2008 Ekim Anneleri

Eyü geceler bende gidecem dunden uykusuzum yatam da zibaram barii bizde yerden yuksek oynardik herkes yerden yuksek bi yerde duruddu tasa kaldirima felan cikardik bi kisi ebe olurduu onu oylardik yer degistirmek icin kim yere inerse onu yakar ellerdi ebe o olurduu i

hacer aksam cok huysuzlandi gelemedim atesi dustu ama haala uyumaddii

yafrim yarına bişisi kalmaz panik yapma, aşı bu kolay diil, hemi de 2 tane yapıyolar yani, yosan hacoşum da istemezmi misler gibi uyumayı, yavruya huzursuzluk veriyo işte, yarın düzelir anacım ateşi de düşmüş bak bişiyciği kalmayacak inşalllah :teselli:

puhahaa ay celen ticker ın çok komik olmuş leynnn ne o öleee çocuğu soyup soğana çevirmişin :roflol: garibim de objektife bakmaya uğraşıyooo :roflol:

ay benimde gözüme çarptı vallaha, celen dio ya sapık çıplaklığı sevio diye :roflol::roflol::roflol:

ya kızlarr
ıklıme guzel bır oyuncak almak istıyorum.
yalnız hoppala,oyun halısı ve yurutec dışında bişi olsun ıstıyorum.onu oyalıyacakk,,ılgısını cekıcekk bişii olsun..(bıde zeka gelişimini guclendıren bişi olursa muazzam olurr,)ama cok sey ıstedım haakaydirigubbakcemile3

var mı onerebıleceğiniz bşii??ben arastırdım bıraz ama pek bısı bulamadım..

kızlar ya benim eylül meyve sevmiyo ya.. ben muhallebi pişirsem soğuyunca içine elma püresi karıştırsam versem nasıl olur? mesela bunu öğlen öğününde versem olar mı aceba CADIARZU

sen de çok şey istiyon kaydirigubbakcemile3

kızlar ya benim eylül meyve sevmiyo ya.. ben muhallebi pişirsem soğuyunca içine elma püresi karıştırsam versem nasıl olur? mesela bunu öğlen öğününde versem olar mı aceba CADIARZU

olur bence nıye olmasın..yoğurdunun ıcınede olurr..

sen de çok şey istiyon kaydirigubbakcemile3

bılıyorum amaaa ıstıyormmmmm delikafadulden
bulamazsam hepsı olmasada olur artıkın needekk??:dilcikar:

iyim cıtırcım bebeşte buyuyor bızımde dışler cok kaşınıyor bızım elımızı kendı elı sukerlı ağzında cok hırslanı kaşınıyo ya bı dr göturecem bakalım ne dıyecek

aynı canım hepimizinkıler aynı..
sadece diş kaşıntısı ıcın değil ,,oral donemde oldukları ıcın sureklı ağızlarında doygunluk ıstıyorlar..oyuzden ellerıne ne gecırırlerse hoop ağıza goturuyorllar..
bu 2 yasına kadar boyle..
tüm oyuncaklarını ne bulursa agızların agoturcekler..
sonra yavas yavas azalıyor ve artık anall doneme gecıyorlar.
sonrada çiş,kaka derdi..
hıc bıtmez bu cocukların derdi..:Saruboceq:
allah dermansız dert vermesınn

aynı canım hepimizinkıler aynı..
sadece diş kaşıntısı ıcın değil ,,oral donemde oldukları ıcın sureklı ağızlarında doygunluk ıstıyorlar..oyuzden ellerıne ne gecırırlerse hoop ağıza goturuyorllar..
bu 2 yasına kadar boyle..
tüm oyuncaklarını ne bulursa agızların agoturcekler..
sonra yavas yavas azalıyor ve artık anall doneme gecıyorlar.
sonrada çiş,kaka derdi..
hıc bıtmez bu cocukların derdi..:Saruboceq:
allah dermansız dert vermesınn
[/QUOTE]

amın canım canları sağ olsun

pardon ya çıkmadan önce ibolyadan izin almam lazım de mi kaydirigubbakcemile3

ibolyacım canım çıkabilir miyimmm
kocacımm çağırıyo daaa :jeyyar: :jeyyar:

ya herkseın kocası cığırıyoo benımkı nıye cagırmıo lenn..fosur fosu uyiiyyiiÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…