2008 Ekim Anneleri

saati 4.20 etmişim beeeeh, abbavvvvvvv, kimsecikler de yok burda kendi başına olmak da sıkıcı oluyomş, dayanamıyom artık saati kuriym de saat başı kalkim ateşini ölçiim, zaten birazdan herif kalkcek nöbeti ona devredicüümm, beni akşama kaar beklemiyin anacım büyük ihtimalle birer saatlik periyodlarla uyuyor oluciym, öptüm len sizi, anahtar passsss altında bilgilerinize :roflol:

günaydın güzel bebişlerin güzel annişleri a.s.

celenim pamuk prensesin nasıl oldu , inşallah geceyi rahat geçirmişinizdir

bızdıkcımmm geçmişi okuyum diye uğraşıyorsan yorulma canım bu gecekuşları sabaha kadar kaynatıyorlar hızlarına yetişmek imkansız

cemre kuzusu uyudu.ateşimiz şimdilik 37 de takılı kaldı:sm_confused:
buarada 1 saat önce kargo geldi.hipp ten numune.ama ne numune:1shok: 1 koli:1shok: hepside orcinal boy.benim için cay bilenem koymuslar.devam maması elma suyu elma püresi bi de bi kutu daha mama.resimlerini cekcek kocacım eklicem size bakın sizde gönderinsositososito

evet valla Çakılım ne bu ya hepsi gece kuşu olmuş bunların hoş çocukla uyumak ne mümkün ben gecenin 3 nde mama yedirmeyle uğraşıyordum. Ya Cemreyi merak ettimde ona bakmaya çalıştım iyiymiş değil mi bir de bu hoppala ne yaw bende almak istiyorum

günaydın ekim anaları ve bebeleri.nasılsınız bakem bikaç gündür bilgisayarrı açamadık virüsmü kapmış nolmuş.herşey yolundamı ne havadis bi yaramazlık yok inş.

nihalcim bi kaç gündür cemre ateşlenmiş, geceleri kıllatma ekibi tam kadro devam herkes bir bir aşısını yaptırıyo aklıma gelenler bunlar
bide şimdi aklıma gelmişken siz hangi doktora gidiyosunuz bide nerde doğum yaptın

gÜNAYdınnnn,,iyi sabahlaarr
çalışanlara hayırlı işlerrrrrkaydirigubbakcemile5

kıızlar yaa şu hoppala fiyatlarını ve nerden aldığınızı bidaha yazarmısınız...okumuştum ama hatırlamıom...bende almayı düşünüom kimlerde vardı:uhm:

nisanın doğumu normaldi...34.haftamda bende bir sancıı hah dedik doğum yapıoruzz geceleyin hastaneye.. bende ne açılma var ne nst de sancıı heeç bişe yok..ama ben duvarlıoo tırmalıorum eşime tırnaklarımı geçiriorum felaketttii..neyse sonra bana ultrason yaptılar sağ böbrekte 2 taş sol böbrekte 1 tane...taşlar düşmeye çalışıo ,oynuo içeride bebek büyüyoo baskı yapıoo..Allahım öyle bi sancı kii doğumm sancısıı hiiçç...doktor dedi en azından 37 haftalık olana kadar bekleyeceksin sezeryana alcam dio..ben günde 7-8 kere acile gidiorum ağrı kesici iğne olmak içinn ve ateşim 39 taş sancısıı offf offf...hatırlardıkça böbreklerim ağrıyoo senağlama artık gözüm bebek görmüyordu açıkcasıı :çok üzgünüm: ama inatla normal doğum istiyorum niyeysee aklıma öyle bi yerleşmiş kii normal doğum sağlıklı diyee...neyse 36.haftada artık dayamanadım doktorumda tamam bebek doğarsa yaşayacak kadar oldu dedi...gittik sunu sancı verildii....suyumu doktor patlattı...2-3 saat sancı çektim kızım kollarımda senağlama ama öyle bi rahatlık kii hem kızım hem böbreklerimdekii sancıı bir anda dindii...dünyaya yeniden geldim kelimesinin anlamını o gün anladım senağlama çok kolay bir doğum oldu doktorum aşama aşama anlattı işte açılmamın olduğunu nasıl ıkınmam gerektiğini nefesimi nasıl alıp vereceğimii...kesi yaptığını bebeği çıkardığını bebeğinin eşinii herşeyii anlattı...çok güzell bi doğum olduu benim için...pespembee bir bebekk öyle güzeldi kii tarifii yokk :asigim: eşim girmişti içerii ben masadayım nisanı temizlior ebeler...eşim önce beni öpmüştü ağlaşmıştııkk senağlama
normal doğum yapmak gerçekten sezeryandan çok farklıı...iyiki normal doğum yapmışım o anı sezeryanda yaşayamadım...belkide böbreklerimde ki ağrı bir anda dindiği içinde olabilir normal doğumun heyecanı bi başkaydı...
merancım dun bağlantım koptu okuamadım.
tesekur ederım anlattığın ıcın.
bıraz bobreklerden cekmişssin ama sonunda nısan hanmı almısın kucağına hayırlısıyla..

