2008 Ekim Anneleri

Gezmelerde en cok da cocugun uyku duzeni bozuluyoo yaa her defasinda bi daha uzun sureli gitmicem diyom sonra yine gidiyorum napimm ailemlede fazla vakit gecirmek istiyorum sabah esime ise gidderen bizi birak dedim 8de ciktik normalde hacer 8 de uyanir emer ve 11 e kadar uyur ee haliyle tekrar uyuyamadi bide carsida annelere hadiye almakla oyalandik magazalarda oraya gidene kadar uyku kacti sonra duzen uyku saati bozuldu ve cok huysuzlandi agladi besigini aradi aksamda gelecek zaman uyudu hoop kaldir tekrar eve cok uzuldum gitmicem bi daha du bakalim nolacak

ya citircim biz de inanamadik. masallah benim kuzuma kaydirigubbakcemile3
arda da el cirpmayi bi de el sallamayi ogrendi bi haftadir. el salliyoruz birbirimize bi de alkis yapiyoruz hehe..
iklimin boyu kac cmdi citir?

eylül el çırpmayı da bilmiyo kaydirigubbakcemile3

meran nerdeee CADIARZU

yedik onu biz cokacimcoook

ya ben çok özledim meranı, tameri, nisanı.. tameri görmeniz lazım anlatılmaz zaten

yahu 6 tane disi var.. bizim disimiz yok, doktor sakin herseyi pure vermeyin, taneli de verin yer dedi. bence rahat yiyebilir. sen yine de agzinda yumusatabilecegi seyleri tane olarak ver bence. mesela haslanmis sebzeleri rondodan gecirmeden kucuk parcalara bolup ver yavas yavas cigner giray.. kocaman adam olmus o..

aynen ben de onun icin kayinvaldemlere gitmek istemiyorum. gidince kalcakmisiz alla alla.. zaten 20 dak uazklikta oturuyoruz. evime giderim rahat rahat. o da bozuluyo hey allahim..

ay maşallah sadece emerek bu kiloda olması çok iyi ya sütün yarıyo demekkiii ama ben olsam hemen katı gıdaya geçerim dikkatini çekeyim ek gıda demiyorum direkt başla bence yoksa çok zorlanırsın aklı ermeye başladı şimdi meme emmek kolay geliyo.. benim lülü yediği halde bıraktı yemek istemiyo emcekmiş senağlama sen bilirsin tabi ama 6 ay bitmiş yani..

hoşgeldin canımmm Şeniz

heeekaydirigubbakcemile3
yakında yurur osaamann eymen de
bende en cok yere bırakıyorum.cok serı donmeyı ogrendı.gerı gerı de gıdıyor surunerek
ınsanı nasıl mutlu edıyor ya boyle seyler:ecrin_bebek:

ama cok iyi 70 cm.. kilosu da cok uiyi bence.. sen emziriyo musun? cimbomlu sapkasi var hani. sari kirmizi da bisi giymis ustune.. cok dadlu... masallah

evt iyi maşalahh. ondan oncekı ay sadece 200 gr almıstı gecen ay ıse 700 gr.alarak farkı kapattı.guzel kılo aldı.bakalım bu ay kac kg olmuşş..
valla bulamadım sımdık albumumde vardır muhakkak o fotosengözlerimebaksanab

olur mu canım annen sonucta elet dıceksın.bence bıraz da alışmalı cocuklar baska yerde uyumaya sonra zor oluyor..

aynen ben de onun icin kayinvaldemlere gitmek istemiyorum. gidince kalcakmisiz alla alla.. zaten 20 dak uazklikta oturuyoruz. evime giderim rahat rahat. o da bozuluyo hey allahim..

ya senin kaynana türk mü acaba yaa CADIARZU çok pis şüpheleniyorum kaydirigubbakcemile3

bencede yerr ben blendır cok az kullanıorum artık..catalla ezıp verıyorum.
putur putur baya katı oluyor.acaba sındıırmde problem yasar mı kı??cıgneyemıyor ya??:uhm:

a bu arada ben 62 kilo oldumm :lepi: yazcam kilo topigine de.. ayda 1 kilo anca veriyorum ama buna da sukur.. az kaldi 4 kilo..

bende 59 oldumm
ayda en fazla 2 kılo verebılıyorum cok yavas verıoyorum ama verıyorum sonucta:teytey:

ya senin kaynana türk mü acaba yaa CADIARZU çok pis şüpheleniyorum kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Arda yuruyomuss ayy okuyunca cok sarirdim maslahha yaa cok sevindim topigimiz ilk yuruyeni belli oldu hadi darisi otekileree masallah hacerde cok seviyo yurumeyi ama elinden tutunca yurutecte zaten kendi yuruyoo hatta kosuyoo 2 dk koyuyom odaliri hemen geziyo ve pesimde dolasiyoo ama hic tek basina yurutmeyi denemedim

ya valla bunlarda var bi turkluk ben de diyorum. kaynanalik yapar bazen kenduleri, kizlari gorumcelik yapar.. dugun zamani sinri etmisti buyuk gorumcem beni hala unutmam. alex de de bi gogus kili var evlere senlik. hic killi alman da gormedim :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla o zaman hacerin de yusuf eymenin de az kalmis yurumelerine. arda da oyleydi bugun yurudu kendüleri kaydirigubbakcemile3

masallah zeynepcim ya.. 6 mi :1shok: ama giray erken basladi dis cikarmaya.. bakalim bizimkiler ne zaman cikaracak.. agrisiz sancisiz olur hepimizinki insallah :Saruboceq:

evet canım ya 3 aylıktan itibaren çıkarıyoruz biz sorma:uhm:altta 2 üsttede 4 olduk:teytey:
darısı ağrısız,sancısız size olsun inşallah:1hug:

Bu arada hepimizin ilk ANNELER GUNU de kutlu olsun,nice seneler inşallahhhhhhhhhhhha.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…