2008 Ekim Anneleri

ibooooooooooşşşşşşşş napan?sınav nasuldu gurban?büte kalmadın inşallah?

evet o meyve filseinden jokerde görmüştüm mart ayında ama almamıştım.göğüs pompasını alırken. ço k kulanışlı boğulma tehlikesi yok sadece kıyafetlerin meyve suyundan nakavt olma tehlikesi var kaydirigubbakcemile3
ben baston arabayı kraf istiyorum çünkü güneşliği çocuğun neredeyse göğüs bölgesi hizasına kadar iniyor. baastonlar çift yönlü olamdıkları için karşıdan gelen güneş veya rüzgarı engeleyemiyorsun. bu güneşliği indirdiğin zaman yağmur dahi yağsa ssanırım çocuğun sadece dizleri ve ayakları ıslanır.epey aşağı iniyor
hatta eşim dalga bile geçiyor baen ila kraft olması şart mı diye
bide bu arabanın fiyatı 200 civarı. ama bence çok kullanışlı. diğer markalara çok bakmadım.bi iyice araştırayım da. bi velimde gördüm kraftı iyice inceledim. oldukça da menun olduğunu söyledi.
bide güneş kremi araştırıyorum. ne lacağımı bilemedim.
bugün koru parka gittik. orada big mamass diye bir pizzacı var. dünya mutfaklarını da yapıyor. makarna , salata fln. b abacığım götürdü. çok güzeldi. bi meyve şöleni ikram ettiler ki süper. eşim oranın pizza şefini tanıyo.aüper şeyler ikram etti. ÖZLEMMMMM tavsiye ederim.bi deneyin gitmeiyseniz.cokacimcoook

hee o arabalardan bende alıyım diorum, hala daha almadık, geçenlerde baktık 120 falan diodu bi tanesine, güzel bişeydi beğenmiştim, bu aralar ilgilenemedim, bu hafta sonu olmazsa herüfümü kandırim de aldirim kaydirigubbakcemile3
neyimi çekiştirdiniz ule :mymeka: gel olm gel de ben o gaydırıguppak cemileyi oynamasını bilmiim kaydirigubbakcemile3
ibooooooooooşşşşşşşş napan?sınav nasuldu gurban?büte kalmadın inşallah?

hee eyiydi anam, dün öğleden soraki gayet güzel geçti, bugün sabahtan girdiğim büyük ihtimal büte kalcak, öğleden soraki de güzel geçti, ama abi millet kudurdu yaaa, şoke oldum, noluyo ya dedim, kaçtım hemen sınıftan kaydirigubbakcemile3

oyna benlen iboş delikafadulden oynaaaaaaaa delikafadulden puhahahahaaaaa :roflol:

Ben geldim ama hacer kucagimda ve yuzumu yoluyo bi huzur ver kizim ya izdirap oluyo bana piknikten gittik geldik orda temis havada uyudu tabi uyku yok gozumde

Ben geldim ama hacer kucagimda ve yuzumu yoluyo bi huzur ver kizim ya izdirap oluyo bana piknikten gittik geldik orda temis havada uyudu tabi uyku yok gozumde

oo pikniğe gittiniz ha, biz uyuz uyuz sınava girelim siz pikniğe gidin :çok üzgünüm: şaka bi yana pikniğe gitmeyi çok özledim ben yaa, bizim araba da yok nasıl gideceksek artık şimdik hacer uyanıkmı hala, bugün benim sıpa da geç uyudu, yaa alt damağının sol taraftaki diş yeri acayip kabarmış, sabah akşam patlıcak, bi kurtulsaydık bee hüfffffffffffff

günaydınlar kızlar haftanın ilk mesajını yazayımturkbayragi
cumartesi taşındık ama yerleşme bitmedi akşam telefonun saatini kurarken bi girdim siteye cepten ama mesaj yazmayı beceremedim çok uykum gelmişti çıktım
çok yorgunum çok zormuş taşınmak kafamçokkarıştı

