2008 Ekim Anneleri

allahım ayırmasın sizi :Saruboceq: ve allahım nazarlardan korusun bu güzel aileyi
ne güzelde yakısmıssınız opuyorumnanaktan
yanlız nisan babası tamerde annesi lülülülülülü

ibooooooooooşşşşşşşşş yatsana leeeennnnnnn yarın sınav vaaarrr....sabahtanmı gircen?

haklsıın canım ama canını sıkma göndermiş artık kötükedihüso

10 günde bu kilo iyi bence ilk etapta suydu bilmem neydi zaten çok gider..dün maranki önce detoks yapın ödemi atın sonra diyet diordu..yani bol yeşilçay limonlu sıcak sular bunlar ödemi atıor bunları attıktan sonra kilo vermek daha kolay oluyormuş...ama ben egzersiz yapmıyorum önceden 150 mekik çekiordum günde boşuna çektim boşuna şimdi diyet yapıorum kilo vermem duracaktır bir süre sonra o zaman başlıcam spora ve 3 günlük şok diyetlere detoksa falan kendime böyle plan yaptım..önce sporsuz sonra spor ve detoks die bakalım ne kadar işe yarayacak..buna şükür benim için çok iyi :Saruboceq:

ya ben kacar.midem kötü bulandı.domestoszede oldum....böööğğğkkk kusuciiimmm...hayden eyü geceler...

hmmm bende sabahları sıcak sirkeli su içiyorum laelaelaelaelae bide yeni kırkım cıktığında bi cd almıstım doğumdan sonra form tutma die.yavas ama etkili hareketler yaptırıo..bakalım durmak yok yola devam :lepi: buarada foto sadece kafalara kadar acıldı.boyundan aşşanız yoktu kaydirigubbakcemile3

bu resimler bugunkiler mi
ama bu gözükmiiiii
bugün akşam ki resimler sıcakk sıcakk buyrunnnnnnnnn
allahım ayırmasın sizi :Saruboceq: ve allahım nazarlardan korusun bu güzel aileyi
ne güzelde yakısmıssınız opuyorumnanaktan
yanlız nisan babası tamerde annesi lülülülülülü

aminn canım aminn :Saruboceq: sizidee :Saruboceq:
ya aslında eşimle ben birbirimize benzioruz kaydirigubbakcemile3 bugün komşu gördü aynıı babası dior eşide aynı annesi diorr anlaşamadılar kaydirigubbakcemile3 ama tameri bende kendime çok benzetiorum opuyorumnanaktan

nolii la burda, ders çalışmaktan helak oldum lan, aofnin sitesinden çalışıyom, ara ara burayı okumaya çalışıyom, kaşla göz arası kıllatmışınız Çok üzgünüm çoook ay bu arada çok güzel smileyler gelmiş tuttum ben bunları turkbayragimafoldumbenvereliniortakzemuszemusopuyorumnanaktan

bende hala açılmadı yaww delikafadulden kafamızı bile göremedim daha kaydirigubbakcemile3

buyrunnnnnnnnn bunu unuttmuşsunn kaydirigubbakcemile3

aa yeşimm gelmiş kızz sen bu saatte gelirmiydin burlara buyrunnnnnnnnn anlet bakimm oğluşş nasıl olduu merak ettim bee

hemşerim sınavda başarılar allah zihin açıklığı versinopuyorumnanaktan

bende hala açılmadı yaww delikafadulden kafamızı bile göremedim daha kaydirigubbakcemile3

bizde bişi göremedik ama mutlu aile toblosudur muhtemelen allah mutluluğunuzu daim etsin
vereliniortak

anaa hiç kullanmıyom ben o domotes kılıklı şeyleri, bi keresinde kloraktan zehirlendim geberiyodum, oymuş daha da kullanmıyom, hatta klozete döküp kaçıyom bazen dibini beyazlatsın diye, geldiğimde de sifonu çekip kaçıyom, yanında hiç durmuom, ciğerlerim acımaya başlıyo o zaman felaket zehirlenmişim yav

hemşerim sınavda başarılar allah zihin açıklığı versinopuyorumnanaktan

bizde bişi göremedik ama mutlu aile toblosudur muhtemelen allah mutluluğunuzu daim etsin
vereliniortak

sağol hemşehrim, herkeşler sağolsun, çalıştığım da bi halta benzemiyo ya, bu sıpaylan o kadar oluo, bi kurtulaydım şu derslerden, hedefim 2sini kurtarıp 1ini bütünlemeye bırakmak, tabi 3ü de bütünlemeye kalabilir kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…