ay ayni ben de oyle dbest.. naapcam bilmiyorum. kuru ekmek, cilekli yogurt ve salatalik seviyor. ha bi de muz. bi tek cilekli yogurdu kasikla yiyor. digerlerini elle. et falan mumkun degil yemiyor. ilk seferinde tadiyor. bi daha mumkun degil. gecen gun zorla haslanmis patatesin icine accik balik ezdim elimle verdim. arkaindan su falan derken bi kac lokma yedi. suyu da gorunce karnini sisircek kadar iciyor, baska yemek istemiyor. vermezsem su agliyo. tam senlik yani.. nasil alistircam bilmem.
lülü guzel yiyodum ama, duzeni falan mi degisti acaba? annenlerde falan kaldiginizda?
evet annemlerde uyku düzenimiz bozuldu gece boyu emmeye başlamıştı ama buraya dönünce 2 günde normale dönmüştü hatta kıyma-kabak-şehriye yaptım koca kase yemişti bundan bir gün sonra sapıttı işte anlamadım :sm_confused:
hava değişimi falan sanırım başka da aklıma bişi gelmiyo iştahı yokkkkk
maşallah Ardaya erkenci yürümek için değilmi?bizde henüz yok yürümekle ilgili bir eylem boyuna diş çıkarıyoruz sadece.şaşıracaksınız biliyorum ama Giray bugun 6.dişini çıkardı:))
valla Yağmurcum diyceksin şimdi yinemiiiiiiiiiiiiiiii:))evet canım yine çıkmış valla ne diyim darısı sizlere inşallah.mememi koparıyodu zaten artık koparıp elime verir herhalde:))
ogrenir canim.. arda ellerinden tutunca yuruyordu bi aydan fazladir. yurutecle de kendi kendine odadan odaya gidiyodu. onceleri yampiri yampiri dolasiyodu yengec gibi kaydirigubbakcemile3 ben zaten onun emeklemeyecegini biliyodum. ben de alex de hic emeklememisiz zaten. gerci emeklemek beyin gelisimi icin cok iyiymis ama naapalim..
bizi de izle web camden bizi de bizi de hihoyyyt
maşallah Ardaya erkenci yürümek için değilmi?bizde henüz yok yürümekle ilgili bir eylem boyuna diş çıkarıyoruz sadece.şaşıracaksınız biliyorum ama Giray bugun 6.dişini çıkardı:))
valla Yağmurcum diyceksin şimdi yinemiiiiiiiiiiiiiiii:))evet canım yine çıkmış valla ne diyim darısı sizlere inşallah.mememi koparıyodu zaten artık koparıp elime verir herhalde:))
ankarada normale donduyse, heralde donemsel birsey.. gecer yakinda. azcik sabret.. ne kadar guzel ama hala emzirebiliyor olman.. keske benim de sutum olsa da ben de emzirsem. dunyanin en guzel duygusu bence..
eyu gecelerrnaniknanik
gozlerıme ınanamadım demek arda yuruyorr masalaahhhh:lepi:
bugun de esm dıyodu kı ıklım kadar bır bebek gormus gecenlerde toyıkıde yuruyormus onu anlaıyordu.
ıklım daha ellerınden tutunca adım atamıyor.yrutecıde cok ıyı kullanamıyor henuz.
ama gel gell gell gell yapıyorum ellerımı acıp kapatıp bunu öğrendı yaa..ben yaptıktan sonra beklıyorum o yapıyor arkamdan.resmen bde gel demeye calısıyor yaa,,:1shok:
dıkkatle ızleyıp kayda alıyorrr aynen..
dbestcim bu arada sen idrar tahlili falan yapildi yazmissin. gecmisi okurken gordum. bi hastalik falan yok di mi? yazdim sana ama gormedin herhalde. cvp yazmadin..
ya citircim biz de inanamadik. masallah benim kuzumakaydirigubbakcemile3
arda da el cirpmayi bi de el sallamayi ogrendi bi haftadir. el salliyoruz birbirimize bi de alkis yapiyoruz hehe..
iklimin boyu kac cmdi citir?
citir yaa, iklimin cimbomlu resmini koy.. biz ailecek en cok o resmi seviyoruz kaydirigubbakcemile3
görmedim canım ya benim pc ve bağlantıda sorun var uyuz ediyo
tek sorunumuz iştahsızlık.. onun dışında çok neşeli, ağlaması yok gayet mutlu ama sadece meme emcekmiş, hiç bişey yemicekmişnolur nolmaz diye tahlil yaptırdım muayene edildi herşeyi normal allaha şükür
sabırla bekliyorum bakalım ne zaman dğüzelecek.. ek gıda işinde en başa döndük kaydirigubbakcemile3
yusuf eymen de mı yuruomuşşşşşşşş:teytey:
ayy maşallahhh
biz bi tanenin yolunu gözlüyoz valla kaydirigubbakcemile3
ay 6 dişi varsa herşey yiyodur heee nasıl güzel çiğniyo mu
sizi de izlicem sizi deee delikafadulden delikafadulden
ıklım en son 7.900 kg, 67 cm di.
ama bır ay oldu.pzt gunu kontrolu var.en fazla 70 cm olmustur ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?