günaydın özlemcimmm hadi geçmiş olsun kurtulmuşsun çok zordur taşınmak ama bahar temizliği olmuştur senin içinde:)

günaydın hadi geçmiş olsun darısı başıma ctesi bende taşınıyom
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızımın dişi çıktı dün mama yedirirken bi baktım o muhteşem ses çıt çıt çok tatlı darısı çıkmayanlara ama 2 hafta duman etti bizi heeee biri daha kabarmış yandım 2 hafta daha böyleyikkkkkkkkkkkkk
anam bunlar ne hoşmuş kullanam bari uysada uymasdasdaturkbayragimafoldumbenvereliniortakzemuszemusopuyorumnanaktanlaelaelaelaelaesositososito

günaydın herkese çok giremiyorum tatilden döndüğümüzden beri gülçe zirve yaptı artık hiç oyuncakla oynamıyo kucağıma gelmeye çalışıyo kucağıma alıyom bu sefer kendini kucağımdan atmaya çalışıyo akşama kadar canımı çıkarıyo amaaaaaaaaaaaaaaaaa dışarı çıkınca gezince kuzu oluyo kuzu

turkbayragigünaydın millet ben geldim
haftasonu babacım geldi o yüzden firariydim babişkomun ankarada toplantısı varmış gelmişken bize de geldi işte oğluşum dedesiylen oynaştı durdusırnaşık şey
zemuszemusanaaaaa bu ne len pek hoşmuşzemuszemus

celenle gamze buluşmuş ha hiç de kıskanmadım:dilcikar::dilcikar:
ama celeni de cemreyi:dilcikar: de çok ösledim yawsenağlamaopuyorumnanaktan
hişşşt gamze sıra bizde len dönde buluşak çok pis gaza geldim:enbuyukkk:
habide meyve filesi aldım.bugun içine muzu koydum aman nasıl cekio cuk cuk kaydirigubbakcemile3 en akıllıca aldığım sey o oldu.bundan sonra seftali karpuz hep onda yer güvnle yerimseniben
yaw bu file bizde hiçç işe yaramadı:uhm:aldığım en gereksizz şey oldu kocişime o kadar tutturmuştum al diye sonra başıma katı bi kere kullanamadıksenağlamaonda yemek istemiyii ama muzu eline veriyom habpur hupur yiyoo anlamıyom dişde yok nası yiyo çiğniyo bu çocuk hafasonu köfte pilav yedi sadece çatalla biraz ezip verdim yanında da yoğurdu
sanırsam bizimki artık iyicemen katıya hazır cokacimcoook
hadi geçmiş olsun iboşum inş hepiciğini takıntısız geçersin

oh piknik haaa magal yapasım geldi pöffffffcokacimcoook
yeni evinizde sağlıkla sıhhatle huzurla oturun inş özlemcim

ayy ne güzel dişiniz hayırlı olsun yağmurcumdarısı bizim başımıza artıık:enbuyukkk:

Günaydın Kızlar
Beyazzambakcım bizim bebek te aynı canım hiçbi yerde durmuyor
Yağmurcum Tebrik ediyorum inci inci dizilsinler inşallah darısı başımıza inşallahhhhhhhh
Özlemcim yeni evin hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun inşallah ağız tadıyla....

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:günaydın kızlar hadi oğlumun halayına teey tey

anam bi dünya alıntı yapmıştım gitti hepsimafoldumben
nese çok waktim yok çıkcas birazdan...
bende sizi çok özledim çeleeenennnn..cemreyi öp benim yerimekaydirigubbakcemile3
edhak ewet sıra bize geldi adaya dönünce görüşelim bacımdelikafadulden
ilk inciniz hayırlı olsun yağmuuurrrzemuszemus
daha ne yazcaktım unuttum nese...
ben bu yeni smilies leri çok sewdim yaw..
ben kaçıom..yarın akşama kadar giremicem büyük ihtimal..hepinizi öptüm anam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…