2008 Ekim Anneleri

Hosgeldin lezize tiyzee lü lù lü naptin len cemre nasil sinir oluyom len o diziye helede o herifee heriftw bayiliyo hic kacirmiyoo uyuz ediyoo zati

Kimse yok yaav anasini satiim herkes geziyo len killi gari celen nereye kactin hemen iki killandiraydik

ben geldim , ama sen kaçmışsın. biz bugün evdeydik. uyuyo şimdi.uyansın bi park tru yaparız.
iboşum umarım sınavların iyi geçer.
celen niye üzdü seninki bakim seni.klava:
özlem bugün evine taşınıyooooooo. dün keremin halayı vardı. ben katılamadım şimdi bi halay çekim bari :teytey::teytey::teytey: turkbayragi bunu çok sevdim. turkbayragi

selam kızlarrrr :1ninca:

herkes nasıl ya çok merak ediyorum ama gelemiyorum yaaa :sm_confused:

şşt kızzz nasıldı tatil soğukmu oralar
su çok güzeldi.deize girdik yüzdük fkn. hatta batunun yakalrını suya bile soktum. böyle pervane gibi çırpıyo ayaklarını .suyu çok seviyoruz. bide bu sıralar banyodan sonra küvetten çıkarıp havluya sarınca kzıp ağlıyo, suda oynayacakmış kerata.zaten daha ilk banyosundan belliydi.hiç ağlamamıştı.
canım evinde güle güle otur.inaşşlah allah kolayını verri de borçalrınızı tez zamnda kapatırsınız. nete de kavuşursunuz.
eeeee aynısını bede yapıyom.şüpkeleniyodum kendimde de . dün emin oldum kaydirigubbakcemile3
Yaa bana herkes tepki gosteriyo cevremdeki bazi tecrubeli anneler mama kullanma diye iste bu muhallbei ve kavanoz mamalarini cok yediriyorum yedirme diyolar simdi bunuda okuyunca iyce killandim
ben de günde kahvaltısında veriyorum.hafta içi ben evde olmuyorum ama annem ya bir yada 2 defa veriyor.
ben sadece sabah kahvaltısında bazende akşmaları veriyordum.şimdi akşam yemeğinde çorba veriyorum. sonra da bazen bisküvili yoğurt.ama kutunun üzerinde günde 2 öğün verilebilir diye yazıyor. tahılı alsınlar diye.üstelik bende sanırım 6. ayda başlamıştım evet 6. ayımızda başlamıştım muhallebilere.
Hosgeldin lezize tiyzee lü lù lü naptin len cemre nasil sinir oluyom len o diziye helede o herifee heriftw bayiliyo hic kacirmiyoo uyuz ediyoo zati

o karakter bana itici geliyo. ama çocukalr seviyo galiba. bizim küçük yeğen var . adanalı hastası.

selam kızlarrrr :1ninca:

herkes nasıl ya çok merak ediyorum ama gelemiyorum yaaa :sm_confused:

hoşgeldin canım. eylül nasıl, iş hayatı nasıl gidiyor.alışmışsındır değil mi ? bende işe başladıktan 1 hafta sonra başlamasamıydım acaba diye düşünmüştüm. ama bakan kişi güvenilrise iyi oluyor bizim için.ama çok yorucu bir tempo. ben bazzen yeri geliyor kendime zm ayıramıyorum.ev öyle dağıldı ki aldı başını gidiyo. bi yardımcı çağarmadan olmayacak, şöyle derin bir temizlik için.eşin ne zamn gidiyor?turkbayragi

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.naber karılarrrzemuszemus kızımın 2.dişi de geldiiiiiiiiiiiiii.çok mutlu oldum gerçekten lennnnnnnnn.darısı olmayanların başınahihoyyyt
sizler naptınız bakem anlatın.