iyi geceler herkese
10 da uyumuşum kanepede keremi emzirmeye uyandım sanki sabah olmuş gibi geldi uykuyu almışım...bişeyler içtim şimdi bi bakım dedim iboşşş nöbettesin yine galiba ya artık aşılar ateş yapmıo harap etme kendini okadar kerem daha aşıdan dolayı hiç ateşlenmedi her çocuk farklıdır ama dr da ateş yapmaz dio artık

kerem nasıll oldu ozlemcım?

günaydın çıtı pıtı hanım neydisen

iyidır,,,ıklım hanım uyandı.sabah temızliğini yapıyorum..yv senın hoppala kraftın mıydı?bıde kacıncı aya kada kullanılıyormuşş??

Gunaydin ben geldim bacilarr asimizi olduk ve geldikk simdi haberleri vereyim asiyi iki bacagina yaptilar benim zilli hemsirelere sirinlik yapiyodu o sirada bacagina asiyi yaptilar bu zillini haberi yok hic aglamiyoo hala hemsireye guluyoo ayy sevindim ve sasirdim yuzunu bile burusturmadi oteki bacaga yapilirkende farkina olmadi asi yapildiktan sonra azicik ih ih yaptii annem kusumm felan dedim susutu geri gulduu ay aglayacak cani yanacak diyee cok korkuyodum halada neseli

eyüü..bir metro mesafesındeyız..üçyola yakınım bendekaydirigubbakcemile2
senın oğluşla benım cadıyı arkadas yapalımm:ecrin_bebek:

[/COLOR]

Yapalım yapalım delikafadulden

Kızlar hemen hemen çoğunuz demir damlası kullanıyonuz bize vermediler henüz??? bir de neye göre kkullanıyonuz bu damlayı demir eksikliğinden dolayı mı? kan tahlili yapıpta mı verdiler size? tahlil olmadan fazladan demir yüklemesi olmasın bebeklerinizde....tahlil yapmadan vermeyin diye duymuştum ben ...eğer böyle bir uygulama varsa bize neden yapmadılar yafs :P

Gunaydin ben geldim bacilarr asimizi olduk ve geldikk simdi haberleri vereyim asiyi iki bacagina yaptilar benim zilli hemsirelere sirinlik yapiyodu o sirada bacagina asiyi yaptilar bu zillini haberi yok hic aglamiyoo hala hemsireye guluyoo ayy sevindim ve sasirdim yuzunu bile burusturmadi oteki bacaga yapilirkende farkina olmadi asi yapildiktan sonra azicik ih ih yaptii annem kusumm felan dedim susutu geri gulduu ay aglayacak cani yanacak diyee cok korkuyodum halada neseli

canım dikkat et ateşlenmesin seninki de.Bence hemen her ihtimale karşı bir ateş düşürücü ver benimde aynen seninki gibi hiç ağlamadı ama akşam ateşler içinde yandı ve hiç bir aşısında ateş olmamıştı

Back
X