Kimse yok yaav anasini satiim herkes geziyo len killi gari celen nereye kactin hemen iki killandiraydik
su çok güzeldi.deize girdik yüzdük fkn. hatta batunun yakalrını suya bile soktum. böyle pervane gibi çırpıyo ayaklarını .suyu çok seviyoruz. bide bu sıralar banyodan sonra küvetten çıkarıp havluya sarınca kzıp ağlıyo, suda oynayacakmış kerata.zaten daha ilk banyosundan belliydi.hiç ağlamamıştı.şşt kızzz nasıldı tatil soğukmu oralar
canım evinde güle güle otur.inaşşlah allah kolayını verri de borçalrınızı tez zamnda kapatırsınız. nete de kavuşursunuz.canlarım benim tatlı annişler ve tatlı kuzucukları yaklaşık 16 aydır birlikteyiz hesapladım
acı tatlı çok şey paylaştık bildiğiniz gibi ev aldım taşınıyom sonrada yaz tatili zaten eylülde evime döncem nasip olursa umarım ozaman bağlanmış olur internet umarım ama zayıf ihtimal borçlardan nete sıra gelmiyebilir hepinizi çok seviyorummmmmmmmm unutmayın
bilerek bilmeyerek kalbini kırdığım varsa affola bebeişlerinize dikkat edin canlarrrrrrrrrrr sağlıcakla kalın
EKKnın güzel annişleri bebişleri
eeeee aynısını bede yapıyom.şüpkeleniyodum kendimde de . dün emin oldum kaydirigubbakcemile3kızlar dün anneme gittiydim erkek kardeşimle annem benimle dalga geçiyolar ya oğlana muhallebi yediriyoodum bi baktım bunlar bana kahlahalarla gülüyo akif ağzını açınca bende açıyomuşum kapatınca bende kapatıyomuşum hiç farkında değilim ne hallere düştüm yemek yedirecem diye
ben de günde kahvaltısında veriyorum.hafta içi ben evde olmuyorum ama annem ya bir yada 2 defa veriyor.Yaa bana herkes tepki gosteriyo cevremdeki bazi tecrubeli anneler mama kullanma diye iste bu muhallbei ve kavanoz mamalarini cok yediriyorum yedirme diyolar simdi bunuda okuyunca iyce killandim
Hosgeldin lezize tiyzee lü lù lü naptin len cemre nasil sinir oluyom len o diziye helede o herifee heriftw bayiliyo hic kacirmiyoo uyuz ediyoo zati
selam kızlarrrr :1ninca:
herkes nasıl ya çok merak ediyorum ama gelemiyorum yaaa :sm_confused:
ay bende cok sinir oluyorum.benmö herfte sevio seyredio.aksi gibi o gun seyredicem bşi de yok.o yuzden cemreyi uyutma faslını uzun tutuyorum.güççük tvde national geografic seyrediyorumHosgeldin lezize tiyzee lü lù lü naptin len cemre nasil sinir oluyom len o diziye helede o herifee heriftw bayiliyo hic kacirmiyoo uyuz ediyoo zati
dün anlattım anam merana.yazmiim şindik sinirim bozuluo iiceneCelen niye kavga etiniz len ne gibi bi hoduk luk etti de uzdu senin gibi bi gülü
yimek yedüm geldüm ama sen yoksun.şimdi yine cıkıcaz.cemreye gecen hafta sortlan pantolon aldıydık onu deiştiricez olmadı kaydirigubbakcemile3Kimse yok yaav anasini satiim herkes geziyo len killi gari celen nereye kactin hemen iki killandiraydik
bizde cıkıciiz şşindik zemuszemusben geldim , ama sen kaçmışsın. biz bugün evdeydik. uyuyo şimdi.uyansın bi park tru yaparız.
iboşum umarım sınavların iyi geçer.
celen niye üzdü seninki bakim seni.klava:
özlem bugün evine taşınıyooooooo. dün keremin halayı vardı. ben katılamadım şimdi bi halay çekim bari :teytey::teytey::teytey: turkbayragi bunu çok sevdim. turkbayragi
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.naber karılarrrzemuszemus kızımın 2.dişi de geldiiiiiiiiiiiiii.çok mutlu oldum gerçekten lennnnnnnnn.darısı olmayanların başınahihoyyyt
sizler naptınız bakem anlatın.
