2008 Ekim Anneleri

hadi bismillah size noldu anam:teselli: asımı oldunuz bugun?ben azcık sersem gibi olduumdan farkında olmadım heralde?poffff:çok üzgünüm:

Evet canim yaa asi olduk bugun aksama kadar sikinti olmadii hic sonra huysuzlandii baktim ensesi yaniyo yanagina koyuyom kafasini nefesi felan yakmaya basladi sonra cikti atesii hemen bi ates dusurucu daha verdim simdi 37

Kizlar hacerin atesi 37.6 ates dusurucu verdim cok yukksek bi ates degil dimii ayy panik oldum uzeri ince elleri soguk anlida normal ama ensee yaniyo koltuk altindan olctum

yok annem korkma ateş düşürücü verdiysen düşer ateşi, dün bizim de 37.5 olduydu bende fitil verdiydim,sabaha yine yükseldi, sen araara kontrol eteye devam et emi

eğer yiyebiliosan pekmez ye canım sütünü güçlendirir...ve dut pekmezi olması harika...cemreyede hergün 1 çay kaşığı verirsen iyi olur bence..özellikle dut pekmezi çok iyi gelir bebeklere iştah açar diye de biliorum sengözlerimebaksanab

yaaa iştah açar dimek bunu öğrendiğim iyi oldu :jeyyar:

canım 4 ay kontrolünde doktor ne dedi.. eğer ek gıda önermediyse bence öğün olarak başlama ama az az tattırabilirsin.. önce meyve suları ile başladık ama ben vermiyorum çünkü sevmedi benim cadı :asigim: bize doktorumuz katı gıdalara geçin dedi ve onun önerisine göre gün aşırı kahvaltı veriyorum (100 ml kendi sütümü sağıp içine 2 kaşık labne peyniri, 2-3 bebe biskuvisi, 2 kaşık pekmez, haşlanmış yarım yumurta sarısı, 1 çaykaşığı tereyağı katıp bulamaç yapıyorum yiyor.. öğlen sebze çorbası ama hiççç sevmiyor yaptığım boşa gidiyor anca 4-5 kaşık yiyor (3 gün pirinç-havuç-patatesli çorba verdim, bugün havuç-pırasa-pirinç çorbası verdim).. akşam öğünü de hazır muhallebilerden ver dedi dr.. milupa veya bebelac pirinçli muhallebi veriyorum..
bence götürmediysen önce dr a götür ona göre başlarsınız canım.. ama bu katı gıda işi çok yorucu delikafadulden yedirene kadar çatlıyom vallaaa sonra bi de kusuyoooo beğenmiyo.. emzirmek en kolayı :delphin:

benimki kaşığı fıydıriii :çok üzgünüm:

nisan 2 yaşından beri odasında yatıor....odasını çok seviyor...nisan benimle yada babasıyla yatmayı sevmiyor...ben nisanı alırdım yanıma babası yokkken birlikte yatalım diee bi bakardım odasına gidiorr ben odamı özledim oyuncaklarım beni özlemiştir deyip giderdii...şimdi tamer olunca eşime söyledim ben nisanın yerinde olsam bende annemle babamla yatmak isterdim die...bende üzülüyordum senin söylediğin gibi kendini atılmış hiissedebilir die düşünüyordum...ama nisan çook farklı nasıl anlatsam kii bunu ..farklıı bi olgunluk var her durumda herşeyden memnun oluncak bişe bulabiliyor....tamer doğduktan sonra odasına gidip onunla onun yatağına uzanıoruz....sabahları tameri nisanın yanına yatırıyorum.tamer senin yatağını odanı çok beğeniyormuş ne zaman ablam gibi odam olcak diye kardeşin bana soruyor diyorum...yanii o neden sizin odanızda ben ayrı odadayım diyee hiiiçç demedi...ben ablayım benim odam varr dior hep o modda...bebekler anne babalarıyla yatarlar ben bebek değilimm dior...2 yaşından sonra artık bebek değil çocuk oldunduğunu bilior...şimdide abla olan çocuk olmak onu sevindirior yadırgamıyor :lepi:

maaşallah senin kıza len ne bilgiç şey öyle o :nazar:

Meran cok tatlilar ya masallah nisana bayiliyom zaten benim kizimda oyle olur ins cunku kadesini kisakanmasi durumu beni cok korkutuyoo hatta sana cok oncedeb sormustum kiskaniyomu diyee bi ikinciyi akli ermeden yapmak en mantiklisi diyorum ama simdilik dusunmuyorumm ins nisan gibi abla olurr kardesini kiskanmaz tum yavrular hayirli evlat olurlar ins

