hıkaye demmıskennn
bugun hedıye getırdı babamız bıze,, ahsap boyama tepsı almıs.bır de hıkaye kıtabı..ama sıradan br hıkaye kıtabı degıl.ıklım ıcın hazırlamıs bır hıkaye..ıcıde resımlerı olan ıklımın benım babasının anneannesının dedesının,dayısının,,vs.. ısımlerı gecen ,kahramanı ıklım olan bır hıkaye kıtabı,,,,
cok hosuma gıtti...bır ara fotğrafını koyucam cekıp..cok hoş bır hedıye oldu bana:asigim:
yurutec 15-20 dk lık bır oyunsadece bızım ıcın..farklılık...
uzun sure uztunde kalırsa problem olur ozlemcım..
ben yere bırakıyorum daha cok yuvarlanıyor,donuyor,sürünüyor...
zaten henuz adım atmıyor ıklım elınden tutuncaa da..
bıraz baby eınsteın dınleyerek bazen ızleyerek,bıraz yurutecte,bıraz yere yastıklar koyarak oturtarak
bıraz koltukta-kucakta ce-ee vs.. oyunlar oynarak gecırıyoruz bız gunu...babaannye anlatırsan problem olms bence ya da kaldırırsın sen evde oldugunda aksamları kullanırsın..
hıkaye demmıskennn
bugun hedıye getırdı babamız bıze,, ahsap boyama tepsı almıs.bır de hıkaye kıtabı..ama sıradan br hıkaye kıtabı degıl.ıklım ıcın hazırlamıs bır hıkaye..ıcıde resımlerı olan ıklımın benım babasının anneannesının dedesının,dayısının,,vs.. ısımlerı gecen ,kahramanı ıklım olan bır hıkaye kıtabı,,,,
cok hosuma gıtti...bır ara fotğrafını koyucam cekıp..cok hoş bır hedıye oldu bana:asigim:
patoşum geçmiş olsun len, bende geçenerde hasta olduydum, tam bahar gelirken hasta olmak da zor oluo bilirim, anam sakın ha maskeyi çkarma, bebeni emzirirkene altını deiştirirkene kucaklarkene hep maske tak, zaten sütünden falan geçmezmiş, nefesinden geçermiş, maskeyi o yüzden takıyon zaten canım benim eğer dr bişey olmaz dediyse kllan ilaçları, eşin de bilinçlidir bu konularda, emzirdiğni bile bile bilinçsiz ilaç vermez, gönlün rahat olsun anacım, mecburi durumlarda drlar ilaç verebiliyolar, ben emzirmediğim için bildiğimiz soğuk algınlığı grip haplarından kullanmıştım yane:çok üzgünüm: emziren anneler için ne kullanılıyo bilmiorum, tekrar geçmiş olsun anacım:teselli:herkese merhabakafamçokkarıştı
off ölüyorum yaa,çok hastayım.sen koskoca kış hiç grip olma,gel şu güzelim havalarda hasta ol.hemde en sert cinsindennolcek bütün gece yat kalk yapmaktan su gibi terliyorum.vücut direncimde düştü sanırımCADIARZUinşallah oğluşa geçmeden atlatabilirim,evde maskeyle dolaşıyorum ve gece ayrı yattım ama yinede hep birlikteyiz sonuçta.annemlerde yatılı misafir var.kimse gelip bakamıyo şuan banaasenağlamasenağlamaAllahtan kociş 2 gibi gelcek serum takcak bana.aşkım ya,böyle durumlarda iyiki merhametli biriyle evlenmişim diyorum.hiç kıyamaz hasta olmama:asigim:yalnız bana bi sürü ilaç içirdi akşam ya..bu ne diyorum sen iç işte diyo:uhm:emziriyorum ama antibiyotik bile verdi bana..dr.bişey olmaz demiş.aranızda hastayken ilaç kullanan oldumu hiç?tırstım ya:bbo:
