2008 Ekim Anneleri

hemşerim sınavda başarılar allah zihin açıklığı versinopuyorumnanaktan

bizde bişi göremedik ama mutlu aile toblosudur muhtemelen allah mutluluğunuzu daim etsin
vereliniortak
sğl cnm opuyorumnanaktan

ben kullanıom yaw domestosuda..o klorak dediğin porçöz müü...onu kullanmıorum işte acaip pis kokuoo kafamçokkarıştı

geçmiş olsun canım bende zehirlenmiştim temizlik ürünlerinden ilk bir kaç sene çok kötüydü etkileri anca beş altı sene sonra geçiyor

sorma tatlım oğlan diş çıkarıyo uykusunda çok mızmız benimde uykumu kaçırdı gelim bi bakim dedim napıyonus diye

yeşimcim limon sürde kolay çıkarsın asitli olduğu için ölü deriyi kaldırıo daha kolay çıkarıo bebişler a.s doktorumuza söyledim o da onayladı zararı yok..mesela jeli tavsiye etmedii...1 aspirinin bile vucudu 40 günde terkettiğini düşünürsek diğer ilaçların etkisini düşünmek istemiorum :çok üzgünüm:

ya bu avartar bana acayip uydu sadece oğlan çocuğunun biri fazla kendimi yaşlı hissetmeye başladım orta yas kirizine mi gircem ne

boşver yaa ülke olarak zaten krizdeyiz birde sen ortayaş krizine gir tam olsuunn :mymeka: hiiç düşünme yaa orta yaş olaylarını falan opuyorumnanaktan

ayyy saol canım limon ha hiç duymamıştım hemen yarın süreyim bende jel kullanmak istememiştim vereliniortak

nihaldee gelmişş buyrunnnnnnnnn gel nen gell nettün anlat bakiim bu gecee burasıı kalabalıkk kaydirigubbakcemile3

sğl cnm opuyorumnanaktan

ben kullanıom yaw domestosuda..o klorak dediğin porçöz müü...onu kullanmıorum işte acaip pis kokuoo kafamçokkarıştı

yok porçöz diil, zaten porçözlen klorak bi arada asla kullanılmamalıymış, anında zehirlermiş ööle, hani mesela fayansları filen ağartsın diye kullanılıyo ya, tuvalete filen döküyolar, çamaşır suyu niyetine beyazlarda kullanılıyo, işte o, ben tek kloraktan zehirlendim, bi de porçözlen ikisi karışmış olsa ne halt ederdim bilmiyom yani, manyakkarının birisi doldurmuş koaya klorakı, gözlerimin yaşından geberiyodum, hala daha klorak koksu girsin burnumdan ciğerlerim acımaya başlar
geçmiş olsun canım bende zehirlenmiştim temizlik ürünlerinden ilk bir kaç sene çok kötüydü etkileri anca beş altı sene sonra geçiyor

ya benim de bi 7 sene olmuştur zehirleneli ama hala etkisi var yav
ya bu avartar bana acayip uydu sadece oğlan çocuğunun biri fazla kendimi yaşlı hissetmeye başladım orta yas kirizine mi gircem ne

he valla kuzulu koyun avatarı kaydirigubbakcemile3 yavrum ne demek orta yaş krizi filen, kaç yaşındasın bakim sen hııııııı :icecream:

boşver yaa ülke olarak zaten krizdeyiz birde sen ortayaş krizine gir tam olsuunn :mymeka: hiiç düşünme yaa orta yaş olaylarını falan opuyorumnanaktan

ahhh okullar bi tatil olsun atıcam kendimi çocuklarımlan parklara alışveriş merkezlerine arkadaslara gezmeye hödük kocam çalışsın onun inşaatı bitirmesi lazım

heee nihal gelmiş tek türkiyeci, gız ben onu izliom artık aceyip tuttum haaa , dünkü bölüm de çok güzeldi :))

ayyy saol canım limon ha hiç duymamıştım hemen yarın süreyim bende jel kullanmak istememiştim vereliniortak

daha öncede çok söylemiştim ama kaçırmışsın demek kii :sm_confused:
bazı nedenler var ilaç kullanmak zorunda kalıorsun alternatif olmuyorz :çok üzgünüm: ama bazende okudukça çokk kızıorum huzursuz die fitil verenler yada ateşi yokken ateş düşürücü verenler falan nasıl cesaret ediorlarda veriorlar hayret ediorum ya kötükedihüso

senağlamainanmak istemiyorum ama 34 deeee her doğum kadını gençleştirimiş ya bu sebebten ben 24 hissetmeye çalışıyorum:roflol:

