ya citircim biz de inanamadik. masallah benim kuzumakaydirigubbakcemile3
arda da el cirpmayi bi de el sallamayi ogrendi bi haftadir. el salliyoruz birbirimize bi de alkis yapiyoruz hehe..
iklimin boyu kac cmdi citir?
meran nerdeee CADIARZU
aman hastalik olmasin da.. kiyamam ben gelinime :asigim: istahsizlik gecer insallah biran once.. tamerin kasigini alsaydin gormusken.. istah bulasirdi belki. ben merandan isticem kargoyla gondersin bana tamerin bi esyasini.. kaydirigubbakcemile3 cok dadlu ya tamer..
valla canım her doktorun görüşü farklı tabiki dün Girayın kontrolü vardı sordum ek gıda için çünkü geçen ay yoğurt,elme ve havuç suyu tadımlık demişti dünde sebze çorbası yine aynı şeylere devam ve anne sütü dedi.gece ne veriyim mama veya muhallebi dedim emzir başka bişey verme dedi.kahvaltı dedim peynir ve pekmez tadımlık dedi yine peyniri zaten 3 aylıktan beri yiyo dedim bende:roflol:dün 9150 gr geldi herşey normal dedi yolladı ne bilim bende kafam karıştı:uhm:
Gezmelerde en cok da cocugun uyku duzeni bozuluyoo yaa her defasinda bi daha uzun sureli gitmicem diyom sonra yine gidiyorum napimm ailemlede fazla vakit gecirmek istiyorum sabah esime ise gidderen bizi birak dedim 8de ciktik normalde hacer 8 de uyanir emer ve 11 e kadar uyur ee haliyle tekrar uyuyamadi bide carsida annelere hadiye almakla oyalandik magazalarda oraya gidene kadar uyku kacti sonra duzen uyku saati bozuldu ve cok huysuzlandi agladi besigini aradi aksamda gelecek zaman uyudu hoop kaldir tekrar eve cok uzuldum gitmicem bi daha du bakalim nolacak
eylül el çırpmayı da bilmiyo kaydirigubbakcemile3
yedik onu biz cokacimcoook
bana da ayirsaydiniz..ben de yirdim merani kaydirigubbakcemile3
arda ogretir lülüye el cirpmayi kaydirigubbakcemile3
tamer bi kac resimde ayni ardaya benziyor ya.. cok tatli.
valla canım her doktorun görüşü farklı tabiki dün Girayın kontrolü vardı sordum ek gıda için çünkü geçen ay yoğurt,elme ve havuç suyu tadımlık demişti dünde sebze çorbası yine aynı şeylere devam ve anne sütü dedi.gece ne veriyim mama veya muhallebi dedim emzir başka bişey verme dedi.kahvaltı dedim peynir ve pekmez tadımlık dedi yine peyniri zaten 3 aylıktan beri yiyo dedim bende:roflol:dün 9150 gr geldi herşey normal dedi yolladı ne bilim bende kafam karıştı:uhm:
Gezmelerde en cok da cocugun uyku duzeni bozuluyoo yaa her defasinda bi daha uzun sureli gitmicem diyom sonra yine gidiyorum napimm ailemlede fazla vakit gecirmek istiyorum sabah esime ise gidderen bizi birak dedim 8de ciktik normalde hacer 8 de uyanir emer ve 11 e kadar uyur ee haliyle tekrar uyuyamadi bide carsida annelere hadiye almakla oyalandik magazalarda oraya gidene kadar uyku kacti sonra duzen uyku saati bozuldu ve cok huysuzlandi agladi besigini aradi aksamda gelecek zaman uyudu hoop kaldir tekrar eve cok uzuldum gitmicem bi daha du bakalim nolacak
yok kız o yürüteçle yürüyo ama maşallah acaip hareketli acaip hızlı gidiyo maşallahhhh
eylül de normalde çok hareketli bi bebek ayaklar hep kıpır kıpır ama yürütece pek koymadığımdan mı bilemicem artık adım atmayı bilmiyo :1shok: ama ben hergün koymuyorum yürütece, koyarsam da 15 dakikadan çok tutmuyorum.. en çok yere koyuyorum oturtuyorum yuvarlanıyo vs yerde çok eğleniyo kaydirigubbakcemile3
ama cok iyi 70 cm.. kilosu da cok uiyi bence.. sen emziriyo musun? cimbomlu sapkasi var hani. sari kirmizi da bisi giymis ustune.. cok dadlu... masallah
aynen ben de onun icin kayinvaldemlere gitmek istemiyorum. gidince kalcakmisiz alla alla.. zaten 20 dak uazklikta oturuyoruz. evime giderim rahat rahat. o da bozuluyo hey allahim..
a bu arada ben 62 kilo oldumm :lepi: yazcam kilo topigine de.. ayda 1 kilo anca veriyorum ama buna da sukur.. az kaldi 4 kilo..
yahu 6 tane disi var.. bizim disimiz yok, doktor sakin herseyi pure vermeyin, taneli de verin yer dedi. bence rahat yiyebilir. sen yine de agzinda yumusatabilecegi seyleri tane olarak ver bence. mesela haslanmis sebzeleri rondodan gecirmeden kucuk parcalara bolup ver yavas yavas cigner giray.. kocaman adam olmus o..
a bu arada ben 62 kilo oldumm :lepi: yazcam kilo topigine de.. ayda 1 kilo anca veriyorum ama buna da sukur.. az kaldi 4 kilo..
ya senin kaynana türk mü acaba yaa CADIARZU çok pis şüpheleniyorum kaydirigubbakcemile3
ya senin kaynana türk mü acaba yaa CADIARZU çok pis şüpheleniyorum kaydirigubbakcemile3
ya valla bunlarda var bi turkluk ben de diyorum. kaynanalik yapar bazen kenduleri, kizlari gorumcelik yapar.. dugun zamani sinri etmisti buyuk gorumcem beni hala unutmam. alex de de bi gogus kili var evlere senlik. hic killi alman da gormedim :roflol:
koşturuozz ama yetişemıozz
adrıanardaa sormussun unuttum.
evet emzırıyorum canım.gunde 4-5 defa.
Arda yuruyomuss ayy okuyunca cok sarirdim maslahha yaa cok sevindim topigimiz ilk yuruyeni belli oldu hadi darisi otekileree masallah hacerde cok seviyo yurumeyi ama elinden tutunca yurutecte zaten kendi yuruyoo hatta kosuyoo 2 dk koyuyom odaliri hemen geziyo ve pesimde dolasiyoo ama hic tek basina yurutmeyi denemedim
masallah zeynepcim ya.. 6 mi :1shok: ama giray erken basladi dis cikarmaya.. bakalim bizimkiler ne zaman cikaracak.. agrisiz sancisiz olur hepimizinki insallah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?