evet ev beklemek zor iş.bizim de kendi işimi.bu 1 sene öncesine kadar eve çok geçe gelir.pazar dahil çalışırdı.üstelik pazar sözde dinlenme günüydü.ama tabi kendilerine çalıştıkları için gelen müşteriyi kaçırmama hevesindeler.ben kislanclik olarak gormuyorum artik ilk baslarda kiskandigini dusunuyodum ama bence bununki bencillik simdi beni yanliz gondermiyo kendide isini birakip gelip goturmuyo yoksa kimseye karsi bi art niyeti yok bi hafta sonu tatili neyim olsa cikar gezerikte oda yok aksam da dagilmis vaziyette geliyo kimildyacak hali kalmiyoki saat 9 9 bucuk arasi geliyolar yemekti bulasikti 10 11 oluyo. osaatten sonra kime gidilir iste oyle evi bekliyok
akşam anemlere gitmiştik.ondan 2-2.5 saat öncede annem yoğutlu bebe bisküvisi yedirmişti. bende annemlerde meyve püresi yedirdim cokacimcoook .ilk başlarda istemedi sonra yedi, son 3-4 kaşıkta istemedi bende zorlamadım.bir süre sonra sırt üstü yatırıp eline oyuncakları verdim.annem de balon getirdi verdi eline.herkalde ona heyecanlanırken ağzını çok mu açıp kapattı birde sırt üstüydü.yerdikten bi 15-20 dk sonra gıcık gibi bi öksürük ardından bi istfra etti ki.sürt üstü bi de başı yana çevrili fln değildi . hemn aldım kucağıma, ama çocuk yedikelrinni hepsini boşalttı. o kadar boşalltı ki nefesi bile kesildi neredeyse. :1shok:şimdiye kadar hiç böyle istifra etmemeiştik.2. iğnemizi olduk kaldı 5 senağlama
size noldu anam benneyaptımki gecmiş olsun :1hug:
benim ablamın kızı mayıs doğumlu ( manken gibi kendileri) , oğluşumdan 5 ay büyük kankisi var. o da bizde tam 1 kilo eksik.haber türkü izliormusunuzz saba başladı maranki varmayısta doğan çocuklar gürbüz olur falan diordu :1shok: enteresann :sm_confused:
peditusu bizim doktorumuz da vermişti. ama söylediğin gibi bir yan etkisi olduğunu bilmiyorudm. birde öksürük şurupları da öksürte biliyormuş. balgamı atması için belkide.Kızlar dün bebeğimi acile götürdüm çok öksürüyordu Peditus diye bişey verdiler ben birinden duymuştum bu ilaç 1 yaşından küçük bebeklerin beynine zarar veriyormuş diye istemedim kullanmak bir doktora tel ile danıştım kullan dedi çay kaşığı kadar akşam çocuk içti sabaha kadar öksürükten yatamadı yavrucak çok kötü oldu burnuda tıkandı midesi sürekli bulanıyor kusuyor tekrar götürdüm aynını kullan dedi sinomarine devam bilmiyorum ne olacak halimiz felaket öksürüyor ya çok üzülüyorum ben
bizde yoğurdu sade yiyemiyoruz.içinde bebe bisküvisi varsa bayıla bayıla yiyoruz.ama yoğurt bizde de biraz fazla gaz yapıyor.alttan ,üstten çıkara çıkara bir hal oluyor yavrum.Kizlar hacere gecenlerde yogurt yedirdim boyle yerken yanaklarina agzinin kenarina degiyoya o degdigi yerler kipkirmizi oluyoo alerji yapiyo once yogurttan sanmadim bu hafta hic yemedi yogurt yediremedim bugun muzla karisik verdim onun hatrina yedi ve yine yogurtun degidiyi yerler kipkirmizi oldu pembe pembe yanaklari dudak kebarlari niye alerji yapiyo acaba ya napsam ki
ben deldüüüümmmmaşşaaa komsuya iğneye gittik sonra karsısındaki komsuya oturmasya
cemreniin bugun 2. iğnesi oldu.yawrum bugun daha cok ağladı.kanadı baccaaaa..şimdide taş gibi olmus senağlama çok acıdı heralde senağlama susturamadık zaten.sanırım eli ağırdı kızın senağlama
yarın ki iğnesini yine ilk vurdurduğumuz yere vurdurucaz..oofff sağslaim bi atlataydık su hastalığı :Saruboceq:
:
gecmiş olsun bızdıkımmmmm senağlama
hafta içi olursa aksam olur bacım.eşim işten cıkınca ben anca müsait olurum.
nerdesin sen iice salladın bizi :mymeka: ve ösledik :çok üzgünüm:
derin bebişim nasıl?sen nasılsın?anacım destina karısından haber yokgelirsede konusmuycam :dilcikar: çok pis küsüm :dilcikar:
tememdiiiirrrr :lepi:
:a015: yamura ii bak annesi :a015:
anam sen nie girmion :mymeka: akşamları bi uura :çok üzgünüm:
2. iğnemizi olduk kaldı 5 senağlama
size noldu anam benneyaptımki gecmiş olsun :1hug:
dbestim yavrum keyfin nasıl, lülü nasıl, üzme canını ya sayılı gün çabuk geççek inşallah, hemi birlikte sayacaz, valla geçmişi pek hatırlamıom yaa, kafam bu ara çok dolu, hafta sonu da sınv var ya, salak salak okuyup salak salakyazıyom naptığımı bende bilmiyom -tatlicadiarzu-
ben martta doğmuşum :roflol::roflol:
gamze sen mi izliyodun tek türkiyeyi yaa :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?