2008 Ekim Anneleri

bende cemre cadısını uyuttum geldüm.karı emerken içinden aguluo yaw:uhm:kafamçokkarıştı cok cins bişi.azını acmadan agu diokaydirigubbakcemile3
ya ben bişi sorucam.şimdi cemre sabah 6 da emmeye klkar.emzirip yatırdıktan sonra bende mutfaga gider 2 tatlı kasıı dut pekmezi yuvarlrım.bunun kızıma bi faydası oluomusur?yoksa tek faydası banamıdır?

buarada cemre hastalıının yüzünden huysuz ya.bütün gün mızıldadı.babişi işten gelincede devasm etti tabi.en son kocam öküzü baardı."kızıııım geldiğimden beri ağlıon yaaa bütn aksam ağladın" len dingil bütün gün ağlıo benim günahım ne.

celeenn cemre nasıl oldu düştümü ateşi yarın götürcekmisin doktoraa

ates düşürücü verdim terkencim.uyutmadan.36 bucuktu en son:Saruboceq: ama bası cok sıcak ve azından cıkan nefes cok sıcak.yarın sabah gataya gitcez nihayet:enbuyukkk:

selam kızlar. napıyorsunuz bakalım. burayı çok özledim ama artık hiç fırsat bulamıyorum girmeye. ya ek gıdaya başlarken ilk ne ile başladınız.galiba benimki artık doymuyor ve de ek gıdaya başlamam lazım. yardımcı olursanız sevinirim

Kizlar hacerin atesi 37.6 ates dusurucu verdim cok yukksek bi ates degil dimii ayy panik oldum uzeri ince elleri soguk anlida normal ama ensee yaniyo koltuk altindan olctum

Kizlar hacerin atesi 37.6 ates dusurucu verdim cok yukksek bi ates degil dimii ayy panik oldum uzeri ince elleri soguk anlida normal ama ensee yaniyo koltuk altindan olctum

hadi bismillah size noldu anam:teselli: asımı oldunuz bugun?ben azcık sersem gibi olduumdan farkında olmadım heralde?poffff:çok üzgünüm:

canım yaa sakin ol ateş düşürücüyü ne zaman verdin ateşini ne kadar sonra ölçtün??
sanırım bu aşı dönemi bütün bebişler ateşlenecek...Allah yardımcımız olsun..benimkininde huysuzluğu üstünde uyuyamıo bitürlü delircem artık:1shok:

ateş düşürücü verdiysen biraz bekle bakalım bir de ince şeyler giydir üstünü de aç bakalım. zaten 4 saatte bir verirsen düşer büyük ihtimal. geçmiş olsun..

bende cemre cadısını uyuttum geldüm.karı emerken içinden aguluo yaw:uhm:kafamçokkarıştı cok cins bişi.azını acmadan agu diokaydirigubbakcemile3
ya ben bişi sorucam.şimdi cemre sabah 6 da emmeye klkar.emzirip yatırdıktan sonra bende mutfaga gider 2 tatlı kasıı dut pekmezi yuvarlrım.bunun kızıma bi faydası oluomusur?yoksa tek faydası banamıdır?

eğer yiyebiliosan pekmez ye canım sütünü güçlendirir...ve dut pekmezi olması harika...cemreyede hergün 1 çay kaşığı verirsen iyi olur bence..özellikle dut pekmezi çok iyi gelir bebeklere iştah açar diye de biliorum sengözlerimebaksanab

yarın sabah gataya gitcez nihayet:enbuyukkk:
ohh be sonunda gitceksiniz haa :Saruboceq:

düşer inş..ama dikkat et leylacım kusabilirde yan yatır...gerçi hacer hep kusuo sen biliorsundur ne yapcanı..ama gece uyku halinde kusmasıı kötü oluyo :çok üzgünüm:

eğer yiyebiliosan pekmez ye canım sütünü güçlendirir...ve dut pekmezi olması harika...cemreyede hergün 1 çay kaşığı verirsen iyi olur bence..özellikle dut pekmezi çok iyi gelir bebeklere iştah açar diye de biliorum sengözlerimebaksanab

hee iiyerimseniben şindik o bitmek üzere.yeni aldım.o keciboynuzu pekmezi.daha faydalıymıs.yanlız cemreye versem ağır gelmemi yaw:uhm: ciğeri pişcek cocuunkaydirigubbakcemile3

