canım çok mu uzaksın annenlere ben özel arabayla 15 dak.lık mesafedeyim enson 1 ay önce gitmiştim..:a015:
yakın olupta gidememek daha çok koyuyor insana..uzak olunca en azından bahane bulabiliosun...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlar merhabalar.. bebeğimin hala saçı dökülüyor sizin bebeklerinizin de dökülmesi devam ediyor mu..banyodan önce badem yağı sürüyorum saçları uzar hem de döklmesi azalır dediler ama nafile.. :1no2:
ayy canım neden gidemiyosun ki.. benim ailem bursada ama biz bile ayda bikez görüşüyoz nerdeyse.. ben de aynı şehirde olsaydım keşkeee :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
canım bebeğin kaç aylıktı? anne sütü alıyo mu? acaba demir eksikliği olabilir mi :uhm:
onun dışında normal zaten saç dökülmesi, sürekli yatıyolar yani kafasını sağa sola çevirdikçe yolunuyo saçları yazıkkk kafamçokkarıştı benim kızımın da tepesindeki saçları baya uzadı ama yanlar döküldü çok komik görünüyooo horoz gibiiii kaydirigubbakcemile3
günaydın herkese kafayı yemek üzeryiz babamız da ben de delirecem dün kuzum 11de yattı 1:30 da kalktı bidah uyumadık hep salladım bıraktığım an ağlıyodu bugün uyur dedik ama aynı saatte yatp aynı saatte 1:30 da kalktı ve yine sabaha kadar nöbet gündüzde uyumuyo napacağımı şaşırdım ya doktor bişeyi yok herşey iyi diyo ama iyi olan bir çocuk niye durmadan ağlasın ki gündüz 15 dk ancak uyuyo gözünü açar açmaz da ağlamaya başlıyo ve napsak susuturamıyoruz ciddi anlamda psikolojim bozuldu kucağımda durmadan ağlayan napsa susmayan bir çocuk kendi çocuğum olmasa bu kadar sevmesem kesin bir yere atar bırakırdım dayanamzdım hoş yine dayanamıyom bi babasında bi bende babası evde olmayınca da kafayı sıyırıyom iyice çok moralim bozuk çoooooooooooooooooooookkkkk
günaydın herkese kafayı yemek üzeryiz babamız da ben de delirecem dün kuzum 11de yattı 1:30 da kalktı bidah uyumadık hep salladım bıraktığım an ağlıyodu bugün uyur dedik ama aynı saatte yatp aynı saatte 1:30 da kalktı ve yine sabaha kadar nöbet gündüzde uyumuyo napacağımı şaşırdım ya doktor bişeyi yok herşey iyi diyo ama iyi olan bir çocuk niye durmadan ağlasın ki gündüz 15 dk ancak uyuyo gözünü açar açmaz da ağlamaya başlıyo ve napsak susuturamıyoruz ciddi anlamda psikolojim bozuldu kucağımda durmadan ağlayan napsa susmayan bir çocuk kendi çocuğum olmasa bu kadar sevmesem kesin bir yere atar bırakırdım dayanamzdım hoş yine dayanamıyom bi babasında bi bende babası evde olmayınca da kafayı sıyırıyom iyice çok moralim bozuk çoooooooooooooooooooookkkkk
bebeğim 4 aylık ve sadece anne sütü alıyor. doğduğundan beri saçı dökülüyor ama hala devam etmesi normal mi diye düşündüm..çarşafta baya saç oluyor.:çok üzgünüm:
saat 3 temi yattıınnnnn:1shok:günaydın kızlarrrr mirmirmirmir nasılsınızzzz
gece kitabımı bitircem deyü saat3de yattım.. eylül de sabah 830dan sonra uyumadı delikafadulden şimdi uyuttum onu geldimmm
uykumu alamadım yawww ama yatarsam da bütün günüm gidecekk..
