herkse ii dilekleri için duları için sonsuz teşekkürler :çok üzgünüm: allah razı olsun hepinizden :çok üzgünüm: bi yeri iileştirelim derken baska bi yerden hastalanıo kuzum.şimdide dünden beri 38 buculk atesle yanıoo kuzum mafoldumben hemen gecen verdiği suruplara basladım.ibufen ve katarin..onşarı içince 37 ye düşüo atesi.öksürüğü ve hapsurması var :çok üzgünüm: allahım sen koru /esirge :Saruboceq: dişlerine baktım ama daha bşi yok gibi benneyaptımki gece sadece cıtcıtlı kolsuz badisiyle yatırıyorum kızımı..üstünede yorganından nevrsimini cıkardım tek nevresim örtüyorum.olur gece uyurum falan allah korusun atesi yükselmesin dedim.ama şimdide üşütmekten korkuyorum :çok üzgünüm: kızlar yanlızım tekim bi danısacağım soracağım kimse yok :çok üzgünüm: bak bakiim atesi cok mu yoksa bana mı ööle gliyor diyebileceğim kimse yook mafoldumben cok bunaldım cok sıkıldım delirmek üzereyim mafoldumben kızımın hastalığı bi yandan caresizliğim bi yandan yanlızlığım bi yandan mafoldumben
herkeslere merhaba,
öncelikle dün geçmiş olsun mesajı yazan herkese çoook teşekkür ederim..çok fazla olduğu için alıntı yapmadım ama okudum.teşekkür ederim.sanki ilaçlar biraz fayda edecek giibi..oğluşun kakasının kokusu ve kıvamı değişiyo.önceden kaka yaptığında daha altını açmadan tüm oda kokuyodu.:sinifsinif:.altını alırken çok keskin bi koku oluyodu bazen zor dayanıyodum.:sinifsinif:.2-3 gündür kakasında hiç koku falan yok.özellikle eğilip kokluyomkaydirigubbakcemile3kokusuz ve kil gibi kıvamı..acaba mikroplardan falanmı öyle kokuyodu kiii:uhm:yavrum yaa,uyurkende daha az ağlıyo sanki.
ya bu velet beni yürüyen bi meme olarak görüyo artıkkaydirigubbakcemile3bu aralar sık sık memmee diye üstüme saldırıyo..uykusu gelince de meme emerek uyumak istiyo(her seferinde) bugün bi işim için yatak odasına girdim..yağızı da yürütecine koydum koridorda beni arıyoçaktırmadan kapıyı kapadım bakalım napcak diye..anam bu memmeee memmeee diye diye tüm odaları gezdi.:roflol:.beni aradı..sonra yatak odasına geldi baktım ağlamaya başlıyo açtım kapıyı,aldım hemen..tişörtümü çekiştiriyo..emzirdim anam nasıl zevk alıyo adam.sigara tiryakisi gibi meme istiyo..benide yürüyen kocaman bi meme olarak görüyo sanırsam.:umursamaz:.bi ara anne diyodu şimdi yok..varsa yoksa memmeesırnaşık şeysırnaşık şey
herkse ii dilekleri için duları için sonsuz teşekkürler :çok üzgünüm: allah razı olsun hepinizden :çok üzgünüm: bi yeri iileştirelim derken baska bi yerden hastalanıo kuzum.şimdide dünden beri 38 buculk atesle yanıoo kuzum mafoldumben hemen gecen verdiği suruplara basladım.ibufen ve katarin..onşarı içince 37 ye düşüo atesi.öksürüğü ve hapsurması var :çok üzgünüm: allahım sen koru /esirge :Saruboceq: dişlerine baktım ama daha bşi yok gibi benneyaptımki gece sadece cıtcıtlı kolsuz badisiyle yatırıyorum kızımı..