yok anam bugün yarın gider internet bugün herif kapatıydı:a015:
bende tatilde birlikte olcam inşallah sanırsam benimde son 16 gün tey tey
inşallah canım hep mızırdanıyyyy
len dişi ben gördümmmmmmm ben alcam demi ne edim kimse yokki gösterdimde hediye alsalarrrrrrr
hacere bak politik anam hediye içinmi dede dedi kızzzzz aferin kuzuma
yeni eviniz hayırlı olsun canım güle güle oturun size hayırlar getirsin inşalalhsaolun kızlar valla etlerim ağrıo sırf evde dolanmaktan o koliyi aç yerleştir vs akşam eşim zorla yatırdı daha iş yapcaktım iyiki de yatırmış hiç kalkamıycaktımzemuszemus bu çok güsel bişey ya:
maşallah hacere daha nelerini görcez inşallah :asigim:Selam millet ozlemcim yeni evin hayirli olsun yamurun diside hayirli olsun nivanim oglusunun yeni ayi da hayirli olsunn ohh ne guzel haberleer kizlar hacer artik dede diyo hadi kizim dede de diyom de de de de diyo bide app laa apla diyo ablasi yok ama yinede diyoo ilk dede diye dillendi ama cok tatli dilini az disri cikariyo de de de de diyo
ben geç kaldım kendi kendime halay çekim bari :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:günaydın kızlar hadi oğlumun halayına teey tey
çok özledik seni artık sık sık gel tamma mı kocişi gönderdin dimiben geldimmmm :dilcikar: :dilcikar:
eeeee herkes nerdeee :uhm:
çikolatam artık çok güzel ve net bir şekilde BABA diyo babasını işten gelince BABA diye karşılıyo.yaa bunlar gitgide tatlanıyolar:))
tünaydın opuyorumnanaktan acım uleeeyyynnnn delikafadulden dün diyette kaçamak yaptım bugun kendimi extra sporla cezalandırdım laelaelaelaelae kolum bacaaam et kesti anasını satiim kafamçokkarıştı herkes nirde len hakkat
celeeeeeeen nasılsın cemre kuzum nasıl opuyorumnanaktan
yeni eviniz hayırlı olsun canım güle güle oturun size hayırlar getirsin inşalalh
bu arada yeni ev yeni çocuk ister :jeyyar:
maşallah hacere daha nelerini görcez inşallah :asigim:
ben geç kaldım kendi kendime halay çekim bari :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey:
çok özledik seni artık sık sık gel tamma mı kocişi gönderdin dimi
allah tez zamanda hayırlısıyla kevuştursun turkbayragi inşallah zaman su gibi geçsin sizin için :teselli:
oooo maşallah çikolataya zaten giray çoktaaaaaaan koca adam oldu darısı bizlere zemuszemus
celencim canım yaaa diyet konusunda bişey diyemiyorum bende öyle çirkin zayofım ki kendimden hiç hazetmiyorum ne yesem doymuyorum bir tuhaflık var anlayamıyorum.kan değerlerimde iyi çıktı ama herşey üzerimden düşüyo böyleside iyi değil beeee
inşallah temiz çıkar sonuç canım malesef bilmiyorum ama gülçeni,n çişi artık eskisi gibi turuncu değil ve çok kokmuyo ama çoooooooooooook huzursuz hep gezme oyun istiyoii len sen ne ediin :1hug: cemremin bugun son iğnesi var.persembe idrar kültrü vericez.ama gecmedi tam sanırım :çok üzgünüm:hala rengş koyu ve kötü kokuo :1no2: acaba suruba ve iğneye rağmen gecmezse o zaman nasıl tedavi uyguluolar biliinmi CADIARZU
gülççe nasıl?hala huzursuzmu?acaba gülçedede bööle bi durum olabilirmi ki?cemrede ilk basladığında acccaaip huzursuzdu.
sağol canım gülçe çok fena yaaaaaaaaa anlatmakla olmaz görmek lazım gören herkes bravo sana iyi ayakta durabiliyosun diyolarzambakcım sağolasınhihoyyyt gülçemiz nasıl bu arada iyimi?
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim leynnnnnnnnnnn :dance:
napiisiniz bakiim hatunlar...
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiin napıyon yağız napiiiiiiiiii
Kizlar bezelye duduklude ortalama kac dakka haslamak gerekir hep konserve bezelye aliyodum budefa esim normal almis
20 dk yeter ama düdüklünün pişirmesine ve bezelyenin tazelik durumunada bağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?