anlıyorum tatlım bende 6 ay su bile vermicem dedim.annem vermeye kalktı ona bile kızdım.ama gel gelelim çocuk ağlaya ağlaya bi hal oluyodu.emdikten sonrada hala huzursuz ve uykusuzsa bilki açtır.benimki memeyle savaşıyodu çünkü akşamları sütüm azalıyo.yavrum sinir yapıyomuş ondan.zaten emzirmeyi kesmicenkii..en azından geceleri mama versen çocuk rahat uyur.canım milupanın sütlü pirinçli muhallebisini birazcık daha sulu yapıp verebilirsin.sulu olursa ağır gelmez.kolay yutar.canım yaa doktor sen karar vercen açmı tokmu dedi..bende en azından 6. ayına kadar ek bişi vermek istemiom..birazda öksürüo onun verdiğide bi huysuzluk var...yatarken bi deniyim diom ama hiç bişe vermedim şimdi ne vercem bilmiom milupanın sütlü prinçli muhallebisini versem ağır gelirmiki birden..off offf napcamı şaşırdım bende...:1shok::1shok:
benim dr.um milupa aptamil 2 önermişti.onla başlamıştık.tatlım eğer bebeğin kaşıkla yerse tabiki beslersin nolcak.ben biberon mamasını biberonla,kaşık mamasını kaşıkla veriyom.kaşığa biraz zor alışıyolar ama pes etmedim.alışsın.zaten bebeğine ilk mama verdiğinde oturup bi tabak muhallebiyi yemez herhalde..azcık yer.önemli olan ağzı alışsın.ha bide elma,havuç rendeleyip suyunu sıkıp bebeğine verebilirsin.havuc suyuna 1 çay kaşığı zeytinyağı koyarsan vitaminini alır.yerimseniben(ayrıcana soru sordun diye kaçmadım.2 defa elektrikler gitti geldi.sinir oldum yaÇok üzgünüm çoook)bu arada doktorumuz herobaby lactum biberon maması önerdi..ama ben biberonla beslemek istemiorum..direk kaşıkla beslesem olmazmı?yani muhallebiyle başalasam nolur acaba...:uhm:
kızlar merhabalar.. bebeğimin hala saçı dökülüyor sizin bebeklerinizin de dökülmesi devam ediyor mu..banyodan önce badem yağı sürüyorum saçları uzar hem de döklmesi azalır dediler ama nafile.. :1no2:
günaydın leen ekim anaları....sengözlerimebaksanab
biz oğluşumla erkenciyiz 6 buçuktan beri öle takılıoz...dün doktora gittik...biraz boğazı tahriş olmuş.onun dışında gayet İyİ bide sanırım biraz AÇ gerçi bu gece iYİ UYUdu ama doKTor amcamız mama verdi ben birlaç gÜn DAHA BEKLİCEM BAKALIM.B"U ARADA FARK etmişiniz dir oğlumla beraber yazıoz..ç. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
vhhhhhhhhhfnbtmg6 r$æß möcnjvfd nnnn32 w2db BU SON olan şeyleri Şenizefe kaan yazdı günaydın d io size...