üstünede yorganından nevrsimini cıkardım tek nevresim örtüyorum.olur gece uyurum falan allah korusun atesi yükselmesin dedim.ama şimdide üşütmekten korkuyorum :çok üzgünüm: kızlar yanlızım tekim bi danısacağım soracağım kimse yok :çok üzgünüm: bak bakiim atesi cok mu yoksa bana mı ööle gliyor diyebileceğim kimse yook mafoldumben cok bunaldım cok sıkıldım delirmek üzereyim mafoldumben kızımın hastalığı bi yandan caresizliğim bi yandan yanlızlığım bi yandan mafoldumben
saol gamzecim ..hödüğümün kendine hayrı yok bana olsun Çok üzgünüm çoook bebiş hastalıktan acaip huysuzlastı onu bile oyalayamıyo Çok üzgünüm çoooktatlım yaa üzülme derdi veren rabbim dermanınıda verir..çok bunaldın anlıorum seni ama sabret tatlım yaaa:teselli: niye yanlızsın hödükün yokmu yanında:uhm: yakın olsak ben gelirdim yanına:çok üzgünüm:
amin zeynepcim...evet az kaldı..cok istiyorum inşallah gözümde kalmaz :Saruboceq:canım allah beterinden korusun.sıkma canını haklısın ama az kaldı sende anneciğine kavuşacaksın allahın izniylea.s
canımsın.....evet anneyim ama yapayalnız tek basına :çok üzgünüm: tecrübesiz...şaşırmış....rabbim kızıma şifa banada sabır ve akıl versin :Saruboceq:celen bunaldın çok sabret canım artık bizim işimiz sabır.rabbim meleğine şifa versin inşallahh.üzülme canım ya biz yalnızsakta her işi başarırız evelalah.çünkü artık bir adımız daha var ANNE...sen güçlü bir annesin canım Allah ım yardım edecek sana dualarım seninle ve cemreyle:Saruboceq:
nivacım akşam sırf bunun için banyoya girdim boy abdesti alıp okiim mubarek cuma gecesi die..ama kanama basladı aksi gibi :çok üzgünüm:canım dua et ..abdest al ve namaz kıl..rabbimden şifa dile..inan çok rahatlayacaksın..
cok sıkıldım iboşum valla bildiğin gibi deil :1no2: sabah kahvaltıdan sonra ve gece mamasından sonra yatırmadan suruplarını veriyorum sürekli kontrol ediyorum..allahım korusun :Saruboceq:ayyy kıyamam çocuğuma ben, celen ateşini sık sık ölç yükselmeye başlıyosa ateş düşürcü ver, bi de dra gittinizmi, bak ben gece 2 de ölçtüydüm 37.9du, 1 saat sorasına kurmuştum telefonun alarmını, benim alarm çalmadan önce herif kalkmış bi ateşini ölçim diye, bana koş çabuk çocuk 39.1 olmuş diye çığırdı, nasıl kalktığımı bilemiyom, 1 saatin içinde ateşi tavan yapmış, dikkatli ol anacım, sürekli ölç dur ateşini, biz de ateşinin ilk çıktığı gün 3 kere yıkadık 3 kere sildik sabaha kadar cııbıl yatırdım ondan gribal enfeksiyon olduydu, ah cemoşuma ah, inşallah çabucak iyileşir kuşum, biz burdayız yavrum be, kafan bozulursa bura gel, olmadı msn gel, bi şekil konuşuruz senin iyice beynin bulanmış, rahatlamaya ihtiyacın var, iice sıkılmışsın sen, gönlünü ferah tut iyileşecek inşallah :teselli:
şimdi sorularım şöle ki; mama vermemekle hata mı yapıyorum muhakkak vermeli miyim?
bi yerlerde eksik bişeyler yapıyomuşum gibi hep çorbaymış gibi geliyo.
