2008 Ekim Anneleri

fotoşcum geçmiş olsun sana fazlada bakmadım geçmişe hastalara acil şifa diliyorum hepinizi öpüyurum ben kactım hadi byyyyyyyyyyy

selam miilet nabersiniz ben annemlerdeyim giremedim sabah merak eden olursa diye bi giriip bakam dedi anneler gününü şimdidem kutlayım dedim

ayyyyyyyy bu bizim ilk anneler günümüz dimiiiiiiiiiiii :asigim:senin de kutlu olsun yafrim, acaba benim böcem bana ne alcak:asigim:

çok geçmiş olsun canım.. sana şu aralar bakacak biri olsa iyi olurmuş aslında..:çok üzgünüm:
sağol canım,çok teşekkür ederimŞenizcanım annem 2 sokak aşağıda ama misafirleri var.geleyim dedi ama gerek yok dedim.eşim gelcek birazdan o bakcak p.tesiye kadar..inş.ozamana kadarda atlatırım
:Saruboceq:

evet canım problemin ne olduğunu bilmediğimiz için bazen ağrı kesici fitil atıyoz poposuna..o zaman rahatlıyo gibi ama herzamanda veremeyiz fitil:çok üzgünüm:limonu sürdüm dişetlerine ama ağladı,sevmedi tadını..nen-nen-nen-nen diye söylendi baya bi..çok komik ya kızınca acayip komik oluyo bu veletkaydirigubbakcemile3
fotoşcum geçmiş olsun sana fazlada bakmadım geçmişe hastalara acil şifa diliyorum hepinizi öpüyurum ben kactım hadi byyyyyyyyyyy

çok sağol tatlımŞeniz

ben kaçtım kızlar,oğluş uyandı,durcak halimde yok..dinlenmeye çalışayım yağız bey izin verirse tabiibenneyaptımki
hepinizi kocaman öpüyorumŞeniz
şimdiden "ilk anneler gününüz kutlu olsuna.s.

tavuk haşladım kereme kendime de makarna yaptım kereminkini biraz fazla haşladım bakalım ezip vercem haytaya
evi süpürdüm keremin odasına yaklaştıkça uyanıo diye bıraktım ...dışarı da çıkmak istiom bakalım duş da almam lazm üfff amma çok işim varmış-tatlicadiarzu-

merhaba, yine herkescikler gitmiş.şimdi bizde hazırlanıp biraz praka çıkacağız, öğlen uykusund aoğlumla birlikte bende uyudum bütün işler kaldı. parktan geldikten sonra uyuttuğumda yaparım artık.sabah doktora gittik.öksürüğümüz hala geçemişti. sadece boğazlarındaymış allahtan ciğerler fln temiz dedi. ama allahtan neşemizde yerine 9.420 olmuşuz 72 cm.haftaya da kontolümüz var dedi. boğmaca aşısından sonra bazen çocuklarda böyle öksürükler olabiliyor dedi.ona bağladı. bide ilaçlar hakkında bişyle rsordu
ateş düşürücü ağrı kesici tarzı ilaçlar açıldıktan 1-1,5 ay sonra etkinliğini yitiriyormuş
peditus 6 hafta dedi
benical 3 ay dedi glaiba
paylaşmak istedim.
bid eilaç kullanırken demir damlasını veriyor musunuz? doktorum benim bir veliye verme demiş.bizim dr. bişiy dimedi:uhm:
köfteci yuısufun mudanya yolu üstündeki yeri çok şık güzel. ama otopark sorunu oluyo biraz , kalabalık olduğu için bide arabaya yer bulamıyoz. sonra girincede kendimizecokacimcoook
bide istanbul yolundaki var.ama o okadar kalablalık olmuyo ne zamn gitsek yer var.
dbest sen gittin mi yusufa
özlemcim yidin mi kaymaklı ekmek kadayıfından cokacimcoook .ben ço k seviyom.
ha bi de anaokulu kreş olayı,
ilk 3 yıl aile içinde büyümesi çok önemli.
bu hafta işten eve geldim p.tesi fln dı
bide baktım benim oğlan hnnnnee hhhnne diyor.
anneler günü hediyesi değil mi bu.şimdide ilgi diy yırtınıyo
ben kaçtım
görüşürüz by

ağrı kesici ilaçların açıldıktan sonra etkisini yitirmesi gibi bişey mümkün değil.. ama devit açıldıktan 2 ay sonra bitmediyse bile yenisini almak lazım..

