çıkabilüsün izin verdim kaydirigubbakcemile3
off sustunuzz yıneee haaa.gdım ben hade başş başş..
merhaba ekim anneleri sizleri tebrik ederim bebeklerinizle birlikte ömür boyu saglikli ve güzel bir hayat diliyorum ALLAH im miniklerinizi size sizide onlara bagislasin :Saruboceq:
Bende ekim annesiyim yani 2009 :)) citir pitir benim sat da tipki sizin gibi 5 ocak :) acaba siz ne zaman yaptiniz dogumu ??
BU ARADA ILK SAYFADAKI GUZEL DILEKLERINIZ ICIN SONSUZ TESEKKUR EDERIZ a.s.a.s.
ÇITIR' ım geldim yettim nereye gidiyon gel burayakaydirigubbakcemileDBEST senin kociş nereye çağırıyor bakem:jeyyar:benim kocişin çağırdığı yere mi?kaydirigubbakcemile3LEYLA' cım demek herbişeyi vermeye başladın valla iyi ediyon bende vereceğim dinlemeyeceğim dr.su bile verdirmedi bana yemeklerden bende tattırmayı düşünüyorum :lepi:İBOLYA'm sen nettün ösldim senü gel ŞenizCELEN anacım DESTİNA' nın tlf sormuşun cnm benim bendeki de kocasının tlf bende çekiniyorum aramaya kayıplara karıştı oda ya kızıyom artıkın.MERAN gitmişin anacım işe başlayacağım diye takıyorum valla tesellin için sağol anacım valla kıslar bakıcımız iyi biri galiba inşallah yanılmıyoruzdur 2 haftadır beraberim valla şarkılar gırla gidiyor minik sosis diyo oğlana bide DERİN paşa diye seviyor oğlanda alıştı gibi inşallah herşey yolunda gider valla ama yinede çok tedirginim açıkçası CELEN bu arada CEMRE çok seksü maşallah ALLAHdan korusun pk datlu maşallah
merhaba ekim anneleri sizleri tebrik ederim bebeklerinizle birlikte ömür boyu saglikli ve güzel bir hayat diliyorum ALLAH im miniklerinizi size sizide onlara bagislasin :Saruboceq:
Bende ekim annesiyim yani 2009 :)) citir pitir benim sat da tipki sizin gibi 5 ocak :) acaba siz ne zaman yaptiniz dogumu ??
BU ARADA ILK SAYFADAKI GUZEL DILEKLERINIZ ICIN SONSUZ TESEKKUR EDERIZ a.s.a.s.
eyidir yafri nolsun be, uykum geldi, sıpayı emzirip yatcem, yarına gezme planlarım var da :jeyyar: neyse hayde ben gidim, beni özleyin anacım baaaaaaaaaaayyy :sm_cool:
günaydın leen ekim anaları....sengözlerimebaksanab
biz oğluşumla erkenciyiz 6 buçuktan beri öle takılıoz...dün doktora gittik...biraz boğazı tahriş olmuş.onun dışında gayet İyİ bide sanırım biraz AÇ gerçi bu gece iYİ UYUdu ama doKTor amcamız mama verdi ben birlaç gÜn DAHA BEKLİCEM BAKALIM.B"U ARADA FARK etmişiniz dir oğlumla beraber yazıoz..ç. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
vhhhhhhhhhfnbtmg6 r$æß möcnjvfd nnnn32 w2db BU SON olan şeyleri Şenizefe kaan yazdı günaydın d io size...
arkadaaşlar şu demir damlasının adını banada yazarmısıınız...
bende bakayım ona.....bizde pazartesi gitcez aşı olmaya ozaman sorarım farkı ne die....
günaydın leen ekim anaları....sengözlerimebaksanab
biz oğluşumla erkenciyiz 6 buçuktan beri öle takılıoz...dün doktora gittik...biraz boğazı tahriş olmuş.onun dışında gayet İyİ bide sanırım biraz AÇ gerçi bu gece iYİ UYUdu ama doKTor amcamız mama verdi ben birlaç gÜn DAHA BEKLİCEM BAKALIM.B"U ARADA FARK etmişiniz dir oğlumla beraber yazıoz..ç. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
vhhhhhhhhhfnbtmg6 r$æß möcnjvfd nnnn32 w2db BU SON olan şeyleri Şenizefe kaan yazdı günaydın d io size...
günaydınlarrrrrr
yerim ben efe kaan'ın yazdıklarınııııııııııııııııııı..bu veletler çok zeki olcak..benimkide tuşlara basmıyım diye parmaklarımı yakalıyokaydirigubbakcemile3 kız aç bırakma çocuğu.ver mamasını yesin.Allah biliyo ya mama vermeye çok karşıydım başlarda.ama baktım çocuk doymuyo,napalım aç kalmasındansa vermem daha iyi olur diye başladım mamalara..eskiye göre daha az sinirli
effekaan cım geçmiş olsunn demek boğazı tahriş olmuş ha..
leylacım annenler geliyomuş bugün hadi gözün aydınnn çok sevindimmm
ben annemleri bi daha ne zaman görücem aceba :çok üzgünüm: çok özlüyorum yaaa senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?