ay bende cok sinir oluyorum.benmö herfte sevio seyredio.aksi gibi o gun seyredicem bşi de yok.o yuzden cemreyi uyutma faslını uzun tutuyorum.güççük tvde national geografic seyrediyorum
dün anlattım anam merana.yazmiim şindik sinirim bozuluo iicene
yimek yedüm geldüm ama sen yoksun.şimdi yine cıkıcaz.cemreye gecen hafta sortlan pantolon aldıydık onu deiştiricez olmadı kaydirigubbakcemile3
bizde cıkıciiz şşindik zemuszemus
hödük anam bu üzüo işte anasını satiim :mymeka:
ooo altları tamamladınız hadi gözünüz aydın kaydirigubbakcemile5 valla hakkatten darısı basımıza artık yaaaaa :Saruboceq:
Gunaydin millet
Sago canim pc kitlendi cikmak zorunda kaldim aksam iyi geceler de diyemedim kusura bakma ya ibos o dizinin annemlr delisii varya o baslayinca onlarda hayat duruyoo o kadar onu izleyen tutkunu izlemeyen bilmiyo ama baglimli millet esim izliyodu da ben izletmiyom aski memnu var diye ben hic sev.em oyle eskiyali terorlu silahli flmleri benim izledigimde ask olcak romantizm olacak duygusal olacak suara bi yaprak dokumune bide aski memnu ya bakiyom esimin zoruylada adanaliya adanali da boggk yani icine etmisler dizinin piinnarr yavruum lü lü lü lü kurban olsun saa lezize teyzen igg gicik oluyommkötükedihüso
a.s.ALKIŞLAR ÇILGIN TÜRKLERE:)
——————————————
Kaza mahalinde elinde cep telefonuyla koşturup "112′nin numarasi neydiiiii?" diye bagıran sarışına,
——————————————–
Birbirlerine ana avrat küfür eden iki kişinin arasına girip ikisine de birer tokat atan ve "Analar kutsaldır, analara küfür etmeyin, o.çocuklari!!" diyen Karadenizli ağır abiye,
———————————————-
Annesine kızıp, buharlı ütünün içine işemeyi akıl eden! Annesini buram buram çiş kokularıyla iş yerine yollayan! Annesi; ancak arkadaşları ”acayip kokuyorsun” dediğinde işi çözen anneye ve çocuğuna,
———————————————-
Banyonun lambası yanmayınca elektrikler kesik zannedip yarım saat gelmesini bekleyen. Beklerken de canı sıkılmasın diye televizyon seyreden kişiye,
————————————————–
Ailecek televizyon izlerken üst komşu küçük oğlunu göndermiş. Çocuk, anneme ”X teyze, annem dedi ki, bari haberleri açsınlar da, biz de dinleyelim”. Biz de kırmadık, açtık. Ailecek çok iyi niyetli olduğumuzdan, televizyonları bozuk sandık. Yüksek sesten dolayı bize laf soktuklarını anlamamız çocuğun ikinci gelişinden sonra oldu. Bu olayı yaşayan aileye,
————————————————–
Lisedeki Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz AIDS’in açılımını yapıyor: (A)llaha (İ)syan eden (D)eyyusların (S)onu… diyen hocaya,birer alkış istiyorum:))
————————————————–
Ayrıca aşağıdakiler de birer tebrik hakediyor:
Acı Kaybımız:
3 ay önce ailemize katılan, "Necmi" ismini verdigimiz kaplumbağamız dün vefat etmiş. Aile arasında sade bir törenle evin arka bahçesine gömdük. Hayvancağız durduk yerde can verdiği için gidip, Necmi’yi aldığımız dükkanın sahibine sebebinin ne olabileceğini sorduğumuzda ”Abi onlar kış uykusuna yatar” cevabını almış bulunmaktayız. Hepimizin başı sağolsun. Bu vicdan azabıyla ben de çok yaşamam herhalde.
————————————————–
Annemin Maceraları:
Shrek’in fragmanlarını gösteren bir televizyon kanalında, el ele
tutuşmuş Shrek ve Fiona’yi gören annem, ‘Bunlar Süleyman ve Nazmiye Demirel çifti mi?’ diye sordu! Seçememiş gözleri o mesafeden.
————————————————–
Alfabe:
Ben de bu yıl okula başlayan torunum için kuvvetli bir moral alkışı istiyorum. Daha ikinci gün: ‘örrrtmenim, taa evden buraya tel çizmeye mi geldik, hep yumarlak mı yapcaz, harf felan öretmicen mi?’ deme cesaretini gösterdiği için,
————————————————–
Annem:
"Bu taraf bitti" diye CD’yi arkasına çeviren ve sonra da "CD çalar çalışmıyor!" diye feryat eden anneme alkış az geliyor!
————————————————–
Modem:
Yemek masamın üstünde duran modeme uzun uzun bakan anneanem "Bu ne?" diye sordu. Ben de kolay anlasın diye "Hani benim bilgisayarım var ya, onunla internete giriyorum. İşte internete girmek için o kutu zorunlu" diye uzun uzun açıkladım. Anneannem dinledi beni ve "Yani modem bu" dedi ve konu kapandi…
————————————————–
Yaz Okulu:
Bir alkış da annesine yaz okulunu kazandığı müjdesini veren üniversite ögrencisine gelsin. Bu yaratıcılıga şapka çıkarılır.
————————————————–
Beyin Göçü:
Tikky olduğu her halinden belli olan kızımız Beşiktaş-Taksim
midibüsünde yanındakı arkadaşına dert yanmaktadır. ”Şekerim dördüncü kez girdim ÖSS’ye, ama yine kazanamadım, gidicem sonunda Amerika’ya o olucak. Böyle böyle beyin göçü oluyor işteeaa!” Sen git, masrafları ben karşılıyorum.
