2008 Ekim Anneleri

Kizlar hacere gecenlerde yogurt yedirdim boyle yerken yanaklarina agzinin kenarina degiyoya o degdigi yerler kipkirmizi oluyoo alerji yapiyo once yogurttan sanmadim bu hafta hic yemedi yogurt yediremedim bugun muzla karisik verdim onun hatrina yedi ve yine yogurtun degidiyi yerler kipkirmizi oldu pembe pembe yanaklari dudak kebarlari niye alerji yapiyo acaba ya napsam ki

evet ev beklemek zor iş.bizim de kendi işimi.bu 1 sene öncesine kadar eve çok geçe gelir.pazar dahil çalışırdı.üstelik pazar sözde dinlenme günüydü.ama tabi kendilerine çalıştıkları için gelen müşteriyi kaçırmama hevesindeler.
şimdilerde en azndan pazarları bari çok geçç gelmiyor.bazen debelli olmuyor.kendi kendine iş buluyor.boş durmasını sevmiyor biraz.üstelik herşeyde elinden geliyor.kendine iş bulmasa çevreden birileri yarım istiyor onalra yardıma koşuyor. bizde evde kociş bekliyoruz.üstelik yanlız beklemek daha da zor.şimdi en azından batuahnla zaman çok çabuk geçiyor.ama insan bir yerden sonra da bunalıyor. o yüzdendir ki leylacım seni çok iyi anlıyorum. aslında birazda bize zamn ayırsınlar.bende diyorum madem ayrı gayrı yerlerde duracağız bari nişanlı olsaydık da evde anmla babamal bari durur yanlız kalmazdım diyom.hiç bişey söyleyemiyor o zamn .çünkü haklıyımmmmm.
2. iğnemizi olduk kaldı 5 senağlama
size noldu anam benneyaptımki gecmiş olsun :1hug:
akşam anemlere gitmiştik.ondan 2-2.5 saat öncede annem yoğutlu bebe bisküvisi yedirmişti. bende annemlerde meyve püresi yedirdim cokacimcoook .ilk başlarda istemedi sonra yedi, son 3-4 kaşıkta istemedi bende zorlamadım.bir süre sonra sırt üstü yatırıp eline oyuncakları verdim.annem de balon getirdi verdi eline.herkalde ona heyecanlanırken ağzını çok mu açıp kapattı birde sırt üstüydü.yerdikten bi 15-20 dk sonra gıcık gibi bi öksürük ardından bi istfra etti ki.sürt üstü bi de başı yana çevrili fln değildi . hemn aldım kucağıma, ama çocuk yedikelrinni hepsini boşalttı. o kadar boşalltı ki nefesi bile kesildi neredeyse. :1shok:şimdiye kadar hiç böyle istifra etmemeiştik.
haber türkü izliormusunuzz saba başladı maranki var mayısta doğan çocuklar gürbüz olur falan diordu :1shok: enteresann :sm_confused:
benim ablamın kızı mayıs doğumlu ( manken gibi kendileri) , oğluşumdan 5 ay büyük kankisi var. o da bizde tam 1 kilo eksik.
kayınvaldem mayıs doğumlu 105- 115 kilo arası.
boğa burcundan olanlar yemeğe düşkünmüş.hayatınını ilk yıllarında zayıf olsalar da ileriki yaşlarında kilolu olma riskleri varmış.öyle okumuştum.kayınvladem ve yeğenim boğa burcu :1shok:
ayrıca bizden 5 ay büyük kankimiz.1 haftadır istifra ediyordu. doktor demişki bu sıralr salgın var. kendini miğde bulantısı ve ishalle belli ediyo.arada ateş de yapabiliyomuş galiba.aman dikkat.
bide geçenki kontorlde sormuştum hazır suyu kaynatmasak olur mu? , kaynatılınca vitamin değerleeri düşüyormuş diye. 1 yaşına kadar hazır su dahi olsa kaynatılamsını önerdi. şimdilerde hazırsuların bile hangi koşulalrda elde edildiği bir muamma.
peditusu bizim doktorumuz da vermişti. ama söylediğin gibi bir yan etkisi olduğunu bilmiyorudm. birde öksürük şurupları da öksürte biliyormuş. balgamı atması için belkide.
geçmiş olsun canım.
bizde yoğurdu sade yiyemiyoruz.içinde bebe bisküvisi varsa bayıla bayıla yiyoruz.ama yoğurt bizde de biraz fazla gaz yapıyor.alttan ,üstten çıkara çıkara bir hal oluyor yavrum.

iyi geceler.çok uykum geldi.yarın da sabah gideceğim okula.bizim bücürleri yarın hayvanat bakçesine, oradand ahemn yan tarftaki botanik parka pikniğe götüreceğiz.
Özlemcim sana da ev taşımda kolay gelsin.umarım çarçabuk yerleşirsiniz yeni evinize.
bu arda bizim dişler iyice belirdi.arda ısırıyoruz da.
bide benim reglim de daha gelemdi.geçen denize gitik de hava değişimi oldu diye mi acep.babasıda geçen oğluşa diyo " kardeş gelsin mi oğlum ? " diyo. sonra da bak o da istiyo diyo. hey allahım yaaaaa.

