2008 Ekim Anneleri

bu arada bizde 7.ayımızı doldurduk artık ne güzelllllllllllllll.
leyloşum yaz gelince zor tabi sıcaklar başlayınca herkes kaçar yavaş yavaş napalım kalan sağlarla devam ederiz bizde.

oyyyyy oyyyyyy kara üzümümde diş çıkarmış yerim onu bennnnnnnna.s.

çikolatam artık çok güzel ve net bir şekilde BABA diyo babasını işten gelince BABA diye karşılıyo.yaa bunlar gitgide tatlanıyolar:))

tünaydın opuyorumnanaktan acım uleeeyyynnnn delikafadulden dün diyette kaçamak yaptım bugun kendimi extra sporla cezalandırdım laelaelaelaelae kolum bacaaam et kesti anasını satiim kafamçokkarıştı herkes nirde len hakkat

yeni eviniz hayırlı olsun canım güle güle oturun size hayırlar getirsin inşalalh
bu arada yeni ev yeni çocuk ister :jeyyar:

maşallah hacere daha nelerini görcez inşallah :asigim:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:günaydın kızlar hadi oğlumun halayına teey tey
ben geç kaldım kendi kendime halay çekim bari :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey:

ben geldimmmm :dilcikar: :dilcikar:

eeeee herkes nerdeee :uhm:
çok özledik seni artık sık sık gel tamma mı kocişi gönderdin dimi
allah tez zamanda hayırlısıyla kevuştursun turkbayragi inşallah zaman su gibi geçsin sizin için :teselli:
çikolatam artık çok güzel ve net bir şekilde BABA diyo babasını işten gelince BABA diye karşılıyo.yaa bunlar gitgide tatlanıyolar:))

oooo maşallah çikolataya zaten giray çoktaaaaaaan koca adam oldu darısı bizlere zemuszemus

celeeeeeeen nasılsın cemre kuzum nasıl opuyorumnanaktan

leylaaaaa sen nasıl oldun iyileştinmi artık hacere de ki kızıma da konuşmayı öğretsin benim sıpa dede değil de değil eeeeee bile demiyo yaaaaa

celeeeeeeen nasılsın cemre kuzum nasıl opuyorumnanaktan

ii len sen ne ediin :1hug: cemremin bugun son iğnesi var.persembe idrar kültrü vericez.ama gecmedi tam sanırım :çok üzgünüm:hala rengş koyu ve kötü kokuo :1no2: acaba suruba ve iğneye rağmen gecmezse o zaman nasıl tedavi uyguluolar biliinmi CADIARZU
gülççe nasıl?hala huzursuzmu?acaba gülçedede bööle bi durum olabilirmi ki?cemrede ilk basladığında acccaaip huzursuzdu.

celencim canım yaaa diyet konusunda bişey diyemiyorum bende öyle çirkin zayofım ki kendimden hiç hazetmiyorum ne yesem doymuyorum bir tuhaflık var anlayamıyorum.kan değerlerimde iyi çıktı ama herşey üzerimden düşüyo böyleside iyi değil beeee

zambakcım sağolasınhihoyyyt gülçemiz nasıl bu arada iyimi?

hıh :dilcikar: kıskanmadım hiç hıh :dilcikar:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim leynnnnnnnnnnn :dance:
napiisiniz bakiim hatunlar...

inşallah temiz çıkar sonuç canım malesef bilmiyorum ama gülçeni,n çişi artık eskisi gibi turuncu değil ve çok kokmuyo ama çoooooooooooook huzursuz hep gezme oyun istiyo
zambakcım sağolasınhihoyyyt gülçemiz nasıl bu arada iyimi?
sağol canım gülçe çok fena yaaaaaaaaa anlatmakla olmaz görmek lazım gören herkes bravo sana iyi ayakta durabiliyosun diyolar

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim leynnnnnnnnnnn :dance:
napiisiniz bakiim hatunlar...

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiin napıyon yağız napiiiiiiiiii

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiin napıyon yağız napiiiiiiiiii

hoşbulduk canımmmŞeniz iyiyim senin gülçe gibi bi yaramaz da ben de var biliyonÇok üzgünüm çoookne oturmak istiyo velet,ne oyun oynamak..sürekli gezcez ve karıştırcaz heryeri...oyuncaklarını koyuyom önüne,birlikte oynamaya çalışıyoruz..10 dk geçmeden bıkıyohiç bişeyle tatmin olmuyo netcem bilmiyom valla
sen nasılsın?gülçe iyimii?

bu arada yağızcım baya net bazı kelimeleri söylüyo artıkalkisalkisalkisdaha emekleme yok ama konuşma erken olcak sanırım:dance:herşeyden önce anne demeyi öğrendi.:asigim:.bazen özellikle ağladığında anne deel diye beni çağırıyo..baba,dede,mamma ve memme yi çok net söylüyo..çok acıktıysa memmeeeee diye ağlıyo ve göğüslerimi çekiştiriyo.kaydirigubbakcemile3.bayılıyorum bu hallerine hergün yeni bişey öğreniyolar.maşallah hepsine yaa

ya herkes nereye gitti?1 saattir yağızla ilgileniyodum tek bi mesaj bile yazılmamış.eskiden olsa okumaya yetişemezdim:çok üzgünüm:.yaprak dökümü gibi dökülüyoz galiba artık...neyse bende kaçtım...tek başına tadı çıkmıyo:dilcikar:

Kizlar bezelye duduklude ortalama kac dakka haslamak gerekir hep konserve bezelye aliyodum budefa esim normal almis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…