————————————————–
Alman Yazar:
Bir alkış da lisede edebiyat dersinde okuduğu şiir bitince sınıfa dönüp "Bu şiiri ünlü Alman yazar Goethe yazmıştır" diyen hocaya, "Niye, kağıt bulamamış mı?" cevabını veren arkadaşa gonderelim.
————————————————–
Düz Mantık:
Eğer bir sokakta yürüyorsanız ve camında ”Bu ev kiralıktır” yazılı bir evin yanından geçip birkaç adım sonra önüne geldiğiniz bir başka evin camında ”Bu da” yazısını görürseniz, bilin ki Trabzon’dasınız.
————————————————–
İngilizce Yazılısı:
Bir alkış da İngilizce sınavında "Nice …….." şeklindeki boşluğu
"Nice mutlu yıllara!" biçiminde dolduran, dahi mi yoksa aptal mı olduğunu henüz anlayamadığımız öğrencime istiyorum.
————————————————–
Hugo’lar Beşledi:
Bir alkış da lisede edebiyat kitabından bir metni tüm sınıfa sesli olarak okurken V. Hugo’ya "Beşinci Hugo" diyen arkadaşımıza gelsin.
————————————————–
Ne Zaman?
Kardeşim karne almıştı; fakat birçok zayıf notu vardı. Annem, babamla beni kenara çekip uyarıları sıralıyordu: "Sakın çocuğun moralini bozmayın, sakın kötü bir şey söylemeyin" uyarılar özellikle babama yönelikti: "Hele de sen, sakın çocuğun gururunu kırma". Babam daha fazla dayanamadı ve sordu: "Karne için ne zaman özür dileyeceğiz?"
————————————————–
Havale:
Bankada gişenin önünde işlemimin yapılmasını bekliyorum. Yanımdaki gişede işlem yaptıran yaşlı teyzeye, işlemini yapan kadın soruyor: "Parayı kim alacak teyze? Alıcısına ne yazalım?" Teyzem cevap veriyor: "Bu paranın hayrını görme inşallah yazalim" evladım.
————————————————–
Lamba:
Dün gece evime giderken yolun tenhalığından olsa gerek kırmızı ışıkta geçtim. Ardından yurdum polisine alkışı hak ettiricek anons: "Bacım o geçtiğin gece lambası değildi; çek sağa".
————————————————–
Hacim nedir?
Öğretmen bir arkadaşımdan naklen: 5. Sınıfların Fen Bilgisi sınavının 2. sorusu: "Hacim nedir? Bir örnek vererek açıklayınız". Öğrencimizden gelen cevap: "Hacdan gelenlere hacim denir. Örnek: Nasılsın hacim?"
sabah sabah gülümseyin istedim
Ibosumun böön sivavi vardi naptiysa
tenkyu anacım buyrunnnnnnnnnben geldim , ama sen kaçmışsın. biz bugün evdeydik. uyuyo şimdi.uyansın bi park tru yaparız.
iboşum umarım sınavların iyi geçer.
celen niye üzdü seninki bakim seni.klava:
özlem bugün evine taşınıyooooooo. dün keremin halayı vardı. ben katılamadım şimdi bi halay çekim bari :teytey::teytey::teytey: turkbayragi bunu çok sevdim. turkbayragi
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.naber karılarrrzemuszemus kızımın 2.dişi de geldiiiiiiiiiiiiii.çok mutlu oldum gerçekten lennnnnnnnn.darısı olmayanların başınahihoyyyt
sizler naptınız bakem anlatın.
iki haftalık sıkıntılı dönemin sonunda bizim ilk dişimiz çıktııııııı alkisalkisalkishatta yanındakide belirmiş bi kaç güne kadar oda çıkacak darısı diş çıkarma sıkıntısı çeken tüm annelerin başına şakkıdı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 la ben hiçbi dizi izlemiyodum, daha önce bahsettimya psikolojimi bozuo benim diziler, zaten çok hayelci bi yapım var, kendimi başrol kahramanlarının yerinde buluvriyom iyi olmuo kaydirigubbakcemile3 hani eskiden yılanhikayesi die bi dizi vardı, ben ordaki kürşata hastaydım ya millet momoliylen erkan ağaya bayılıyolardı ben kürşata ne manyak karıyım yav kaydirigubbakcemile3 bi de izledikten sora o kadar etkileniodum ki, gece onu düşünerek uyuyodum, hatta bi gece rya görmüşüm, rüyamda ben zeyno olmuşum, erkan ağa da bana zeynom gitme diodu :roflol::roflol::roflol: ama bu diziye takıldım ya, nasıl oldu bende bilmiorum, müziğini falan indirdim netten, telefon müzüğü olarak kullanıyom şimdi, bi de çok uzun sürüyo, aralarda reklam olmuo kendimi kaptırıyom valla iice, ağşamları dantel neyin örim bari izlerkene iyi gider :roflol:
:
:
iki haftalık sıkıntılı dönemin sonunda bizim ilk dişimiz çıktııııııı alkisalkisalkishatta yanındakide belirmiş bi kaç güne kadar oda çıkacak darısı diş çıkarma sıkıntısı çeken tüm annelerin başına şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?