saol gamzecim ..hödüğümün kendine hayrı yok bana olsun Çok üzgünüm çoook bebiş hastalıktan acaip huysuzlastı onu bile oyalayamıyo Çok üzgünüm çoook
amin zeynepcim...evet az kaldı..cok istiyorum inşallah gözümde kalmaz :Saruboceq:
canımsın.....evet anneyim ama yapayalnız tek basına :çok üzgünüm: tecrübesiz...şaşırmış....rabbim kızıma şifa banada sabır ve akıl versin :Saruboceq:
nivacım akşam sırf bunun için banyoya girdim boy abdesti alıp okiim mubarek cuma gecesi die..ama kanama basladı aksi gibi :çok üzgünüm:
cok sıkıldım iboşum valla bildiğin gibi deil :1no2: sabah kahvaltıdan sonra ve gece mamasından sonra yatırmadan suruplarını veriyorum sürekli kontrol ediyorum..allahım korusun :Saruboceq:
ben sabah kahvaltısına ve gece mamasına koyuyorum devam sütünden.artık günde en az 500 mg süt almak zorundalar.eğer emzirmem yeter diosan koyma..ama benm sütüm sanmıyorum o kadar cıksın :1no2:
ben yatıyorum kızlar..hepğinize cok cok teşekkür ederim..şu kladar yazma bile içimi ferahlattı :çok üzgünüm: cok öpüyorum hepinizi :gitme:
yok ya benim sütümün de okadar çıktığını sanmıyorum.ne almalıyım yani devam sütü alacam bi de hangi mama.bu arada kaşıkla yiyo biberonla asla bişey içmiyo.yani biberon kullanmıyoruz içine su koyuyorum ama su bile içmiyo doğru dürüst hiç mi susamaz bi bebek yaa.unuttum bunu dr a söylemeyi
güzelim bende mama vermiyorum. bende ne yaalsam kararsızım bide zaten mama tarzı hiçbişi yemio illaki bizim yediklerimizden yicek...benimkide biberon kullanmıyo seninki gibi su bile içmio biberondan bardaktan içicekmişklava: su vermeyi ihmal etme bardakla ver belki ozaman içer..
off naapcamı şaşırmış durumdayım sürekli emmek istiyo zaten
aman yaaa emmek isteseler bi dert emmeseler bi dert kafamçokkarıştı
yok ya benim sütümün de okadar çıktığını sanmıyorum.ne almalıyım yani devam sütü alacam bi de hangi mama.bu arada kaşıkla yiyo biberonla asla bişey içmiyo.yani biberon kullanmıyoruz içine su koyuyorum ama su bile içmiyo doğru dürüst hiç mi susamaz bi bebek yaa.unuttum bunu dr a söylemeyi
güzelim bende mama vermiyorum. bende ne yaalsam kararsızım bide zaten mama tarzı hiçbişi yemio illaki bizim yediklerimizden yicek...benimkide biberon kullanmıyo seninki gibi su bile içmio biberondan bardaktan içicekmişklava: su vermeyi ihmal etme bardakla ver belki ozaman içer..
off naapcamı şaşırmış durumdayım sürekli emmek istiyo zaten
aman yaaa emmek isteseler bi dert emmeseler bi dert kafamçokkarıştı
keşke benimkisi de emseydi, şikayet etme olm, ne güzel emiyo işte beben, benim sütüm dolup taşarkene emmedi benim sıpa, nasıl gücüme gidyo biliyonmu :çok üzgünüm:
yok tatlım şikayet etmiom ama sadece emmek istiyo dışardan bişi yemek işine gelmiyo.lmaz: öle de olmaz ama biz daha kendimize günlük öğünleri ayarlayamadık..arada yiyo yemio ama mama yemek istemio bizim yediğimiz herşeyden yiyo ben daha ekmek ve makarna vermedim..yusufuma maşallah subhannallah ne güzel yiyo..biz daha onun 4te 1 ni yemioz..sadece meyvesini hergün yiyo o kadar bende zorlamıom hatamı ediom:uhm:
çok uykum geldi gidiim yatiim bari..mirmirmirmir
keşke benimkisi de emseydi, şikayet etme olm, ne güzel emiyo işte beben, benim sütüm dolup taşarkene emmedi benim sıpa, nasıl gücüme gidyo biliyonmu :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?