ben kaçanzi:a015: uyku geldi bedene ne mutlu yatağa gidenehaden ii geceler rüyanızda beni görün anacımlülülülülülü aksam ebesi cıtırdadelikafadulden(cocukken aksamalrı sokaktan eve girerken birinin omzuna dokunur bunu sööler kacardık oda moku yerdi ebelii satcam diekaydirigubbakcemile3 cocukluk işte)
hacer aksam cok huysuzlandi gelemedim atesi dustu ama haala uyumaddii
puhahaa ay celen ticker ın çok komik olmuş leynnn ne o öleee çocuğu soyup soğana çevirmişin :roflol: garibim de objektife bakmaya uğraşıyooo :roflol:
iboşş nerdesın kızz gel murayaa
ya kızlarr
ıklıme guzel bır oyuncak almak istıyorum.
yalnız hoppala,oyun halısı ve yurutec dışında bişi olsun ıstıyorum.onu oyalıyacakk,,ılgısını cekıcekk bişii olsun..(bıde zeka gelişimini guclendıren bişi olursa muazzam olurr,)ama cok sey ıstedım haakaydirigubbakcemile3
denızyesıl yoktun bayadırr ..nereledesın..nasıl bebiş.:içelim:
kızlar ya benim eylül meyve sevmiyo ya.. ben muhallebi pişirsem soğuyunca içine elma püresi karıştırsam versem nasıl olur? mesela bunu öğlen öğününde versem olar mı aceba CADIARZU
sen de çok şey istiyon kaydirigubbakcemile3
iyim cıtırcım bebeşte buyuyor bızımde dışler cok kaşınıyor bızım elımızı kendı elı sukerlı ağzında cok hırslanı kaşınıyo ya bı dr göturecem bakalım ne dıyecek
pardon ya çıkmadan önce ibolyadan izin almam lazım de mi kaydirigubbakcemile3
ibolyacım canım çıkabilir miyimmm
kocacımm çağırıyo daaa :jeyyar: :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?