2008 Ekim Anneleri

kızlar merhabalar.. bebeğimin hala saçı dökülüyor sizin bebeklerinizin de dökülmesi devam ediyor mu..banyodan önce badem yağı sürüyorum saçları uzar hem de döklmesi azalır dediler ama nafile.. :1no2:

ayy canım neden gidemiyosun ki.. benim ailem bursada ama biz bile ayda bikez görüşüyoz nerdeyse.. ben de aynı şehirde olsaydım keşkeee :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

canım bebeğin kaç aylıktı? anne sütü alıyo mu? acaba demir eksikliği olabilir mi :uhm:
onun dışında normal zaten saç dökülmesi, sürekli yatıyolar yani kafasını sağa sola çevirdikçe yolunuyo saçları yazıkkk kafamçokkarıştı benim kızımın da tepesindeki saçları baya uzadı ama yanlar döküldü çok komik görünüyooo horoz gibiiii kaydirigubbakcemile3

günaydın herkese kafayı yemek üzeryiz babamız da ben de delirecem dün kuzum 11de yattı 1:30 da kalktı bidah uyumadık hep salladım bıraktığım an ağlıyodu bugün uyur dedik ama aynı saatte yatp aynı saatte 1:30 da kalktı ve yine sabaha kadar nöbet gündüzde uyumuyo napacağımı şaşırdım ya doktor bişeyi yok herşey iyi diyo ama iyi olan bir çocuk niye durmadan ağlasın ki gündüz 15 dk ancak uyuyo gözünü açar açmaz da ağlamaya başlıyo ve napsak susuturamıyoruz ciddi anlamda psikolojim bozuldu kucağımda durmadan ağlayan napsa susmayan bir çocuk kendi çocuğum olmasa bu kadar sevmesem kesin bir yere atar bırakırdım dayanamzdım hoş yine dayanamıyom bi babasında bi bende babası evde olmayınca da kafayı sıyırıyom iyice çok moralim bozuk çoooooooooooooooooooookkkkk

bebeğim 4 aylık ve sadece anne sütü alıyor. doğduğundan beri saçı dökülüyor ama hala devam etmesi normal mi diye düşündüm..çarşafta baya saç oluyor.:çok üzgünüm:

canım seni anlıyorum benim bebeğim de doğduğundan beri çok uslu bir bebkti uyuması da dahil beni çok üzmedi ama bir kaç gündür akşamları çok huzursuz ağlıyor zor uyuyor acaba huy mu değiştiriyor diye düşünüyorum.. benimki devamlı kucak istiyor. kucakta susuyor. ayrıca gaz problemide çok yaşamamıştık bu ara o da var. seninkinde de gaz olabilir mi..

allah sabır versin tüm annelere..

ahhh canım ya çok zor bir durum..

bebeğin sessiz ve loş bi odada değil mi.. biraz soyup bebe yağınla masaj yapsan.. o sırada ona şarkı söyle ve benim kızım şimdi uyucak de iyice sakinleştir.. sonra herzaman uyuttuğun şekilde uyutmaya çalış bakalım belki işe yarar aklıma başka bişey gelmiyor :1no2: eğer işe yaramazsa, madem ağlıyo ve susmuyo, beşiğine bırak orda kendi kendine uyur belki..

bebeğim 4 aylık ve sadece anne sütü alıyor. doğduğundan beri saçı dökülüyor ama hala devam etmesi normal mi diye düşündüm..çarşafta baya saç oluyor.:çok üzgünüm:

canım normal o canını sıkmaaa
dökülen saçların yerine yenileri çıkcak :ecrin_bebek:

saat 3 temi yattıınnnnn:1shok:
anam ben 12 de yatınca ertesii gün helak oluyom.bebişim sabahın 5i 6 sı ayakta.bidaha da ancak ben ayağımda sallarsam uyuyo.azcık kestiriyim diyom ama imkansız.gece 3 te uyusam mahvolurum herhalde.hemde o kadar gece mesaisine alışkın olmama rağmen:bbo:dün gece beyaz showda sagopa vardı ve ben sıkı bi sagocuyum ama baktım velet uyudu.bende hemen cuup yatağa.kitap okuma gibi alışkanlıklarımı uzuun bi süreliğine erteledim eğer bebişin uyuyosa şuan,hemen git 1 saatcik uyu.benim yerimede uyu ama emii:a015:
anlıyorum tatlım bende 6 ay su bile vermicem dedim.annem vermeye kalktı ona bile kızdım.ama gel gelelim çocuk ağlaya ağlaya bi hal oluyodu.emdikten sonrada hala huzursuz ve uykusuzsa bilki açtır.benimki memeyle savaşıyodu çünkü akşamları sütüm azalıyo.yavrum sinir yapıyomuş ondan.zaten emzirmeyi kesmicenkii..en azından geceleri mama versen çocuk rahat uyur.canım milupanın sütlü pirinçli muhallebisini birazcık daha sulu yapıp verebilirsin.sulu olursa ağır gelmez.kolay yutar.
bu arada doktorumuz herobaby lactum biberon maması önerdi..ama ben biberonla beslemek istemiorum..direk kaşıkla beslesem olmazmı?yani muhallebiyle başalasam nolur acaba...:uhm:
benim dr.um milupa aptamil 2 önermişti.onla başlamıştık.tatlım eğer bebeğin kaşıkla yerse tabiki beslersin nolcak.ben biberon mamasını biberonla,kaşık mamasını kaşıkla veriyom.kaşığa biraz zor alışıyolar ama pes etmedim.alışsın.zaten bebeğine ilk mama verdiğinde oturup bi tabak muhallebiyi yemez herhalde..azcık yer.önemli olan ağzı alışsın.ha bide elma,havuç rendeleyip suyunu sıkıp bebeğine verebilirsin.havuc suyuna 1 çay kaşığı zeytinyağı koyarsan vitaminini alır.yerimseniben(ayrıcana soru sordun diye kaçmadım.2 defa elektrikler gitti geldi.sinir oldum yaÇok üzgünüm çoook)

benim oğlumun 2 aylıkken bi başladı dökülmeye..4 aylıkken durdu.yeni saçları uzuyo şimdi.dökülmeyi durduramazsın canım.anne karnındaki saçları döküyosa bitene kadar dökülür.ama korkma daha güzeli çıkıyo alttanhihoyyythihoyyyt

dbestçiğim ne loş oda ne kalabalık kucağımda bile durmadan bağırıyo yere koyunca gözünü kapatıp bi ağlıyo ki susturmamın hiç ama hiç imkanı yok iki gündür hoppalasına bile koyamadım zaten huysuz ağlayan bi bebekti son günlerde daha doğrusu hergün daha da huysuzlaşıyo o ağlıyo ben sinirden ağlıyom

yafrim geçmiş olsun ,abbavvv erkenden öğrenmişiniz siz teknolociyi yaav, bazen de arkadaşla msnde grüşüyoz, benim sıpayı görmek istiyo, göstertim diye cama yaklaştırıyom ayaklarıyla klavyede tepinio sizinki gibi bişeler yazıp gönderiyoz hihoyyyt

heeeeeee bende karşıydım da anam biz ek gıdalara başladık artıkın, benim dr mama da verdi bize, bu sıpa güdük kalcek yoğsan :çok üzgünüm:

anam zannetmiyom ben ağır geleceğini, 4 aylık olmuşunuz zaten, benim sıpa kaşıkla yemediği içün mecburen biberonda veriyom, böle akıcı kıvamda hazırlıyom, 120 ml ye 5 mama kaşığı koyyom tam denk geliyo, 90 yapcaksan 4 koy, zaten o şekilde yaparsan -muhallebinin miktarı da az olcek, yine de sen biilrisin
bu arada doktorumuz herobaby lactum biberon maması önerdi..ama ben biberonla beslemek istemiorum..direk kaşıkla beslesem olmazmı?yani muhallebiyle başalasam nolur acaba...:uhm:

kaşıkla yiyosanız ne ala anam, benim sıpa kaşığı fıydırıyo vallaha yidiremiyom, :roflol: halbisem kaşığı ağzına deyirdimmi ağzını açıp verdiğimi alıyo ama neden öyle oluyo çözemedim CADIARZU

