2008 Ekim Anneleri

silam millet diycem ama selam vercek kimse bilem yok :dilcikar: ya ben geçmişi okudum da alıntı yapmadım yaa, şimdik de kime ne diyeceydim unuttum, aklımda kalan nihal var, len şimdiden menşur insanlarlan poz neyin vermeye başlamış bu zilli yavkaydirigubbakcemile3 kızlar bugün bizim ilk dişimiz çıktı, dün acayip kabarıklaşmıştı, akşam sabah patlar kesin diodum, bugün annemlere gitmiştim, bi baktım dişi yarılmış çıkmış, minicik beyaz bişi opuyorumnanaktan çok şükür ilk dişimizi çıkardık, pek öyle aşırı huysuzluk falan yapmadı ama bu aralar iştahı pek yok, bi de daha önce bahsetmiştim kendi kendine uyumayı örettim diye, 1 haftadır falan da uyumuyo öle, ya salıncakta sallanarak ya da kanguruyla uyuyoruz, hatta bazen onları bile reddedip deliler gibi ağlıyoruz, bi de ishal olduk, o kadar zorultuya bi bakıyom sulu sulu sarı kaka çıkmış, üstüne üstlük ateşimiz de vardı bugün, saat 12 gibi annemlere gitmiştim, baktım çocuk cayır cayır yanıyo, duş aldırdık, geçmedi ıslak bezle sildim, geçmedi yine duş aldırdım yine ıslak bezle sildirdim, baktım en son düşmüyo eczaneden fitil aldım yarım fitil verdim, akşam eve gelince bi duş daha aldırdım, bugün 2 kere bezle silindi, 3 kere yıkandı, 1 saat kadar önce ateşi 36.9du, iyi sayılır ama bu gece nöbetçiyim ben, :çok üzgünüm:

vay zilli vay biz de temmuzda istanbula gidicez nasıl gidicez bilmiiiimlaelaelaelaelae

yusufum da eymenim incin hayırlı ossun kuzum iboşum saydıkların normaldir patlattı ya..yarın öbür gün yanındaki de gelir...:dance::dance:

Gunaydinn geldim len geldim ya artik su muge anliya bakmicamm dunde kayip bi kiz armaya gelmislerdi bugun bulundu baktinizmi komsusu kacirip oldurmus ve sobada yakmis tühh allah beleni versin nasil kiydin canii kadin

günaydınnn
iboşum gözün ydın yusufumun da ilk dişi çıkmış
püfffffffff darısı bizimkilerin başına bu gece saat 4 te bi uyandı zırıl zırıl kocam bile uyandı düşünün o kadar yani 45 dk da zor uyuttum artık sıcaktan mıdır dişten midir yoksa başka bir karın ağrısı mı var anlamadım
bi gece önce çok güzel uyumuştu halbuki üfffffffff.......

hayırlı olsun canım ilk inciniz devamı kolay gelir inşallah yusufumu kocaman kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan

Zambakim ben de ogretmistim hacere besigine koyup odadan cikiyodum kendi uyuyodu vede 2 3 saat simdi kudurdu uyutamiyom hergun ayni saate besigine yatiriyodum ee ee felan hafif hafif salladim eger itiraz edip agliyosa alip sakinlestirip yeniden yatirdim zaten uykusu varsa hic almama bile gerek kalmadan emzigi alinca uyuyadu dbestten ogrendiydim bunu ama simdi ayakta sallaniyo

Dun hacer bu bebek menusu bolumundeki misir unlu kahvaltidan hazirladim ama yedirmedim ya acaba agirmi gelir dedim bide tadi hic guzel degildi misir ununu ve bugdayunu su veye sutle pisiriyosunuz onra tereyag kasar veye istedigin peyniri karistiriyosun onceden islatilmis kuru kaysi ve uzum de karistiriyosun yaziyodu bende su ile misir ununu pisirdim icine tereyag kasar karistirdim sadece ama yedirmedim siz veriyomusunuz

kizlar varya hani cocuklarimizi buyutuyoruz ben sunu anladim simdi mesele onceden bi yaramaz cocuk gorunce nasil diyim inatci veya arsiz bi cocuk diyelim sinir olur derdimki annesi hic terbiye vermemis simdi sunu anladim yanlisim varsa duzeltin simdi hacerin bi huyu var istedigini yaptiriyo yapmazssan yikiyo artaligi atiyorum evin anahtarina bayiliyo onu gorunce istiyo bende agzina aliyo diye vermiyorum nasil sinirleniyo varya ayagini yerlere vurarak cirpinarak agliyo bi gorseniz ellerini kapasina vuruyo kendini kasiyo kizariyo hani sinirlenince dyumruk yapar dislerimizi sikariz ya aynen oyle yapiyo imkani yok onu alacak vermiyorum hani her istegini yerine getirneyecegimi bilsin diye unutturmaya calisiyorum ama onu almadan hic bisey ilgidsini cekmiyo ve caresiz veriyorum simdi bu cocugun huyu genlerinde var babasi kilikli demekki diyorum bazi seyler anne ve babanin yetistirmesinden kaynaklanmiyo ben bunun onune nasil gececem korkuyorum parmak kadar bebe daha bacak kadar boyuyla beni parmaginda oynatiyo

selam millet ben geldimopuyorumnanaktan..çok şükür ewimdeyim artık:lepi:
efekaan gece öksürdü biraz doktora götürcem bugün...:çok üzgünüm:
umarım hepiniz iyisinizdir..çok kıllatmışınız anam be nasıl okiimki şimdi

saçınımı boyadın ne renk yaptın yaw senin saç rengin çok güzeldi zaten niye boyadın len:sm_confused:
kıyamam ben kuzuma..biran önce iyileşir inşallah...
hem bişi diim mi :çok üzgünüm: ben sizi çok özledim beeee
gittinizmi len yoksa ankaraya...yoksun..msnden fotoları yollıcaktım..

