selamun aleykümmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ben geldiiimmmhem buraya geldim geldim hemde çankırıya geldim.dün annemle yorucu bir yolculuğun ardından gece 12.30da geldik.feyzayı sorarsanız tek kelimeyle hem mahfoldu hem mahfetti 2 saat oltudan erzuruma gelene kadar ne uyudu ne kucakta durdu bir anneme bir bana bir eşime gitti ama hiç birimizde durmadı.oltu erzurum arabaları çok küçük okul servisi gibi birde sıcak ve kalabalık olunca hepimiz çok bunaldık.neyse havaalanına indik annem biraz uyuttu feyzayı tam rahat ettik derken uçağa binme vakti geldi.tabi bizimki kucağıma alınca uyandı.bebek arabasınıda götürdüm çok rahat oldu hava alanında kucağımızda durmadı.bu arada tam bilet kontrol noktasında sırada arkamda ertuğrul sağlam vardı feyzayı kucağına aldı sevdi bir fotoğrafımızı çek annesi dedi bende çektimopuyorumnanaktançok alçak gönüllü bir insan:1rolleyes:burda bilgisayara atamıyorum eşim gelsin onun bilgisayarına atıp koyarım:lepi:neyse uçağa bindik ama feyza uykusu bölündüğü için iyice çıldırdı inene kadar 1 saat boyunca hiç durmadı önümüzdeki kadının saçlarını çekiyor arkadakileride yabancılıyor ağlıyor ne yapacağımızı şaşırdık.ankada babamla abimin eşi karşıladılar feyzayı görünce çok şaşırdılar burdan gittiğimde feyza 20 günlüktü şimdi 8 aylık nerdeyse.çankırı yolunda ülkerin fabrikası var oranın güzel bir mesciti var feyzanın karnını doyurup uyuttuk çankırıya gelene kadar uyanmadı eve gelincede üstünü falan değiştirip uyuttum sabaha kadar ikimizde serilip kalmışızkaydirigubbakcemile3
durum budur canlarımopuyorumnanaktanayy bunlar yeni demiii çok güzeller
sizler nasılsınız herkes iyimi bebekler nasıl
silam millet diycem ama selam vercek kimse bilem yok :dilcikar: ya ben geçmişi okudum da alıntı yapmadım yaa, şimdik de kime ne diyeceydim unuttum, aklımda kalan nihal var, len şimdiden menşur insanlarlan poz neyin vermeye başlamış bu zilli yavkaydirigubbakcemile3 kızlar bugün bizim ilk dişimiz çıktı, dün acayip kabarıklaşmıştı, akşam sabah patlar kesin diodum, bugün annemlere gitmiştim, bi baktım dişi yarılmış çıkmış, minicik beyaz bişi opuyorumnanaktan çok şükür ilk dişimizi çıkardık, pek öyle aşırı huysuzluk falan yapmadı ama bu aralar iştahı pek yok, bi de daha önce bahsetmiştim kendi kendine uyumayı örettim diye, 1 haftadır falan da uyumuyo öle, ya salıncakta sallanarak ya da kanguruyla uyuyoruz, hatta bazen onları bile reddedip deliler gibi ağlıyoruz, bi de ishal olduk, o kadar zorultuya bi bakıyom sulu sulu sarı kaka çıkmış, üstüne üstlük ateşimiz de vardı bugün, saat 12 gibi annemlere gitmiştim, baktım çocuk cayır cayır yanıyo, duş aldırdık, geçmedi ıslak bezle sildim, geçmedi yine duş aldırdım yine ıslak bezle sildirdim, baktım en son düşmüyo eczaneden fitil aldım yarım fitil verdim, akşam eve gelince bi duş daha aldırdım, bugün 2 kere bezle silindi, 3 kere yıkandı, 1 saat kadar önce ateşi 36.9du, iyi sayılır ama bu gece nöbetçiyim ben, :çok üzgünüm:
