2008 Ekim Anneleri

he anam benimki de ilçeden sandıklı dan siz nerdensinüz akraba çıkmayakkaydirigubbakcemile3

kız dedim ya kıyamadım ben oğluşumun saçına amerikan yaptıkyerimseniben

kız öle çok özel şeyler almadım
şu huggi..s in mayo bebek bezlerinden aldım güneş kremi aldım bi de ona özel simit aldım
gerisi evden kıyafet bissürü özellikle askılı şort filan normal bez şampuanı bornozu filan:uhm:

zeynepp canımm alıntıyı siler misin dediydim ama görmedin hrhald
resimleri alıp başka yerlerde kullanıyolarmış kalmasın olur mu?

canım benim ya,çok kötü oldum mesajını okuyunca:çok üzgünüm: geçmiş olsun..annelik çok güçlü olmayı gerektiriyo gerçekten.inşallah bugünlerde geçecek..ilerde sıpalara anlatacağımız anı olarak kalacak hepsi..gece ateşi yükseldimi cemrenin?şimdi nasıl peki? evet canım gece yatmadan tahıllı mama veriyorum..ama dr.un verdiği ilacı kullanmaya başladığımızdan beri koku falan yok:sm_confused:normalde kaka yaptığı an o keskin kokuyu duyup anında altını alıyodum.özellikle son 4 gündür çocuğun kaka yaptığını anlamıyorum..hemde kucağımda oynaşıyoz yani duymamam imkansız.:uhm:2 gündür badilerine kadar çıktı kakası ben altını alana kadar 1 sa öyle beklemiş kuzum:tomato:
demek seninkide kucakta huzur arayanlardan.yerim ben onu yaa.ayy bunlar büyüdükçe sevimlileşiyolar yaa..kokunu duymak istiyo işte..benimkide memmee diye peşimden niye koşuyo sanki..orda zevk yapıp uykuya dalmak içinkaydirigubbakcemile3.çünkü tıka basa yedirsemde memmee diyo.zaten bende de süt neyin kalmadı ki..3-5 çekiyo ama gerisinde süt geliyomu hiç bilmiyom:1no2nun amacı keyif yapsın işte

aynen ben de katiyen yediremiyorum yoğurt.neler denedim..ııı-ııh ağzını sımsıkı bi kapatıyo.asla açmıyo.zorla sokunca da kaşığı öğürüyo.ağlıyosütten yaptım,mamadan yaptım,babymix verdim,bunların herbirini meyve püresi ya da bebe bisküvisiyle karıştırdım...yok yine de sevmedi.bende uzun zamandır vermiyorum yoğurt.bugünlerde yine denicem bakayım belki yer çok üzülüyorum

canımcım öncelikle maşallah çok tatlı olmuş oğlun.bebek simidini nasıl aldın canım?müsait olursan resmini falan koyarmısın.ben geçen haftasonu bi alışveriş merkezinde mağazada gördüm .. kolluk ve simit..altı ayaklı..hemde sünger bob luydu çok hoşuma gitti.kadın bunlar 8-9 aylık bebeklere uygun değil dedi.kayar düşer falan dedi.tırstım bende.daha küçüklerinide bulamadım..nette bakıyorum bazısında 6 aydan büyüklere olur diyo.kafam karıştı:uhm:
ayrıca iyi tatiller dilerim..umarım çok güzel zaman geçirirsinŞeniz

teşekkür ederim zeynepcim valla yaz ayları için saçsız olmak daha iyi aslında bakma sen kıyamıyom ben kazıtmaya
de resmi siliyom şimdik misafir gelmiş alıntıyı silebilecen müü??(

yaa canım içerideydim gördüm yazdığını silmeye uğraşıyorum ama olmuyo niyeki?

selam bacılar... anammm dün gece ne sıcaktı.. pöfff... bu sabah biraz daha iyi gibi..
dün akşam üzeri konyaltı beach parka gittik.. elayı çakıl taşlarına oturttuk önce ağladı sonra sevdi oynadı. ama deniz ısınmamış kuzular.. girmedik yani..

kızlar ayrıca elanın üst dişide göründü.. canım kuzum incilerini diziyor.maşallah.. geçenlerde ishal olmuştu ya muhtemelen diştendi..

iboşş bacım bizim doktor devam sütü vermek gerekiyor diye bir şey yok demişti.. ben emzirdiğim için mi dedim hayır dedi. normalde hiç emmese de böyle bir durum yok dedi..lmaz:
geçmiş olsun canım umarım iyi bir tatil geçirirsiniz..kaydirigubbakcemile5
ohhh sefan olsun şekerim...kaydirigubbakcemile5
ne çabukkk..:umursamaz:

şekerimm sinek böcek ısırığı için krem. yanık kremi.. yolda sıkılmasın diye bir en çok sevdiği oyuncağı bir de yeni bir oyuncak.... bunları bir sitede okumuştum tatile gideceklere tavsiyeler..

