2008 Ekim Anneleri

evet gördüm edhak teşekkür ederim çok tatlısınız

celen ile tanıştık ya şimdi resmini görünce bikere daha anladım celeni cemreyi meranı tameri nisanı özledim beeee senağlama

bu arada eray ne kadar totoş maşallaahhh masadaki mamalar da onun mu kaydirigubbakcemile3

ben o cemrenin saç bandını elbisesini bi de taytını yirim kaydirigubbakcemile3 çok şeker yaaaa

ya ben sizin bebislerin saclarina hastayim.. edhak o ne sac oyle masallah.. biz hala keliz yahu..

kız o bizim traş olmuş halimiz eray anadan doğma saçlı herkes kız sanıyodu valla ama yine uzadı bu veledin saçları
bu arada ardanın resmine bittim çok tatlu olmuş bee kocaman adam olmuş bu emeklemeyee de az kalmış sankim

kizlar benim demirim yine cok dusuk cikti.. ben farkediyodum zaten. cok yoruluyorum, bisi yapsam kalbim kut kut.. demir hapina basladim yine.. ama bi de ignesi varmis. sorucam daha etkiliyse ignesini yaptircam. gina geldi bana demir haplarindan..

ne emeklemesi ayol.. arda yuruyo diyim alkisalkisalkis bugun butun gun onu kameraya cektim. bakalim heralde yakinda iyce yurur. bu arada ayakkabi almak istiyorum ama yanlis bisi yaparim diye korkuyorum. tabanli ayakkabilar var, deriden incecik sadece ayagi saran ayakkabilar var, kimi de diyo ki bogazli olsun bilegi sarsin.. siz ne diyosunuz? naapsam acep?

he bizim ama bizimki onun ardından benim dondurmalı cup tan da hüpletti yetmedi bi de cici bebe ekmeği kemirdi
yaw zaten deli olucam eray artık mama yemek istemiyo bizim yediğimizden istiyo napcam şaşırdım bugün hamburger yerken ağzımın içine baktı ucundan bira tattırddım ama hep istiyo sıpa
akşam da pilav yedücokacimcoook

kizlar benim demirim yine cok dusuk cikti.. ben farkediyodum zaten. cok yoruluyorum, bisi yapsam kalbim kut kut.. demir hapina basladim yine.. ama bi de ignesi varmis. sorucam daha etkiliyse ignesini yaptircam. gina geldi bana demir haplarindan..

demirhapı bende içiyom hala bi ara çok saçım dökülüyodu saç besleyici ürünler yanında demir hapına da başladım tekrarkafamçokkarıştı

gerçek mi nası yani:1shok: kendi başına tutunarak mı yoksa siz mi elinden tutuyosunuz maşallah ardama
bizimki de elinden tutunca evi turluyo ama keyfi yerindeyse sıpanın

geçmiş olsun canım :çok üzgünüm: iğneyi sor yine de ama çok yakar benden sölemesi yerimseniben

arda nasıl yürüdü ya anlatsana kendi kendine heee :1shok:

kızlar yaaa ben kaçar kociş bilgisayar sırası bekliyo tepemde canım sıkıldı özgürce yazamıyom biraz hevesini alsın benimki gece uykum gelmese gelirim yine
öptüm hepiciğinizi...

ay ne guzel edhakcim ya.. benimki de yese.. varsa yoksa biberon mamasi. cildircam.. dun de yazdim doktor kizdi bize.. et yesin bu dedi. herseyi yiyebilir dedi. iki kasik verip yemiyo diye hemen biberona gecmeyin dedi. cocuk en kolayi neyse ona alisir dedi. veriyoruz bakalim ama pek yedigi yok. mama sandalyesi aldim. daha dogrusu siparis ettim. gelecek de gelecek.. bi gelse bizle sofraya oturdukca alisir belki yemeye ne bileyim..