günaydınlarrrrrr
yerim ben efe kaan'ın yazdıklarınııııııııııııııııııı..bu veletler çok zeki olcak..benimkide tuşlara basmıyım diye parmaklarımı yakalıyokaydirigubbakcemile3 kız aç bırakma çocuğu.ver mamasını yesin.Allah biliyo ya mama vermeye çok karşıydım başlarda.ama baktım çocuk doymuyo,napalım aç kalmasındansa vermem daha iyi olur diye başladım mamalara..eskiye göre daha az sinirli
canım yaa doktor sen karar vercen açmı tokmu dedi..bende en azından 6. ayına kadar ek bişi vermek istemiom..birazda öksürüo onun verdiğide bi huysuzluk var...yatarken bi deniyim diom ama hiç bişe vermedim şimdi ne vercem bilmiom milupanın sütlü prinçli muhallebisini versem ağır gelirmiki birden..off offf napcamı şaşırdım bende...:1shok::1shok:
bu arada doktorumuz herobaby lactum biberon maması önerdi..ama ben biberonla beslemek istemiorum..direk kaşıkla beslesem olmazmı?yani muhallebiyle başalasam nolur acaba...:uhm:
saat 3 temi yattıınnnnn:1shok:
anam ben 12 de yatınca ertesii gün helak oluyom.bebişim sabahın 5i 6 sı ayakta.bidaha da ancak ben ayağımda sallarsam uyuyo.azcık kestiriyim diyom ama imkansız.gece 3 te uyusam mahvolurum herhalde.hemde o kadar gece mesaisine alışkın olmama rağmen:bbo:dün gece beyaz showda sagopa vardı ve ben sıkı bi sagocuyum ama baktım velet uyudu.bende hemen cuup yatağa.kitap okuma gibi alışkanlıklarımı uzuun bi süreliğine erteledim eğer bebişin uyuyosa şuan,hemen git 1 saatcik uyu.benim yerimede uyu ama emii:a015:
anlıyorum tatlım bende 6 ay su bile vermicem dedim.annem vermeye kalktı ona bile kızdım.ama gel gelelim çocuk ağlaya ağlaya bi hal oluyodu.emdikten sonrada hala huzursuz ve uykusuzsa bilki açtır.benimki memeyle savaşıyodu çünkü akşamları sütüm azalıyo.yavrum sinir yapıyomuş ondan.zaten emzirmeyi kesmicenkii..en azından geceleri mama versen çocuk rahat uyur.canım milupanın sütlü pirinçli muhallebisini birazcık daha sulu yapıp verebilirsin.sulu olursa ağır gelmez.kolay yutar.
benim dr.um milupa aptamil 2 önermişti.onla başlamıştık.tatlım eğer bebeğin kaşıkla yerse tabiki beslersin nolcak.ben biberon mamasını biberonla,kaşık mamasını kaşıkla veriyom.kaşığa biraz zor alışıyolar ama pes etmedim.alışsın.zaten bebeğine ilk mama verdiğinde oturup bi tabak muhallebiyi yemez herhalde..azcık yer.önemli olan ağzı alışsın.ha bide elma,havuç rendeleyip suyunu sıkıp bebeğine verebilirsin.havuc suyuna 1 çay kaşığı zeytinyağı koyarsan vitaminini alır.yerimseniben(ayrıcana soru sordun diye kaçmadım.2 defa elektrikler gitti geldi.sinir oldum yaÇok üzgünüm çoook)
benim oğlumun 2 aylıkken bi başladı dökülmeye..4 aylıkken durdu.yeni saçları uzuyo şimdi.dökülmeyi durduramazsın canım.anne karnındaki saçları döküyosa bitene kadar dökülür.ama korkma daha güzeli çıkıyo alttanhihoyyythihoyyyt
saat 3 temi yattıınnnnn:1shok:
anam ben 12 de yatınca ertesii gün helak oluyom.bebişim sabahın 5i 6 sı ayakta.bidaha da ancak ben ayağımda sallarsam uyuyo.azcık kestiriyim diyom ama imkansız.gece 3 te uyusam mahvolurum herhalde.hemde o kadar gece mesaisine alışkın olmama rağmen:bbo:dün gece beyaz showda sagopa vardı ve ben sıkı bi sagocuyum ama baktım velet uyudu.bende hemen cuup yatağa.kitap okuma gibi alışkanlıklarımı uzuun bi süreliğine erteledim eğer bebişin uyuyosa şuan,hemen git 1 saatcik uyu.benim yerimede uyu ama emii:a015:
anlıyorum tatlım bende 6 ay su bile vermicem dedim.annem vermeye kalktı ona bile kızdım.ama gel gelelim çocuk ağlaya ağlaya bi hal oluyodu.emdikten sonrada hala huzursuz ve uykusuzsa bilki açtır.benimki memeyle savaşıyodu çünkü akşamları sütüm azalıyo.yavrum sinir yapıyomuş ondan.zaten emzirmeyi kesmicenkii..en azından geceleri mama versen çocuk rahat uyur.canım milupanın sütlü pirinçli muhallebisini birazcık daha sulu yapıp verebilirsin.sulu olursa ağır gelmez.kolay yutar.