hadi gözünüz aydın iboşum darısı bizim başımızadelikafadulden

Yaa nerdesiniz yaa

ben yeni geldim leylaa sen nerdesin bacımdelikafaduldendelikafadulden

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım ilk inciniz devamı kolay gelir inşallah yusufumu kocaman kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan

Yusufunda diisii cikmiss anaa ne guzel hadi hayirli olsunn

sağolun kızlar, ama benim morelim çok bozuk, cocuğum yanıyo cayır cayır :çok üzgünüm:
bide ibooooooooş kendi kendine uyumayı nasıl öğrettin yaaa biz hala çıldırıyoruz

zambakcım aslına bakarsan ben öğretmedim, kendisi öğrendi, hiçbir zaman şunu öğretecem diye yanaşmıyorum yanına, arada bi deniyorum, o anki durumuna göre hareket ediyorum, bi gün keyfi yerindeyken yatağına yatırdım yanına oyuncaklarını koydum, hiç mızıklanmadan oyuncaklarıyla oynarken uyudu kaldı, sonra her uyku öncesinde bunu tekrar ettim, o da alıştı, ama şu anda uyumuyo ööle,
geçmiş olsun yavrum, bizim de ateşimiz var yaa, gece 2 de ölçtüm 38,5tu, kaldırdım fitil verdim, üzerini soydum, gece de çok sıcaktı, bi süre cıbıl bıraktım, ıslak bezle sildim, sora biraz oynaştırdık, salıncana koydum geri uyuttum, saat başı ölçtüm, 37,5-38 arası geziyo, fitil vermedim ondan sora, sabaha kadar cıbıl yatırdım , üzerine sadece iki kat bi çarşaf örttüm, sabah ateşini ölçtüm, 37.5 olmuş, bura da rüzgar esiyo hava serinledi, üzerini giydirdim, çocuğumun hiç hali kalmamış, dün keyfi şendi, bugün hiç keyfi yok, kahvaltı da vermedim, zorlamak istemedim, 120lik biberon maması yaptım, onu içti, içinde az bişey kalmıştı, içmeye de devam ediydu, birden kustu, üzerini deiştim hemen, boğazı temizlensin diye azık su içirdim yatırdım, 2 saate yakın uyudu, sora kalktı, muzlu yoğurt yapim yesin dedim, kaşıkla verim dedim yemedi sulu sulu ağlıyo mafoldumben sora biberona koyim de öle verim zorlamayım çocuğu dedim, biberondan içiriyodum, içerken durduk yere yine kustu, biraz dinlendikten sora da 90lık mama verdim, üzerine de su verdim, koca gün midesine giren tek şey 90lık mama oldu, vücudu yanıyo çocuğumun, benim de içim yanıyo, mazlum mazlum bakıyo yüzüme, mafoldumben akşama kadar düzelmesse dra götürcem
ya leyla ben zorlamıyorum açıkcası, çocuum neyi istiyosa onu yapıyorum, bu şımartmak değil bence, gerekli yerde hayır dicez tabi ama, çok masumca istekler bunlar, mutlu oluyos a ver bence, gözünün önünde oynaştır, elinden alma, bi şekilde dikkatini başka yere çek anahtarı da çaktırmadan kaybet, ben o an istediği bişeyi elinden almak taraftarı deilim, hçbişey çocuumun mutluluğundandaha önemli olamaz, o an oynadığı şey onun için ugygun değilse de başka bişeylerle dikkatni çekip alıyorum, biraz akılları başlarına gelsin zaten onlarla oynamıcaklar, daha farklı şeyler isticekler, ki oynamak isteseler de o zaman öğretiriz hayırı, bence şu anda hayır deemek için çok erken, tabi bazı durumlar hariç, çok zorlama hacoşumu, bırak eğlensin

selam kızlarrzemuszemus kk ya giriyorum çoğu zaman yazamadan çıkıyorum..:1rolleyes:

bir de kızlarr bebeklerinize balık yağı veriyor musunuz..:uhm:
balık olarak da mezgit öneriyorlar.. somon dil balığı önceden öneriyorlarmış dip balığı diye ama artık önermiyorlar..yasakkelime

hayırlı olsun canım inciniz..
Gunaydinn geldim len geldim ya artik su muge anliya bakmicamm dunde kayip bi kiz armaya gelmislerdi bugun bulundu baktinizmi komsusu kacirip oldurmus ve sobada yakmis tühh allah beleni versin nasil kiydin canii kadin
valla bende bakmıycam yaa.. psikolojimi bozdu ya..senağlama
bende değişik bir şeyler bakıyom belki denerim..şutarafagitti

geçmiş olsun canım..

Son düzenleme:
saolun kızlar..ben birazdan çıkcam doktora gitcez:çok üzgünüm:
iboşum inşallah düzelir biran önce..ay hiçbiri hasta olmasın yaaaaa ben çok kötü oluyorum...mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…