ayakkabı giydirme.. çıplak ayakla yürüt.. maşallah yaa yürüyo demek

ay yok yaa verme sakınnn kaydirigubbakcemile3 maşallahhh bize de iştah bulaştırın nen kafayı yicem az kaldıııı kafamçokkarıştı

offf ben de çok dertliyim yaaa bizimki hepten ters kaydirigubbakcemile3
verdiğim herşeyi iyi kötü yiyordu, bazı yiyecekleri çok da severek yiyordu ama 4 gündür yemiyo delirtiyo beni sadece meme emiyo kafamçokkarıştı 4 gün öncesine kadar robot bile kullanmadan veriyordum götürüyodu ama şimdi en başa döndük.. patates püresi verdim yarısını anca yedi :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
yakar mi :1shok: amann.. ben de bi kere olurum biter diyorum. 8.3e dusmus demirim. hamilelikte de o degere dusmustu. bana nerdeyse anemi teshisi koyuyodu bunlar. gunde 3 demir hapi, 2 de kan hapi iciyodum. tabi butun sindirim sistemini etkiliyo. simdi gunde 1 iciyorum da kendi kararim. doktor kesin daha cok vercek. amann.. neyse..
ay ardayi babasi tutuyodu. top da bana gelmisti. alex ardayi birakinca arda bana dogru 7 adim atti. inanamadik tabi. sonra topu babasi aldi. ben tuttum, dengesini saglayinca da biraktim babasina yurudu.. sonra kendi kendine iki adim atip durup dengesini saglayip devam etmeye basladi. odayi boydan boya gezemiyor tabi de yine deorta sehpaya ulasiyor, ona tutunuyor. inanamadim ben de.. daha cok erken. ben de alex de erken yurumusuz ama bu kadar da degil.. daha sonra babannesi de koltuktan asagi kaymasini ogretti. yuzustu koltuga yatip asagi kayiyor.. nasil cabuk ogreniyor bebekler ya.. biz de oyle bi o tarafa bi bu tarafa yururken farkettik. herseferinde daha iyi adim atti, daha saglam basti yere.. babannesiyle dedesi de gordu sans eseri burdalardi.
aa ben size soylemeyi unuttum. persembe gunu annem geliyor :lepi:

ay ayni ben de oyle dbest.. naapcam bilmiyorum. kuru ekmek, cilekli yogurt ve salatalik seviyor. ha bi de muz. bi tek cilekli yogurdu kasikla yiyor. digerlerini elle. et falan mumkun degil yemiyor. ilk seferinde tadiyor. bi daha mumkun degil. gecen gun zorla haslanmis patatesin icine accik balik ezdim elimle verdim. arkaindan su falan derken bi kac lokma yedi. suyu da gorunce karnini sisircek kadar iciyor, baska yemek istemiyor. vermezsem su agliyo. tam senlik yani.. nasil alistircam bilmem.
lülü guzel yiyodum ama, duzeni falan mi degisti acaba? annenlerde falan kaldiginizda?

gözün aydın canım allah kavuştursun annene iyi yolculuklar

ya yürüme için çok erken hakkaten yaa şaşırdım kaldım maşallahhh bizim lülü yürüteçle bile ileri gidemiyo ama ben 15 dakkadan çok koymuyorum bi de bayadır yürütece bindirmedim ondan sanırım bilmiyorum bugün ibolya ile konuştuk yusuf eymeni izledim cam den amanin nasıl yürüyo maşallahhh ben de gaza geldim eylülü bindirdim yürütecine ama adım atmayı bilmiyo yaw :uhm: daha fazla bindirsem de zararlı yani kendi haline bıraktım artık sürüne sürüne öğrenir yürümeyi kaydirigubbakcemile3

çilek mi :1shok: ya arda allerjik bi de neden çilek veriyosun :1shok:

maşallah Ardaya erkenci yürümek için değilmi?bizde henüz yok yürümekle ilgili bir eylem boyuna diş çıkarıyoruz sadece.şaşıracaksınız biliyorum ama Giray bugun 6.dişini çıkardı:))
valla Yağmurcum diyceksin şimdi yinemiiiiiiiiiiiiiiii:))evet canım yine çıkmış valla ne diyim darısı sizlere inşallah.mememi koparıyodu zaten artık koparıp elime verir herhalde:))

ogrenir canim.. arda ellerinden tutunca yuruyordu bi aydan fazladir. yurutecle de kendi kendine odadan odaya gidiyodu. onceleri yampiri yampiri dolasiyodu yengec gibi kaydirigubbakcemile3 ben zaten onun emeklemeyecegini biliyodum. ben de alex de hic emeklememisiz zaten. gerci emeklemek beyin gelisimi icin cok iyiymis ama naapalim..

bizi de izle web camden bizi de bizi de hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…