Meran cok tatlilar ya masallah nisana bayiliyom zaten benim kizimda oyle olur ins cunku kadesini kisakanmasi durumu beni cok korkutuyoo hatta sana cok oncedeb sormustum kiskaniyomu diyee bi ikinciyi akli ermeden yapmak en mantiklisi diyorum ama simdilik dusunmuyorumm ins nisan gibi abla olurr kardesini kiskanmaz tum yavrular hayirli evlat olurlar ins

ben de bayılıyorum nisana yaa çok tatlı de miii :nazar: ben de hep dua ediyom benim kızım da öyle akıllı olsun diyee :Saruboceq: gerçi bu yapıyla ilgili bişey maşallah nisan çok akıllı ve bi okadar da duygusal, hassas bi çocukk :nazar: :nazar:

kız leylaaa ben senin hamiş resmini görmedim :jeyyar:

ben de bayılıyorum nisana yaa çok tatlı de miii :nazar: ben de hep dua ediyom benim kızım da öyle akıllı olsun diyee :Saruboceq: gerçi bu yapıyla ilgili bişey maşallah nisan çok akıllı ve bi okadar da duygusal, hassas bi çocukk :nazar: :nazar:

kız leylaaa ben senin hamiş resmini görmedim :jeyyar:

Canim yarin koyrim tamam mi simdik haceri uyutuyom aygimda salliyom tel resimler pc ye ata koyarim ayni bende senin gibii sistim ve burnum buyumustuu

Yavv bide ben 8 aylilk olunca beni bi kasintii tutmustu ellirim kollarim ve ayaklarim felaket kasinirdi ve boyle kirmizi kirmizi sivilce nokta gibi yara olurdu elimi bi degdiriyim yeterki asla birakamazdi kasimaktan kendimi alamazdim yataga girince allahim ne felaket kasinir kasi kasi sabaha kadar uyku yok sikinti coker midem yanar bide kasintii kasinan yerler yara olurr sicakta terlerim budefa terleyince yaralar yanar allahim son 2 ayim cok sikintili gecmistii aranizda boyle olan var miydii ayy 2 bebektede boyle olursa( simdiden dusundugum seye bak:)

Canim yarin koyrim tamam mi simdik haceri uyutuyom aygimda salliyom tel resimler pc ye ata koyarim ayni bende senin gibii sistim ve burnum buyumustuu

hadi yaa sen de mi şiştin ben gibiii
ay çok fenaydım ben yaa her gören ikiz mi diyodu delikafadulden

ayaklarım çok şişiyodu zaten ama onun dışında göz kapaklarım, burnum, yüzüm acaip şişmişti delikafadulden doğumdan 1 hafta sonra 10 kg gitti ödemmiş yaaaa delikafadulden

ama göbeğimde ve bacaklarımın iç kısımlarında çok çatlak varrr :çok üzgünüm: kuzuma feda olsun napalım

ayyyyyyyy bi kitap var onu okuycim ben yaaaaa

hangi kitap leynnn bize de söle bize deeeee delikafadulden

Iyi geceler herkese biraz gecmisi okudum Nihayet bu gun muzlu rulo pastayi denedim gercekten cok basit ve guzel bir pastaymis ama ben krem santi kullanmadim kremayi kendim yaptim cok hafif ve guzel oldu sagolun bahsettiginiz icin denenmis guzel tarifler varsa yazin arada

hadi yaa sen de mi şiştin ben gibiii
ay çok fenaydım ben yaa her gören ikiz mi diyodu delikafadulden

ayaklarım çok şişiyodu zaten ama onun dışında göz kapaklarım, burnum, yüzüm acaip şişmişti delikafadulden doğumdan 1 hafta sonra 10 kg gitti ödemmiş yaaaa delikafadulden

ama göbeğimde ve bacaklarımın iç kısımlarında çok çatlak varrr :çok üzgünüm: kuzuma feda olsun napalım

hangi kitap leynnn bize de söle bize deeeee delikafadulden

Ayni beni anlatiyoon benim karnim cok buyuk degildi ama el ayak yuz goz hep sisti burnum kocaman olduu arti dedgin gibi catlamadik yerim kalmadii karin kenarlari bacagimin arkasi popo bacagin icleri goguslerim heryer kirmizi kirmizi cizgi bende dogundan 5 gun sonra tartildim bendende 10 kilo gitmistii simdi gobek kaldii ama

Back
X