umarım herkes iyidir.gerçi bugün burda pek kimse yok sanırım.gğnlerdir giremiyorum çok özledim herkesiidelikafadulden
patoşum geçmiş olsun len, bende geçenerde hasta olduydum, tam bahar gelirken hasta olmak da zor oluo bilirim, anam sakın ha maskeyi çkarma, bebeni emzirirkene altını deiştirirkene kucaklarkene hep maske tak, zaten sütünden falan geçmezmiş, nefesinden geçermiş, maskeyi o yüzden takıyon zaten canım benim eğer dr bişey olmaz dediyse kllan ilaçları, eşin de bilinçlidir bu konularda, emzirdiğni bile bile bilinçsiz ilaç vermez, gönlün rahat olsun anacım, mecburi durumlarda drlar ilaç verebiliyolar, ben emzirmediğim için bildiğimiz soğuk algınlığı grip haplarından kullanmıştım yane:çok üzgünüm: emziren anneler için ne kullanılıyo bilmiorum, tekrar geçmiş olsun anacım:teselli:
bizim dr da almayın dedi ama işte merak edioz bizde heveslenioz kerem yerinde durmaz kesinbide şundan korkuyorum babane gündüz içine koyar saatleerce içinde bırakırsa dalgınlığına gelir de bişey olursa die kararsızım ya offff :sm_confused:
herkese merhabakafamçokkarıştı
off ölüyorum yaa,çok hastayım.sen koskoca kış hiç grip olma,gel şu güzelim havalarda hasta ol.hemde en sert cinsindennolcek bütün gece yat kalk yapmaktan su gibi terliyorum.vücut direncimde düştü sanırımCADIARZUinşallah oğluşa geçmeden atlatabilirim,evde maskeyle dolaşıyorum ve gece ayrı yattım ama yinede hep birlikteyiz sonuçta.annemlerde yatılı misafir var.kimse gelip bakamıyo şuan banaasenağlamasenağlamaAllahtan kociş 2 gibi gelcek serum takcak bana.aşkım ya,böyle durumlarda iyiki merhametli biriyle evlenmişim diyorum.hiç kıyamaz hasta olmama:asigim:yalnız bana bi sürü ilaç içirdi akşam ya..bu ne diyorum sen iç işte diyo:uhm:emziriyorum ama antibiyotik bile verdi bana..dr.bişey olmaz demiş.aranızda hastayken ilaç kullanan oldumu hiç?tırstım ya:bbo:
umarım herkes iyidir.gerçi bugün burda pek kimse yok sanırım.gğnlerdir giremiyorum çok özledim herkesiidelikafadulden
çok geçmiş olsun :çok üzgünüm:
çok teşekkür ederim canım benim yaaŞenizmaskeyi hiç çıkarmıyorum ama yinede ne kadar koruyo Allah bilir.sütten geçmiyo olması çok güzel zaten yaa..
senin oğluş napıyo?düzene girdimi yaramaz görüşmeyeli?
