2008 Ekim Anneleri

ayyy canım aşkolsun nolcakki onlar hepimizin yavrusu sen doğurdun ama o bizim canımız oldu hepsi öyle gerçi allah hiç kimsenin evladına hastalık vermesin.heleki dermansız derlerden hepsini korusun rabbim:Saruboceq:
allah seninde yuvanda sağlık ve mutluluk versin arkadaşım minik prenses ve eşinle beraber hep mutlu ve sağlıklı olun.

eylülcüm canım benden sana tavsiye bol bol eti burçak ye arkadaşım.ben allahtan çok severdim şimdide Giray için yiyiyorum çaya bandıra bandıra mis gibizemuszemus
evet vita malt biranın alkolsüz olanı doğru,burçaktada malt var zaten kepeklide üstelik lezzetli.aslında bozada çok iyi ama yaz geldi bilmiyorum sizin oralarda bulunurmu.hani bizim İstanbulda zaten semtinde Vefada 12 ay varda istersen araştır canım.boşver sen vita maltı falan.inan o kadar faydası varki sütü artırıyo.benim kardeşim doktor bahsetmiştim gelinimize çok yedirmiş gerçi o ikiz doğurdu yetmiyodu sütü ama ben halen devam ediyorum yemeye.eşim markete gidince direk oraya bakıyo bisküvi reyonuna oğlu için tabikiyerimseniben
bol bol su ve kompoto iç canım ben halen devam ediyorum çünkü benimkide memede mutlu olan tiplerdenhihoyyyt
geçen hafta ben Girayın doktoruna sordum hiçbirşey önermedi sinek için senin dediğinide sordum siz dikkat edin çocuğunuzu sakının dedi bende almadım canım yaa.

hem caya bandıra bandıra burcak yiyosun hemde kilo veriosun :1shok: hıh :dilcikar: hiç kıskanmadım :dilcikar::dilcikar: :umursamaz:

leyloşum sorma yaa bende ne kadar huzursuz oldum geçen yıl:kedi:ama hamiştik dediğin gibi ve doktorum asla demişti.bu yılda benim zor görünüyo çünkü Giray emiyo ve günde kaç kere emiyo inan bilmiyorum sürekli meme istiyo:uhm:
12 yaşından beri hiç bırakmadım hatta 6 günleri bile tutardım ama bu yılda zor görünüyo benim.şu an 3 aylar giriyo evet haklısın ama günler çok uzun ve sıcak bence kışın kısa günlerde tutmak daha iyi derim yinede sen bilirsin.haklısın ömür tabi ne zaman biteceği belli değil:1no2:napalım allah sağlıklı uzun ömürler versinde bizde borcumuzu ödeyelim inşallahhhhhhhhhh

hem caya bandıra bandıra burcak yiyosun hemde kilo veriosun :1shok: hıh :dilcikar: hiç kıskanmadım :dilcikar::dilcikar: :umursamaz:

ayyy canım ya valla kasten yazmadım hep diyorum ya bünye meselesi ben alamıyorum.ama inan çok çirkin oluyo zayıflıkta bazen kendimi afrikadaki açlar gibi hissediyorum kemiklerim sayılıyo yaa.herşey üzerimden kaçıyo be gülüm:çok üzgünüm:

olsun allah sağlık versin :Saruboceq: bende arikadakiler gibiyim valla ama benim tip olarak deil midemdeki bosluk olarak :çok üzgünüm: açım uleeeyyyynnn acım beeeeeeeeeeee senağlama ac olmama rağmen dün verdiğim 3 kilodan birini geri almısım nasıl oldu anlamadım :sm_confused:

bazı insanlara stres yararmış canım seninde öyle herhalde kuzunun yüzünden sıkıntıdasın ondandır belkidea.s

ben şimdi hanımefendiyi uyuttum birazdan bende yatacam bi bakim dedim ama herkes başka yerlere kaçmış 2 gündür gece hiç uyumuyordu sabaha kadar mız mız ediyo ağlıyodu umarım kızım bugün azcık da olsa uyur çok yorgun ve bitkininm 3 dişi patladı dördüncü de 1-2 güne kalmaz patlamak üzere ayyyyyyy bugün dişlerini yemeyi öğrendi akşama kadar dişlerini gıcırdatıyo ne gıcık bi ses anlatamam dayanamıyorum ama yapma demeden anlamıyoki kuzum onun çok hoşuna gitti bide evde baya dolanıyo artık emekleyemiyor ama sürünüyor

oyy kıyamam sıcaklarada denk geldi napsın yavrucak annesi:sm_confused:
o diş gıcırdatma işi bizdede vardı ilk başlarda ama bitti çok şükür ne kötü bir ses yaa haklısın valla.ama anlamıyolarki yapma demekten daha a.s

he he heeeeee burda hiiiiiiiiç sıcak yokkiii yokki hala üşüyoruz dışarı çıkamıyoruz kışlıkları giyiyoruz buraya yaz gelmedi daha ancak 1 veya 1.5 aysonra yaza gireriz

çok şükür canım iyiyiz girayın yolundan gidiyoruz sürekli diş çıkarma modundayız güray nasıl neler yapıyo anlatsana :1rolleyes:

valla bu Ekim bebekleri çok fena okuyorumda hepsi çok bilmişmafoldumben
giray hergün yeni şeyler öğreniyo teyzesi.birgün dudaklarını büzüp öpüyo gibi,birgün dilini damağına dayayıp tuhaf sesler çıkarıyo ve gülüyo:teytey:
laptopun şarjıyla işi çok tavşan gibi kemiriyodu zor aldık ağzından.yürüteçle evin içinde gidip gelmeyi öğrendi,su pompasının ucunu çıkarmış onu almış cuk cuk emiyodelikafadulden
çok komikler ya her halleri ayrı bir alem
bu arada uyandı galiba bakıp geliyimyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…