gözünüz körolmaya emii ne çok kıllatmışsınız saat kaçtan beri oku oku bitmiyor.ben gelene kadar kimse kalmamış.tükanıda ben kapatıyorum hadi hayırlı geceler

kıyamam ben cemre kuzuma..Allahım tez zamanda şifa verir inşallah:Saruboceq
tamam canım bi yola çıkalımda haberleşiriz..yerimseniben

yok anam ben izlemiom..ben tw izlemiom 3-4 aydır.tw olmadan takılıom...

bu arada günaydın herkese..ben kaçıorum.. şöle bi ist. turu atıp gelcem:jeyyar:
ay herkes gibin benide özleyin anacım

Gunaydinn gamzecim gule gule gitt oh kafan dagilir gez esim her ay gidiyo istanbula benide gotur diyom bunaldim degisiklik olur diyom daha dogrusu yalvariyom yok hacer kucuk olmaz diyo sanki ucala gidiyo 12 saat otobus yolu gidecez de biraz buyusun onu birakir giderizmis sanki ben kizim burda ben gezebilecemde hem onu tamamen gozum arkada kalmadan 2 3 gunlugune anne me birakabilmem. icin 6 7 yasina gelmesi gerek oo ölme eşşegim yaz gelsinn .

Slm Kızlar nabersiniz Dbestçim şimdiden Allah Kavuştursun diyelim inşallah göz açıp kapayana kadar geçer altı ay değil mi valla hiç anlamazsın merak etme yalnız yatmaya alış yeter kendini bebeğine adican artık altı ay merak etme inşallah iyi olur güle güle gönder güle güle geçsin güle güle gelsin tamam mı canım
Evet olcayım gelmiş ama ben duymamışım aramadı uzun zamandır bende arayamadım benden haberi olmadı galiba kızlar
Bu arada Celenim sanada geçmiş olsun iğne kullanıyomuşun dikkat et bak bizi allerji yaptı tez zamanda Rabbim şifa versin tüm hasta bebişlereeee
Ya kızlar işin aslı ben kendime bakamazken bir bebeğimiz oldu şimdi işle bebek hiç gitmiyor derken hamilelik ölüyorum resmen ben bildiğiniz gibi değil akşama kadar midem bulanıyor ve hiçbişey yiyemiyorum emedur alcam bi tane belki o zaman yiyebilirim diye dua edin bana da olur mu

Son düzenleme:
günaydınlar hatunlarrrr
yarın bu saatlerde taşınıyor olcaz hala toplanacak şeyler var artık onları da taşımacılar toplasın dimi kafamçokkarıştı
birazdan eşimin teyzesi keremi alcak da ben biraz iş yapcam alkisalkisalkis
netim kesilmeden yazayım dedim bugün nakil işlemi başlıycak

kaydirigubbakcemile2günaydınlarrr

şöle bi geçmişe baktım özlemcim yağmurankara cım taşınmalar başlamış kolay gelsin canlarım allah yeni evlerinizde sağlıkla sıhhatle ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

dbest canım allah kavuştursun şimdiden sayılı gün çabuk geçer inş
allahtan yalnız deilsin yardımcınız var yoksa evde bi nefes olmadan çok zor geçerdi

gamzecim size de iyi yolculuklar şöle bi fethet gel istanbulu mis cemremizi bizim için bi de kokla olur mu
kıyamam o kuzucuk da hasta amasenağlama

abowwwwwwwwwwwwww:1shok: durun halaya beni de alın loooooooo
:teytey::teytey::teytey::teytey:
keroşuma bak benim be kaca abi olmuş 10 .ay maşallah
nice 10 aylara 10 senelere inş
ilk yaş günü keremden gelecek herhald:uhm:

saolun teyzeleri daha nice yaşlarını kutlarız inşallah hep beraber
kerem erken gelen 2.ekim bebeği idi en büyük diamondun du sanırım ama o pek girmiyor yani ilk doğum günü keremin:hooray:

Celencim cok gecmis olsun Cemreme.kiyamam..umarim bu sefer igneler ise yarar.biran once kurtulur..

Özkeremcim sana kolay gelsin ev tasimak cok zor..hemde cocukla offf anam offff.bende 1,5 ay oldu tasiyali hala tam yerlesemedim :))
10.ayimiz hayirli olsun...

Bizdikkkkcannnnnn bebismi geliyor.hayirli ugurlu olsun canim...cok guzel bir haber. simdi senin icin cok zor olacak ama aralari cok az ilerisi icin cok iyi olacak.. tebrikler..a.s.

Effekancim iyi yolculuklar..

Dbestcim Allah kavustursun..

az önce müzik dinledi oğluş bi 5dk sesi çıkmadı sonra çıkardı attı kulaklığıkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
tey tey halaya buyrun bugün bu halayıda çeker giderim annnemlere gidince ancak girerim nete
özlem gözüme soktun kızım bu ne bu kadar büyük tamam abi oldu kerem amaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…