hayırlı olsun canım ilk inciniz devamı kolay gelir inşallah yusufumu kocaman kocaman öpüyorum opuyorumnanaktansilam millet diycem ama selam vercek kimse bilem yok :dilcikar: ya ben geçmişi okudum da alıntı yapmadım yaa, şimdik de kime ne diyeceydim unuttum, aklımda kalan nihal var, len şimdiden menşur insanlarlan poz neyin vermeye başlamış bu zilli yavkaydirigubbakcemile3 kızlar bugün bizim ilk dişimiz çıktı, dün acayip kabarıklaşmıştı, akşam sabah patlar kesin diodum, bugün annemlere gitmiştim, bi baktım dişi yarılmış çıkmış, minicik beyaz bişi opuyorumnanaktan çok şükür ilk dişimizi çıkardık, pek öyle aşırı huysuzluk falan yapmadı ama bu aralar iştahı pek yok, bi de daha önce bahsetmiştim kendi kendine uyumayı örettim diye, 1 haftadır falan da uyumuyo öle, ya salıncakta sallanarak ya da kanguruyla uyuyoruz, hatta bazen onları bile reddedip deliler gibi ağlıyoruz, bi de ishal olduk, o kadar zorultuya bi bakıyom sulu sulu sarı kaka çıkmış, üstüne üstlük ateşimiz de vardı bugün, saat 12 gibi annemlere gitmiştim, baktım çocuk cayır cayır yanıyo, duş aldırdık, geçmedi ıslak bezle sildim, geçmedi yine duş aldırdım yine ıslak bezle sildirdim, baktım en son düşmüyo eczaneden fitil aldım yarım fitil verdim, akşam eve gelince bi duş daha aldırdım, bugün 2 kere bezle silindi, 3 kere yıkandı, 1 saat kadar önce ateşi 36.9du, iyi sayılır ama bu gece nöbetçiyim ben, :çok üzgünüm:
napıonuz len bugun komsu geldi scımı boyadık.şimdide iğneye gidiiik mafoldumben
hadi güle güle oturun özlemcim Şeniz
ayyyyyy :asigim: kıyamam ben o minyatüreeeeeeee :asigim: sağlık getirsin dişleri yağmurumnaaaaaaa :1hug:
yettim uleeeeeeennnn :teytey: :teytey: :teytey:
puhahahahaa lülülülülülü
benm şafajkta sno 26 :lepi: :lepi: :lepi:
maşallahda özendirmeye mi geldin leeenn delikafadulden valla hepimiz gaza gelmek için sırada bekliik haaaaaaaa delikafadulden delikafadulden :CüvCüv:
silam millet diycem ama selam vercek kimse bilem yok :dilcikar: ya ben geçmişi okudum da alıntı yapmadım yaa, şimdik de kime ne diyeceydim unuttum, aklımda kalan nihal var, len şimdiden menşur insanlarlan poz neyin vermeye başlamış bu zilli yavkaydirigubbakcemile3 kızlar bugün bizim ilk dişimiz çıktı, dün acayip kabarıklaşmıştı, akşam sabah patlar kesin diodum, bugün annemlere gitmiştim, bi baktım dişi yarılmış çıkmış, minicik beyaz bişi opuyorumnanaktan çok şükür ilk dişimizi çıkardık, pek öyle aşırı huysuzluk falan yapmadı ama bu aralar iştahı pek yok, bi de daha önce bahsetmiştim kendi kendine uyumayı örettim diye, 1 haftadır falan da uyumuyo öle, ya salıncakta sallanarak ya da kanguruyla uyuyoruz, hatta bazen onları bile reddedip deliler gibi ağlıyoruz, bi de ishal olduk, o kadar zorultuya bi bakıyom sulu sulu sarı kaka çıkmış, üstüne üstlük ateşimiz de vardı bugün, saat 12 gibi annemlere gitmiştim, baktım çocuk cayır cayır yanıyo, duş aldırdık, geçmedi ıslak bezle sildim, geçmedi yine duş aldırdım yine ıslak bezle sildirdim, baktım en son düşmüyo eczaneden fitil aldım yarım fitil verdim, akşam eve gelince bi duş daha aldırdım, bugün 2 kere bezle silindi, 3 kere yıkandı, 1 saat kadar önce ateşi 36.9du, iyi sayılır ama bu gece nöbetçiyim ben, :çok üzgünüm:
Yaa nerdesiniz yaa
vay zilli vay biz de temmuzda istanbula gidicez nasıl gidicez bilmiiiimlaelaelaelaelae
yusufum da eymenim incin hayırlı ossun kuzum iboşum saydıkların normaldir patlattı ya..yarın öbür gün yanındaki de gelir...:dance::dance:
günaydınnn
iboşum gözün ydın yusufumun da ilk dişi çıkmış
püfffffffff darısı bizimkilerin başına bu gece saat 4 te bi uyandı zırıl zırıl kocam bile uyandı düşünün o kadar yani 45 dk da zor uyuttum artık sıcaktan mıdır dişten midir yoksa başka bir karın ağrısı mı var anlamadım
bi gece önce çok güzel uyumuştu halbuki üfffffffff.......
