2008 Ekim Anneleri

evet annemlerde uyku düzenimiz bozuldu gece boyu emmeye başlamıştı ama buraya dönünce 2 günde normale dönmüştü hatta kıyma-kabak-şehriye yaptım koca kase yemişti bundan bir gün sonra sapıttı işte anlamadım :sm_confused:

hava değişimi falan sanırım başka da aklıma bişi gelmiyo iştahı yokkkkk

masallah zeynepcim ya.. 6 mi :1shok: ama giray erken basladi dis cikarmaya.. bakalim bizimkiler ne zaman cikaracak.. agrisiz sancisiz olur hepimizinki insallah :Saruboceq:

ankarada normale donduyse, heralde donemsel birsey.. gecer yakinda. azcik sabret.. ne kadar guzel ama hala emzirebiliyor olman.. keske benim de sutum olsa da ben de emzirsem. dunyanin en guzel duygusu bence..

eyu gecelerrnaniknanik
gozlerıme ınanamadım demek arda yuruyorr masalaahhhh:lepi:
bugun de esm dıyodu kı ıklım kadar bır bebek gormus gecenlerde toyıkıde yuruyormus onu anlaıyordu.
ıklım daha ellerınden tutunca adım atamıyor.yrutecıde cok ıyı kullanamıyor henuz.
ama gel gell gell gell yapıyorum ellerımı acıp kapatıp bunu öğrendı yaa..ben yaptıktan sonra beklıyorum o yapıyor arkamdan.resmen bde gel demeye calısıyor yaa,,:1shok:
dıkkatle ızleyıp kayda alıyorrr aynen..

ayy maşallahhh
biz bi tanenin yolunu gözlüyoz valla kaydirigubbakcemile3
ay 6 dişi varsa herşey yiyodur heee nasıl güzel çiğniyo mu

sizi de izlicem sizi deee delikafadulden delikafadulden

koşturuozz ama yetişemıozz

dbestcim bu arada sen idrar tahlili falan yapildi yazmissin. gecmisi okurken gordum. bi hastalik falan yok di mi? yazdim sana ama gormedin herhalde. cvp yazmadin..

ankarada normale donduyse, heralde donemsel birsey.. gecer yakinda. azcik sabret.. ne kadar guzel ama hala emzirebiliyor olman.. keske benim de sutum olsa da ben de emzirsem. dunyanin en guzel duygusu bence..

evet ben de 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum ama bu durum çok zorluyor beni :çok üzgünüm: acaip meme düşkünü sürekli emmek istiyo yaaa bu çok da iyi bişey değil ki hem yemek yesin gece emsin de mi :çok üzgünüm:

ya citircim biz de inanamadik. masallah benim kuzuma kaydirigubbakcemile3
arda da el cirpmayi bi de el sallamayi ogrendi bi haftadir. el salliyoruz birbirimize bi de alkis yapiyoruz hehe..
iklimin boyu kac cmdi citir?

dbestcim bu arada sen idrar tahlili falan yapildi yazmissin. gecmisi okurken gordum. bi hastalik falan yok di mi? yazdim sana ama gormedin herhalde. cvp yazmadin..

görmedim canım ya benim pc ve bağlantıda sorun var uyuz ediyo

tek sorunumuz iştahsızlık.. onun dışında çok neşeli, ağlaması yok gayet mutlu ama sadece meme emcekmiş, hiç bişey yemicekmiş nolur nolmaz diye tahlil yaptırdım muayene edildi herşeyi normal allaha şükür
sabırla bekliyorum bakalım ne zaman dğüzelecek.. ek gıda işinde en başa döndük kaydirigubbakcemile3

ya citircim biz de inanamadik. masallah benim kuzuma kaydirigubbakcemile3
arda da el cirpmayi bi de el sallamayi ogrendi bi haftadir. el salliyoruz birbirimize bi de alkis yapiyoruz hehe..
iklimin boyu kac cmdi citir?

ıklım en son 7.900 kg, 67 cm di.
ama bır ay oldu.pzt gunu kontrolu var.en fazla 70 cm olmustur ..

aman hastalik olmasin da.. kiyamam ben gelinime :asigim: istahsizlik gecer insallah biran once.. tamerin kasigini alsaydin gormusken.. istah bulasirdi belki. ben merandan isticem kargoyla gondersin bana tamerin bi esyasini.. kaydirigubbakcemile3 cok dadlu ya tamer..

yusuf eymen de mı yuruomuşşşşşşşş:teytey:

yok kız o yürüteçle yürüyo ama maşallah acaip hareketli acaip hızlı gidiyo maşallahhhh
eylül de normalde çok hareketli bi bebek ayaklar hep kıpır kıpır ama yürütece pek koymadığımdan mı bilemicem artık adım atmayı bilmiyo :1shok: ama ben hergün koymuyorum yürütece, koyarsam da 15 dakikadan çok tutmuyorum.. en çok yere koyuyorum oturtuyorum yuvarlanıyo vs yerde çok eğleniyo kaydirigubbakcemile3

ayy maşallahhh
biz bi tanenin yolunu gözlüyoz valla kaydirigubbakcemile3
ay 6 dişi varsa herşey yiyodur heee nasıl güzel çiğniyo mu

sizi de izlicem sizi deee delikafadulden delikafadulden

valla canım her doktorun görüşü farklı tabiki dün Girayın kontrolü vardı sordum ek gıda için çünkü geçen ay yoğurt,elme ve havuç suyu tadımlık demişti dünde sebze çorbası yine aynı şeylere devam ve anne sütü dedi.gece ne veriyim mama veya muhallebi dedim emzir başka bişey verme dedi.kahvaltı dedim peynir ve pekmez tadımlık dedi yine peyniri zaten 3 aylıktan beri yiyo dedim bende:roflol:dün 9150 gr geldi herşey normal dedi yolladı ne bilim bende kafam karıştı:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…