cok moralim bozuk mafoldumben kültür sonucmuzu aldık ve maalesef enfelsiyon gene cıkmıs.sonda takıldı kuzuma mafoldumben cok ağladı yavrum mafoldumben o ağladı ben ağladım bi ara bayılıcam sandım mafoldumben cok zor sokmus sondayı doktor..işin kötü yanı cemrede yapısıklık cıkmıs..vajina girişinde zar olusmus mafoldumben offfff allahım beterinden korusun :Saruboceq: eğer bundada enfelsiyon cıkarsa ileri tetkik yapılıcak mafoldumben sintigrafi falan cekilicekmiş.ışın verilicekmiş mafoldumben allahıum yardımcımız olsun :Saruboceq:
celen cim phatosh cum ikinize de çok geçmişler olsuncanım benim çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin cemremize:Saruboceq:saçlarının teline zarar gelse içimiz acıyo:çok üzgünüm:rabbim dermansız dert vermesin hepsini atlatır minik prenses inşallah
:Saruboceq:
sonda çok can yakıyomuş,herkes öyle diyo,benim çocuk çıktıktan sonra takıldı o yüzden hiç hissetmedim belden aşağısı uyuşuk olduğu için.bi daha sezaryen olusam yine aynı şekilde olmasını isticem..
aslında benimde canım çok sıkkın.bizimde 2-3 aylıkken kakasında mikrop çıkmıştı ya,o yine tekrarlamış:çok üzgünüm:ya da tam geçmedi..o zamanlar sıvı ve mukusluydu kakası ama şimdi gayet normal görünüyo.geçenlerde farkettim kakası normal ama içinde sümüksü yapılar vardı.yediklerinden herhalde dedim:uhmazar sabahı 7 de yaptı kakasını hemen eşimi uyandırıp hastaneye gönderdim..malesef yine var.dizanteri başlangıcı diyo dr.ama nette bakıyorum kanlı,mukuslu ishal diyo belirtisinde.iyi de yağız ishal de değil.:1no2:Allah'a şükür kan da yok..demişki eğer mama kaşığını çeşme suyuyla yıkayıp kurulamadan bile mama yedirseniz bu olur:1shok:apartman bebek dolu,dün hepsinin annesine sordum..bebeklerini çeşme suyuyla yıkıyolar.hiç bişey yok..ben herzaman içme suyuyla yıkıyorum yağızıbenneyaptımkiherşeyini yıkayıp eline veriyorum.hatta çok dikkat ediyorum diye kızıyolar bile bana.nerden oldu bu hiç anlamadım..büyük ihtimalle sürekli ağlaması ve uyumaması da bundanmış yavrumun.inşallah 10 günlük bi tedavimiz var,ondan sonra düzelir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ben koyuyorum tatlım zaten tuz yok bi şii yok bari nane biraz tat versin dii miyerimsenibenyaa sizler daha tecrübelisniz biz ek gıdaya yeni geçtik ya bugun yoğurtlu çorba yaptım üzerine nane koysam bişey olurmu acaba?
biz makarnayı çok seviyozcokacimcoooksağol canım ya.kızlar siz makarna veriyo musunuz dr umuz başla dedi ama şevvale kuru geliyo domatesle yaptım biraz daha ıslak oldu.yoğurtla denedim yemedi yoğrdu sade yiyo bişey katsam yemiyo yoğurdu.yağ koyuyo musunuz makarnaya
öfffffffffff mantı mııdelikafaduldendelikafaduldennisa 77 geçmiş olsun canım.Allah korusun illa düşecekler ama hasar bırakması kötü olur.bende çok düşürüyorum sonra kendime kıza kıza bir hal oluyorum.
zeynep nanede koyabilirsin istediğinide koyabilirsin:)).biz epey oldu başlayalı şimdi herşeyi veriyor annem.dün mantı yedirdi
zeynep zevklerimizz aynımışş girayın mama sandalyesi erayınkinin aynısı:içelim:bende girayın doktoruna sordum sinek için hepsi boş para için üretilmiş gereksiz,çocuğu siz kollayın gerisi boş dedi canım.
allah yardımcınız olsun İstanbul bile yanıyo ve kuzum dalıp uyuyamıyo bile ya.iyki biz bunları sonbaharda doğurmuşuz yaz bebelerinin işi çok zor gerçektenlmaz:
nisacımmm hoşgeldiinn canımm opuyorumnanaktan
İşte benim bebek :)
benim kız da emmedi bi türlü beni ne ugrastım emdiricem diyee Allah ım sütüm fıskırıyordu göğüs pedleri yetmiyordu ama zilli emmedi bir emdi bıraktı filan ne üzülmüstüm söylee anneler cıkarır memelerini salar ortaya bebeklerini emdirir bi yapamadım :sinifsinif:
vazgecip sagarak vermistim e 6.ay sonunda da süt gitti kavga bitti
günaydın millet..
celen cemre naıl oldu inşallah ateşi çıkmamıştır gece..biraz daha iyi olur inşallah..