köfteeci yusufa mı gidelim melike dönere mi diye konuşuyorduk annemlerdeyken, inegöl köfte delüsü olduğum için o hafta çok sık köfte yemiştim o sebepten döneri de eve sipariş ettik, melike döner yani.. annnemler de ilk kez yiyolarmış biz hep iskendere (orjinal iskender var ya o işte sen bilirsin) gidiyoruz ve hiçbirimiz beğenmedik yaa iskenderin yanında çok dandik kalıyo delikafadulden iskender ile karşılaştıracak olursam bikere çok kalın kesmişler, ayrıca eti de çok kokuyo sanırım koyun eti mi var içinde ne :1shok: bi de az pişmiş ya iskenderde nar gibi kızarmış geliyo melike dönerin rengi nerdeyse çiğ gibiydi kızarmamış yanii kısacası biz hiç beğenmedik

yolu bursaya düşenler mutlaka iskender e gitsinler :lepi: tek geçerim
ama köftesci yusufa bidahaki sefer mutlaka gidicem cokacimcoook

Son düzenleme:
iyi hafta sonları kızlarr:1rolleyes:
nasıssınızz bakalım..yarın anneme gıdıcez..

sımıdıden
ıLK ANNELER GÜNÜNMÜZ KUTLU OLSUN HEPıMıZıN...!!!
YAVRULARIMIZLA,TÜM SEVDIKLERıMıZLE BIRLIKTE NıCE ANNELER GÜNÜNE ıNŞ...[/
COLOR]

Son düzenleme:
evet canm orjinal iskender süper ama çok pahalı yaw kent meydanına yeni yer açtılar oraya gitmedim ama eski yerine gitmiştik geçen yıl...dönerde de seçil döneri tavsiye ederim ama orda yiycen sıcak sıcak cokacimcoook

1,5 saat erken çıkıyoruz işten.. bizde bu şekilde yani..

bende akşam erken çıkarak kullanıorum süt iznimi yani git gel yapacak kadar yakın olmadığı için böyle tercih ettim :ecrin_bebek:

maşallah oğluşuna nurce çok güsel kilosu boyu öksürüğünüz de geçer biran önce inş...o şurup olayını hiç duymamıştım yaw ben kereme ateş düşürücü çok kullanmadım 1şişe daha yeni biitti ilk zamanlar verdiğimi kusuodu zaten yarısını anca içmiştir evde bulunsun diye geçen hafta 2.şişeyi aldım

köfteci yusufun her şubesine gittim nerdeyse telekomda olduğum için iznik'e iş için gittiğimizde mutlaka uğrarız ordaki tat daha bi başka gelio bana...
özdileğin ordakini beğenmedim mekan olarak
mudanya yolu üzerindeki güsel ama ora da çok kalabalıktı aman allahım iyiki keremi götürmemişiz...sanırsın bedava dağıtıolar ama bedava sayılır cidden çok uygun....
ekmek kadayıfı eşimle beraber 1tane yedik üzerine de kaymak kafamçokkarıştı
ben 1porsiyon eşim 1.5 salata ayranlar,su,1ekmek kadayıfı 20lira ödedik acayip de doyuyosun kızarmış ekmek bide zeytinyağında salça üffff

bu sebzeli tavuklu kavanoz mamalarını sulandırıpmı veriyonuz çok katı ya ben mecbur sulandırdım ona rağmen yinede baya katı geldi sevmedi

geçmiş olsun fatoşcum istrersen nane limon elma kabuğu papatya ve ıhlamur karışımını kaynatıp içmeyi dene bende işe yaramıştı

500-750 ml mi ayy benimki gün içinde 1 defa emiyo gecede 2-3 defa 2 defada mama veriyom ama en fazla toplasan 250 ml mama içer oyy

kızlar kırk kontrolünden başka hiç bir daha gittinizmi kadın doğumcunuza ya benimki 6 aylık olunca gelirsin demişti hala korkudan randevu alamıyom çok korkuyorum yaaa

meran nerelerde biyere mi gitcekti 2gündür yok :uhm:

yok tamer çok ilgi istiyo eskisi kadar sık gelemicem demişti, ondan gelmemiştir
bu sebzeli tavuklu kavanoz mamalarını sulandırıpmı veriyonuz çok katı ya ben mecbur sulandırdım ona rağmen yinede baya katı geldi sevmedi

ivet anacım ben sulandırıp veriyom, ama bu aralar kendi m yapıyom
kızlar kırk kontrolünden başka hiç bir daha gittinizmi kadın doğumcunuza ya benimki 6 aylık olunca gelirsin demişti hala korkudan randevu alamıyom çok korkuyorum yaaa

benim dr öle kontrol falan demedi, ama bi ara gitmiştim ben bu adet niye bu kadar çok geliyo diye, la bu arada senin sınav giriş belgesinu buldunmu sen, sınava girdinmi, hiç bahsetmedin yav

yok anacım ya bütün mob,lyaları çektim bugün altlarına baktım heryere baktım yok yok koyduğum yerden de eminim ordada yok heralde sınava girmek hakkımda hayırlı değil diyorum son anda aramak aklıma geldi emin olduğum için keşke daha önce baksaymışım en azından osym bürosuna gidip tekrar çıkartıtırdım neyse kısmet geçen seneki puanı kullanacaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…