buarada günaydın demeyi unutmuşum kaydirigubbakcemile3 herkese günaydınnnn
herkese merhabakafamçokkarıştı
valla kucağıma almamaya çalışıyorum ama çok zor çünkü velet tam bi kucak hastası.yok yavrum zaten anne hasta olunca sütte antikorlar üretilirmiş, bebeği korumak için, ya doğada herşey öyle muntazam ki, sen gönlünü ferah tut, yeterki nefesini verme bebeye, geçmez inşallahn, ben bu kış 2 kere hasta oldum ikisinde de geçmedi şükür, hatta 2.snde çok hasta oldum senin gibi,, maskeyi çıkarmadıktan sonra sorun olmaz canım, yönünü başka tarafa dön emzirirken falan, şiu bikaç gün dikkat et sonra hafifleyip geççek inşallah,:teselliğluşum da napsın be anacım, kaşık olayına giriştiydik biliyon, sankim artık başarıyo gibiyim, kaşığı ağzına tutunca eğer açsa ağzını açıyo çanak gibi alkisalkisalkisalkisalkisalkisyahuşuklu yağızım nasıl keyfi iyimi, diş olayını z ne alemde
geçmiş olsun fatoşcum ya biran önce toparlarsın inş
yok yavrum zaten anne hasta olunca sütte antikorlar üretilirmiş, bebeği korumak için, ya doğada herşey öyle muntazam ki, sen gönlünü ferah tut, yeterki nefesini verme bebeye, geçmez inşallahn, ben bu kış 2 kere hasta oldum ikisinde de geçmedi şükür, hatta 2.snde çok hasta oldum senin gibi,, maskeyi çıkarmadıktan sonra sorun olmaz canım, yönünü başka tarafa dön emzirirken falan, şiu bikaç gün dikkat et sonra hafifleyip geççek inşallah,:teselliğluşum da napsın be anacım, kaşık olayına giriştiydik biliyon, sankim artık başarıyo gibiyim, kaşığı ağzına tutunca eğer açsa ağzını açıyo çanak gibi alkisalkisalkisalkisalkisalkisyahuşuklu yağızım nasıl keyfi iyimi, diş olayını z ne alemde
dbest günaydın len, lülü napıyo, gece nettiniz, şu anda ne ediyonuz, taktikler işe yaradımı
geçmiş olsun canım. nasıl oldun..:çok üzgünüm:Kizlar ben kactim basim agriyo hala gecmedi ya
ooo maşallah neler de yiyomuş..cokacimcoookgünaydınlar tükkanı ben açtım bugün
kahvaltı yaptık ailecek artık kerem de bizimle bişeyler yiyo peynir reçel tereyağı ekmek alkisalkisalkis
babamız işe gitti keroşum uyudu bende süpürgeyi açcam ama komşular uyyodur şimdi biraz zaman geçsin dedm mirmirmirmir
çok geçmiş olsun canım.. sana şu aralar bakacak biri olsa iyi olurmuş aslında..:çok üzgünüm:herkese merhabakafamçokkarıştı
gece uyudu sorun yok çok şükür ama sabah kahvaltı vermedim, açtır diye 100 ml devam maması hazırladım ama bağrış çağırış 70 ml içirebildim kafamçokkarıştı sonra emzirdim uyudu şimdi uyanık yürütecinde oynuyo
patates havuç haşladım ezdim saat 13 de vercem bakalım yicek mi
valla kucağıma almamaya çalışıyorum ama çok zor çünkü velet tam bi kucak hastası.bırakınca ağlıyo.ilgilenmemeye çalışıyorum bugün.babamız gelse rahatlıcaz,ağladıkça o alsın kucağına..kaşığa alışmanız iyi olmuş..bizde alıştık.zaten ağzını açmasada reklam seyrederken falan ben tepiyorum kaşığı ağzınakaydirigubbakcemile3ne olduğunu anlamadan yutuyo çocuk mecburenhihoyyyt
dişimiz hala çıkmadı ama her gören yakında çıkarır diyo diş etleri kabardı baya bi..huysuzluk herzamanki gibi,gecede uyumuyo.evvelki akşam annemlerde kaldım.gece 3.30 a kadar ben baktım.sağolsun 7 ye kadar da annem baktı.toplasan 1 saat uyumamıştır o gece:çok üzgünüm:kucakta uyumak istiyo yatırınca kıyamet kopuyo.işimiz çok zor ama yinede sağlığı yerinde olsun ben herşeye razıyım:Saruboceq:
çok teşekkür ederim canım benimŞeniz
günaydın kızlar..kaydirigubbakcemile2
iyi hafta sonları..
geçmişi bi okuyam geelem bakem.. nelet kaynatmışınız..
gece uyudu sorun yok çok şükür ama sabah kahvaltı vermedim, açtır diye 100 ml devam maması hazırladım ama bağrış çağırış 70 ml içirebildim kafamçokkarıştı sonra emzirdim uyudu şimdi uyanık yürütecinde oynuyo
patates havuç haşladım ezdim saat 13 de vercem bakalım yicek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?