şindik meran karısı.ben önümüzdeki ay cemrenin odasını ayırmayı düşünüyorum.merak ettim bişi var.tamer sizin odada yatarken nisan bunu nasıl karsıladı?ya benim oda ayırmasıyla alakasız oldu ama şööle hayal ettim ikinci bebiş olmus bizim.yanımızda yatıo cemre ayrı kendi odasında:çok üzgünüm: kötü oldum yaw:çok üzgünüm:

hee iiyerimseniben şindik o bitmek üzere.yeni aldım.o keciboynuzu pekmezi.daha faydalıymıs.yanlız cemreye versem ağır gelmemi yaw:uhm: ciğeri pişcek cocuunkaydirigubbakcemile3

bizim doktorumuz tavsiyesi hergün 1 tatlı kaşığı pekmez...3.ayından beri veriorum tamere.ben üzüm pekmezi veriyorum...keçi boynuzunu daha ağır gelio bana nedense o yüzden vermiorum...
dut pekmezinin besin değeri fazla diye biliorum...ama yarın doktoruna sor sen ondan sonra başla istersen...şimdi benim üzüm pekmezi bitsin dut pekmezi alcam

bizim doktorumuz tavsiyesi hergün 1 tatlı kaşığı pekmez...3.ayından beri veriorum tamere.ben üzüm pekmezi veriyorum...keçi boynuzunu daha ağır gelio bana nedense o yüzden vermiorum...
dut pekmezinin besin değeri fazla diye biliorum...ama yarın doktoruna sor sen ondan sonra başla istersen...şimdi benim üzüm pekmezi bitsin dut pekmezi alcam

hmm.bende o ender saractan duyduydum.üzüm/dut/keciboynuzu die sıraladı.üzümü severim hele taze ekmek banaraktancokacimcoook dutta güzel cıktı ama koyu azcık.bakam keciboynuzu nasıl:uhm: ayyy korkuom haaadelikafadulden

selam kızlar. napıyorsunuz bakalım. burayı çok özledim ama artık hiç fırsat bulamıyorum girmeye. ya ek gıdaya başlarken ilk ne ile başladınız.galiba benimki artık doymuyor ve de ek gıdaya başlamam lazım. yardımcı olursanız sevinirim

canım 4 ay kontrolünde doktor ne dedi.. eğer ek gıda önermediyse bence öğün olarak başlama ama az az tattırabilirsin.. önce meyve suları ile başladık ama ben vermiyorum çünkü sevmedi benim cadı :asigim: bize doktorumuz katı gıdalara geçin dedi ve onun önerisine göre gün aşırı kahvaltı veriyorum (100 ml kendi sütümü sağıp içine 2 kaşık labne peyniri, 2-3 bebe biskuvisi, 2 kaşık pekmez, haşlanmış yarım yumurta sarısı, 1 çaykaşığı tereyağı katıp bulamaç yapıyorum yiyor.. öğlen sebze çorbası ama hiççç sevmiyor yaptığım boşa gidiyor anca 4-5 kaşık yiyor (3 gün pirinç-havuç-patatesli çorba verdim, bugün havuç-pırasa-pirinç çorbası verdim).. akşam öğünü de hazır muhallebilerden ver dedi dr.. milupa veya bebelac pirinçli muhallebi veriyorum..
bence götürmediysen önce dr a götür ona göre başlarsınız canım.. ama bu katı gıda işi çok yorucu delikafadulden yedirene kadar çatlıyom vallaaa sonra bi de kusuyoooo beğenmiyo.. emzirmek en kolayı :delphin:

şindik meran karısı.ben önümüzdeki ay cemrenin odasını ayırmayı düşünüyorum.merak ettim bişi var.tamer sizin odada yatarken nisan bunu nasıl karsıladı?ya benim oda ayırmasıyla alakasız oldu ama şööle hayal ettim ikinci bebiş olmus bizim.yanımızda yatıo cemre ayrı kendi odasında:çok üzgünüm: kötü oldum yaw:çok üzgünüm:

nisan 2 yaşından beri odasında yatıor....odasını çok seviyor...nisan benimle yada babasıyla yatmayı sevmiyor...ben nisanı alırdım yanıma babası yokkken birlikte yatalım diee bi bakardım odasına gidiorr ben odamı özledim oyuncaklarım beni özlemiştir deyip giderdii...şimdi tamer olunca eşime söyledim ben nisanın yerinde olsam bende annemle babamla yatmak isterdim die...bende üzülüyordum senin söylediğin gibi kendini atılmış hiissedebilir die düşünüyordum...ama nisan çook farklı nasıl anlatsam kii bunu ..farklıı bi olgunluk var her durumda herşeyden memnun oluncak bişe bulabiliyor....tamer doğduktan sonra odasına gidip onunla onun yatağına uzanıoruz....sabahları tameri nisanın yanına yatırıyorum.tamer senin yatağını odanı çok beğeniyormuş ne zaman ablam gibi odam olcak diye kardeşin bana soruyor diyorum...yanii o neden sizin odanızda ben ayrı odadayım diyee hiiiçç demedi...ben ablayım benim odam varr dior hep o modda...bebekler anne babalarıyla yatarlar ben bebek değilimm dior...2 yaşından sonra artık bebek değil çocuk oldunduğunu bilior...şimdide abla olan çocuk olmak onu sevindirior yadırgamıyor :lepi:

canım geçmiş olsun hacere.. 1 saat sonra tekrar ölç bakalım, inşallah düşer.. bu ay çoğu bebekte aşı ateşi oldu ya sakin ol canım.. ilaç vermişsin ya düşer merak etme..

oğlum kızımın odasında

Eklentiler

• $DSC09185.webp
    $DSC09185.webp
    46 KB · Görüntüleme: 22
Back
X