:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:günaydın kızlar hadi oğlumun halayına teey tey
yok anam bugün yarın gider internet bugün herif kapatıydı:a015:
bende tatilde birlikte olcam inşallah sanırsam benimde son 16 gün tey tey
inşallah canım hep mızırdanıyyyy
len dişi ben gördümmmmmmm ben alcam demi ne edim kimse yokki gösterdimde hediye alsalarrrrrrr
hacere bak politik anam hediye içinmi dede dedi kızzzzz aferin kuzuma
hayırlı olsun inşallah yeni eviniz.günaydınlar kızlar haftanın ilk mesajını yazayımturkbayragi
cumartesi taşındık ama yerleşme bitmedi akşam telefonun saatini kurarken bi girdim siteye cepten ama mesaj yazmayı beceremedim çok uykum gelmişti çıktım
çok yorgunum çok zormuş taşınmak kafamçokkarıştı
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:günaydın kızlar hadi oğlumun halayına teey tey
Ben yine tek basima ben yine tek basima yarim kaldim askinla bu sarki ekim analrina gitsin halilo bile yok hey bee bir zamanlar bu saatlerde ne de killatirdikk artik bende fazla girmicem can sıkıntimi atacak baska bisey bulmam lazim burdan tik yok artik
kizlar hadi ben kacar
a.s.a.s.a.s.niva bende warım halayda:teytey:
sağolun canlar darısı çıkarmıyanların başına
halayda bende varımmmmmmmmmmmm:teytey: a.s.a.s.
yavrum sizin de dişiniz hayırlı olsun
yeni ayınız kutlu olsun canım vereliniortak a.sa.s.a.
yağmurcum inciniz uğur getircin zeytin gözlüme darısı bize olsun 9aylık olduk ama tık yok bu hafta dr a gidince sorcam bukadar gecikmesi normal mi diye:uhm:
normaldir canım genetik olabiliii
Selam millet ozlemcim yeni evin hayirli olsun yamurun diside hayirli olsun nivanim oglusunun yeni ayi da hayirli olsunn ohh ne guzel haberleer kizlar hacer artik dede diyo hadi kizim dede de diyom de de de de diyo bide app laa apla diyo ablasi yok ama yinede diyoo ilk dede diye dillendi ama cok tatli dilini az disri cikariyo de de de de diyo
bizimkisi de baba diyikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
a.s.a.s.aneeeeeeeeeeeeee 8 aylık olmuşunuz hayırlı ossunnnnnnnn :teytey::teytey::dance:
yettim yettimm
:teytey::teytey::teytey: a.s.a.s.
hayırlı olsun yeni ayınızzzalkisalkisalkisa.s.a.s.
yavrum yağnış geldin, burda doğuran ekim anaları var, sen 2009a gideceen, ama göbüş göstertme konusunda senlen yarışabilirim haa :roflol::roflol: allah beebeni hayırlıısylan kucağına almak nasip etsin anacım, göbüşün güzel duriiiii:asigim:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
napıonuz len bugun komsu geldi scımı boyadık.şimdide iğneye gidiiik mafoldumben
yettim uleeeeeeennnn :teytey: :teytey: :teytey:a.s.a.s.
a.s.a.s.:teytey::teyteyğluşunun 8.ayı hayırlı uğurlu olsun inşallahopuyorumnanaktan
hayırlı olsun inşallah yeni eviniz.
:teytey::teytey::teytey: a.s.a.s.a.
eeeee ben burdayım yaaa.bu saatlerde ben her gece burdayım.
bizim alt iki dişimiz çıkmıştı ya. bu akşam baktım sağ taraftaki dişin de beyaz çukuru açılmış. pirinç tanesinden ufak şuanda.
dişleri çıkmayan daha , diğer bebişlerde umarım sağlıkla çıkarırlar.ama 3-4 gecedir de uyumadan önce şöyle bir ağlıyoruz. dişten herhalde.
canım biz de uykusuzus ya niye bilmiiiim:sm_confused:
günaydınnn
hakkaten daha yaz başında başladık dağılmaya yaz sonuna hakkımızda hayırlısı...
herkeşler gezi anam ben evi bekliiiimsenağlama
hayırlı olsun inşallah yeni eviniz.
:teytey::teytey::teytey:
eeeee ben burdayım yaaa.bu saatlerde ben her gece burdayım.
bizim alt iki dişimiz çıkmıştı ya. bu akşam baktım sağ taraftaki dişin de beyaz çukuru açılmış. pirinç tanesinden ufak şuanda.
dişleri çıkmayan daha , diğer bebişlerde umarım sağlıkla çıkarırlar.ama 3-4 gecedir de uyumadan önce şöyle bir ağlıyoruz. dişten herhalde.
Ey1 geceler herkese kerem1 emz1rd1m erkenden yatm1st1m uykuyu aldm g1b1
Saol nurce art1k bulusuruz b1 cumartes1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?