hayırlı olsun canım ilk inciniz devamı kolay gelir inşallah yusufumu kocaman kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan
Yusufunda diisii cikmiss anaa ne guzel hadi hayirli olsunn
sağolun kızlar, ama benim morelim çok bozuk, cocuğum yanıyo cayır cayır :çok üzgünüm:saçınımı boyadın ne renk yaptın yaw senin saç rengin çok güzeldi zaten niye boyadın len:sm_confused:
kıyamam ben kuzuma..biran önce iyileşir inşallah...
hem bişi diim mi :çok üzgünüm: ben sizi çok özledim beeee
gittinizmi len yoksa ankaraya...yoksun..msnden fotoları yollıcaktım..
hadi gözünüz aydın iboşum darısı bizim başımızadelikafadulden
ben yeni geldim leylaa sen nerdesin bacımdelikafaduldendelikafadulden
bide ibooooooooş kendi kendine uyumayı nasıl öğrettin yaaa biz hala çıldırıyoruz
selam millet ben geldimopuyorumnanaktan..çok şükür ewimdeyim artık:lepi:
efekaan gece öksürdü biraz doktora götürcem bugün...:çok üzgünüm:
umarım hepiniz iyisinizdir..çok kıllatmışınız anam be nasıl okiimki şimdi
kizlar varya hani cocuklarimizi buyutuyoruz ben sunu anladim simdi mesele onceden bi yaramaz cocuk gorunce nasil diyim inatci veya arsiz bi cocuk diyelim sinir olur derdimki annesi hic terbiye vermemis simdi sunu anladim yanlisim varsa duzeltin simdi hacerin bi huyu var istedigini yaptiriyo yapmazssan yikiyo artaligi atiyorum evin anahtarina bayiliyo onu gorunce istiyo bende agzina aliyo diye vermiyorum nasil sinirleniyo varya ayagini yerlere vurarak cirpinarak agliyo bi gorseniz ellerini kapasina vuruyo kendini kasiyo kizariyo hani sinirlenince dyumruk yapar dislerimizi sikariz ya aynen oyle yapiyo imkani yok onu alacak vermiyorum hani her istegini yerine getirneyecegimi bilsin diye unutturmaya calisiyorum ama onu almadan hic bisey ilgidsini cekmiyo ve caresiz veriyorum simdi bu cocugun huyu genlerinde var babasi kilikli demekki diyorum bazi seyler anne ve babanin yetistirmesinden kaynaklanmiyo ben bunun onune nasil gececem korkuyorum parmak kadar bebe daha bacak kadar boyuyla beni parmaginda oynatiyo
hayırlı olsun canım inciniz..silam millet diycem ama selam vercek kimse bilem yok :dilcikar: ya ben geçmişi okudum da alıntı yapmadım yaa, şimdik de kime ne diyeceydim unuttum, aklımda kalan nihal var, len şimdiden menşur insanlarlan poz neyin vermeye başlamış bu zilli yavkaydirigubbakcemile3 kızlar bugün bizim ilk dişimiz çıktı, dün acayip kabarıklaşmıştı, akşam sabah patlar kesin diodum, bugün annemlere gitmiştim, bi baktım dişi yarılmış çıkmış, minicik beyaz bişi opuyorumnanaktan çok şükür ilk dişimizi çıkardık, pek öyle aşırı huysuzluk falan yapmadı ama bu aralar iştahı pek yok, bi de daha önce bahsetmiştim kendi kendine uyumayı örettim diye, 1 haftadır falan