anacım benim keltoş bizim din öğretmeni gibi, ortaokuldaykene bizim bi din öğretmeni vardı, adamın kafasının üstüyle te kafasının depesi keldi, saçlarının birazını uzatmış onunla kafasınnı üstünü kapatıyodu, depesi dolunay gibi parlıyodu :roflol: benim oğlanınki de ona benziyo biraz, önden bak sırma saçlı arkadan bak keltoş :roflol: normeldir anam bunlar bebe saçı dökülür, çok fazla ehemmiet verme bana kalırsa, şu nisan ayı bi girsin ben 3 numaraya tutturcem bu sıpayı, temelli keltoş etcem :roflol: hemi bebeklik saçlarından kurtulcez sonra gelen saçlarımız daha gür çıkcek hemi de yazın sıcakta kelle rahat etcek yerimseniben

ay dönümü münaseebetiylen olabilir anacım CADIARZU

canım benim yaa..seni çook iyi anlıyorum..benim oğlumda çok huysuz.ve 3,5-4 ayına kadar her günüm böyleydi.haftada 2-3 günüm ağlamakla geçiyodu.dünyanın en zor şeyi bu.ne laftan anlar,ne kızmaktan..ama sanırım seninki bikaçgündür böyle..yani öncekinden daha kötü:uhm:diş falan yok dimi görünürde?
sakin olmaya çalış tatlım.bugünlerin geçeceğini düşün..bide inanırmısın bilmem ama oğluma nazar değince de böyle oluyo.ayet el kürsi,felak,nas sureleri çok iyi geliyo..özellikle annem falan okuduğunda..
umarım en kısa zamanda düzelir canım benimmmm

tüy değiştiriyo sıpalar kaydirigubbakcemile3

ne uyuması yaa :1no2: uykusuz sıpaaa delikafadulden 1 saat olmadı bile uyandı hemen

canım ya yavrunun bi sıkıntısı olmasın.. başka bi doktora daha götürseniz??

kızlar bişey soracağım
bugün bebelac tan numune geldi.geçen günde milupadan gelmişti.bi baktım bugün kargo paketinin üstüne.kargoyu yollayan milupayla aynı adresCADIARZUtel noları bile aynı...
sonra mamaların arkasını okudum.üretici firma ve ithalatçı firmada aynı...CADIARZUikisinide NUTRICIA üretiyo ve ikisinide numil gıda ithal ediyo:sm_confused:
1-bebelacla milupayı aynı firma üretiyosa içerikleride aynımıdır?:uhm:
2-o zaman milupa herhangi bi markayla aynıysa niye daha fazla ödüyoz?yasakkelime
3-bunu herkes biliyodu da ben mi yeni farkettim?:uhm:
4-iki firmayada aynı maili atıp ilk sizin markayı denemek istiyom dedimbenneyaptımkiben şimdi irrezilmi oldum?:1rolleyes:

:roflol::roflol:ay ne rezilliği len, aynı firma üretiyo diye çeşitli ürünlerinden denemicezmi yani, anam valla ben bu ikisinin aynı firma olduğunu duyduydum, aralarındaki fiyat farkını da farkettim de neden öle olduğunu bende bilmiiim

yav biz bebelac kullanıyozşimdilik, ilk eczaneden alırkene adama ben bunların milupasını istiyom dedim adam onlar daha pahalı onla bunun içeriği aynı filen dedi, bende o zaman niye bu okadar pahalı dediydim ama ne cevap verdiğini unuttum sıpayla uğraşırkene :)) ama adamın söylediğine göre milupanın çeşitleri azmış adamın yalancısıyım yane :))

puhahahaha :roflol::roflol::roflol:

günaydınnn kızlarr

zambakcım 3-4 saat kesintisiz ağlıyorsa mutlaka doktora götür....bii sorunu olmasa bu kadar ağlamaz :teselli:

ce-e deyip kaçıyorum bugünn delikafadulden babası kızıyla oğluna bi mobilya beğenmişş şimdi almanın sırası deil diorum ama gidip bakalım dior :mymeka: biz gidip ona bakcazz baya uzakkta...hem gezmiş oluruz dio...hem mama sandalyesi alcaz tamere hihoyyyt azcık gezip gelelim bakalım havada güzell :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…