo nasıl oliii yav:uhm:

ben kaçanzi.dünden cok uykusuzum.umarım gece rahat gecer.haden ii geceler:a015:

gitme len ne zamandır şööle ağız tadıylan kırıştıramıoz senle yav, ben bu gece gecelere akacam ilgilenenlere duyrulur kaydirigubbakcemile3

kızlar bu benım son hamile fotoğrafım.gece 3:30 suları..
suyum gelmişti...
nasıl bır heyecandı o allahım..
elım ayağım tıtrıyorr...gıyınemıyorum..bambaşka bor heyecan..ne degıık bır duyguydu..
sımdı hatırladıkca içim tıtrıyor gercekten..
hadı bakalım inş. kızımızla doneceğiz deyıp cıktık evden.kapıda taksıye bınısımız,,
ylda bıldiğim tum duaları okuyuşum...
annem tansıyon&seker hastası olduğu ıcn haber vermemştim..
kızımı kucağıma aldıktan snra anne ben doğum yaptım.,gel yanıma demiştim.
inanamıştı.,
ogecenın sabahında ben hastaneye gıtmiştim.artık benı alın dıe okadar bunalmıstım kı beklmekten..
40.haftamın tam dolduğu gündü..hastanedekıler almadı tabikaydirigubbakcemile3
oradan anneme gıtmiştim.annem ve halam sureklı soruyordu kızım ağrın var mı sncın var mı dıye..
yoo keske olsa dıyordum..meğer yuzumde bır garıplık varmıs ogun.lohusa yuzu gelırmıs ya ınsna..doğurucamı anlamıslar ..
ve gecesınede işte gıttık..ve canımı kucağıma aldım.
kızlar cok otuyum resımde ucaklar falan cıkmıstı.doğumdan 1 gun once.yuzm gozum şiş,uyku halıde var..ama paylaşmak ıstedı sızlerle yınede..
.................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…