ay bende cok sinir oluyorum.benmö herfte sevio seyredio.aksi gibi o gun seyredicem bşi de yok.o yuzden cemreyi uyutma faslını uzun tutuyorum.güççük tvde national geografic seyrediyorum
Celen niye kavga etiniz len ne gibi bi hoduk luk etti de uzdu senin gibi bi gülü
dün anlattım anam merana.yazmiim şindik sinirim bozuluo iicene
Kimse yok yaav anasini satiim herkes geziyo len killi gari celen nereye kactin hemen iki killandiraydik
yimek yedüm geldüm ama sen yoksun.şimdi yine cıkıcaz.cemreye gecen hafta sortlan pantolon aldıydık onu deiştiricez olmadı kaydirigubbakcemile3
bizde cıkıciiz şşindik zemuszemus
hödük anam bu üzüo işte anasını satiim :mymeka:
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.naber karılarrrzemuszemus kızımın 2.dişi de geldiiiiiiiiiiiiii.çok mutlu oldum gerçekten lennnnnnnnn.darısı olmayanların başınahihoyyyt

ooo altları tamamladınız hadi gözünüz aydın kaydirigubbakcemile5 valla hakkatten darısı basımıza artık yaaaaa :Saruboceq:

sen altlara baktın mı hiç.bi kontrol et bakalım belki çıkmıştır da senin haberin yoktur.ilk diş gibi olmuyo ki kırık pirinç gibi damağın iç kısmında oluyo

batu uyandııı. bi geçmişe baktım. etrafı fln topladım ama azıcık. batu uyandı. şimdi çorbasını da alıp annemlere gideceğiz.teyzeler ,çocuklar toplanmış.bizde şimdi hazırlanıp çıkarız. görüşürüzzz.
celen kızma herüfe. geçmişi okudum. tamam cemreninmiş ama , demekki kardeşinde çok ihtiyacı varmış.keşke bi danışsaymış. sen olsan kardeşine vermez miydin?
ama elinde olanın hepsini vermemiştir inşallah. harçlık ayırmıştır dimi :mymeka:

Bende baktim kimse yok gittim yattim hacerin yanina nasil uyumusum ya kavganizi yazmissin kacirmisim orayi simdi okudum ama bosver cok da canini sıkma

iki haftalık sıkıntılı dönemin sonunda bizim ilk dişimiz çıktııııııı alkisalkisalkishatta yanındakide belirmiş bi kaç güne kadar oda çıkacak darısı diş çıkarma sıkıntısı çeken tüm annelerin başına şakkıdı

Hayirli olsun disinizz yeri belli olmus diyon ya nasil belli oluyo ya ben hic bisey goremiyom benim zillininkinde dumduz kabarik felan yok hic

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 la ben hiçbi dizi izlemiyodum, daha önce bahsettimya psikolojimi bozuo benim diziler, zaten çok hayelci bi yapım var, kendimi başrol kahramanlarının yerinde buluvriyom iyi olmuo kaydirigubbakcemile3 hani eskiden yılanhikayesi die bi dizi vardı, ben ordaki kürşata hastaydım ya millet momoliylen erkan ağaya bayılıyolardı ben kürşata ne manyak karıyım yav kaydirigubbakcemile3 bi de izledikten sora o kadar etkileniodum ki, gece onu düşünerek uyuyodum, hatta bi gece rya görmüşüm, rüyamda ben zeyno olmuşum, erkan ağa da bana zeynom gitme diodu :roflol::roflol::roflol: ama bu diziye takıldım ya, nasıl oldu bende bilmiorum, müziğini falan indirdim netten, telefon müzüğü olarak kullanıyom şimdi, bi de çok uzun sürüyo, aralarda reklam olmuo kendimi kaptırıyom valla iice, ağşamları dantel neyin örim bari izlerkene iyi gider :roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 allah cezanı vermesin milayim güldürdün ulen beni, bu sınav sitiresine iyi geldi, başka varmı ara ara bakiim de güliim kaydirigubbakcemile3
Ibosumun böön sivavi vardi naptiysa

böönkü sınav iyi gecti ule, verecem gibi, inşallah yarınkiler de ii geçer, çaktırmadan şıkları sınav giriş kaadına yazdım :jeyyar: yarınkileri de yazıcim, ağşama sorular açıklanır o zaman kontrol edicem, :jeyyar: tenkyu anacım buyrunnnnnnnnn

abavvvvvvvv 2. dişiniz de hayırlı olsun baaam :dance:
aaaaaaaa sizdemi çıkardınız, hayırlı olsun ule Şeniz ya bizim 1 haftadır filan acayip kabarık ama hala çıkmadı yaaaa

:roflol:kıs sen balıktın demi

çok sevindim canımmmm hayırlı olsun ilk incinizzalkisalkisalkis

celen kız arkası gelir verdiklerinin bak ne güzel meyveler çıktı şeftali kayısı kiraz insan bunlarla bile açlığını bastırıyor şimdi bide ben vermeye başlasam acayip iştahım açık hamileyken daha dirayetliydim cemre nasıl oldu inşallah iğneler iyi gelirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…