teşekkürler canım ben hep..burda.com dan aldydım ama baktım şimdi kalmamış benzeri başka model var canım bu ayaklı oturaklı bundan düşmezler

Ohh tatile gidiyo millet yaa bende gitmek istiyorum yaa nolur allahim hodugumu sasirt kafasi beyni her biseyi bulansin su isini 2 gunlugune de raziyim birakip bizi biyere gotursun cok bunaldim yaa ama bizim tatlile gitmemiz cok zorr

neyse ben kaçar oğluş uyandı karnını doyuram kıymalı patates yaptıydım yesin de lüp lüp et olsun sıpacanıma:))

he anam benimki de ilçeden sandıklı dan siz nerdensinüz akraba çıkmayakkaydirigubbakcemile3

kız dedim ya kıyamadım ben oğluşumun saçına amerikan yaptıkyerimseniben

yavrım benim herif başmakçıya bağlı, yanlız başmakçılan dinarın ortasında bunun köyü, akraba deeliz kanımca, yoğsan ne iyi olurdu len, ilk defa herifin sevdiğim bi akrabası olurdu :roflol::roflol: şaka bi yana herif burda olduğundan pek grmüyoz köydekileri, genel anlamda kimseye gıcığım yok ama görümceye kinlendim doğum sorası len ben de modelli kestireceydim de, bu sıpa saçını başını yoluyodu, sıkılıyodu zaar, biz de 5 numaraya tutturduk, soğna uzadı zaten, yavrum yağız keyfin kralını yapıyo yav anasının memesinde uyumak ne zevk ben bile yatıyom bazen anamın memesine bekaydirigubbakcemile3 yavrum bilmiyorum da süt kemik gelişimi için çok önemli, anne sütü almıyo mesela, e normel inek sütü de veremezsin, bu durumda en uygunu mama oluo a.s bu arada yeni inciniz de hayırlı uğurlu olsun, hatır huutur yersiniz artıkın Şeniz
Ohh tatile gidiyo millet yaa bende gitmek istiyorum yaa nolur allahim hodugumu sasirt kafasi beyni her biseyi bulansin su isini 2 gunlugune de raziyim birakip bizi biyere gotursun cok bunaldim yaa ama bizim tatlile gitmemiz cok zorr

yavrum senlen ben beklicez topiciy anlız diilsin bak ben varım :teselli:

teşekkürler canım ben hep..burda.com dan aldydım ama baktım şimdi kalmamış benzeri başka model var canım bu ayaklı oturaklı bundan düşmezler

canım çok teşekkür ederim.benim alacağımda bu tarz gölgelikli.alayım bari düşmez bence de yaaopuyorumnanaktan

düşmez canım al bende böle bişi alcam...sonuçta yanlız bırakmıcazki lmaz: heran yanlarında olcaz..Allahın izniyle bişicikler olmazkaydirigubbakcemile5

]ahh canım ya çok üzüldüm bende oltudayken aynen bunları hissediyordum.ama seninde az kaldı annenlere gidince rahat bir nefes alırsın.insan yalnız olunca bebeğin hastalıklarıda sıkıntılarıda kafanda büyüyor ama kalabalık bir ortamda daha mantıklı rahat düşünüyorsun.Rabbim tüm bebeklere ve cemreme sağlık versin inşaallah.opuyorumnanaktan

hani kimse yok:sm_confused:
pöff bugün öğlen oğlanı dışarı çıkardım şöle bi pazar gezdireyim dedim gezdik gezdik sonram bi ara yanımda kucağında bebeğiyle kadın geçti bebek emzik emiyodu birden erayın emziği aklıma geldi anam bi baktım emzik ağzında deil:1shok: pusete baktım yok:1shok:
bi an tüm hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçti onu bulamazsam kabuz başlıcaktı:1ninca:
çünkü eray başka emzik almıyı emziğinin aynısından aynı rengi filan bulup almıştım onu bilem almadıydı yenisiyle uykuya dalmadıydı illa eski emziği istiyo
neyse ben tutuştum yana yakına emzik aramaya başladım allahtan biraz geri yürüdükten sonra buldum
ya farketmeseydim ya da başkası alıp atsaydıkafamçokkarıştı
bi faciayı atlattım anlıcanız
eve gelip kaynattım sonra verdim şimdi sıpa cuk cuk emerek uyuyo:ecrin_bebek:

canım bizim arabadan oyuncaklarıyla puseti hiç eksik olmuyo zaten veledin
sinek kovucu bi elektrikli aletimiz var onu aldım ama krem almadıydım alayım canım saola.s.
tüh be keşkem akraba çıkaydık ben de aynı duygular içinde seni seferdim ama allahı var kocam tarafından bi görümcemi seferim:asigim:
bizimkinin de el hep saçda özellikle uyurken saçıyla oynaya oynaya uyuyo veletkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…