2008 Ekim Anneleri

hehee benim annem bana hep görsen bile bilmiyomuş gibi yap başkası ilk gördüm sansın diyodu kendi ilk gördü altın bileklik aldı oğlumakaydirigubbakcemile3

bizim disimiz hala cıkmadı.bariz bir kabarıklıkta yok.ama cok huzursuz,butun gun gece gunduz ne yiyor ne iciyor nede uyuyor..atesi,kusmasi vs i yok. bir haftadir oldurdu beni.yarin doktorami gotursem acaba..

geçmiş olsun miy.acaba diş belirtisi mi?çünkü eylülün de iştahı yoktu.hoş şimdi de yok ama.eğer endişeleniyosan götür canım

bugün bizim feleğimiz şaştı valla..mafoldumben

havalar çok ısındı ela ne uyuyabildi ne yiyebildi.. sersem oldu çocuk..senağlama
evin içi 29 derece şu an düşünün yani..-tatlicadiarzu-

Ben yine tek basima ben yine tek basima yarim kaldim askinla bu sarki ekim analrina gitsin halilo bile yok hey bee bir zamanlar bu saatlerde ne de killatirdikk artik bende fazla girmicem can sıkıntimi atacak baska bisey bulmam lazim burdan tik yok artik

hayırlı olsun inşallah yeni eviniz.
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:günaydın kızlar hadi oğlumun halayına teey tey
:teytey::teytey::teytey:

eeeee ben burdayım yaaa.bu saatlerde ben her gece burdayım.
bizim alt iki dişimiz çıkmıştı ya. bu akşam baktım sağ taraftaki dişin de beyaz çukuru açılmış. pirinç tanesinden ufak şuanda.
dişleri çıkmayan daha , diğer bebişlerde umarım sağlıkla çıkarırlar.ama 3-4 gecedir de uyumadan önce şöyle bir ağlıyoruz. dişten herhalde.

Ey1 geceler herkese kerem1 emz1rd1m erkenden yatm1st1m uykuyu aldm g1b1

Saol nurce art1k bulusuruz b1 cumartes1

niva bende warım halayda:teytey:
a.s.a.s.a.s.

canım hayırlı olsun yeni dişiniz.giray gibi sıradan çıkaracak herhalde seninkidekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…