- 29 Ekim 2007
- 2.174
- 1.026
- 698
- 41
geçmiş olsun fatoşcum istrersen nane limon elma kabuğu papatya ve ıhlamur karışımını kaynatıp içmeyi dene bende işe yaramıştı
500-750 ml mi ayy benimki gün içinde 1 defa emiyo gecede 2-3 defa 2 defada mama veriyom ama en fazla toplasan 250 ml mama içer oyy
terkencim bu bilgi zırt pırt mesaj gelio ya mama firmalarından ordan duydum...mesela kahvaltısını 100cc mamayla hazırlıoz o bunun dışında mıdır içindemidir bilemiycem...göğsümü de epeydir sağmıom nekadar süt çıkıo bilmiom emio ama öylesine fos artık iyice sündüler ya çok kötü oldu :1no2:
evet yaaa deli oluyorum biberonla mama içse bilirim ne kadar aldığını ama istemiyor yaa :çok üzgünüm:
kız ibolya hazır seni bulmuşken bi sorayim sen yusufa gün içinde toplam kaç ml lik mama veriyosun ve kaç öğün yiyoo
yok anacım ya bütün mob,lyaları çektim bugün altlarına baktım heryere baktım yok yok koyduğum yerden de eminim ordada yok heralde sınava girmek hakkımda hayırlı değil diyorum son anda aramak aklıma geldi emin olduğum için keşke daha önce baksaymışım en azından osym bürosuna gidip tekrar çıkartıtırdım neyse kısmet geçen seneki puanı kullanacaz artık
yahu biz bu bebelere biberona nasıl alıştıracaz ilk aylar hatırlıyomusunuz biberona alışacaklar diye deli oluyoduk ben 4 aylıkken dr brownun biberonunu almıştım alışmasın diye çok seviyodu biberonu şimdide çok akıtan biberon arıyorum dbest chicconun kauçuk uçlu biberonunu denedinmi benimki uykuda dahi almıyordu kauçuk uçlu ile almaya başladı emziğide kauçuk belki onu emdiğini sanıyordur bilemiyırum
kizlar ben kaism annesiyim size bir sorum var daha dogrusu disi cikan bebek annelerine
sizde dis cikarmadan ates ishal oldumu ya benim yavrum iki gündür ishal bügünde atesi var
birde kac gün sonra gecti eger ishal felan oldularsa benim korktugum bazen kan bile geliyo kakasindan doktora götürdüm korkma ishal olunca olur dedi ama ben cok korkuyorum hic basima gelmemisdi birde tek beni emiyor mama felan icmis olsa ishal icin mamalar var ondan verecem ama asla mama agzina sokmuyor ki
öncelikle çok geçmiş olsun :çok üzgünüm:
tahlil yapmadan hiç bişey denemez bu durumda.. eğer kaka tahlili normal çıkarsa ozaman dişe bağlanabilir.. bir de ishale bağlı poposunda çatlak da olabilir bu da kanama yapar, bezini açıp anüs çevresine iyice bir bak bakalım.. kakada kan var diyosun, bu ciddi bişey olabilir lütfen ihmal etme ve başka bi doktora götür.. geçmiş olsun :çok üzgünüm:
çok geçmiş olsun canım acil şifalar paşayabirde kac gün sonra gecti eger ishal felan oldularsa benim korktugum bazen kan bile geliyo kakasindan doktora götürdüm korkma ishal olunca olur dedi ama ben cok korkuyorum hic basima gelmemisdi birde tek beni emiyor mama felan icmis olsa ishal icin mamalar var ondan verecem ama asla mama agzina sokmuyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?