benim dr.um milupa aptamil 2 önermişti.onla başlamıştık.tatlım eğer bebeğin kaşıkla yerse tabiki beslersin nolcak.ben biberon mamasını biberonla,kaşık mamasını kaşıkla veriyom.kaşığa biraz zor alışıyolar ama pes etmedim.alışsın.zaten bebeğine ilk mama verdiğinde oturup bi tabak muhallebiyi yemez herhalde..azcık yer.önemli olan ağzı alışsın.ha bide elma,havuç rendeleyip suyunu sıkıp bebeğine verebilirsin.havuc suyuna 1 çay kaşığı zeytinyağı koyarsan vitaminini alır.yerimseniben(ayrıcana soru sordun diye kaçmadım.2 defa elektrikler gitti geldi.sinir oldum yaÇok üzgünüm çoook)
benim oğlumun 2 aylıkken bi başladı dökülmeye..4 aylıkken durdu.yeni saçları uzuyo şimdi.dökülmeyi durduramazsın canım.anne karnındaki saçları döküyosa bitene kadar dökülür.ama korkma daha güzeli çıkıyo alttanhihoyyythihoyyyt
dbestçiğim ne loş oda ne kalabalık kucağımda bile durmadan bağırıyo yere koyunca gözünü kapatıp bi ağlıyo ki susturmamın hiç ama hiç imkanı yok iki gündür hoppalasına bile koyamadım zaten huysuz ağlayan bi bebekti son günlerde daha doğrusu hergün daha da huysuzlaşıyo o ağlıyo ben sinirden ağlıyom
kızlar bişey soracağım
bugün bebelac tan numune geldi.geçen günde milupadan gelmişti.bi baktım bugün kargo paketinin üstüne.kargoyu yollayan milupayla aynı adresCADIARZUtel noları bile aynı...
sonra mamaların arkasını okudum.üretici firma ve ithalatçı firmada aynı...CADIARZUikisinide NUTRICIA üretiyo ve ikisinide numil gıda ithal ediyo:sm_confused:
1-bebelacla milupayı aynı firma üretiyosa içerikleride aynımıdır?:uhm:
2-o zaman milupa herhangi bi markayla aynıysa niye daha fazla ödüyoz?yasakkelime
3-bunu herkes biliyodu da ben mi yeni farkettim?:uhm:
4-iki firmayada aynı maili atıp ilk sizin markayı denemek istiyom dedimbenneyaptımkiben şimdi irrezilmi oldum?:1rolleyes:
kızlar bişey soracağım
bugün bebelac tan numune geldi.geçen günde milupadan gelmişti.bi baktım bugün kargo paketinin üstüne.kargoyu yollayan milupayla aynı adresCADIARZUtel noları bile aynı...
sonra mamaların arkasını okudum.üretici firma ve ithalatçı firmada aynı...CADIARZUikisinide NUTRICIA üretiyo ve ikisinide numil gıda ithal ediyo:sm_confused:
1-bebelacla milupayı aynı firma üretiyosa içerikleride aynımıdır?:uhm:
2-o zaman milupa herhangi bi markayla aynıysa niye daha fazla ödüyoz?yasakkelime
3-bunu herkes biliyodu da ben mi yeni farkettim?:uhm:
4-iki firmayada aynı maili atıp ilk sizin markayı denemek istiyom dedimbenneyaptımkiben şimdi irrezilmi oldum?:1rolleyes:[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?