2008 Ekim Anneleri

canlarım benim tatlı annişler ve tatlı kuzucukları yaklaşık 16 aydır birlikteyiz hesapladım
acı tatlı çok şey paylaştık bildiğiniz gibi ev aldım taşınıyom sonrada yaz tatili zaten eylülde evime döncem nasip olursa umarım ozaman bağlanmış olur internet umarım ama zayıf ihtimal borçlardan nete sıra gelmiyebilir hepinizi çok seviyorummmmmmmmm unutmayın
bilerek bilmeyerek kalbini kırdığım varsa affola bebeişlerinize dikkat edin canlarrrrrrrrrrr sağlıcakla kalın
EKKnın güzel annişleri bebişleri

kızlar dün anneme gittiydim erkek kardeşimle annem benimle dalga geçiyolar ya oğlana muhallebi yediriyoodum bi baktım bunlar bana kahlahalarla gülüyo akif ağzını açınca bende açıyomuşum kapatınca bende kapatıyomuşum hiç farkında değilim ne hallere düştüm yemek yedirecem diye

ya ağlayacam şimdi ne bu böyle bi daha gelmeyecekl gibi konnuşıyosun yaa senağlama senağlama

canım ya ayrılık konuşması yapma umarım en kısa zamanda geri gelirsin ben kendi adıma seni çok sevdim allaha emanet olun

ya ağlayacam şimdi ne bu böyle bi daha gelmeyecekl gibi konnuşıyosun yaa senağlama senağlama
aman Allah korusun gelcem inşallah ama nerden bakarsan 3,4 ay yok arada bi yerlerden girersem ne ala gerçi annemlere gitcem 15 güne kadar orda yazarım akife iyi bak ağzı açık kaldımı tep ağzına acıkmıy bizimkilerrr

canım ya ayrılık konuşması yapma umarım en kısa zamanda geri gelirsin ben kendi adıma seni çok sevdim allaha emanet olun
bende bende hepimiz allaha emanet olalım öptüm
bu arada milupanın içinde fare pisliği çıkmış sitede doğum yapanlar kısmında diyo doğduğundadır milupa veriyom inanmak istemiyom yaaaaaaaaaaaa

Canım asıl sen helal et ben sanada doğum çiçeği sözü vermiştim göndercem diye ama ben izinde bağlanamadım annemler 9 ekimde gelmişti zaten sanırım sen benden önce doğurmuştun hep içimde kaldı asıl sen hakkını helal et bitanem girersin sonra yine istedikten sonra iş yerinden gir kopma bizden bak ben hiç kopamadım herkesi seviyorum senide... Hayırlısı Olsun herşey senin için Allah'a Emanet Ol tez zamanda borçlarınızı ödemeyi nasip etsin Rabbim Hoşçakal.....

canım benim yaa çok damardan girmişsinsenağlama allah evinde huzurla ve sağlıkla ağzınızın tadını bozmadan oturmayı nasip etsin.biz seni hiç unutmayacağız kara üzümümüde öylea.ssende hakkını helal et canım benim çikolatamla öpüyoruz sizi:1hug:

canım zaten normal doğum yapamadım sıkma canını canım benim dua edin hamileliğin rahat geçer umarım canım a.s.

sende yağmurumuza iyi bak kendinede canım benim
a.s.

he yav damardan girmişim heeeeeeeeeee vay anasını üzümü öperim canım benim sen dediğindendir üzümüm diyom zaten çikolatayı çok öptümmmmmmm a.s.

Yaa bana herkes tepki gosteriyo cevremdeki bazi tecrubeli anneler mama kullanma diye iste bu muhallbei ve kavanoz mamalarini cok yediriyorum yedirme diyolar simdi bunuda okuyunca iyce killandim

heyyyyyyyyyt savulun len ben geldimmmmÇok üzgünüm çoook
işler bi türlü bitmiyo ya çok yoruldum valla..yarın keşan'a gidiyoz kayınvalidelere,bugünde hazırlık yaptım biraz.sizler nasılsınız görüşmeyeli..özledim hepiciğiniziiŞeniz

bu ne lensenağlama
açar açmaz mesajını gördüm.ağlıcaktım:çok üzgünüm:.öncelikle evin hayırlı uğurlu olsun..canın sağolsun bitanem ya,sen borçlarından kurtul inşallah biz hep burdayız...bizde seni çok seviyoruz:1hug:yağmura ve kendine iyi bak..güle güle otur evinde canımcımŞeniz

ya aynısını ben de yapıyomuşumkaydirigubbakcemile3
yağız ilk ek gıdalara başladığı dönemde eşim baya bi dalga geçti benle:mymeka:artık dikkat ediyorum..hani toplum içinde komik duruma düşmiyim diyesırnaşık şey

canim kendinize cok iyi bakin...sizin icin herseyin hayırlısı olsun... tasinmada kolayliklar :)) iyi tatiller..sonbaharda gorusmek uzere.. yagmuruda kocaman bizim icin op..

bızdıkımmmmmmmdelikafadulden yeni okudum canım,bayadır giremiyodum işten güçten..bebeğin hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:aralarında yaş farkı olmaması ilerde onlar içinde çok güzel olur..umarım rahat bi hamilelik geçirirsinŞeniz

canım öncelikle eviniz hayırlı olsun güle güle oturun ağız tadıyla sağlıkla huzurla inşallah
sende hakkını helal yağmura ve kendine ii bak en kısa zamanda görüşmek dileğiyle Şeniz

aynen bende öyleyim çok komik ya kendimizi nasıl kaptırıyoruz yesinler diye kafamçokkarıştı

Yaa bana herkes tepki gosteriyo cevremdeki bazi tecrubeli anneler mama kullanma diye iste bu muhallbei ve kavanoz mamalarini cok yediriyorum yedirme diyolar simdi bunuda okuyunca iyce killandim

çok derken leylacım günde kaç kez veriosun?
muhallebi türü tatlı şeyleri günde 1kez vermek lazım diyor uzmanlar ödüllendirmek için...

muhallebi türü tatlı şeyleri günde 1kez vermek lazım diyor uzmanlar ödüllendirmek için...

valla ben de veriyorum ama sadece hazır mama vermiyorum.sabah kahvaltıda,kahvaltı maması veriyorum,gece de tahıllı gece muhallebisi..günde 1 kez eğer o an kendim yapamadıysam meyve püresi veriyorum..onun dışında kendim hazırlıyorum ...

Canim bi sabah kahvalti icin hazirliyorum her farli cesidinde almistim hergun farkli muhallebi yapiyom sonra gece mamasi bu tahillilar yatarken sonra kavanoz mamasinida oda zaten meyve puresi gunde bi ogun herzaman yemiyo gerci hele evde yaptigimi hic yemiyo bide cok derken gun icerisindeki ogunleri degilde surekli yani 6 aylik olduktan beri yediriyorum ya onu kastettim de icim rahat etmedi su okudugum seyden dolayi haa arada bu ari mamadanda yapiyom

meyve işini sorma zaten bi yediği muz...diğerlerini bende arada hazır pürelerden veriom içine bisküvi katarak yada gece mamasına katıom
sabah kahvaltısını bisküvili hazırlanmıonuz mu devam sütüyle?

keremi getirdi teyzesi uyutamamışlar öğleden sonra bende zor uyuttum ağrı kesici verdim diş jeli sürdüm biraz resmen üst diş kocaman elime değdi sürerken :1no2:

kerem gidince kadın eve salıncak kuruo sağolsun ilgilenio oynatıo yarın da ona bırakcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…