evet canım her gittiğimde dr soruyorum o da gayet normal kemik gelişimiyle alakalı bir durum bu diyor.biz Multitabs kullanıyoduk doğduktan sonra başladık onu bile kesti dr bıngıldağı fazla gelişmiş diye.ben hamileyken çok kalsiyum almıştım onunda etkisi varmış sanırım.sıcaklar başlamadan çoğunu çıkardı zaten kuzucuğum.yerimseniben
ayyy canım benm :asigim:
cemrede 1 haftadır baba dio.ama sürekli...babasınnda ağzı kulaklarında artık :dilcikar: anne yi sadece ağlarken sölüo :mymeka:
muhammetin katili annesiymiş senağlama
Edhak ozeline baksana sana bi
ya sabah deli oldum geçmiş okuyup öle yazıyım dedim tam okudum bütün alıntıları yaptım derken int gene gittibakıyom ekranda var görünüyo ama adsl kutuduna bi baktım sadece iki ışık yanıyo yine saydım sövdüm ptt ye telefon hatları gitmiş pöffffffffff
yeni geldi valla adsl ktsuna baka baka bi hal oldum inş tamir edebilmişlerdir
üffff bişi de hatırlamıyom
cemreye iğne vurulcaktı galiba kuzum yaık valla nasıl acıcak biran evvel şifa ver allahım bu kuzucuğa da anasına da:Saruboceq:
canım mesaj attım sanaa.s.
neyse okuyabildiğim kadar geçmişi okuyım öğlen baya kıllatmışınızşakkıdı
Az once hacer napti anlatiyim simdi bunu kanapeye oturttum bende yere onun onune oturdum sonra bu yan devrildi hemen yuz ustu dondu ben hic karismadim napacak diye tepine tepine ayaklrini kanapenin ucuna gitirdi ve kendini kaydira kaydira asagi indi kanpeden tuttu oyle ayakta bekledi
cemrede 1 haftadır baba dio.ama sürekli...babasınnda ağzı kulaklarında artık :dilcikar: anne yi sadece ağlarken sölüo :mymeka:
nası annesiymiş celen haberlerdemi duydun
pislik karı ya vicdansızzzz
ya sabah deli oldum geçmiş okuyup öle yazıyım dedim tam okudum bütün alıntıları yaptım derken int gene gittibakıyom ekranda var görünüyo ama adsl kutuduna bi baktım sadece iki ışık yanıyo yine saydım sövdüm ptt ye telefon hatları gitmiş pöffffffffff
yeni geldi valla adsl ktsuna baka baka bi hal oldum inş tamir edebilmişlerdir
üffff bişi de hatırlamıyom
cemreye iğne vurulcaktı galiba kuzum yaık valla nasıl acıcak biran evvel şifa ver allahım bu kuzucuğa da anasına da:Saruboceq:
canım mesaj attım sanaa.s.
neyse okuyabildiğim kadar geçmişi okuyım öğlen baya kıllatmışınızşakkıdı
Benim duydugum haber dilber kendine para veren adam vardiya onla iliskiye girdigi sirada cocuk bunlari gormus onlarda kimseye deme diye dovmusler o sirada cocugun kafasi tasa degmis ve oracikta ölmüs bunlarda goturup tarlaya atmislar cesedi tasimada annesi de yardim etmis kanim dondu resmen diyecek tek kelime bile bulamiyorum
selamlarr ben geldimmmmhihoyyyt
şşşş ben telekomcuyum kız sövme şirketimekaydirigubbakcemile3 sürekli problem yaşıosan baktıralım hatlarınıza binaya gelişte problem olabilir
çok özledim herkesi yaaaaaaaa
gelir gelmez daldım 20 gündür ne var ne yok bana biri anlatıverse çojk öpecem onu
Hosgeldinn leen naptin ozledik seni gulce nasil bizey olmadi pek fazla tamer eylul.b terkenin oglu dis cikardi sonra cemre kuzumuz duzelmedi daha yavru sonra gamze efekkanin annesylen ben hamile olma riski yasadik ben degilmissim ama ondan daha haber yok ama en onemli haber ilk hamis belli bizdikcan hamile sonracima ibos ders calsiyo dbest ise basladi arikan hasta bende hastayim patos ev tadilati boya neyim yapiyo yorgun edhak da oglusuda iyiler sonracima kim kaldi nurce vardi onlan citir gece kuslari oldular gece geliyler zeynepin giray 7. Disi cikardi o,zlem tasiniyo yagmur angara ev aldi borlandilar bi sure gelemeyecek niva bacimizida ise baslayinca cocugu kime birakma endisesi sardi len baska aklima kimse gelmiyi dusunumde yazarim
Kizlar bebislere degisik bi oyuncak mutlaka bi top alin ay cok seviyo hacer onla oynatacak adam olsun saatlerce oynasa ses etmez bayiliyo ellerinde tutuyom topa bi tekme atiyo oyle evi geziyoz simdi illa oynat diyo halim yok top pesinde dolacasak gibi deelim anlamiyo nasil sünüyo allia alacak yurutecine koydum evi dolastilar topla yurutecin onunde bu gittikce top da gidiyoo nasil seviniyo byere sıkısinca bagirip gozume bakiyo kurtar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?