şş hani benim sap bi arkadaş vardıydı ya, sana bahsettiydim geeçenlerde, o bana aşıya giderkene niye ateş düşürcü vermiyon bebeye diye de sölendiydi :roflol::roflol:

senağlamainanmak istemiyorum ama 34 deeee her doğum kadını gençleştirimiş ya bu sebebten ben 24 hissetmeye çalışıyorum:roflol:

haa ölemiymiş, olm ben o zaman hiç durmam dooorurum la :roflol::roflol: kim sölediyse yalan sölemiş ya, şimdik koca adamı kocatır adı üstünde, bi halt olsa gonca derlerdi, yaşlanma sebeplerinden en möhüm ve en etkili olanı, ikincisi de çocuklar, dur dersin vur anlar, yapma etme dedikce inadına tersini eder, tabbeee saçlardaki beyazlar da her geçen gün daha da çooalır, bu durumda ne evlenmek ne de doormak adamı gençleştirmiyo, ulen iki dakkada çürüttüm bu tezi ha :roflol::roflol::roflol:

neese ben bi cüvara içiimmm, soora da asma kurdumu besliiim geliiim kaybolmayın dönecem ben size kaydirigubbakcemile3

ahhh okullar bi tatil olsun atıcam kendimi çocuklarımlan parklara alışveriş merkezlerine arkadaslara gezmeye hödük kocam çalışsın onun inşaatı bitirmesi lazım
azcık sabır bakiimm sıkma canını :teselli: çok sıkılmışsın mutlu olmanın yolu beklentilerini azaltmaktan geçer..bunu hep söylüyorum ne kadar az beklenti o kadar çok mutluluk opuyorumnanaktan dışarı çıkamıorsan evde bişeyler yapmaya çalışcaksın bi şekilde kendimizi avutcaz kii avutmak bizim işimiz 2 çocuğumuz var demii vereliniortak
heee nihal gelmiş tek türkiyeci, gız ben onu izliom artık aceyip tuttum haaa , dünkü bölüm de çok güzeldi :))

hee len babamda o diziyi izliorduu kaydirigubbakcemile3 zorunluluktan benimde izlediğim olmuştu laelaelaelaelae rojin mi ne vardı orda doktorun kızkardeşi yaşıomu halaa kaydirigubbakcemile3 bende stvde yok zaten izlemioruz :1rolleyes:

yavvv ben kendime teselli arıyom sende atese körüklen gidiyon heee

şş hani benim sap bi arkadaş vardıydı ya, sana bahsettiydim geeçenlerde, o bana aşıya giderkene niye ateş düşürcü vermiyon bebeye diye de sölendiydi :roflol::roflol:
özledim len sapın muhabbetleride arada anlat bana kaydirigubbakcemile3
delüü :roflol:
neese ben bi cüvara içiimmm, soora da asma kurdumu besliiim geliiim kaybolmayın dönecem ben size kaydirigubbakcemile3

bende bii mola verem seninle konuşunca malumm delikafadulden kaydirigubbakcemile3

Selam ben geldim killanmis sayfalari okudum annemlere gittik oturduk geldik haceri uyuttum bene yatacam simdi meran sana bisiy soracam dun sordum da kimsede olmuyo galiba cevap veren olmadi ya hacere yogurt yedirirken agiz kenarina yanagina degince yogurt degdigi an kizariyo anlamadim gitti onceden severek yiyodu hic agzina bulasmadigindan farketmedim simdi mirin kirin ediyo ve hep yanagina dudak kenaarina degiyo ve aninda kizariyo alerjimi yapiyo neden oluyoki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…