2008 Ekim Anneleri

kızlar haftaya taşınıyoz
yarından sonrada interneti kapatıyoz beni özleyin anacımmmmmmmmmmmmm senağlama

canım hadi eviniz hayırlı uğurlu olsun.a.s. belki bağlatırsınız belli olmaz ya:çok üzgünüm:... ama özliycem seni.. :çok üzgünüm:kendine iyi bak bebeğini kokla benim için..Şeniz arada cafeden filan gşrersin belki.. öpüyorum seni..Şeniz

olcay hoşgeldin anacım nasılsın iyimisin, leloş geçmiş olsun yavrum bugün nasılsın biraz daha iyi oldun inşallah, yamır arada net cafeden gir yaa özleriz biz seni:çok üzgünüm:

ben geldim ve gidiyorum :1shok:
herkes iyidir umarımmm

merak eden olduysa eylül iyi çok şükür
henüz diş çıkarmadı
ama ben iyi değilim eşim askere gidiyo son 4 günümüz kaldı senağlama senağlama
ayrıca çok çalışıyorum çok yoruluyorum keşke dönmeseydim diyorum yaa senağlama

benden bukadarr kızlar kendinize iyi bakın :a015:

ibolya burdaymıışşş
naber kızzz
özetleyiver bakimmm diş çıkaran var mı yürüyen emekleyen var mı

iyi akşamlar.herkes nasıl baklaım.
leyla, cemre.nisan .
yağmur kendini çok özletme , net kafeden de katıl sohbete.ama umarım net bağlatabilirsiniz.
geçmişe bi bakıp geleyim.
bu akşam oğluş yediklrini bi güzle çıkarttı.o kadar ki neredeyse nefesi kesilecekti.ama sonradan toparladı.şimdi mışıl mışıul uyuyor.dedesi de kızıyor ne kıymetli şu torunlar.inşallah biz de nasip eder alah , anneanne -babaanne olmayı.

hoşgeldin canım.özlettin kendini...eylülün iyi olmasına sewindim bizde çıkarmadık daha diş..
sende iyi ol emi.:teselli:.sayılı gün çabuk gelir geçer..Allah kolaylık wersin bacım ne diim..
öpüyorum senide kuzunudaŞeniz

haber türkü izliormusunuzz saba başladı maranki var mayısta doğan çocuklar gürbüz olur falan diordu :1shok: enteresann :sm_confused:

saol canım :çok üzgünüm:

mrb kızlarrr

dbestcim gelmişş hoşgeldinn Şeniz

hoşbulduk canım ama gidiyorum :a015:
herkes kendine ve bebişine iyi baksın :a015:

ben deldüüüümmmm aşşaaa komsuya iğneye gittik sonra karsısındaki komsuya oturmasya
cemreniin bugun 2. iğnesi oldu.yawrum bugun daha cok ağladı.kanadı baccaaaa..şimdide taş gibi olmus senağlama çok acıdı heralde senağlama susturamadık zaten.sanırım eli ağırdı kızın senağlama
yarın ki iğnesini yine ilk vurdurduğumuz yere vurdurucaz..oofff sağslaim bi atlataydık su hastalığı :Saruboceq:

gecmiş olsun bızdıkımmmmm senağlama

hafta içi olursa aksam olur bacım.eşim işten cıkınca ben anca müsait olurum.
nerdesin sen iice salladın bizi :mymeka: ve ösledik :çok üzgünüm:
derin bebişim nasıl?sen nasılsın?anacım destina karısından haber yok gelirsede konusmuycam :dilcikar: çok pis küsüm :dilcikar:
nerdesiniz millet yaw ben 1 hafta yokum azcık kıllatsaydık..benneyaptımki nese celen msn bak bi...
tememdiiiirrrr :lepi:
kızlar haftaya taşınıyoz
yarından sonrada interneti kapatıyoz beni özleyin anacımmmmmmmmmmmmm senağlama
:a015: yamura ii bak annesi :a015:
anam sen nie girmion :mymeka: akşamları bi uura :çok üzgünüm:

2. iğnemizi olduk kaldı 5 senağlama
size noldu anam benneyaptımki gecmiş olsun :1hug:

dbestim yavrum keyfin nasıl, lülü nasıl, üzme canını ya sayılı gün çabuk geççek inşallah, hemi birlikte sayacaz, valla geçmişi pek hatırlamıom yaa, kafam bu ara çok dolu, hafta sonu da sınv var ya, salak salak okuyup salak salakyazıyom naptığımı bende bilmiyom -tatlicadiarzu-
haber türkü izliormusunuzz saba başladı maranki var mayısta doğan çocuklar gürbüz olur falan diordu :1shok: enteresann :sm_confused:

ben martta doğmuşum :roflol::roflol:
gamze sen mi izliyodun tek türkiyeyi yaa :uhm:

uffffffffff bi geçseydi cemreciiğin hastalığı yaaaa :çok üzgünüm:
nisan çekti kaydirigubbakcemile3 kızın kafamı alma die diee çektirdimm kaydirigubbakcemile3

senin kızda fotoğrafçılık potensiyeli var galiba sanursam çok güzel çekmiş,yanlız meran niye siyah giyindin, yağların görünmesin die mi kaydirigubbakcemile3

bu ne leeenn :1shok: şakamı bu :dilcikar: buarada boyunda uzamış kilolar gidince tebrük ederüm Şeniz darısı basımaaaaaaa delikafadulden
nasıl yaptın anlat bakem

ya aslında arkada koyu renkya ondan da galiba ince görünmüşüm yoksa daha var kenarlarda kaydirigubbakcemile3 yavrum benim boyum topuklu 173 falan kaydirigubbakcemile3
sabah sirkeli ballı su sadece sabahları...tatlı yok ekmek yok sporda yapmıorum yağsız yiorum yeşil çay içiorum çokçaa veee ananas yiyorum

ananas CADIARZU

ananasın yağ yakıcı özelliği varmış yalnız bugün baktım kaç kalori die 1 dilim ananas 43 kaloriymiş...baya kalorilli aslında ama tatlı yemediğim için ii oluyordu a.s birde konserve almıyorum taze alıyorum yarım ananas yiyorum gündee :lepi: zatenn çok severüüm kendülerinüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…