2008 Ekim Anneleri

diyetimi bozdum ağalarrrr delikafadulden yemeklerde ekmeği kesmiştim baya ama az önce acayip tatlı istedi canım şekerleme çikolata falan da kalmamış , kaşık kaşık bal yedim ya abarttım accık benneyaptımki

rüya da çığlık atıyo sonra bir durup dinliyo bu ses nerden geliyo diye sonra devam ediyor, alem bunlar alem. dün babası geç geldi yemekden sonra ben mutfağa girdim kızın muhallebisini babası yedirecek canı istememiş kızın, püskürtüyormuş bağırıyormuş kalkmaya çalışıyomuş babası kızmış söylenmiş biraz sen daha bu halinle bana kafa mı tutuyorsun olmaz öyle, adam gibi yemeyeceğim de falan demiş bizimki de durmuş süt dökmüş kedi gibi dinlemiş. yememiş orası ayrı.

rüya da çığlık atıyo sonra bir durup dinliyo bu ses nerden geliyo diye sonra devam ediyor, alem bunlar alem. dün babası geç geldi yemekden sonra ben mutfağa girdim kızın muhallebisini babası yedirecek canı istememiş kızın, püskürtüyormuş bağırıyormuş kalkmaya çalışıyomuş babası kızmış söylenmiş biraz sen daha bu halinle bana kafa mı tutuyorsun olmaz öyle, adam gibi yemeyeceğim de falan demiş bizimki de durmuş süt dökmüş kedi gibi dinlemiş. yememiş orası ayrı.

demek dinlemiş ha kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 gerçekten alem bunlar ha, sanki söyleneni anlıyo gibi, ama tonlamalardan anlıyolar az çok şakkıdı

len eylül senin yüzünden yayla çorbası yapıyom diye yoğrut çorbası yapmışım iiimi, netten baktıydım yoğurt çorbasıyla yayla çorbası ikisi de açıktı, anam yaylaya bakyıom diye yoğurda bakmışım :roflol: bu akşam menüde yoğurt çorbası var artıkın, du ben bi de nohut haşliiim dondurucuya atiim hazır dursun :1closedeyes:

ben sordum canımm.bılmıyordum daa..
saol eylulcumm.
nası yapıonuz tarıfını verın bakimm

yalnız küçük bir tencere için veriyorum tarifi canım.2.5 su bardağı yoğurt(süzme ve ev yoğurdu karışık olabilir)2 kaşık un,1 yumurta,birazcık yıkanmış pirinç ya da yarma.bunları karıştır.sonra göz kararı su koy.kaynamaya yakın 1 kaşık tereyağı at içine.kaynayınca(15-20 dk kısık ateşte kaynat)sonra yağ ve naneyi bir tavada yak.yani naneyi birazcık yak.üzerine dök çorbanın.afiyet olsun canımcımm.ben hep böle yaparım çorbamııı:lepi:cokacimcoook

slm kizlara.s. offf canim cikti ya yagmur birtürlü durmadi bugün kucaktaydi devamli kafamçokkarıştısimdide belim agriyorsenağlama simdi agri kesici aldim ama insallah faydasi olur dogumdan beri belimin agrilari hic gecmediCADIARZU ne yapsamki en iyisi ortepediye gitmek simdi uyuyor:ecrin_bebek: yagmur ben simdi ayaklarimi uzatir dinlenme moduna girerim kiz uyanir annesinin ne yemek yemesini ne cay icmesini:kahve: nede oturmasini istiyor bukiz ya garezi bana:1no2:
bugün hic giremedim hepinizi cok öptüm:1hug: aski memnunu seyredeyim bari:1hug::teselli:

Back
X