olmazsa biraz dışarı çık deişiklik olur hava da iyi..ooff elimizden bişi gelmioki naapalım yaaa:gitme:
bebekler hakkaten insanı delirtir
benimki başlarda çok güzel yoğurt yerdi şimdi yemiii zorlamıyom
ama mamasından hiç vazgeçmedim benimki anne sütünü 40 gün zor aldı
gün içinde 3 4 defa vermeye çalışıyorum 90 100 ne olursa
tatlı birşey yemii benim sıpa hele de pekmezli olursa
bugün yeniden yoğurt mayalayıp deniycem
günaydınn
pöfff 3 gündür girmemişim ya:1shok: napıyım son tatil hazırlıklarımı yaptım iş hiç bitmiyolmaz:
yarın yolcudur abbas:teytey::teytey:
sizler naptınız bi geçmişe bakamturkbayragi
pera kaderlerimiz aynıymış seninle be :çok üzgünüm: hani olmasa sütüm yoktu zaten kısmeti bu kadarmış dicem, ama varken emmeyince insanın gücüne gidiyo, biz 6. aya kadar bile dayanamadık, 4. ayda emmeyi reddetmeye başladı, çok zorladım filan, sora senin gibi sağıp biberonla verdim bari öyle alsın diye, en sonunda süt kesildi tabi, illa kendisinin emmesi lazım, sağınca süt gidiyo :çok üzgünüm: mama çocuğu oldu bu veletler, bubaları ne için çalışıyo dimi :lepi:
yaa çok merak ediyom bende cemreyi, celeni arıcam da arama hakkım yok arayamıyom yaaa, ağşama benim herifinkinden arasam kızarmı ki fisfisfis
niva bak sana ne dicem, ben normelde mamadan yoğurt mayalıyorum onu pek hazzetmiyo, içine yarım muz koyunca mıy mıy yiyoz, ama geçenlerde annem süt almışmış, kendimiz için mayalamıştık, geceden mayaladım sabah alim dediydim unutuvermişim, birkaç saat fazla beklemiş, biraz ekşir gibi olmuş, ulen dedim mamadan olan yoğurdu yimiyon bunu hiç yimessin dedim, ama ben yine de bi deneyecem dedim, yine içine yarım muz ezdim koydum, ilk bikaç lokmada ağzını buruşturdu, sora bi baktım aaaa ağzı açık bekliyo verim diye :roflol: hamileykene erik çağla filan çok yemiştim, ekşiye çok düşmüştüm bi ara, sanırım ondan ööle, limonu filan yüzünü buruşutra buruştura yalıyo :roflol: bi de öle dene bakam, azık ekşittir yoğurdu, öle olunca belki yer yerimseniben
ülen edhak karısı nereye gidiodunuz siz tatile, hç kıskanmıyom valla :dilcikar: benim herif de dün ağşam sonbahara doğru paramız olursa çanakkele yapıp gelelim dedi, bende nerden bulcen para dedim, e olursa diom dedi, tek maaşla nasıl gitceksek:mymeka: anca ben işe başlayınca yaparız bişeler, ama ben çok sıkıldım deniz görmek istiyom içine girip bıcı bıcı yapmak istiyom, hatta böcemle birlikte suyun içinde oynaşmak istiyom, çok şey mi istiyom :çok üzgünüm: bu arada dbest gelmez oldu, bi de terken nirde yav fisfisfis
ülen edhak karısı nereye gidiodunuz siz tatile, hç kıskanmıyom valla :dilcikar: benim herif de dün ağşam sonbahara doğru paramız olursa çanakkele yapıp gelelim dedi, bende nerden bulcen para dedim, e olursa diom dedi, tek maaşla nasıl gitceksek:mymeka: anca ben işe başlayınca yaparız bişeler, ama ben çok sıkıldım deniz görmek istiyom içine girip bıcı bıcı yapmak istiyom, hatta böcemle birlikte suyun içinde oynaşmak istiyom, çok şey mi istiyom :çok üzgünüm: bu arada dbest gelmez oldu, bi de terken nirde yav fisfisfis
günaydınn
pöfff 3 gündür girmemişim ya:1shok: napıyım son tatil hazırlıklarımı yaptım iş hiç bitmiyolmaz:
yarın yolcudur abbas:teytey::teytey:
sizler naptınız bi geçmişe bakamturkbayragi
yaaa ben çamaşır asıyodum göremedim bi daha koy bi dahadelikafaduldendelikafadulden
bende arayamıom hödüküm gelsin arıcam..kızmaz canım nie kızsın sabah erken die aramadım belki uyuyolardır..bende merak ediom
oyyyyyyy canım çok iyi anlıyom seni :teselli:ben de tam zamanında planlamışız diyom tatili çünkü eray la fıttırmak üzereydim:bbo:
canım izmire yakınsınız bi haftasonu atlayın günübirlik gidin gelin keşkem izmire gitseydik buluşurduk da orda
canım benim biz antalyaya gidiyok taaa marttan rezervasyon yaptırdıydık baya indirimli geldi 5 yıldızlı otel ama kişi başı 49 a ayarladıydık
ama önce eskişehre gidicezz 2 gün orda kalacam çok ösledim üniversitemi yurdumu eskişehrimin caddelerini sokaklarını pazarlarını....:gitme:
sonra da afyona uğrıcaz benimkinin akrabaları orda benim herüf afyonlu da
ordan da ver elini akdenizin suları
artıkın 5 temmuz gibin görüşürük çünkü pc yi götürmicez orda da net bulcamı sanmıyom ama belli de olmas arada cee diyebilirim belkü:uhm:
uleeeeeeeeee ne yakışıklı olmuş len bu sıpa[/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?