da uyumuyo öle, ya salıncakta sallanarak ya da kanguruyla uyuyoruz, hatta bazen onları bile reddedip deliler gibi ağlıyoruz, bi de ishal olduk, o kadar zorultuya bi bakıyom sulu sulu sarı kaka çıkmış, üstüne üstlük ateşimiz de vardı bugün, saat 12 gibi annemlere gitmiştim, baktım çocuk cayır cayır yanıyo, duş aldırdık, geçmedi ıslak bezle sildim, geçmedi yine duş aldırdım yine ıslak bezle sildirdim, baktım en son düşmüyo eczaneden fitil aldım yarım fitil verdim, akşam eve gelince bi duş daha aldırdım, bugün 2 kere bezle silindi, 3 kere yıkandı, 1 saat kadar önce ateşi 36.9du, iyi sayılır ama bu gece nöbetçiyim ben, :çok üzgünüm:
valla bende bakmıycam yaa.. psikolojimi bozdu ya..senağlamaGunaydinn geldim len geldim ya artik su muge anliya bakmicamm dunde kayip bi kiz armaya gelmislerdi bugun bulundu baktinizmi komsusu kacirip oldurmus ve sobada yakmis tühh allah beleni versin nasil kiydin canii kadin
bende değişik bir şeyler bakıyom belki denerim..şutarafagittiDun hacer bu bebek menusu bolumundeki misir unlu kahvaltidan hazirladim ama yedirmedim ya acaba agirmi gelir dedim bide tadi hic guzel degildi misir ununu ve bugdayunu su veye sutle pisiriyosunuz onra tereyag kasar veye istedigin peyniri karistiriyosun onceden islatilmis kuru kaysi ve uzum de karistiriyosun yaziyodu bende su ile misir ununu pisirdim icine tereyag kasar karistirdim sadece ama yedirmedim siz veriyomusunuz
kizlar varya hani cocuklarimizi buyutuyoruz ben sunu anladim simdi mesele onceden bi yaramaz cocuk gorunce nasil diyim inatci veya arsiz bi cocuk diyelim sinir olur derdimki annesi hic terbiye vermemis simdi sunu anladim yanlisim varsa duzeltin simdi hacerin bi huyu var istedigini yaptiriyo yapmazssan yikiyo artaligi atiyorum evin anahtarina bayiliyo onu gorunce istiyo bende agzina aliyo diye vermiyorum nasil sinirleniyo varya ayagini yerlere vurarak cirpinarak agliyo bi gorseniz ellerini kapasina vuruyo kendini kasiyo kizariyo hani sinirlenince dyumruk yapar dislerimizi sikariz ya aynen oyle yapiyo imkani yok onu alacak vermiyorum hani her istegini yerine getirneyecegimi bilsin diye unutturmaya calisiyorum ama onu almadan hic bisey ilgidsini cekmiyo ve caresiz veriyorum simdi bu cocugun huyu genlerinde var babasi kilikli demekki diyorum bazi seyler anne ve babanin yetistirmesinden kaynaklanmiyo ben bunun onune nasil gececem korkuyorum parmak kadar bebe daha bacak kadar boyuyla beni parmaginda oynatiyo
selam millet ben geldimopuyorumnanaktan..çok şükür ewimdeyim artık:lepi:
efekaan gece öksürdü biraz doktora götürcem bugün...:çok üzgünüm:
umarım hepiniz iyisinizdir..çok kıllatmışınız anam be nasıl okiimki şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?